Jump to content
Sign in to follow this  
Slack

Μια γνωμη παρακαλω!

Recommended Posts

ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αρκετα απο μηχανακια.Εχω σταμπαρει αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1540396/.

Απλα πειτε μου αν αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο η οχι και γιατι. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αρκετα απο μηχανακια.Εχω σταμπαρει αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1540396/.

Απλα πειτε μου αν αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο η οχι και γιατι. :_thumbsup:

Φιλε καλος ορισες!Για μενα καλυτερα να μην μπλεκεις με πειραγμενα μηχανακια ειδικα αν δεν ξερεις το ατομο που το εχει.Ρωτα και καναν αλλον παντος μην σε παρω στο λαιμο μου! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου αρέσει αυτό το πράμα; Πόσα χρήματα διαθέτεις; Πόσο το πουλάει αυτός; Πολλή ''τεχνολογια'' βλέπω πάνω του.. Γνώμη μου είναι να μείνεις μακριά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω θα συμφωνησω με τους προηγουμενους...οχι...πολυ πειραγμενο...αμα δεν τον ξερεις κιολλας..αστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! πέρασες και ΔΕΝ Ακούμπησες που λέμε ? πάρε καλύτερα ένα Daytona Dv ή ένα sprinter πόσα λεφτά διαθέτεις ?

Τροποποιήθηκε από τον Jimakos93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω θα +φωνισω....απο την φωτο και μονο βλεπεισ οτι δεν ειναι και για πολλα.....καλυτερα να βρεισ ενα καλυτερο... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τίποτα... Αν θες, ψήσε το παιδί να σου δώσει ένα κατοστάρι τον σκελετό <-(Το μόνο που ΙΣΩΣ να μπορείς να πάρεις χωρίς ιδιαίτερο φόβο)

Τέτοιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ και ειδικά από άγνωστο....... Π Ο Τ Ε...

είπαμε είναι σκυλιά τα μηχανάκια αυτά.... αλλά υπαρχουν και κάποια όρια.. αυτό το έχουν βιάσει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα