Slack 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αρκετα απο μηχανακια.Εχω σταμπαρει αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1540396/. Απλα πειτε μου αν αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο η οχι και γιατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αρκετα απο μηχανακια.Εχω σταμπαρει αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1540396/. Απλα πειτε μου αν αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο η οχι και γιατι. Φιλε καλος ορισες!Για μενα καλυτερα να μην μπλεκεις με πειραγμενα μηχανακια ειδικα αν δεν ξερεις το ατομο που το εχει.Ρωτα και καναν αλλον παντος μην σε παρω στο λαιμο μου! B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 Σου αρέσει αυτό το πράμα; Πόσα χρήματα διαθέτεις; Πόσο το πουλάει αυτός; Πολλή ''τεχνολογια'' βλέπω πάνω του.. Γνώμη μου είναι να μείνεις μακριά του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ όχι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 και εγω θα συμφωνησω με τους προηγουμενους...οχι...πολυ πειραγμενο...αμα δεν τον ξερεις κιολλας..αστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 πολλές πατέντες βλέπω γι' αυτό μακριά από αυτό το μηχανάκι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Σαφώς και όχι. πς: μόνο αν το δίνει 200-300 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! πέρασες και ΔΕΝ Ακούμπησες που λέμε ? πάρε καλύτερα ένα Daytona Dv ή ένα sprinter πόσα λεφτά διαθέτεις ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2011 από τον Jimakos93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaFoRever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 και εγω θα +φωνισω....απο την φωτο και μονο βλεπεισ οτι δεν ειναι και για πολλα.....καλυτερα να βρεισ ενα καλυτερο... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 Όχι, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoner 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Με τίποτα... Αν θες, ψήσε το παιδί να σου δώσει ένα κατοστάρι τον σκελετό <-(Το μόνο που ΙΣΩΣ να μπορείς να πάρεις χωρίς ιδιαίτερο φόβο) Τέτοιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ειδικά από άγνωστο....... Π Ο Τ Ε...είπαμε είναι σκυλιά τα μηχανάκια αυτά.... αλλά υπαρχουν και κάποια όρια.. αυτό το έχουν βιάσει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες