Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αττική Οδό περιφερειακός Υμηττού, εθεάθη πριν ολίγον Gillera σκουτεράκι με κίτρινο εντουροκράνος και προστατευτική μάσκα...και προς τη δόξα τραβώ...εκορνάρηcον αλλά δεν είδα αντίδραση.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2013 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 δυστυχώς και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι αλλά και αυτή ήταν αρκετά αφωσιομένη στο φανάρι.... οπότε (xilopita_couter)2 !!! απλά μια γρήγορη ματιά έριξε δίπλα προς τα εμένα κ αυτό ήταν... αλλά κάτι ματάρες!!! :wub: δυστυχώς και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι αλλά και αυτή ήταν αρκετά αφοσιωμένη στο φανάρι.... οπότε (διόρθωση) xilopita_counter = xilopita_counter+2 με βήμα +2 !! απλά μια γρήγορη ματιά έριξε δίπλα προς τα εμένα κ αυτό ήταν... αλλά κάτι ματάρες!!! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 δυστυχώς και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι αλλά και αυτή ήταν αρκετά αφοσιωμένη στο φανάρι. Για αυτό σου έδωσε η yamaha την κόρνα ρε συ , οχι μόνο για τις γριές και τους ταρίφες!!!!! Βέβαια θέλει μια προσοχή το θέμα. Να μην ξεχαστείς !!!!!!!! Θυμήθηκα μια φορά που διάβασα , πάει ένας τύπος να την πέσει σε μια γκόμενα και τις λεει -"Ωραία μπλούζα" γιατί φορούσε την ιδια σπάνια μπλούζα με αυτόν....αυτή τον αγνοούσε , οπότε πάει λιγο πιο κοντά να τις λεει -"Ωραία μπλούζα" δείχνοντας την δικιά του , τίποτα η αλλη ..πάει πιο κοντά -"ΩΩΩΩΡΑΑΑΑΙΑΑΑΑ ΜΠΛΟΟΟΟΥΖΑΑΑΑ" τις λεει ξανα δείχνοντας την δικιά του με χαμόγελο στο πρόσωπο .. Τα παίρνει η γκόμενα ,σηκώνεται και φεύγει και μετα ο τυπάς αντιλαμβάνεται οτι δεν φοράει την μπουζα που πίστευε οτι φόραγε.. Την ειχε βάλει το πρωί και μετά την έβγαλε , φόρεσε κάτι αλλο και το ξέχασε ... Απόλυτο fail!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Εθεαθησαν 2 ΚΤΜ Adventure στη γνωστοτατη καφετερια 30Plus στην Ηλιουπολη περι τις 01:30-14:00.Η μια ηταν χρωματος πορτοκαλι-μπλε η αλλη σκετη πορτοκαλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 εθεάθη μοτοσυκλετίστρια με Z750 (θαρρώ) με λευκό δερμάτινο κάλυμα-προστατευτικό ρεζερβουάρ και μαύρο κράνος με tribal, στην οδό Κύμης στο ολυμπιακό χωριό γύρω στις 8:30. καμιά κυρία-δεσποινίδα από δω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 επίσις! 9 παρά 5 το πρωί today εθεάθη NINJA SPELIAL EDITION του 2009 ,ερχόμενο από Εθνικής Αντιστάσεως να στρίβει δεξιά προς Ούλωφ Πάλμε. ποιοοοό καλόπαιδο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Εθεάθει πριν απο λίγο,κατά τις 10:50,κόκκινο multistrada λίγο πριν την Καμάρα.Κάπτεν σλόου ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Μπαααα, ο άλλος θα είναι που το παρατάει επί της Εγνατίας. Ο Θείος σλόου δεν το βγάζει καθημερινές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Για πολλοστή φορά ακράνοβιτς τρικάγκουρας Schumi να στρίβει μαρτίου από δελφών με τη desmosedici Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Σπιούνε Ρούφουλα Προδότη Καταδότη :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Για πολλοστή φορά ακράνοβιτς τρικάγκουρας Schumi να στρίβει μαρτίου από δελφών με τη desmosedici (επί της ευκαιρίας έτοιμο το logo.... χεχεχ ) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 αχχαχαχχα ωραίοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Αναρωτιεμαι ποσους απο δω μεσα παιζει να βλεπω καθημερινα στο Μεσογειων-Αλεξανδρας που κανω, και να μην τους αναγνωριζω.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Εθεάθη XR ίδιο με του Καλημέρα, στην Νέα Κρήνη στην Καλαμαριά, σήμερα το απόγευμα. Μήπως το γατάκι ο καλημέρας ήταν πουθενά με το άλλο το γατάκι τον γιαμαχάκια; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Αν έκανε θόρυβο σαν να ήταν 3 φορές τα κυβικά που πραγματικά είναι, μάλλον ήταν αυτός. :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Σβηστό το είδα παρατημένο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Σβηστό το είδα παρατημένο πάνω σε ένα πεζοδρόμιο :P θα χάλασε.....χε,χε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Δικο μου ηταν... Δυστυχως ομως δεν ημουν με τον Γιαμαχακια. Δε μου καθεται και το γυρισα στις γκομενες παλι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Δικο μου ηταν... Δυστυχως ομως δεν ημουν με τον Γιαμαχακια. Δε μου καθεται και το γυρισα στις γκομενες παλι... Αφου ειμαι πολυασχολος ρε αγορι....Μεσα του μηνα που θα ειμαι ανεργος θα σου κατσω....(Πεσε ομως κανα ψιλο ε?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Πάντως εγώ κάθε μέρα βλέπω την κούκλα του Μπιλίτσου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Την κούκλα του Μπιλίτσου και εγώ την βλέπω κάθε μέρα. Και πριν και τώρα την άφηνε-αφήνει σε κεντρικότατο δρόμο πάνω ακριβώς στο πεζοδρόμιο δίπλα στο δρόμο και είναι σαν να σου λέει με το κατακόκκινο αυτό χρώμα, "ορίστε, δες το κι αν μπορείς κάνε κι αλλιώς..." :P :P Kalimera, το άφησες πάνω σε πεζοδρόμιο σε σκοτεινό σημείο σε κ@λοστενο στη Ν.Κρήνη και πάλι το είδα. Δεν είμαι μεγάλο τσακάλι τελικά;; ε; ε; ε; :P χαχαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Την κούκλα του Μπιλίτσου και εγώ την βλέπω κάθε μέρα. Και πριν και τώρα την άφηνε-αφήνει σε κεντρικότατο δρόμο πάνω ακριβώς στο πεζοδρόμιο δίπλα στο δρόμο και είναι σαν να σου λέει με το κατακόκκινο αυτό χρώμα, "ορίστε, δες το κι αν μπορείς κάνε κι αλλιώς..." :P :P Kalimera, το άφησες πάνω σε πεζοδρόμιο σε σκοτεινό σημείο σε κ@λοστενο στη Ν.Κρήνη και πάλι το είδα. Δεν είμαι μεγάλο τσακάλι τελικά;; ε; ε; ε; :P χαχαχαχαχαχ ρε schumi κατασκοπε δεν εχεις αφησει ανθρωπο ησυχο επανω στην θεσαλλονικη.ποιος εισαι να πουμε ο ντετεκτιβ κλουζω κι`ετσι. :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Ο ντετέκτιβ 000!!! :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Θα αρχισω να την κρυβω να δω τι θα κανετε μετα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Θα την βρίσκουμε κι εκεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες