Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Γεια χαρά... Ψάχνω για γνώμες - εμπειρίες Οn-Οff... για να καταλήξω σε καινούργια μηχανή Οn-Οff... Είμαι κάτοχος BMW F650 DAKAR το οποίο πωλείται ελπίζω σε λίγες μέρες... Τα παραπάνω μοντέλα είναι τα υποψήφια στο μυαλό και στην καρδιά μου. Έχω οδηγήσει κατά καιρούς HONDA VTF250,CBR 650 YAMAHA DT200, AFRICA650, TRANSALP 650, VARADERO, GS1200, TRIUMPH 800 XC, KTM 990 ADV... κ.α. δικά μου και δανεικά, έκανα testdrive => TRIUMPH 800 XC, KTM 990 AD... και συνεχίζω Χρήση - Τον Μισό χρόνο για δουλειά 60-70 χιλ καθημερινά, για δουλειές στην πόλη (δεν σκάω αν πάρω και ένα γκαζομήχανο) και εκδρομές επαρχιακό και χωματόδρομο (λατρεύω αναζήτηση) Ελλάδα μέχρι τώρα, μόνος και διπλός... και με την καινούργια θέλω τα αυτά και να βγω Ευρώπη - Βαλκάνια για αρχή... Άποψή μου... η φυσική συνέχεια μου ίσως είναι το F800gs αλλά δεν είμαι κολλημένος με την μάρκα και είμαι πολύ ανοικτός σε όλα τα παραπάνω μοντέλα... Περιμένω περισσότερο σχόλια - γνώμες ανθρώπων για τις μηχανές που έχουν... και φυσικά την γνώμη τους για τα άλλα μοντέλα! Φυσικά έχω διαβάσει πάμπολλες φορές τις μάχες που έχουν γίνει εδώ μέσα για τα διάφορα μοντέλα... και δεν κατέληξα σε κάτι... είπα να κάνω μια φρέσκια προσπάθεια!!! ΥΓ. το strom δεν το έβαλα γιατί ενώ σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό δεν μου αρέσει αρκετά για να το καβαλάω... περιμένω όμως το καινούργιο που βγαίνει σε λίγες μέρες και βλέπουμε... Ευχαριστώ από τώρα και καλές βόλτες σε όλους, πάντα όρθιοι...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Απο την λίστα σου θα αφαιρούσα το ΧΤ καθότι μονοκύλινδρο και άρα ΠΟΛΥ πίσω απο τα άλλα σε ταξίδια (ειδικά με δεύτερο άτομο). Το Τ/Α τίμιο και αποδεδειγμένα καλό μηχανάκι για την δουλειά που το θές, αλλά αρκετά πίσω (πλέον) απο τα BMW & Triumph. Το ΚΤΜ άλλης κατηγορίας μηχανάκι, πολύ καλύτερο απο ολα τα άλλα (αλλά προσωπικά δεν το συμπαθώ). Αυτά απο μένα και καλή απόφαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 F800 από μένα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 KTM 990 ADV... :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν θέλεις να ανέβεις λίγο σε κυβικά, ιπποδύναμη και ποιότητα, θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο BMW F800GS και στο Triumph Tiger 800 (είτε το απλό είτε το XC). Καλές επιλογές και οι δύο, με το BMW να έχει κάμποσα χρόνια στην αγορά και άρα λυμένες τις όποιες παιδικές ασθένειες ενώ το Triumph, φορώντας νέο μοτέρ θα πρέπει να αποδείξει την αξιοπιστία του. Από την άλλη όμως το Tiger έχει καλύτερη σέλα για μεγάλες αποστάσεις σε σχέση με το BMW. Αν θέλεις να παραμείνεις στα μικρομεσαία κυβικά, τότε οι λύσεις είναι είτε το Transalp 700 είτε το V-Strom 650. Και οι δύο μοτοσυκλέτες μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα με αξιοπρέπεια, με το πιο μικρόσωμο Transalp να υπερέχει στην μποτιλιαρισμένη αστική αλλά και στην εκτός δρόμου χρήση (στο λέω γιατί το έχω) και το V-Strom να παίρνει κεφάλι στο ταξίδι αλλά και στην ποιότητα κατασκευής (σημείωσε επίσης και την πολύ πρόσφατη μείωση της τιμής του στα 6.995 ευρώ). Πάντως, δε θα ήταν άσχημα να περιμένεις λίγες μέρες για να δεις και τον αντικαταστάτη του V-Strom. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή επιλογή. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos_13_kriti 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ στη θέση σου δε θα το σκεφτόμουν καν για το 990.Είναι κρίμα να το έχεις στη κίνηση και να το φορτώνεις τέτοια χιλιόμετρα και επίσης θα πληρώνεις άδικα διπλάσια τέλη και ασφάλεια. Νομίζω ότι αυτό που έχεις είναι το καλύτερο για τη δουλεια που το θέλεις.Στη θέση σου θα το κρατούσα ή αν έχεις μπει στη διαδικασία αλλαγής μπορείς να πάρεις το καινούριο 650. Από κει και πέρα τα δικύλινδρα 800 είναι μια κατηγορία πάνω και ανάλογα τα χρήματα σου πορεύεσαι. Πάντως δε θα άλλαζα με τίποτα το 650gs για να πάρω v strom ή transalp Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2011 από τον theo_desmo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Πάντως δε θα άλλαζα με τίποτα το 650gs για να πάρω v strom ή transalp Συμφωνω ! Παντως το 990 ειναι καλυτερο σε ολα απο τα υπολοιπα που εβαλες για μενα , αλλα ειναι και σε λιγο μεγαλυτερη κατηγορια . Δηλαδη θα το συγκρινα με 1200gs Varadero κτλ . Δεν θα επερνα ποτε mega on-off οποτε η προταση μου ειναι το f 800 gs η το Tiger 800 . Aπο την στιγμη που εισαι ευχαριστημενος με τα bmw δεν βρησκω λογο να την ψαξεις παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Απο την λίστα σου θα αφαιρούσα το ΧΤ καθότι μονοκύλινδρο και άρα ΠΟΛΥ πίσω απο τα άλλα σε ταξίδια (ειδικά με δεύτερο άτομο). Το Τ/Α τίμιο και αποδεδειγμένα καλό μηχανάκι για την δουλειά που το θές, αλλά αρκετά πίσω (πλέον) απο τα BMW & Triumph. Το ΚΤΜ άλλης κατηγορίας μηχανάκι, πολύ καλύτερο απο ολα τα άλλα (αλλά προσωπικά δεν το συμπαθώ). Αυτά απο μένα και καλή απόφαση. Για το ΧΤ σχεδόν συμφωνώ μαζί σου και το Τ/Α είναι καλό αλλά σίγουρα σκέφτομαι έντονα να ανέβω κατηγορία... Οδήγησα όμως το ΚΤΜ και μου άρεσε πολύ...ίσως είναι πολύ αλλά το έχω στα μέτρα μου... τώρα το Καθε Τρίτη Μάστορα με προβλημάτισε αλλά γι' αυτό έκανα το τοπικ για να μάθω περισσότερα Το Triumph που πήρα για λίγο μου φάνηκε με πιο street καταβολές αλλά πολύ ομαλό και ωραίο... BMW & Triumph με τα εχτρα βγαίνουν ίδια τιμή... Γιατί να πάω σε κάτι τόσο καινούργιο και αδοκίμαστο? Αναποφάσιστος... Thanks B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Θα αντιστρεψω το :"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και θα πω : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??? ρωταω γιατι τα λεφτα που εχουν οι μηχανες της λιστας ειναι οικονομικα "μακρυα" η μια απτην αλλη. ΥΓ: Ψηφιζω adv ως πιο δυνατο, πιο ολοκληρωμενο, πιο...πιο....πιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Αν θέλεις να ανέβεις λίγο σε κυβικά, ιπποδύναμη και ποιότητα, θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο BMW F800GS και στο Triumph Tiger 800 (είτε το απλό είτε το XC). Καλές επιλογές και οι δύο, με το BMW να έχει κάμποσα χρόνια στην αγορά και άρα λυμένες τις όποιες παιδικές ασθένειες ενώ το Triumph, φορώντας νέο μοτέρ θα πρέπει να αποδείξει την αξιοπιστία του. Από την άλλη όμως το Tiger έχει καλύτερη σέλα για μεγάλες αποστάσεις σε σχέση με το BMW. Αν θέλεις να παραμείνεις στα μικρομεσαία κυβικά, τότε οι λύσεις είναι είτε το Transalp 700 είτε το V-Strom 650. Και οι δύο μοτοσυκλέτες μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα με αξιοπρέπεια, με το πιο μικρόσωμο Transalp να υπερέχει στην μποτιλιαρισμένη αστική αλλά και στην εκτός δρόμου χρήση (στο λέω γιατί το έχω) και το V-Strom να παίρνει κεφάλι στο ταξίδι αλλά και στην ποιότητα κατασκευής (σημείωσε επίσης και την πολύ πρόσφατη μείωση της τιμής του στα 6.995 ευρώ). Πάντως, δε θα ήταν άσχημα να περιμένεις λίγες μέρες για να δεις και τον αντικαταστάτη του V-Strom. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή επιλογή. Συμφωνώ με τα "bold" και όσο για την σέλα μάλλον ότι και να πάρω θα την φτιάξω ανατομική με gel σε έναν που βρήκα στην Αθήνα...!!! τώρα για τα μικρομεσαία κυβικά το DAKARακι μου το πήρα γιατί λόγω δουλειάς ήμουν σε νησί και μου έφτανε για εκεί αλλά και τις 2-3 εξορμήσεις το χρόνο σε στεριά ( Πίνδο τις περισσότερες) Τo DAKAR τώρα στην "στεριά" το λιώνω, το στίβω είναι απίστευτο και υπερβολικά εύκολο και οικονομικό ... αλλά δεν μου φτάνει θέλω μάλλον μεγαλύτερο!?! Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Θα αντιστρεψω το :"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και θα πω : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??? ρωταω γιατι τα λεφτα που εχουν οι μηχανες της λιστας ειναι οικονομικα "μακρυα" η μια απτην αλλη. ΥΓ: Ψηφιζω adv ως πιο δυνατο, πιο ολοκληρωμενο, πιο...πιο....πιο... :D ΟΤΙ μαζέψω για προκαταβολή από το DAKAR ( στο οποίο έχω 4-5 υποψ. αγοραστές μέχρι το άλλο ΣΚ... Πύργο-Πάτρα-Κέρκυρα-Αθήνα-Ιωάννινα) και τα άλλα όσα κι αν είναι σταθερή δοσαούλα για 4-5 χρονάκια... Το F800 και το 800XC μου βγαίνουν 13.700 περίπου Το ΚΤΜ 14.000... αυτά είναι τα ακριβότερα...!!! Εννοείτε ότι κι αν πάρω, παν πακέτο Τριβάλιτσο - Τανκbag - ζελατίνα - κάγγελα και κανα προβολάκι το λιγότερο...!!! διαβάζω και ψάχνω μήνες και για τα extra και έχω βρει επιλογές πολλές για όλα... Αυτά F800 από μένα. Το βλέπω και στον ύπνο μου... θέλω να είμαι πολύ σίγουρος για κάτι που θα με κουβαλάει ΠΟΛΛΑ χρόνια... Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 KTM ADV 990!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Συμφωνω ! Παντως το 990 ειναι καλυτερο σε ολα απο τα υπολοιπα που εβαλες για μενα , αλλα ειναι και σε λιγο μεγαλυτερη κατηγορια . Δηλαδη θα το συγκρινα με 1200gs Varadero κτλ . Τα έχω οδηγήσει όλα και το μόνο που μου ταιριάζει νομίζω ότι είναι το 990 αν πάω σε μεγαλύτερο... γι' αυτό το έβαλα το 1200 απολαυστικό αλλά too much μάλλον, το dero έτσι κι έτσι... Δεν θα επερνα ποτε mega on-off οποτε η προταση μου ειναι το f 800 gs η το Tiger 800 Aπο την στιγμη που εισαι ευχαριστημενος με τα bmw δεν βρησκω λογο να την ψαξεις παραπανω. KTM ADV 990!!! Μου αρέσουν τα επιχειρήματά σου... χαχα Εγώ στη θέση σου δε θα το σκεφτόμουν καν για το 990.Είναι κρίμα να το έχεις στη κίνηση και να το φορτώνεις τέτοια χιλιόμετρα και επίσης θα πληρώνεις άδικα διπλάσια τέλη και ασφάλεια. Νομίζω ότι αυτό που έχεις είναι το καλύτερο για τη δουλεια που το θέλεις.Στη θέση σου θα το κρατούσα ή αν έχεις μπει στη διαδικασία αλλαγής μπορείς να πάρεις το καινούριο 650. Από κει και πέρα τα δικύλινδρα 800 είναι μια κατηγορία πάνω και ανάλογα τα χρήματα σου πορεύεσαι. Πάντως δε θα άλλαζα με τίποτα το 650gs για να πάρω v strom ή transalp Τα χιλιόμετρά μου για την δουλειά είναι σε ψιλο-επαρχιακό δρόμο άσφαλτο... δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά σε τέλη και ασφάλεια... διπλάσια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Έτσι και μερικές φωτό.... τροφή για σκέψη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω θα σε μπερδεψω περισσοτερο http://2.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbvs/TSQC92VU-0I/AAAAAAAA0-s/vjd40RK_Z5Y/s1600/2011%2BKawasaki%2BVersys%2BMotorcycles.jpg δεν ειναι βεβαια για πολλα στο χωμα αλλα , δε παιζεται... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2011 από τον mitsaras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 εγω θα σε μπερδεψω περισσοτερο http://2.bp.blogspot...Motorcycles.jpg δεν ειναι βεβαια για πολλα στο χωμα αλλα , δε παιζεται... Πολύ καλό και το versys αλλά το θέλω το χωματάκι μου...!!! Ποτέ δεν λέω όχι βέβαια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 δεν ξερω αλλα απο τα υποψηφια που εχεις βαλει στην λιστα και συμφωνα με αυτα που ζητας το ktm 990 μου καθεται πιο καλα απο ολα τα υπολοιπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 ΥΓ: Ψηφιζω adv ως πιο δυνατο, πιο ολοκληρωμενο, πιο...πιο....πιο... η απαντηση στο δικο ΣΟΥ ερωτημα παταπιε η αποψη μου; καθε τριτηκαι τεταρτη μαστορα:) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonTheProf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Εγω θα πηγαινα χαλαρα για tenere αλλα εσυ που εχεις ηδη το Dakar δεν υπαρχει μεγαλο νοημα να πας για tenere γιατι ουσιαστικα δε κανεις καμια αλλαγη, δε ξερω κατα ποσο το στυβεις στο χωμα αλλα εγω δε θα εβαζα Triumph και bmw σε χωμα για στυψημο γιατι καθε πτωση θα ειναι και 500αρι. Μαλλον θα κρατουσα το ντακαρ η θα το ανταλλαζα με το τενερε να γλυτωσω χρημα να κανω και την αλλαγη μου. Ξερω οτι δε βοηθησα καθολου αλλα αποψεις ειναι αυτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Εγω θα πηγαινα χαλαρα για tenere αλλα εσυ που εχεις ηδη το Dakar δεν υπαρχει μεγαλο νοημα να πας για tenere γιατι ουσιαστικα δε κανεις καμια αλλαγη, δε ξερω κατα ποσο το στυβεις στο χωμα αλλα εγω δε θα εβαζα Triumph και bmw σε χωμα για στυψημο γιατι καθε πτωση θα ειναι και 500αρι. Μαλλον θα κρατουσα το ντακαρ η θα το ανταλλαζα με το τενερε να γλυτωσω χρημα να κανω και την αλλαγη μου. Ξερω οτι δε βοηθησα καθολου αλλα αποψεις ειναι αυτες. Καταρχήν απόψεις ψάχνω άρα όλες δεκτές και φχαριστώ που ασχολήθηκες... Τώρα για το "στύβω" που έγραψα έχεις δίκιο δεν διευκρίνισα... εννοούσα ότι γενικά φτάνω στα όρια την μηχανή σε ταχύτητα και στροφές αλλά νιώθω ότι θέλω αρκετά περισσότερα...B) και στο χώμα απλά μου δίνει ότι χρειάζομαι - βόλτες με άνεση και καθόλου φόβο, όρθιος ή όχι, πολλά ήδη χώματος όπου και να το πήγα... όχι σε πολύ δύσκολες καταστάσεις π.χ. λάσπη μέχρι το γόνατο και άλματα χωρίς χέρια... Επίσης συμφωνώ για το "στίψιμο" στο χώμα με ακριβά Μοτοσακά... είναι επικίνδυνο... αν ήταν όμως μόνο για το χώμα υπάρχουν λύσεις. Θενκς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 κι εγω ΚΤΜ θα σου προτεινω ειναι το καλυτερο στο χωμα ανεβαινεις κατηγορια παιρνεις τα καλυτερα περιφεριακα δευτερο το f800 ειναι καλο στο χωμα μενεις ιδια κατηγορια και ειναι και το θεμα κοστους (χρησης και αποκτησης) ποσο σημαντικο σου ειναι αναμεσα στα δυο το τρανσαλπ μαλλον θα ειναι χειροτερο για τη δουλεια που το θες απο το Dakar και ο τενερες το ιδιο με αυτο που εχεις ο τιγρης με τον οποιο συνταξιδεψα για καμια 600 χλμ και τον χαζεψα προσεκτικα δε με επεισε οτι θα παει χωμα με αξιωσεις χωρις ομως και να το αποκλειω ωραια μοτορια κοιτας παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 δεν ξερω αλλα απο τα υποψηφια που εχεις βαλει στην λιστα και συμφωνα με αυτα που ζητας το ktm 990 μου καθεται πιο καλα απο ολα τα υπολοιπα. Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Πολυ ωραια ολα τα μηχανακια που θελεις. Αλλα αφου θες κατι καλυτερο και ομορφοτερο, το transalp kai to tenere πιστευω πρεπει να τα βγαλεις απο τη λιστα σου. Κρατα το δικο σου... στην τελικη και πιο γρηγορο και πιο ταξιδιαρικο και πιο ομορφο ειναι. Τα αλλα 3 ειναι απλα κουκλια ολα... Το μεγαλο + (για μενα) του tiger ειναι ο τρικυλινδρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Εξαιρετικά διλήμματα έχεις, εύγε.. :D Θα σου πω λοιπόν την γνώμη μου για το καθένα.. Το Transalp για μένα είναι βαρετό. Συγνώμη απο όσους το έχουν, τίμια μηχανή αλλά δεν ξέρει τί είναι. Υποτίθεται είναι on-off και έχει 19 τροχό, μικρές σχετικά διαδρομές στις αναρτήσεις, μικρή απόσταση απο το έδαφος και βάρος μεγάλο. Προτιμούσα το προηγούμενο. Αυτό δεν θα το έπαιρνα. Το TENERE απο αυτά που λες είναι λογικά το πιο απροβλημάτιστο. Κλασσικό γιαπωνέζικο μονοκύλινδρο με ένα κινητήρα γνωστό και μικρή κατανάλωση βενζίνης. Αλλά δεν έχει το κάτι παραπάνω απο αυτό που έχεις τώρα. Απο τα 3 μεγάλα λοιπόν αντικειμενικά το 990 είναι ο άρχοντας του χώματος αλλά και της ασφάλτου. Κορυφαίες αναρτήσεις, στήσιμο απίστευτο. Ένας κινητήρας πανίσχυρος αλλα σε όλα αυτά αυξημένη κατανάλωση. Για το θέμα της αξιοπιστίας δεν νομίζω να διαφέρει σε κάτι απο το F800gs και το Triumph. Λες και αυτά έχουν τον τίτλο του άσπαστου.. Πρώτη επιλογή θα είχα σίγουρα το 990. Και απ ότι κοίταζα το δίνουν κάπου 13500 χιλιάρικα full με βαλίτσες κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 Εγω δεν χρειαζεται να πω τι ψηφισα! :whistling: Θα αντιστρεψω το :"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και θα πω : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??? ρωταω γιατι τα λεφτα που εχουν οι μηχανες της λιστας ειναι οικονομικα "μακρυα" η μια απτην αλλη. ΥΓ: Ψηφιζω adv ως πιο δυνατο, πιο ολοκληρωμενο, πιο...πιο....πιο... Με ξαφνιαζεις Πατ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες