Jump to content
paylos1958

Λαστιχα στο vstrom650

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα θεμα με τα λαστιχα στο vstrom .

Τα λαστιχα που υπαρχουν, η ειναι υπερβολικα κωνικα(λες και το μηχανακι ειναι gsxr),ηχωρις σκελετο(aneeke)με αποτελεσμα στις στροφες να χανεις το παιχνιδι.Τα υπολοιπα (michelin pilot road2 και3)

με δεικτη ταχτυτητας v η w που κανουν μονο για τα 1000 ειναι street.

Αληθεια οι εταιριες δεν καταλαβαινουν οτι υπαρχουν και οδηγοι που θελουν να κανουν τουρισμο χωρις να κουνα το μηχανακι στα ψηλα (γρηγορες κωρονες)να στριβουν με αξιοπρεπεια ,αλλωστε οταν κανεις τουρισμο δεν χρειαζεται να ξυνεις αυτι στην ασφαλτο,αλλα διαολε χρειαζεται να στριβεις.

οποιος ξερει ενα τετοιο λαστιχο ασ με διαφωτισει ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως τι ζητας ! καταρχην τωρα ποια λαστιχα φορας στο vstrom ? εχω ακουσει απο πολλους πως για το στρομα τα metzeler EXP του ταιριαζουνε γαντι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως τι ζητας ! καταρχην τωρα ποια λαστιχα φορας στο vstrom ? εχω ακουσει απο πολλους πως για το στρομα τα metzeler EXP του ταιριαζουνε γαντι !

Κι εγώ δεν κατάλαβα τί εννοεί. :blink:

Και έχω τα Metzeler EXP και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ΑΝ και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη μια και δεν έχω δοκιμάσει άλλα streetotourist-άδικα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τουλάχιστον δε μετάνιωσα για την επιλογή μου, κάτι είναι κι αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
............ηχωρις σκελετο(aneeke).......................

shock.gifshock.gifshock.gif

Μάλλον κάτι άλλο θέλεις να πείς..............

Πάντως τα ΑΝΑΚΕΕ 2 που τα φοράω εδώ και δύο χρόνια στο Ντέρο και εδώ και τρείς μήνες στην Αφρικάνα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σ' αυτά τα μηχανάκια (και στα 12 χρόνια που έχω το Ντέρο, πίστεψέ με, έχω δοκιμάσει αρκετά).

Αν θες ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ δεν κατάλαβα τί εννοεί. :blink:

Και έχω τα Metzeler EXP και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ΑΝ και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη μια και δεν έχω δοκιμάσει άλλα streetotourist-άδικα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Τουλάχιστον δε μετάνιωσα για την επιλογή μου, κάτι είναι κι αυτό.

κ εγω τα exp εχω κ ειμαι υπερευχαριστημενος αν κ δεν εχω δοκιμασει αλλο ελαστικο !....στην επομενη αλλαγη θα τα αλλαξω μονο και μονο απο περιεργεια γιατι θελω να δοκιμασω και τα ΑΝΑΚΕΕ 2 ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω οταν ειχα το v-strom το METZELER EXP ηταν το καλυτερο που ειχα βαλει ,τα εκανε ολα αξιοπρεπως.........

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φοραω τα aneeke αλλα για να μη λαστιχαρουν οι πιεσεις ειναι υψηλες 36-42

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

shock.gifshock.gifshock.gif

Μάλλον κάτι άλλο θέλεις να πείς..............

Πάντως τα ΑΝΑΚΕΕ 2 που τα φοράω εδώ και δύο χρόνια στο Ντέρο και εδώ και τρείς μήνες στην Αφρικάνα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σ' αυτά τα μηχανάκια (και στα 12 χρόνια που έχω το Ντέρο, πίστεψέ με, έχω δοκιμάσει αρκετά).

Αν θες ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φοραω τα aneeke αλλα για να μη λαστιχαρουν οι πιεσεις ειναι υψηλες 36-42

Δεν είναι υψηλές, είναι οι σωστές που ορίζει ο κατασκευαστής της μηχανής σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενοω με πολυ ευκαμπτο σκελετο που φωρτομενη στα πολλα η στης στροφες παραμορφωνεται λυση περισοτερα psi με ολα τα γνωστα κατα αυτης της λυσης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης τώρα πρόσεξα πως αναφέρεσαι στα ΑΝΑΚΕΕ και όχι στα ΑΝΑΚΕΕ 2. Αν όντως φοράς τα πρώτα τότε έχεις ένα δίκιο να μην είσαι ευχαριστημένος, καθώς όταν τα σχεδίασαν οι άνθρωποι ΔΕΝ ήξεραν απο Ελληνική άσφαλτο. Μετά έμαθαν (και έβγαλαν το 2). Καμία σχέση το ένα λάστιχο με το άλλο. Όπως θα είδες και απο τις φώτο, τα 2 και χιλιόμετρα βγάζουν, και κρατάνε μέχρι να ξύσεις τα αυτιά σου στην άσφαλτο............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο κατασκευαστης δινει 33-36 μονοκαβαλος αν δοκιμασεις με αυτα τα λαστιχα αυτες τις πιεσεις θα σου λαστιχαρει απο τα 90

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο κατασκευαστης δινει 33-36 μονοκαβαλος αν δοκιμασεις με αυτα τα λαστιχα αυτες τις πιεσεις θα σου λαστιχαρει απο τα 90

Δηλαδής? :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 33 μου φαίνεται "λίγο" για μπροστά. Εγώ βάζω 36 - 41/42 και είμαι πολύ ευχαριστημενος και απο πληροφόρηση και απο άνεση και απο κράτημα, απο όλα.

Δεν μου είπες όμως, τα 1 ή τα 2 φοράς;

Πάντως αν η χρήση σου είναι μόνο άσφαλτος περίμενε λίγο τα Pilot 3. Eγώ για εκεί με βλέπω στην επόμενη αλλαγή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι υψηλές, είναι οι σωστές που ορίζει ο κατασκευαστής της μηχανής σου.

Το 33 μου φαίνεται "λίγο" για μπροστά. Εγώ βάζω 36 - 41/42 και είμαι πολύ ευχαριστημενος και απο πληροφόρηση και απο άνεση και απο κράτημα, απο όλα.

Δεν μου είπες όμως, τα 1 ή τα 2 φοράς;

Επιβεβαιώνω ότι κι εγώ τόσο ακριβώς βάζω και είναι ΟΚ.

Μάλιστα αν έχω λιγότερο μέσα, το καταλαβαίνω αμέσως γιατί τα νοιώθω λίγο σαν "ζελέ" (αυτό εννοείς με τον όρο λαστιχάρει?) :_unsure: και μόλις βάλω σ' αυτά τα επίπεδα η συμπεριφορά τους φτιάχνει αμέσως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω βαλει εδω και δυο μηνες τα bridgestone battlewing αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας.Γνωμη μου ειναι τα metzeler.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες αυτό που λέτε με τις πιέσεις είναι ένας απο τους (πολλούς) συμβιβασμούς που κάνεις στα λάστιχα. Αν θες πληροφόρηση και άνεση χρειάζεσαι μαλακό σκελετό. Αυτός χρειάζεται πάντα σωστές πιέσεις. Αυτό δεν είναι κατ ανάγκη κακό, όταν αισθανθείς το λάστιχο να θέλει αέρα, συμπληρώνεις αέρα και (αν έχεις στοιχειώδη λογική) ψάχνεις να βρείς και την αιτία που τον έχασε. Βέβαια τέτοια λάστιχα δεν ενδύκνυνται για άτομα που κοιτάνε τις πιέσεις μόνο πριν φύγουν ταξίδι..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα