Jump to content

Recommended Posts

Ρε φιλε αν ειναι γ@μημ3νο και δεν το εχουν στρωσει το μοτερ σε φταιει οτι ειναι κινεζικο?Και το crypton x αν δεν το στρωσεις δεν θα παει βημα.Και μετα σας φταινε τα μηχανακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tο Sprinter που έχω εγώ 50cc μετρημένο με κοντέρ αυτοκινήτου,χωρίς αέρα με ζεστό μοτέρ σε ευθεία πιάνει 70 χιλιόμετρα. Το έχω ένα χρόνο μαμά και δεν το αντέχω άλλο σε διαδρομές βαριέμαι την ζωή μου έτσι πως πάει.Άσε που είναι και επικίνδυνο δεν μπορώ να πεταχτώ σε διασταυρώσεις ή να κάνω μια προσπέραση σε εναν που πάει με 60. Τελοσπαντων σκέφτομαι να βάλω το 125 μοτέρ Daytona αλλά φοβάμαι λίγο γιατί δεν θα μπορώ να το δηλώσω. Να το ασφαλήσω μπορώ εφόσων έχω δίπλομα για μηχανή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ έχεις ένα μικρό άδικο..αν κάνει ένα πολύ καλο στρώσιμο σιγά σιγά .....το μηχανάκι μπορεί να πάει και 85 το έχει μαμά φίλος m στο μοσχάτο και πάει 85 είναι 50ari μαμά tpt πάνω του μονο την sebring την ιμιτασιόν ;)

Και εγω μοσχατο μενω...

τελικα κανενα προβλημα... μαματο ανεβαινε για πλακα τις ανοιφορες.....

2καβαλος μονο στο τσακ με επερνε η 2α....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω μοσχατο μενω...

τελικα κανενα προβλημα... μαματο ανεβαινε για πλακα τις ανοιφορες.....

2καβαλος μονο στο τσακ με επερνε η 2α....

file pou akribos mosxato ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aμα βγάζει 100 χιλιομετρα το lifan 110cc τοτε οσοι εχετε astrea σας παρακαλω πεταξτε τα στον κάδο! :surrender:

Εδω ενα crypton R μαμά με το ζόρι παει 100 - 105 κοντερίσια,θα πάει το κινέζικο? Μην τρελαθουμε τελειως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

marmixalis, εφοσον το παπι σου θα κληθει να εχει για καθημερινοτητα του τρελες ανηφορες, κανε μια αλαγη στα γραναζια σε 12-39 η και 40-41 ακομα (αν εχεις καρφι ανηφορες), και δεν θα εχεις προβλημα. Θα χασεις αρκετα σε ευθειες, αλλα θα εχεις ταχυτατες εκκινησεις και πανευκολη μετακινηση μεσα στην χωρα οσο και για να βγαζεις ανηφορες χωρις προβλημα. Δεν χρειαζεται να σκαλισεις τιποτα αλλο.

Τροποποιήθηκε από τον xrysanthos85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα