al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Μετά από 3 χρονάκια συμβίωσης με το στρωματάκι μου μου έχουν μπεί για τα καλά σκέψεις για αλλάγή... Αλλαγή σε κυβικά, κατηγορία αλλά κυρίως χρήση! 3 Χρόνια τώρα έχω γυρίσει την Ελλάδα όσο ποτέ άλλοτε και το έχω καταευχαριστηθεί! Επαρχιακοί δρόμοι- Ορεινά στροφιλίκια- κατσικόδρομοι ξεχασμένοι, όλα φορτωμένος και συνήθως δικάβαλος! Όλα όμως κάποια στιγμή άλλάζουν, και για μένα η ώρα αυτή πλησιάζει επικίνδυνα!!!! Συμφωνα με τις νέες απαιτήσεις λοιπόν "λέω" πως θέλω μια μοτο: 1. για εκδρομές και ταξίδια κυρίως (μην έχετε υπόψην τους Ελληνικούς δρόμους...) 2. άνετη (ειμαι 1,87 και 100κιλά!) 3. ροπάτη! δεν με νοιάζει η δύναμη όσο η ελαστικότητα του κινητήρα 4. αυτονομία!!! (...και γιατί όχι οικονομία! :) ) 5. ικανότητα για φόρτωμα (sidecases) 6. το δικάβαλο δεν με απασχολεί τόσο... Mε βάση αυτά λοιπόν και με την εμπειρία του vstrom, λέω να πάω σε κάτι πιό street, πιό χιλιομετροφάγο. Για να πώ την αλήθεια,με το strom δεν την πάλευα στις ευθειες... όχι οτι δεν "πήγαινε", αλλά ήθελα κάτι πιό άνετο σε τέτοιους δρόμους. Για την ώρα καλοβλέπω τι δύο αυτές κούκλες... και θα ήθελα την βοήθειά σας! Θα με ενδιέφερε πολύ η σύγκριση μεταξύ των δύο, κ πληροφορίες γενικότερα π.χ. για κατανάλωση σε σχέση με αυτονομια, και άνεση σε σχέση με ύψος αναβάτη. Επίσης είμαι ανοιχτος και σε άλλες προτάσεις... (όχι ανήθικες!!! lol! ). Μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάτι! Σας ακούω!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Δοκίμαζα χθες το Bandit 1250 και η σέλα μου φάνηκε άβολη, σκληρή και... λίγη. Μετά ανέβηκα και πάλι στο στρόμα μου και ένιωσα την ξεχωριστή άνεση και το θρόνο με τον οποίο το έχει εξοπλίσει η suzuki. Τι να σου πω; Δεν μου άρεσε καθόλου η θέση του Bandit 1250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Μετά από 3 χρονάκια συμβίωσης με το στρωματάκι μου μου έχουν μπεί για τα καλά σκέψεις για αλλάγή... Αλλαγή σε κυβικά, κατηγορία αλλά κυρίως χρήση! 3 Χρόνια τώρα έχω γυρίσει την Ελλάδα όσο ποτέ άλλοτε και το έχω καταευχαριστηθεί! Επαρχιακοί δρόμοι- Ορεινά στροφιλίκια- κατσικόδρομοι ξεχασμένοι, όλα φορτωμένος και συνήθως δικάβαλος! Όλα όμως κάποια στιγμή άλλάζουν, και για μένα η ώρα αυτή πλησιάζει επικίνδυνα!!!! Πόσο σε καταλαβαίνω......σύντροχε....... Συμφωνα με τις νέες απαιτήσεις λοιπόν "λέω" πως θέλω μια μοτο: 1. για εκδρομές και ταξίδια κυρίως (μην έχετε υπόψην τους Ελληνικούς δρόμους...) 2. άνετη (ειμαι 1,87 και 100κιλά!) 3. ροπάτη! δεν με νοιάζει η δύναμη όσο η ελαστικότητα του κινητήρα 4. αυτονομία!!! (...και γιατί όχι οικονομία! ) 5. ικανότητα για φόρτωμα (sidecases) 6. το δικάβαλο δεν με απασχολεί τόσο... Mε βάση αυτά λοιπόν και με την εμπειρία του vstrom, λέω να πάω σε κάτι πιό street, πιό χιλιομετροφάγο. Για να πώ την αλήθεια,με το strom δεν την πάλευα στις ευθειες... όχι οτι δεν "πήγαινε", αλλά ήθελα κάτι πιό άνετο σε τέτοιους δρόμους. Για την ώρα καλοβλέπω τι δύο αυτές κούκλες... και θα ήθελα την βοήθειά σας! Θα με ενδιέφερε πολύ η σύγκριση μεταξύ των δύο, κ πληροφορίες γενικότερα π.χ. για κατανάλωση σε σχέση με αυτονομια, και άνεση σε σχέση με ύψος αναβάτη. Επίσης είμαι ανοιχτος και σε άλλες προτάσεις... (όχι ανήθικες!!! lol! ). Μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάτι! Σας ακούω!!!! :) Για όλα αυτά που γράφεις, το CBF-1000 είναι super. Το έχω οδηγήσει πρόσφατα και είναι πραγματικά "ήρεμη δύναμη". - Στρωτό και πολιτισμένο, - ήσυχο αλλά με δύναμη που δε θα σου λείψει αφού δεν είσαι "πιστάκιας" όπως λες, - άνετη θέση οδήγησης που σου επιτρέπει να κάνεις και 500 χλμ χωρίς κούραση λόγω μη ύπαρξης κραδασμών (έχω κάνει σερί από Λευκάδα 400χλμ και έφτασα φρέσκος-φρέσκος), - με άριστη σέλα κι ας μη σου γεμίζει το μάτι, φορτώνεται απίστευτα πολύ χωρίς να χρειάζεται να βάλεις τριπλέτες λόγω των εξατμίσεων που είναι χαμηλά και μπορείς να βάλεις άνετα σαμάρια, - κατανάλωση γύρω στα 6 λίτρα, λόγω καλής ροπής, injection και του ήρεμου χαρακτήρα του, - καλόβολη για το ύψος σου επειδή δεν είναι σκυφτή, - άνετη και για συνεπιβάτη σε σύγκριση πάντα με άλλες πιο σπορ και πιο ακριβές, - ευθύβολο και σταθερό, - "χιλιομετροφάγος" είναι ίσως ο πιο κατάλληλος χαρακτηρισμός του, - με φρενάρες που θα σε κάνουν να νοιώσεις "ήρωας" μ' αυτό που οδηγάμε τώρα. Ό,τι και να σου πω βέβαια εγώ (που δηλώνω cbf-άκιας) ή οποιοσδήποτε άλλος, ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ. Γι' αυτό καλύτερα να οδηγήσεις αυτά που σ' ενδιαφέρουν και πιστεύω θα καταλάβεις εύκολα τί σου ταιριάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για όλα αυτά που γράφεις, το CBF-1000 είναι super. Το έχω οδηγήσει πρόσφατα και είναι πραγματικά "ήρεμη δύναμη". - Στρωτό και πολιτισμένο, - ήσυχο αλλά με δύναμη που δε θα σου λείψει αφού δεν είσαι "πιστάκιας" όπως λες, - άνετη θέση οδήγησης που σου επιτρέπει να κάνεις και 500 χλμ χωρίς κούραση λόγω μη ύπαρξης κραδασμών (έχω κάνει σερί από Λευκάδα 400χλμ και έφτασα φρέσκος-φρέσκος), - με άριστη σέλα κι ας μη σου γεμίζει το μάτι, φορτώνεται απίστευτα πολύ χωρίς να χρειάζεται να βάλεις τριπλέτες λόγω των εξατμίσεων που είναι χαμηλά και μπορείς να βάλεις άνετα σαμάρια, - κατανάλωση γύρω στα 6 λίτρα, λόγω καλής ροπής, injection και του ήρεμου χαρακτήρα του, - καλόβολη για το ύψος σου επειδή δεν είναι σκυφτή, - άνετη και για συνεπιβάτη σε σύγκριση πάντα με άλλες πιο σπορ και πιο ακριβές, - ευθύβολο και σταθερό, - "χιλιομετροφάγος" είναι ίσως ο πιο κατάλληλος χαρακτηρισμός του, - με φρενάρες που θα σε κάνουν να νοιώσεις "ήρωας" μ' αυτό που οδηγάμε τώρα. Ό,τι και να σου πω βέβαια εγώ (που δηλώνω cbf-άκιας) ή οποιοσδήποτε άλλος, ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ. Γι' αυτό καλύτερα να οδηγήσεις αυτά που σ' ενδιαφέρουν και πιστεύω θα καταλάβεις εύκολα τί σου ταιριάζει. Κωστα,μιλας για το νεο CBF? Το παλιο υπολυπωνταν λιγο σε γενικες γραμμες του Bandit 1250 απο οτι ειχα διαβασει στο Motorrad. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Κωστα,μιλας για το νεο CBF? Το παλιο υπολυπωνταν λιγο σε γενικες γραμμες του Bandit 1250 απο οτι ειχα διαβασει στο Motorrad. Ναι, για το παλιό λέω. Το νέο με 12.000 ευρά δεν το σκέφτομαι. Το κρυφοκοιτάζω μεν, αλλά με χαλάει λίγο και η μονή εξάτμιση-θερμοσίφουνας καθώς και το fairing από μπροστά με τα σχιστομάτικα φανάρια. Πάντως, και συμφορουμίτης που έχει πάρει το καινούργιο, είχε γράψει ότι δεν έχει και φανερές διαφορές. Ίσως δηλαδή να μην αξίζει τα όσα παραπάνω αξίζει.Απ' όσα έλεγε εκείνος δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κωστα,μιλας για το νεο CBF? Το παλιο υπολυπωνταν λιγο σε γενικες γραμμες του Bandit 1250 απο οτι ειχα διαβασει στο Motorrad. Σε τί υπολειπότανε είπαμε... Με το τσιγκέλι θα σας τα βγάζω?!!!! lol :) @ motolover Ξέρω οτι οι διαφορές καινούριο παλιό CBF ειναι λίγες (άλογα-ροπή) αλλά το ρημάδι το καινούριο ειναι και όμορφο, ενώ το προηγούμενο μοντέλο δείνει πολύ την σχεδιαστική του ηλικία... Βέβαια τα λεφτά ειναι μεγάλο θέμα... 2500€ περισσότερα δέν βγάινουν εύκολα, αλλά το παλιό δεν με τραβάει καθόλου! Άσε που με την αλλαγή μοντέλου το παλιό θα πάει μετά για παντρειά! Μπορώ να βρώ το Bandit από τη Suzuki για test-ride αλλά από οτι μου είπανε ο Σαρακάκης δεν βγάζει το CBF-1000 για δοκιμή... Ξέρει κάποιος πού μπορώ να του κάνω μια δοκιμαστική???? ...έστω και το προηγούμενο! Δεν βλέπω σχόλια για την αυτονομία... πόσα με ενα γέμισμα? Και μην πείτε για υποκειμενικότητες κτλ... οι έχοντες σίγουρα θα έχουν μια εικόνα για μεσο όρο σε χιλιόμετρα! Άντε μιλάτε!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2011 από τον al_tzamp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Προσωπικα τις βρίσκω πολυ παροχημενες σχεδιαστικα και τις 2 αυτες μηχανες. Η Tiger 1050 δεν σου αρέσει? πιστεύω καλυπτει όλες τις αναγκες σου και ειναι και πολυ πιο ομορφη Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2011 από τον Pipo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Προσωπικα τις βρίσκω πολυ παροχημενες σχεδιαστικα και τις 2 αυτες μηχανες. Η Tiger 1050 δεν σου αρέσει? πιστεύω καλυπτει όλες τις αναγκες σου και ειναι και πολυ πιο ομορφη Αν μου αρέσει λέει!!!! Γ@μεί το μηχανάκι από εμφάνιση (ειμαι και οπτικός τύπος ξέρετε!) άλλα όταν διαβάζω για σπασμένα/ραγισμενα πιστόνια λεω να την κάνω με ελαφρά... Επίσης θέλω κάτι πιό ταξιδιάρικο κ λιγότερο παιχνιδιάρικο στην συγκεκριμένη φάση, και αν το βάλεις αυτό μαζι με τις αμφοβολίες που έχω για την αξιοπιστια του τίγρη μπορεί να το μετανιώσω διπλά μετά! Σχεδιαστικά όπως ανέφερες λοιπόν ειμαι κ εγώ για το CBF-1000 καινούριο... Εκτός από αυτά τα δύο, τί άλλο θα μπορούσε να με καλύψει σε αυτά που ζητάω?? Διάβασα ένα νήμα που συγκρίνει VFR-800, Blackbird 1100XX Αλλά ειναι λίγο έξω απότα νερά μου αυτού του είδους οι μοτό... Δεν θέλω SS και 300αρες στο ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) παντως νομιζω μονο μια παρτιδα ειχε προβλημα. καποιος κατοχος μπορει να μας διαφωτισει! αν νομιζεις βεβαια οτι δεν σε καλυπτει παω πασο! (ειναι πανεμορφο παντως το ατιμο....) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2011 από τον Pipo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μάνο, μην εμπιστεύεσαι τυφλά ό,τι γράφει το κάθε μοτοπεριοδικό. Μην ξεχνάς ότι ζουν απ' τις εταιρείες μοτοσυκλετών, επομένως αν γράψουν κακή κουβέντα θα τους φάει το μαύρο χώμα. Έχεις δει ποτέ να γράφουν ότι ένα νέο μοντέλο είναι χειρότερο ή έστω όχι καλύτερο απ' αυτό που αντικαθιστά? Ενώ όταν είχε πρωτοβγεί το πρώην, το εκθείαζαν ως άριστο. * Sorry, τώρα το είδα ότι έλεγες ανάμεσα σε CBF & Bandit. Εγώ νόμισα ανάμεσα σε παλιό και νέο CBF. Anyway, ισχύει και με ποιά εταιρεία έχουν καλύτερες "σχέσεις", με τη Honda έχουν καλύτερες πάντα. Σε τί υπολειπότανε είπαμε... Νομίζω κάτι για τον σκελετό λέγανε και για λίγο οικονομικότερο σε βενζίνη το καινούργιο. 7% γράφουν αν αληθεύει βέβαια στην πράξη Με το τσιγκέλι θα σας τα βγάζω?!!!! lol :) @ motolover Ξέρω οτι οι διαφορές καινούριο παλιό CBF ειναι λίγες (άλογα-ροπή) αλλά το ρημάδι το καινούριο ειναι και όμορφο, ενώ το προηγούμενο μοντέλο δείνει πολύ την σχεδιαστική του ηλικία... Βέβαια τα λεφτά ειναι μεγάλο θέμα... 2500€ περισσότερα δέν βγάινουν εύκολα, αλλά το παλιό δεν με τραβάει καθόλου! Άσε που με την αλλαγή μοντέλου το παλιό θα πάει μετά για παντρειά! Αν σου αρέσει το καινούργιο και έχεις τα φράγκα, τότε μην το συζητάς καθόλου. Χτύπα το αλύπητα και δε θα το μετανοιώσεις με βάση αυτά που έγραψες ότι ζητάς από τη νέα σου μηχανή. Όσο για τα λεφτά ΔΕΝ είναι 2.500 η διαφορά. 12.000 έχει το καινούργιο, 8.600 σε προσφορά το παλιό. Άρα διαφορά 3.400 δηλ. καθόλου αδιάφορο στους καιρούς που ζούμε. Μπορώ να βρώ το Bandit από τη Suzuki για test-ride αλλά από οτι μου είπανε ο Σαρακάκης δεν βγάζει το CBF-1000 για δοκιμή... Ξέρει κάποιος πού μπορώ να του κάνω μια δοκιμαστική???? ...έστω και το προηγούμενο! Για test θα ψάξεις μεταχειρισμένα σε μαγαζιά. Οι περισσότεροι θα αρνηθούν βέβαια με αστείες δικαιολογίες ότι τα έχουν ανασφάλιστα πχ, αλλά είναι δικαίωμά σου να δοκιμάσεις κάτι πριν το πάρεις. Εδώ ένα μπλουζάκι των 10 ευρώ παίρνουμε και το προβάρουμε. Ψάχοντας λίγο πιστεύω θα βρεις. Δεν βλέπω σχόλια για την αυτονομία... πόσα με ενα γέμισμα? Και μην πείτε για υποκειμενικότητες κτλ... οι έχοντες σίγουρα θα έχουν μια εικόνα για μεσο όρο σε χιλιόμετρα! Άντε μιλάτε!! Για αυτονομία δεν ξέρω να σου πω, δεν είχα κανένα τους. Μόνο το CBF-600 είχα, αλλά ήταν και λιγότερα κυβικά και με το καρμπυρατέρ, οπότε θα είναι λάθος να γράψω. Κοίτα, προσπαθούμε να απαντάμε με βάση αυτά που γράφει ο καθένας ότι ζητάει και όχι με ό,τι αρέσει σε μας. :) Το Tiger ούτε ο πιο ξεκούραστος χιλιομετροφάγος είναι, ούτε τόσο ιδανικό για μακρινά ταξίδια και κυρίως εξωτερικό - που απ' ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει να πάει - ούτε φορτώνεται τόσο, ούτε οικονομικό είναι σε βενζίνη. Τα λένε οι κάτοχοι, δεν τα λέω εγώ. Αν μου αρέσει λέει!!!! Γ@μεί το μηχανάκι από εμφάνιση (ειμαι και οπτικός τύπος ξέρετε!) άλλα όταν διαβάζω για σπασμένα/ραγισμενα πιστόνια λεω να την κάνω με ελαφρά... Επίσης θέλω κάτι πιό ταξιδιάρικο κ λιγότερο παιχνιδιάρικο στην συγκεκριμένη φάση, και αν το βάλεις αυτό μαζι με τις αμφοβολίες που έχω για την αξιοπιστια του τίγρη μπορεί να το μετανιώσω διπλά μετά! Αν το φοβάσαι και με βάση το γνωστό ρητό "ό,τι φοβόμαστε το παθαίνουμε", κρατήσου μακριά...... λέω εγώ. Σχεδιαστικά όπως ανέφερες λοιπόν ειμαι κ εγώ για το CBF-1000 καινούριο... Είπαμε, η μηχανή είναι έρωτας. Πάρε αυτή που θα σου κάνει κούκου. Αυτή που θα τη σκέφτεσαι στον ύπνο σου και δε θα βλέπεις την ώρα να ξημερώσει για να την καβαλήσεις. Άκου με που σου λέω, έχει αποδειχτεί ότι όποτε παίρνουμε κάποια με τη λογική και όχι με την καρδιά, πολύ σύντομα τη διώχνουμε και παίρνουμε άλλη. Τουλάχιστον οι από καρδιάς μηχανόβιοι έτσι λειτουργούν...δυστυχώς. Αν σ' αρέσει πολύ και όχι να κάνεις συμβιβασμούς - γιατί είναι και ακριβή μηχανή για να κάνεις λάθος επιλογή - τότε προχώρα. Νέα είναι σε εμφάνιση, θ' αργήσει λίγο να περάσει η μπογιά της, αν και όλα έρχονται και παρέρχονται, μην το ξεχνάμε. Εκτός από αυτά τα δύο, τί άλλο θα μπορούσε να με καλύψει σε αυτά που ζητάω?? Διάβασα ένα νήμα που συγκρίνει VFR-800, Blackbird 1100XX Αλλά ειναι λίγο έξω απότα νερά μου αυτού του είδους οι μοτό... Δεν θέλω SS και 300αρες στο ταξίδι! Το VFR όσοι το έχουν-είχαν λένε ότι είναι πολύ καλό, ΑΛΛΑ δεν είναι τόσο βολικό και σε οδήγηση ωρών και σε φόρτωμα και σε οικονομία. Άσε που αυτό κι αν το παντρεύεσαι, μια και ενώ είναι τόσο καλό δεν το προτιμάνε για μεταχειρισμένο, δεν ξέρω γιατί. Το ΧΧ είναι πολύ όμορφο και δυνατό εργαλείο, ΑΛΛΑ κατηργημένο μοντέλο που είπες ότι δε θες και τόσο. Βέβαια θα το βρεις σε πολύ καλές τιμές και υπάρχουν αρκετά κομμάτια στα μαγαζιά. Επίσης έχει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αναφέρω πιο πάνω, μη φορτώσιμο, μη οικονομικό λόγω παλαιάς τεχνονλογίας, μη άνετο για μεγάλα ταξίδια. Στο ξαναλέω υπεύθυνα, με βάση αυτά που έγραψες ότι θες από τη νέα σου μηχανή, και αν φυσικά τα έχεις σκεφτεί καλά και τα εννοείς, το νέο CBF-1000 παίζει πολύ δυνατά σαν ΔΙΚΟ ΣΟΥ υποφήφιο. Μια λεπτομέρεια που ποτέ δεν αναφέρουμε και δεν υπολογίζουμε είναι ότι: Τα naked όπως CBF, BANDIT κλπ παρόμοια, υποφέρουν λιγότερο από ζέστη λόγω μη ύπαρξης κλειστού fairing, άρα το βεντυλατέρ δουλεύει κατά τι λιγότερα απ' τα φερινγκάτα, αλλά και στα service είναι οικονομικότερα διότι το κατέβασμα του fairing χρεώνεται απ' τα συνεργεία ως εργασία. Και σε τυχόν πέσιμο (όξω απ' όλους) τα fairing είναι συνήθως πα-νά-κρι-βα. Βάλτα κι αυτά στο μυαλό σου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εδω ειναι το thread των "βαρεθηκα το στρωμα"??? Να πω κ εγω μια "ψιλη"? Καταρχην τιγρη μην παρεις... δεν σου κανει... Δευτερον το band εχει παλιωσει ρε φουστη...καλο χρυσο αλλα δειχνει απο αλλη δεκαετια Τριτον το παλιο cbf μια απτα ιδια με το απο πανω... το καινουργιο σχεδιαστικα αποπνεει εναν αερα "φρεσκο"... τιμιο μηχανακι παντως. Εσυ ομως εχεις το μαρουλι edit: Μια ερωτηση... συμφωνα με αυτο: Συμφωνα με τις νέες απαιτήσεις λοιπόν "λέω" πως θέλω μια μοτο: 1. για εκδρομές και ταξίδια κυρίως (μην έχετε υπόψην τους Ελληνικούς δρόμους...) 2. άνετη (ειμαι 1,87 και 100κιλά!) 3. ροπάτη! δεν με νοιάζει η δύναμη όσο η ελαστικότητα του κινητήρα 4. αυτονομία!!! (...και γιατί όχι οικονομία! ) 5. ικανότητα για φόρτωμα (sidecases) 6. το δικάβαλο δεν με απασχολεί τόσο... Γιατι δεν κρατας το στρωμα??? Μονο στο 3 χωλενει...ολα τα υπολοιπα τα κανει.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Εδω ειναι το thread των "βαρεθηκα το στρωμα"??? Λες? Να πω κ εγω μια "ψιλη"? Άμα είναι "ψιλή" ρίχτην. "Χοντρή" να μην είναι και βρωμίσουμε.... Καταρχην τιγρη μην παρεις... δεν σου κανει... Σωστό! Δευτερον το band εχει παλιωσει ρε φουστη...καλο χρυσο αλλα δειχνει απο αλλη δεκαετια Σωστό! Τριτον το παλιο cbf μια απτα ιδια με το απο πανω... το καινουργιο σχεδιαστικα αποπνεει εναν αερα "φρεσκο"... τιμιο μηχανακι παντως. Σωστό! Η "πρόκληση" είναι ότι το αποσυρμένο 1000άρι κοστίζει όσο το 600άρι μοντέλο της και πολύ λιγότερο από όλα τα συγκρινόμενα άλλων εταιρειών! Εσυ ομως εχεις το μαρουλι Σωστό! Και το σπουδαιότερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Καλέ μου συμφουρίτη σαν κάτοχος του παλιού cbf 1000 abs ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κατ' αρχήν το Bandit προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε πριν ούτε τώρα το cbfακι ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΟΥΚΛΕΣ Συγχωράει της λαλακίες που κάνεις γιατί είναι μαλακό (σαν πλαίσιο) Και τώρα με την τιμή που έχει απλά δεν παίζει άλλο (εγώ το πήρα 10500 έουρα το 2007) από ΦΌΡΤΩΜΑ ΑΛΛΟ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΊΔΙ ΤΟ ΊΔΙΟ εγω μέχρι και πίστα το βάζω δεν μασάει τίποτα από προβλήματα άλλαξα αναρτήσεις (έβαλα χρυσές γιατί απλά ήθελα το κάτι παραπάνω) στα 30000 χιλ. έναν θερμοστάτη στα 35000 χιλ. και μια γεννήτρια στα 54000 χιλ. για οικονομία θα σου πω , από 5,5 λίτρα σε ταξίδι ήρεμο ( 120 χιλ. μέση ωριαια ταχ. + - 30 χιλ.) έως 10,5 τέρμα γκάζι . Ελπίζω να σε διαφώτισα πλήρως και αν θες κάτι παραπάνω εδώ είμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Εγώ να πω μονάχα την εμπειρία μου απο το CBF που έχω το 600 βέβαια το καρμπυρατέρ αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν κάτι το εντυπωσιακό αλλά έχουν την τάση να κάνουν τα πάντα ΄΄εύκολα΄΄ και με ασφάλεια. Το CBF ταξιδεύει στην εθνική με 160-170km/h σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μου έχει μείνει το παρατσούκλι που του είχε δώσει ο okourkoulos!! ΒΕΛΟΣ. Κάθε φορά στην εθνική το σκέφτομαι και συμφωνώ. Ταξιδεύει σαν βέλος, ακλόντητο ανεξαρτήτου ταχύτητας και αέρα! Ειδικά στα 1000 κυβικά η παραπάνω ροπή είναι γλύκα! Το BANDIT είναι κάπου παρόμοιο. Στην ίδια φιλοσοφία, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Και μερικές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.. Ψάξτο λίγο αλλά ότι κι αν επιλέξεις νομίζω δεν θα κάνεις λάθος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Δευτερον το band εχει παλιωσει ρε φουστη...καλο χρυσο αλλα δειχνει απο αλλη δεκαετια Τριτον το παλιο cbf μια απτα ιδια με το απο πανω... το καινουργιο σχεδιαστικα αποπνεει εναν αερα "φρεσκο"... τιμιο μηχανακι παντως. Εσυ ομως εχεις το μαρουλι edit: Μια ερωτηση... Γιατι δεν κρατας το στρωμα??? Μονο στο 3 χωλενει...ολα τα υπολοιπα τα κανει.... Για την σχεδίαση Bandit1250 και παλιό CBF1000 τα είπαμε... Αλλά ειναι το value for money που τα κρατάει στο παιχνίδι, με δεδομένο οτι πληρούν τις υπόλοιπες προυποθέσεις που θέτω. Το Μαρούλι λοιπόν και η "τρέλα" της στιγμής θα αποφασίσουν για αυτά! Όσο για το Vstrom για μένα έκλεισε αυτός ο κύκλος... Καλο χρυσό, αλλά θέλω κάτι άλλο τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) @ Xlitos Του έριξα και του FJR μια ματιά, και διάβασα εδώ και αλλόυ μόνο καλά λόγια, αλλά δεν ξέρω... Έλεγα για κάτι καινούριο αυτή τη φορά, επιπλέον δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τόσα για μεταχειρισμένο.... και που το σκέφτομαι να τα δώσω για το νεο CBF ειναι οριακό... Γενικά θα ήθελα να το κάνω μια βόλτα, να δώ τι ειναι αυτό που τρελαίνει όσους το οδηγήσανε, αλλά δεν ξέρω... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2011 από τον al_tzamp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο καθ ένας μας λέει το κοντό του και το μακρύ του....με την καλή έννοια παίδες μην με πάρετε με τις ντομάτες. Οπότε θα σου πω κι εγώ το δικό μου. Αν το 600(το cbf λέω φυσικά) είναι μηχάνημα βόλτας και ταξιδιού και σαν ταπεινό 600άρι καταπίνει τα χιλιόμετρα άνετα και χωρίς κούραση φαντάζομαι πόσο πιο άνετα θα τα καταπίνει το 1000 που μπορείς να κρατάς μεγαλύτερη μέση ωριαία. Δεν σου κρύβω πως μ αρέσουν πολύ και τα δύο μοντέλα αλλά.... Εμφανησιά το CBF για εμένα κερδίζει το bandit. -αν και η εμφάνιση είναι κατι εντελώς υποκειμενικό. Πιο μαζεμένο σε διαστάσεις μοτερΠιο όμορφα και μαζεμένα τελικά αντί για το τεράστιο του bandit.Πιο μυτερό μουτρο σε σχέση με το bandit.Επιμελώς καλυμένο το πλαίσιο σε σχέση με το λίγο πιο παλιομοδήτικο του bandit.Και κάτι πιτσικουλιές του τύπου: Πίσω χειρολαβές, ενσωματωμένα στα πλαστικά φλας(σήμα κατατεθέν της Honda άλλοι το λατρεύουν κι άλλοι το μισούν), σέλα, όργανα (μ αρέσουν οι βελόνες τι να κάνουμε) και κάτι άλλα τέτοια μικρά. Από άποψη επιδόσεων πάντα με βάση οτι έχει γράψει ο έντυπος τύπος το Suzuki κερδίζει το Honda (και ειδικά σε ρεπριζ) αλλά καίει το κάτι παραπάνω. Εξάλλου είναι και 250cc μεγαλύτερο. Σαν μεταπώληση πιστεύω πως το Honda θα σταθεί μελλοντικά λίγο πιο πάνω από το Suzuki αν και η διαφορά τους θα είναι μικρή. Το σίγουρο είναι οτι είναι all time classics και δεν θα δυσκολευτείς να δώσεις κανένα από τα δύο. Άσε το καινούριο CBF και κοίτα το προηγούμενο. Θέσε τα ερωτηματικά σου ανάμεσα στο 1250 και στο παλιό 1000 και επέλεξε. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2011 από τον Revelator Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 να ριξω και εγω μια ιδεα χωρις να φαω για ενα μηχανακι που θα ειχα εγω σαν πιθανο αντικαταστατη αν ψαχνομουνα να πουλησω το στρωμα αυτη τη στιγμη αλλα ειναι βεβαια λιγο ασχετο με τα προτεινομενα του θεματος νομιζω ομως πως καλυπτει επαξια τα κριτηρια που εχουν τεθει. http://www.google.gr/search?q=moto+guzzi+stelvio+1200&hl=el&biw=1006&bih=541&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RpL0TbuxHszQsgac8fGtBg&sqi=2&ved=0CC8QsAQ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Άσε το καινούριο CBF και κοίτα το προηγούμενο. Θέσε τα ερωτηματικά σου ανάμεσα στο 1250 και στο παλιό 1000 και επέλεξε. Υπο σκέψη ακόμη αυτό... Ψάχνομαι να οδηγήσω και τα 2 για να πάρω μια εικόνα (και εμφανησιακή-αισθητική-ανατομική!) ..αλλιώς ειναι οταν το βλέπεις παρκαρισμένο και αλλιώς όταν το καβαλάς! Το Bandit το έχει ο Σφακιανάκης για δοκιμή, θα το κανονίσω εντός της εβδομάδας πιστέυω... Το CBF θέλει λιγο ψάξιμο ακόμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 να ριξω και εγω μια ιδεα χωρις να φαω για ενα μηχανακι που θα ειχα εγω σαν πιθανο αντικαταστατη αν ψαχνομουνα να πουλησω το στρωμα αυτη τη στιγμη αλλα ειναι βεβαια λιγο ασχετο με τα προτεινομενα του θεματος νομιζω ομως πως καλυπτει επαξια τα κριτηρια που εχουν τεθει. http://www.google.gr...=2&ved=0CC8QsAQ εχω ακουσει τα καλυτερα για το καινουριο, αλλα νομιζω ειναι τσιμπημενο σε τιμη και απο μεταπωληση δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 να ριξω και εγω μια ιδεα χωρις να φαω για ενα μηχανακι που θα ειχα εγω σαν πιθανο αντικαταστατη αν ψαχνομουνα να πουλησω το στρωμα αυτη τη στιγμη αλλα ειναι βεβαια λιγο ασχετο με τα προτεινομενα του θεματος νομιζω ομως πως καλυπτει επαξια τα κριτηρια που εχουν τεθει. http://www.google.gr/search?q=moto+guzzi+stelvio+1200&hl=el&biw=1006&bih=541&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RpL0TbuxHszQsgac8fGtBg&sqi=2&ved=0CC8QsAQ Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο... Έχει μια ομορφιά δεν λέω, αλλά σαν ευρωπαικό θα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που δεν θέλω να τις μάθω αφού το πάρω! :) Και η εταιρία αυτή δεν με γεμίζει και εμπιστοσύνη... Έχει κανείς να βοηθήσει για το ΜΖ Stelvio??? Για να το κάνω ποιό εύκολο ...αν δεν πληρεί ένα από αυτά που γράφω στην αρχή ειναι αρκετό για να βγεί απο τη λίστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 διαβασε να παρεις μια ιδεα http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/38301.asp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 εχω ακουσει τα καλυτερα για το καινουριο, αλλα νομιζω ειναι τσιμπημενο σε τιμη και απο μεταπωληση δεν ξερω τι παιζει για το καινουργιο λεω κι`εγω με τα 33 λιτρα ντεποζιτο.τσιμπημενο στην τιμη δεν ειναι,για την ακριβεια ειναι πολυ πιο φθηνο απο τους ανταγωνιστες του,αλλα συγκεκριμενες πληροφοριες απο αναβατες δεν υπαρχουν μονο απο τεστ δημοσιογραφων το μηχανακι δεν εχει ερθει καν στην ελλαδα ακομα.στην μεταπωληση ειναι πολυ δυσκολο οντως(το υπαρχων stelvio). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Μετά από 3 χρονάκια συμβίωσης με το στρωματάκι μου μου έχουν μπεί για τα καλά σκέψεις για αλλάγή... Αλλαγή σε κυβικά, κατηγορία αλλά κυρίως χρήση! 3 Χρόνια τώρα έχω γυρίσει την Ελλάδα όσο ποτέ άλλοτε και το έχω καταευχαριστηθεί! Επαρχιακοί δρόμοι- Ορεινά στροφιλίκια- κατσικόδρομοι ξεχασμένοι, όλα φορτωμένος και συνήθως δικάβαλος! Όλα όμως κάποια στιγμή άλλάζουν, και για μένα η ώρα αυτή πλησιάζει επικίνδυνα!!!! Συμφωνα με τις νέες απαιτήσεις λοιπόν "λέω" πως θέλω μια μοτο: 1. για εκδρομές και ταξίδια κυρίως (μην έχετε υπόψην τους Ελληνικούς δρόμους...) 2. άνετη (ειμαι 1,87 και 100κιλά!) 3. ροπάτη! δεν με νοιάζει η δύναμη όσο η ελαστικότητα του κινητήρα 4. αυτονομία!!! (...και γιατί όχι οικονομία! :) ) 5. ικανότητα για φόρτωμα (sidecases) 6. το δικάβαλο δεν με απασχολεί τόσο... Mε βάση αυτά λοιπόν και με την εμπειρία του vstrom, λέω να πάω σε κάτι πιό street, πιό χιλιομετροφάγο. Για να πώ την αλήθεια,με το strom δεν την πάλευα στις ευθειες... όχι οτι δεν "πήγαινε", αλλά ήθελα κάτι πιό άνετο σε τέτοιους δρόμους. Για την ώρα καλοβλέπω τι δύο αυτές κούκλες... και θα ήθελα την βοήθειά σας! Θα με ενδιέφερε πολύ η σύγκριση μεταξύ των δύο, κ πληροφορίες γενικότερα π.χ. για κατανάλωση σε σχέση με αυτονομια, και άνεση σε σχέση με ύψος αναβάτη. Επίσης είμαι ανοιχτος και σε άλλες προτάσεις... (όχι ανήθικες!!! lol! ). Μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάτι! Σας ακούω!!!! :) FJR1300 Kανει ακριβως αυτα πoυ θελεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες