Jump to content
Revelator

Εθεάθη!

Recommended Posts

Αττική Οδό περιφερειακός Υμηττού, εθεάθη πριν ολίγον Gillera σκουτεράκι με κίτρινο εντουροκράνος και προστατευτική μάσκα...και προς τη δόξα τραβώ...εκορνάρηcον αλλά δεν είδα αντίδραση....

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δυστυχώς και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι αλλά και αυτή ήταν αρκετά αφωσιομένη στο φανάρι.... οπότε (xilopita_couter)2 !!!

απλά μια γρήγορη ματιά έριξε δίπλα προς τα εμένα κ αυτό ήταν... αλλά κάτι ματάρες!!! :wub: :wub:

δυστυχώς και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι αλλά και αυτή ήταν αρκετά αφοσιωμένη στο φανάρι.... οπότε (διόρθωση) xilopita_counter = xilopita_counter+2 με βήμα +2 !!

απλά μια γρήγορη ματιά έριξε δίπλα προς τα εμένα κ αυτό ήταν... αλλά κάτι ματάρες!!! :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχώς και δεν έχω το ίδιο μηχανάκι αλλά και αυτή ήταν αρκετά αφοσιωμένη στο φανάρι.

Για αυτό σου έδωσε η yamaha την κόρνα ρε συ , οχι μόνο για τις γριές και τους ταρίφες!!!!!

Βέβαια θέλει μια προσοχή το θέμα. Να μην ξεχαστείς !!!!!!!!

Θυμήθηκα μια φορά που διάβασα , πάει ένας τύπος να την πέσει σε μια γκόμενα και τις λεει

-"Ωραία μπλούζα" γιατί φορούσε την ιδια σπάνια μπλούζα με αυτόν....αυτή τον αγνοούσε , οπότε πάει λιγο πιο κοντά να τις λεει

-"Ωραία μπλούζα" δείχνοντας την δικιά του , τίποτα η αλλη ..πάει πιο κοντά

-"ΩΩΩΩΡΑΑΑΑΙΑΑΑΑ ΜΠΛΟΟΟΟΥΖΑΑΑΑ" τις λεει ξανα δείχνοντας την δικιά του με χαμόγελο στο πρόσωπο ..

Τα παίρνει η γκόμενα ,σηκώνεται και φεύγει και μετα ο τυπάς αντιλαμβάνεται οτι δεν φοράει την μπουζα που πίστευε οτι φόραγε..

Την ειχε βάλει το πρωί και μετά την έβγαλε , φόρεσε κάτι αλλο και το ξέχασε ...

Απόλυτο fail!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεαθησαν 2 ΚΤΜ Adventure στη γνωστοτατη καφετερια 30Plus στην Ηλιουπολη περι τις 01:30-14:00.Η μια ηταν χρωματος πορτοκαλι-μπλε η αλλη σκετη πορτοκαλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εθεάθη μοτοσυκλετίστρια με Z750 (θαρρώ) με λευκό δερμάτινο κάλυμα-προστατευτικό ρεζερβουάρ και μαύρο κράνος με tribal, στην

οδό Κύμης στο ολυμπιακό χωριό γύρω στις 8:30. καμιά κυρία-δεσποινίδα από δω?

:online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επίσις! 9 παρά 5 το πρωί today εθεάθη NINJA SPELIAL EDITION του 2009 ,ερχόμενο από Εθνικής Αντιστάσεως να στρίβει δεξιά

προς Ούλωφ Πάλμε.

ποιοοοό καλόπαιδο? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαααα, ο άλλος θα είναι που το παρατάει επί της Εγνατίας. Ο Θείος σλόου δεν το βγάζει καθημερινές :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πολλοστή φορά ακράνοβιτς τρικάγκουρας Schumi να στρίβει μαρτίου από δελφών με τη desmosedici

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πολλοστή φορά ακράνοβιτς τρικάγκουρας Schumi να στρίβει μαρτίου από δελφών με τη desmosedici

(επί της ευκαιρίας έτοιμο το logo....akrapovic_logo_01za_zpsb78b7010.jpg χεχεχ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναρωτιεμαι ποσους απο δω μεσα παιζει να βλεπω καθημερινα στο Μεσογειων-Αλεξανδρας που κανω, και να μην τους αναγνωριζω.. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεάθη XR ίδιο με του Καλημέρα, στην Νέα Κρήνη στην Καλαμαριά, σήμερα το απόγευμα. Μήπως το γατάκι ο καλημέρας ήταν πουθενά με το άλλο το γατάκι τον γιαμαχάκια; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έκανε θόρυβο σαν να ήταν 3 φορές τα κυβικά που πραγματικά είναι, μάλλον ήταν αυτός. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικο μου ηταν... Δυστυχως ομως δεν ημουν με τον Γιαμαχακια. Δε μου καθεται και το γυρισα στις γκομενες παλι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικο μου ηταν... Δυστυχως ομως δεν ημουν με τον Γιαμαχακια. Δε μου καθεται και το γυρισα στις γκομενες παλι...

Αφου ειμαι πολυασχολος ρε αγορι....Μεσα του μηνα που θα ειμαι ανεργος θα σου κατσω....(Πεσε ομως κανα ψιλο ε?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την κούκλα του Μπιλίτσου και εγώ την βλέπω κάθε μέρα.

Και πριν και τώρα την άφηνε-αφήνει σε κεντρικότατο δρόμο πάνω ακριβώς στο πεζοδρόμιο δίπλα στο δρόμο και είναι σαν να σου λέει με το κατακόκκινο αυτό χρώμα, "ορίστε, δες το κι αν μπορείς κάνε κι αλλιώς..." :P :P

Kalimera, το άφησες πάνω σε πεζοδρόμιο σε σκοτεινό σημείο σε κ@λοστενο στη Ν.Κρήνη και πάλι το είδα. Δεν είμαι μεγάλο τσακάλι τελικά;; ε; ε; ε; :P

χαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την κούκλα του Μπιλίτσου και εγώ την βλέπω κάθε μέρα.

Και πριν και τώρα την άφηνε-αφήνει σε κεντρικότατο δρόμο πάνω ακριβώς στο πεζοδρόμιο δίπλα στο δρόμο και είναι σαν να σου λέει με το κατακόκκινο αυτό χρώμα, "ορίστε, δες το κι αν μπορείς κάνε κι αλλιώς..." :P :P

Kalimera, το άφησες πάνω σε πεζοδρόμιο σε σκοτεινό σημείο σε κ@λοστενο στη Ν.Κρήνη και πάλι το είδα. Δεν είμαι μεγάλο τσακάλι τελικά;; ε; ε; ε; :P

χαχαχαχαχαχ

ρε schumi κατασκοπε δεν εχεις αφησει ανθρωπο ησυχο επανω στην θεσαλλονικη.ποιος εισαι να πουμε ο ντετεκτιβ κλουζω κι`ετσι. :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα