Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Καλησπερα φιλαρακια!!Σε καποιο σημειο η σελα μου εχει ανοιξει στις ραφες περιπου 10 εκατοστα..δεν ειναι ραμμενες αλλα κολλημενες με κολλα θερμοτητας..Μηπως ξερετε που μπορω να τη φτιαξω?Κατα προτιμηση κοντα στον Πειραια..Επισης αν γνωριζετε κοστος και αν ειναι ανοιχτα Σαββατα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Με κλειστά μάτια θα σου έλεγα να πας στον Σάκη , όχι μόνο θα στο φτιάξει όπως πρέπει αλλά δεν πρόκειται να σου ξανανοίξουν οι ραφές . Το μόνο κακό είναι πως δεν είναι στο Πειραιά άλλα στη Λεωνιδίου 41 - Μεταξουργείο 210 5222216 . Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του και μετά από ένα χρόνο η σέλα μου είναι ακριβώς όπως όταν την παρέλαβα , και δουλεύει και Σαββάτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Με κλειστά μάτια θα σου έλεγα να πας στον Σάκη , όχι μόνο θα στο φτιάξει όπως πρέπει αλλά δεν πρόκειται να σου ξανανοίξουν οι ραφές . Το μόνο κακό είναι πως δεν είναι στο Πειραιά άλλα στη Λεωνιδίου 41 - Μεταξουργείο 210 5222216 . Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του και μετά από ένα χρόνο η σέλα μου είναι ακριβώς όπως όταν την παρέλαβα , και δουλεύει και Σαββάτο. Ευχαριστω πολυ!!Με τη μηχανη οπου και να πας κοντα ειναι!! Οσο αφορα την τιμουλα??Εσενα ποσο σου στοιχισε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Έμενα μου έκανε καινούργιο αφρολέξ από την αρχή και καινούργιο καλημα αντιολισθητικό μόνο με 50 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 + 1 για τον Σάκη και από εμένα. Πολύ καλή δουλειά και πολύ καλές τιμές. Παίζει και αντίστοιχο thread με πολύ καλές γνώμες και φωτογραφίες για τον ίδιο. Μια διόρθωση για να τον βρείς πιό εύκολα. Η οδός λέγεται Λεωνίδου και όχι Λεωνιδίου και είναι κάτω από την πλατεία Κουμονδούρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Παίδες, υπάρχει περίπτωση να μπορεί αν μεγάλωσει λίγο την σέλα από παπί? Ρωτάω επειδή λόγο στρατού δεν έχω πολύ χρονο για να πάω να ρωτήσω, οπότε αν ξέρει κάποιος..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Πες του ακριβώς τι θέλεις και το κάνει :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 MotO.K Στην Νεα Σμυρνη Αιγαιου κ Διγενη Ακριτα 4 Καταπληκτικη Δουλεια !!! Εχει και site www.moto-k.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Εμένα πάντως ο Σάκης μου είπε 30 ευρώ για την σέλα του Crypton X ενώ εδώ στα Χανιά παίρνουν 20 ευρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Starsel Σάκης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Αναλόγος τη σέλα και το υλικό, ε΄γω όταν πήγα ναλλάξω το κάλλυμα σε μέγκα σκούτερ, είχε από 20ε μέχρι 50ε το πιο καλό υλικό, έβαλα το καλύτερο, αντιολισθητικό και δεν το μετάνιωσα, μετά από 4 χρόνια ήταν ακριβώς όπως την έκανα, και στην αλλαγή μου άλλαξε και μεγάλο μέρος απτο αφρολέξ που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες