HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Και σε εσυ τι εκανες στην περιοχη του Νιντζα Οτι εκανες και εσυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Εγω παλι σε ειδα πριν πολλεεεεεες μερες να περνας απο τη Διογενους και στο φαναρι της κλεανθους να μιλας με καποιους μεσα σε ενα αυτοκινητο... Υποθετω οτι ισουν εσυ. Ποσσα μαυρα klx μοταρ με ασημενια, αλλαγμενη εξατμιση κυκλοφορουν; Το αυτοκίνητο ήταν ένα άσπρο polo GTi? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Το αυτοκίνητο ήταν ένα άσπρο polo GTi? Δεν τα κοιταω καν τα αμαξια... Δε θυμαμαι καθολου. Το μονο που θυμαμαι ειναι που πηγαινατε πλαι - πλαι και μιλουσατε (εσυ με το συνοδηγο μαλλον), και μετα θυμαμαι μια λαμψη. Αυτο ηταν. Το επομενο πρωι ξυπνησα στο καταλευκο, ψυχρο δωματιο του νοσοκομειου. Κανεις δεν ηταν εκει. Μια ψυχη βαριανασαινε στο διπλανο κρεβατι... Δεν ηξερα ποιος ηταν, ουτε ειχα τη δυναμη να ρωτησω. Προσπαθησα να βγαλω τον αερα απο τα πνευμονια που και ηταν ματαιο... Ισα-ισα ψελισα κατι λογια οταν μπηκε μεσα η νοσοκομα... Φορουσε τη μακρυα, γνωστη ιατρικη στολη. Ξαφνικα, ξεκουμπωνει το πρωτο κουμπι, ενω παραλληλα αρχισε να σκυβει προς το μερος μου. "πως νιωθεις σημερα;" Με ρωτησε με απαλη φωνη, ενω ακουμπα το δροσερο της χερι στο μετωπο μου. Δε βγαζω κουβεντα ενω κοιταω το αβυσσαλεο της μπουστο. "Σου αρεσει;", με ρωτα με μια φυσικη απορια... Πως το λενε.. πως το λενε.. Σχιζοφρενεια; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Όχι, μια χαρά είσαι :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Yamahakias 666 εσύ ήσουν σήμερα στις 13.15 στην Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση την πόλη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Yamahakias 666 εσύ ήσουν σήμερα στις 13.15 στην Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση την πόλη ? Μαλλον ναι, εκεινη την ωρα γυριζα απο παραγγελια Βοτση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Μαλλον ναι, εκεινη την ωρα γυριζα απο παραγγελια Βοτση! Φτιάξε το κουτί γιατί γέρνει επικίνδυνα αριστερά. Το παπί πάντως είναι κούκλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Φτιάξε το κουτί γιατί γέρνει επικίνδυνα αριστερά. Το παπί πάντως είναι κούκλα Thanks!! Tο κουτι ειναι σπασμενο.... -_- Πρεπει να βρουμε κανα κενο να το φτιαξουμε με πολυεστερα και να χει και κανα δυο μερες να στεγνωσει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Thanks!! Tο κουτι ειναι σπασμενο.... -_- Πρεπει να βρουμε κανα κενο να το φτιαξουμε με πολυεστερα και να χει και κανα δυο μερες να στεγνωσει.... Φτιάξε το παπί γιατί γερνει.....αριστερά. Το κουτί πάντως είναι κούκλα. Πρέπει να βρείς κάνα κενό, να στεγνώσει η μπλέ μπογιά, και να'χεις κάνα δυο μέρες, να βγείς στ'ανοιχτά ! Παλιοντενεκέ ! :mB_kalo_e: :2funny: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Κι ειπα πουντη η ποντικομαμη δεν εχει γραψει καμμια κακια σημερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 :2funny: :2funny: :2funny: αχ, ευθημήσαμε κι απόψε ! Υ.Γ. το χόντα σε πατάει!!! Ravendark εδώ!!! το πήγα βόλτα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) :2funny: :2funny: :2funny: αχ, ευθημήσαμε κι απόψε ! Υ.Γ. το χόντα σε πατάει!!! Ravendark εδώ!!! το πήγα βόλτα!!!!! Εθεάθη Ravendark ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Υ.Γ. το χόντα σε πατάει!!! :2funny: :2funny: To μονο που μπορει να "πατησει" ενα Χονδα ειναι η ραμπα του συνεργειου για να αλλαξει ανορθωτη-θερμοστατη κλπ.... :whistling: :whistling: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 :2funny: :2funny: To μονο που μπορει να "πατησει" ενα Χονδα ειναι η ραμπα του συνεργειου για να αλλαξει ανορθωτη-θερμοστατη κλπ.... :whistling: μ****ς ειστε για σειρα εσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Αλλο ρε μαι μπαικερς........ Περνά κάνας συνάδελφος από Ιπποκράτους 67 και Αραχόβης(Αθήνα) κατά τις 9 το πρωί και κατά τις 5 το απόγευμα? Αν ναι ας πει ένα γεια σε ένα ΧΤακι (μπλε με μαύρη μάσκα και φτερό{την άλλη εβδομάδα θα είναι λευκό ματ}) που ξεροσταλιάζει εκεί περά. :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα είδα στο Ναύπλιο ένα Honda cbr 125 repsol. Έχω την εντύπωση πώς ήταν ο KennyDY επειδή: 1)Δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στην περιοχή μας. Ειδικά με καθρέφτες 2)Φορούσαν κράνος ΚΑΙ οι δύο που ήταν πάνω στην μηχανή. Φαντάστηκα πως και η ενασχόλησή του με το mybike.gr έχει συμβάλλει σε αυτό 3)Το ένστικτό μου δεν με ξεγελά Μπράβο στον Revelator για το θέμα, το χρειαζόταν το forum ΥΓ:Η πινακίδα δεν ήταν ντόπια. Ξεκίναγε από Β, τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι KennyDY επιβεβαίωσε αν θες, για να σε φακελώσω αστειεύομαι εε?? συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση δεν το ειχα δει. Ναι εγω ημουνα. Ειμαι μοναδικος στην περιοχη μου με repsol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 Εθεάθη; DrDoom με τον πορτοκαλί πήγασο να κατεβαίνει από makro ή τόφαλο, δε θυμάμαι κατά τις 5-6 το απόγευμα σήμερα (πριν λίγο δηλαδή). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 εθεαθη στην λεωφορο κηφισου μοτοσυκλετιστης με ασπρο GS και μαυρο γκριζο κρανος. xampos εσυ ησουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 Ο χαμπος είναι Θεσσαλονικιός ρε μυξίαρικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 Ο χαμπος είναι Θεσσαλονικιός ρε μυξίαρικο. FAIL! χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα ... παντως ηταν ιδιος σε θεμα κρανους και μοτοριου με τον χαμπο! μολογα!!! εχεις διδυμο αδερφο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 εθεαθη ο γιαμαχακιας.τον ειδα με κυαλια απο τον λυκαβητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 νομιζω τεταρτη 31 αυγουστου εθεαθη ξωτικο σε γνωστο ΑΤΜ χωρις να βγαλει το κρανος. Target fixation και σκεφτομαι: Μεεεεεεχρι να παει στην μοτο μεεεεεεεχρι να ανεεεεβει μεεεεχρι να βαλει μπρος προλαβαινω να χαιρετησω. και ξαφνικα βλεπω κατι κινησεις μαγικες τσακ μπαμ σαν αμαζονα καβαλαει το ασπρο ατι της ριχνει δυο γερα ξερογκαζα επειδη ενας κουτακιας της εκλεισε τον δρομο και για να τον αποφυγει αναποδο τιμονι και μετα χαθηκε. εγω: μεεεεεχρι να της φωναξω ειχε χαθει απο τον οριζοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2011 Ρε που τους πετυχενετε; εγω δεν εχω πετυχει κανεναν.. ακομα και σε συναντησεις που παω..παλι ψαχνω Ξερω ξερω.....κρυαδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Παραμονη της Παναγιας στο μεσημεριανο καραβι για Θασο (απο Κεραμωτη) ενα ζευγαρι με triumph, κουβαλουσαν και ενα σκυλακι μαζι που το εβαζαν μεσα σε τσαντουλα. Ηταν καποιος απο εδω; γιατι δεν προλαβα να ρωτησω. Ή speed triple ή street triple????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Εθεάθη στην Λ.Κηφισίας, όταν μετά το δαχτυλίδι του ΟΤΕ (Λ.Κηφισίας και Αττική οδός) με πέρασε ένα Honda CBF250 Ασημί χρώμα και βαθούλωμα / τσακισμένη λίγο την εξάτμιση στο πλάι, το οποίο το είχα μπροστά μου και όταν έστριψα στην Πεντέλης και κράτησε μέχρι τα Μελίσσια μια απόσταση από 10 έως 40 μέτρα μπροστά μου.... σαν να είχα συνοδεία / οδηγό ένα πράγμα... Στην Παναγή Τσαλδάρη εκείνος έστριψε αριστερά ενώ εγώ συνέχισα στη Α.Παπανδρέου..... Ήμουν με το (εικονιζόμενο στη υπογραφή) Ybr125 Κανένας δικός μας ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες