Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Αδελφέ περαστικά και γρήγορα!!! Πιο πάνω διάβασα κάτι για γρουσουζιά. Θέλω να μοιραστώ κάτι off topic το οποίο όμως κολλάει με τη λογική του έλληνα. Σε συνάδελφο με μηχανή που βλέπω κάθε μέρα του είπα να αλλάξει επειγόντως λάστιχα γιατί ήταν ξεραμένα με σκασίματα και τετράγωνα. Του το είπα κάνα δυο φορές και μετά από τρεις μέρες με σκυλοέβρισε γιατί τον "καντέμιασα" κι έπεσε σε νερά που φρέναρε.. Αν δεις τη μηχανή του (μια πανέμορφη GS) έχει δυο σταυρούς και τρία ματάκια στο τιμόνι, αλλά από λάστιχα "κώλος". Η ίδια λογική παίζει και με το κράνος.......δυστυχώς!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Αδελφέ περαστικά και γρήγορα!!! Πιο πάνω διάβασα κάτι για γρουσουζιά. Θέλω να μοιραστώ κάτι off topic το οποίο όμως κολλάει με τη λογική του έλληνα. Σε συνάδελφο με μηχανή που βλέπω κάθε μέρα του είπα να αλλάξει επειγόντως λάστιχα γιατί ήταν ξεραμένα με σκασίματα και τετράγωνα. Του το είπα κάνα δυο φορές και μετά από τρεις μέρες με σκυλοέβρισε γιατί τον "καντέμιασα" κι έπεσε σε νερά που φρέναρε.. Αν δεις τη μηχανή του (μια πανέμορφη GS) έχει δυο σταυρούς και τρία ματάκια στο τιμόνι, αλλά από λάστιχα "κώλος". Η ίδια λογική παίζει και με το κράνος.......δυστυχώς!!! παντα τα φορτωνουμε αλλου και οχι στην ξεροκεφαλια μας......ο ελληνας δε φταει σε τιποτα, οι αλλοι κατι κανουν παντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimspy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 φιλε περαστικα ειναι λυπηρο αυτο που συνεβη μου εχει τυχει και εμενα με (επαγγελματια) φορουσα κρανος μποτες μπουφαν και οχι γαντια και εκει την πατησα με 2 χειρουργεια. ειπα ελα μωρε δεν κανει και πολυ κρυο.μεχρι τοτε νομιζα οτι σε προστατευουν απο το κρυο. αμεεεεεεεεε.αν ειναι να σε βρει παντως......τουλαχιστον να κανουμε τα παντα για να προστατευσουμε εμας και τους γυρω μας ΖΩ...ΠΑΘΑΙΝΩ...ΜΑΘΑΙΝΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Κρίμα ρε μεγάλε.... Περαστικά και ποτέ ξανά.... Μάρτυρες υπήρχαν? Δεν γίνεται να την γλυτώνουν έτσι τέτοιοι άνθρωποι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 περαστικά και ποτέ ξανά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixanakias 10 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 καλή αννάρωσε ρε φίλε και γω που οδηγώ 50αρι στο χώριο(επειδή δεν μπορώ να βγάλω δίπλωμα ακόμα και περιμένω αλλους 5 μήνες) φοράω κράνος και οι άλλοι κάκγουρες οδηγάνε με το γυαλί και με λένε φλώρο ακόμα και μερικές φορές σε διαδρομές σε ανοιχτό δρόμο για να πάω σε διπλανά χωριά φοράω μπουφάν...βάλτε κράνος για να προστατέψετε τον εαυτό σας και μην σας νοιάζει η γνώμη των άλλων! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Λυπάμαι φίλε μου που έπρεπε να μάθεις μ' αυτόν τον τρόπο πόσο σημαντικό είναι το κράνος. Δυστυχώς πέρα από την βλακεία ένα άλλο χαρακτηριστικό που συναντάς πολύ συχνά στον Έλληνα είναι η ανευθυνότητα, είτε λέγονται εγκληματίες οδηγοί με επικίνδυνη συμπεριφορά κάτι που το συναντάς συχνά στους επαγγελματίες οδηγούς που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα και νομίζουν πως ο δρόμος τους ανήκει είτε ο κάθε μοτοσικλετιστής που δεν φοράει κράνος .... Σιδερένιος φίλε μου και πάντα το μυαλό στο κεφάλι όχι μόνο για δικό μας καλό αλλά γιατί για κάποιους ανθρώπους είμαστε σημαντικοί.... ΑΥΤΟΙ ειναι απλοι χρηστες-αναβατες ΕΜΕΙΣ ειμαστε μοτοσυκλετιστες. δεν εχουμε τιποτα κοινο μεταξυ μας(και ουτε θελω φυσικα) περα το οτι ειμαστε και οι δυο επανω στις 2 ροδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Περαστικα φιλε και γρηγορη αναρρωση να εχεις,εχει δικιο το παληκαρι που λεει,οτι πρεπει να σκεφτομαστε και τους αλλους,την οικογενεια μας δηλδη....ισως πρεπει να τους βαζουμε και πανω απο εμας σε καποιες περιπτωσεις γιατι αυτοι θα τραβηξουν ολο το λουκι σε ενα πιθανο ατυχημα,πολυ περισσοτερο αν ειναι σοβαρο.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Πάλι καλά που τη γλίτωσες, φίλε. και πάλι καλά που έχεις τη λογική να σκεφτείς πόσο στεναχώρια σκόρπισες στους δικούς σου. Καλά έκανες και μας έγραψες την ιστορία σου. Κάποιοι την έχουμε ξαναδιαβάσει (από άλλους παθόντες), αλλά κάποιοι ίσως τη διαβάζουν για πρώτη φορά. Κι ευχόμαστε να βάλουν μυαλό όλοι. χαίρε και καλό κουράγιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 ...φοράω κράνος και οι άλλοι κάκγουρες οδηγάνε με το γυαλί και με λένε φλώρο ...βάλτε κράνος για να προστατέψετε τον εαυτό σας και μην σας νοιάζει η γνώμη των άλλων! :) Κι εγώ στα ίδια είμαι... Φίλε περαστικά και ελπίζω να βρεις αυτό το δολοφόνο....Δεν υπήρχε κανας άλλος στο δρόμο που να πήρε την πινακίδα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια, και ναι δυστυχως ολα εγιναν τοσο γρηγορα που δεν προλαβα καλα καλα να καταλαβω τι εγινε..που καιρος για πινακιδες Αυτο ομως που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι πως με προσπερασαν τρια αμαξια και ολοι αντι να με βοηθησουν εστω τουλαχιστον τυπικα να ενδιαφερθουν να ρωτισουν αν ειμαι καλα απλα συνεχισαν την πορεια τους, κοιτωντας με λες και βλεπανε κατι απιστευτο, απολαμβαναν το θεαμα... Μονο ενας αλλος μοτοσικλετιστης σταματησε και με βοηθησε! Αυτο με κανει να αναρωτιεμαι πολλα σχετικα με το ποσο (απ)ανθρωποι ειμαστε τελικα.. και κατι ακομα...δυστυχως φιλε "fasarias¨εχεις απολυτο δικιο, ολοι τα λενε κανεις δεν τα ακουει αλλα εστω και ενα ατομο να παραδειγματιστει απο αυτα που εγραψα, εμενα μου φτανει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον EvilPlaYeR 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 και κατι ακομα...δυστυχως φιλε "fasarias¨εχεις απολυτο δικιο, ολοι τα λενε κανεις δεν τα ακουει αλλα εστω και ενα ατομο να παραδειγματιστει απο αυτα που εγραψα, εμενα μου φτανει. Αυτός είσαι ρε μάν! ΜΠΡΑΒΟ σου για τον τρόπο που σκέπτεσαι!!!!! +998 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 περαστικα φιλε μου... εισαι τεραστιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι ψαχουλευοντας στο Forum, ειδα αυτη την αναρτηση απο τον φιλο Black_hawk! κοίτα να δεις που με το quotw μου έκλεψε την δόξα ο Black_hawk... :P σοβαρά τώρα, φιλε μου πραγματικά σου εύχομαι να επανέλθεις 100%, καλο κουράγιο και καλή ανάρρωση, το ξέρω από αντίστοιχη εμπειρία ότι είναι πακέτο (μετωπική με αμάξι, 6 βίδες, 1 λαμα, 2 φορες το μηνα στο ΚΑΤ για αρκετό καιρό, φυσιοθεραπείες κλπ, και σε λίγο καιρό έχω και δεύτερο χειρουργείο... κράνος-μπουφάν με έσωσαν) αλλα, αυτό που έλεγα και στην δίκια μου περίπτωση συνεχεια ήταν δυο λέξεις "πάλι καλά" πάλι καλά γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, πάλι καλά γιατί το πέρασα έτσι "ελαφριά", επανήλθε το χέρι μου σε ένα ικανοποιητικό σημείο μετά από περίπου 6 μήνες και στο χρόνο ήμουν στο 100%, πάλι καλά γιατί γιατί μπήκα σε διαδικασία και τώρα σκέφτομαι 5 φορες ότι κάνω πριν το κάνω πάλι καλά γιατί σε αντίθεση με εμάς που την πάθαμε και μάθαμε, κάποια αλλα παιδιά δυστυχώς δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία περαστικά και πάλι και σου εύχομαι να μπορέσεις να καβαλήσεις ξανά σύντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικά και αγύριστα φίλε μου... Στο σημείο εκείνο, όντως πετάγονται σαν να έχουν προτεραιότητα και μπαίνουν στην αριστερή και σε κλείνουν στο άψε-σβήσε... όπως επίσης και στο αμέσως επόμενο φανάρι (του κέντρου υγείας)... το ότι ζείς για να καταλάβεις το λάθος της στιγμής, σημαίνει πάρα πολλά... Από εδώ και πέρα προσοχή μεγάλη και μακάρι να παραδειγματιστούν και πολλοί άλλοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 αλλα, αυτό που έλεγα και στην δίκια μου περίπτωση συνεχεια ήταν δυο λέξεις "πάλι καλά" πάλι καλά γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, πάλι καλά γιατί το πέρασα έτσι "ελαφριά", επανήλθε το χέρι μου σε ένα ικανοποιητικό σημείο μετά από περίπου 6 μήνες και στο χρόνο ήμουν στο 100%, πάλι καλά γιατί γιατί μπήκα σε διαδικασία και τώρα σκέφτομαι 5 φορες ότι κάνω πριν το κάνω πάλι καλά γιατί σε αντίθεση με εμάς που την πάθαμε και μάθαμε, κάποια αλλα παιδιά δυστυχώς δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία Φιλε εχεις απολυτο δικιο, αυτο λεγανε σε μενα και στην οικογενεια μου ολοι στο νοσοκομειο! "Παλι καλα που σταθηκε τυχερος και επαθε μονο αυτα" Εγω τωρα για ενα πραγμα ανησυχω μονο, την αναρρωση! Φοβαμαι μηπως δεν καταφερω να αναρρωσω πληρως και μου μεινει κανα κουσουρι με τον ωμο και με το χερι.. ΜΕ πιανει τρομος στην ιδεα οτι δεν θα μπορω να ειμαι φυσιολογικος οπως παλια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Φιλε εχεις απολυτο δικιο, αυτο λεγανε σε μενα και στην οικογενεια μου ολοι στο νοσοκομειο! "Παλι καλα που σταθηκε τυχερος και επαθε μονο αυτα" Εγω τωρα για ενα πραγμα ανησυχω μονο, την αναρρωση! Φοβαμαι μηπως δεν καταφερω να αναρρωσω πληρως και μου μεινει κανα κουσουρι με τον ωμο και με το χερι.. ΜΕ πιανει τρομος στην ιδεα οτι δεν θα μπορω να ειμαι φυσιολογικος οπως παλια.. Να μήν φοβάσαι και να πιστέψεις οτι θα αναρρώσεις 100% 1ον γιατί έτσι θα παίρνεις κουράγιο απο την πάρτη σου. 2ον γιατί το να επιβάλεσαι στον εαυτό σου να αναρρώσει έχει συνήθως εξωπραγματικά θετικά αποτελεσματα. 3ον γιατί βλέποντας εσένα θα παίρνουν κουράγιο και οι γονείς σου!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικα και αγυριστα. Απο εδω και μπρος,να εισαι παντα γερος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carp82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) καταρχας περαστικα σου φιλε μου και γρηγορα να γινεις καλα.. Φυσικα κανεις δεν σκαιφτεται οτι θα κανει 50 μετρα χωρις κρανος και θα παθει κατι. Η αληθεια ειναι ομως οτι και 5 μετρα αρκουν. οπως ειπες και εσυ αλλα και αλλοι εδω στο φορουμ κρανος και παλι κρανο. εγω θα προσθεσω κατι ακομα. κρανος και μπουφαν πριν καν ανεβει καποιος στη μηχανη. Ευτυχως δεν χτυπησες σοβαρα στο κεφαλι. μπουφαν για να προστατευει τους ομουσ -αγκωνες -πλατη φορουσες? Αν ναι μπραβο σου. και αν επαθες τετοια ζημια με το μπουφαν στον ομο φαντασου τι θα γινονταν αν δεν φορουσες. Αν ομως δεν φορουσες μπουφαν σκεψου οτι αν το ειχες φορεσει μπορει να εγραφες με τα δυο χερια τις παραπανω λεξεις. και οχι μονο με το δεξι. ΔΥΣΤΗΧΩΣ η μαγκια (βλακεια) που εχουμε στο κεφαλι φευγει μονο αν την πατησουμε. περαστικα σου και ευχομαι να βαλουν μυαλο και ολοι οι αλλοι που δε βαζουν κρανους και μπουφαν Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον Carp82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω Vforever! Karaflodaimon Εχεις δικιο ιδιως στον 3 αλλα ειναι δυσκολο οταν εχεις πονο στην παραμικρη σου κινηση.. το "3ον γιατί βλέποντας εσένα θα παίρνουν κουράγιο και οι γονείς σου!!!!! " παντως το εχω παρατηρησει, οταν καμια φορα πιανω τον εαυτο μου να ποναει και την μανα μου να με κοιταει κρυφα βουρκωμενη!και την ακριβως αντιθετη πλευρα που την πιανω να χαμογελαει οταν με βλεπει πως καταφερνω μονος μου να βαλω ενα μαξιλαρι ωστε να μην ποναω και την ηρεμω λεγωντας της : Δεν ηταν η ωρα μου, θα γινω καλα μην ανησυχεις.. Υ.Γ Carp82 δυστυχως οχι φιλε, με κοντομανικο ήμουν. Επειδη γυρναγα απο παραλια και εκανε αφορητη ζεστη, αποφασισα να μην φορεσω ουτε κρανος, ουτε γαντια ουτε τπτ.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον EvilPlaYeR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carp82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 καλή αννάρωσε ρε φίλε και γω που οδηγώ 50αρι στο χώριο(επειδή δεν μπορώ να βγάλω δίπλωμα ακόμα και περιμένω αλλους 5 μήνες) φοράω κράνος και οι άλλοι κάκγουρες οδηγάνε με το γυαλί και με λένε φλώρο ακόμα και μερικές φορές σε διαδρομές σε ανοιχτό δρόμο για να πάω σε διπλανά χωριά φοράω μπουφάν...βάλτε κράνος για να προστατέψετε τον εαυτό σας και μην σας νοιάζει η γνώμη των άλλων! :) καλυτερα φλωρος,χαζος, βλακας με το κεφαλι μου αθικτο( και οτι αλλο επιθετο χρησιμοποιουν καποιοι για αυτους που φορανε κρανος) παρα μαγκας ,αλανι, πρωτος μηχανοβιος, και γαμω τους driners με τασ μυαλλα στην ασφαλτο. ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ - ΜΠΟΥΦΑΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω τωρα για ενα πραγμα ανησυχω μονο, την αναρρωση! Φοβαμαι μηπως δεν καταφερω να αναρρωσω πληρως και μου μεινει κανα κουσουρι με τον ωμο και με το χερι.. ΜΕ πιανει τρομος στην ιδεα οτι δεν θα μπορω να ειμαι φυσιολογικος οπως παλια.. καταλαβαίνω απόλυτα τον φόβο σου αλλα θα σου πω το παρακάτω αν σε καθησυχάζει κάπως, για να σου δώσω να καταλάβεις είχα συντριπτικό στην κερκίδα (το ένα από τα δυο κόκαλα μεταξύ αγκώνα και καρπού) και εξάρθρωση στον καρπό, αφού βγήκα από το νοσοκομείο έβλεπα το χέρι μου τουμπανιασμένο, να μην μπορώ να κουνήσω καθόλου τον καρπό σε καμια κατεύθυνση, να μην μπορώ να κουνήσω δάχτυλα, να έχουν νεκρώσει τα νύχια μου και να αλλάζουν σιγά σιγά με αλλα και έλεγα από μέσα μου "αυτό ήταν, μια ζωή με κουσούρι..." μετά από λίγο καιρό άρχισα τις θεραπείες, κράτησαν περίπου 2 μήνες (όχι κάθε μέρα) και στην αρχή τα πράγματα ήταν απλά απογοητευτικά, το χέρι άκαμπτο πολύ πόνο στην παραμικρή προσπάθεια, καθόλου μα καθόλου δύναμη (για κάνα δίμηνο δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε ένα ποτήρι νερό, δεν μπορούσα πιάσω το κουτάλι, πράγματα που πριν τα θεωρούσα δεδομένα) απ ότι καταλαβαίνεις η ψυχολογία στη αρχή ήταν στο πάτωμα, σε σημείο που όταν είχα φτάσει να κάνω το 1/3 των κινήσεων που μπορούσα πριν έλεγα χαρακτηριστικά στον γιατρό "γιατρέ και έτσι να μείνει δεν με πειράζει, και εδώ που φτάσαμε είμαι ευχαριστημένος" και μου απαντούσε ο γιατρός "μην λες μαλακίες ρε, θα γίνεις όπως πριν, όχι 99%, 100% θα το επαναφέρουμε!" κάπου εκεί άρχισε να μου γυρνάει, είπα όχι ρε πούστη θα τα καταφέρω, σιγά σιγά, βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα έβλεπα βελτίωση, βελτίωση που δεν περίμενα!!! έπινα ένα λίτρο γαλα :P την ημερα και ενώ ο γιατρός στο ΚΑΤ μου είχε πει ότι θέλω 7-8 μήνες για να κολλήσει πλήρως το κόκαλο, όταν πήγα στο 6μηνο με την ακτινογραφία έπαθε πλάκα! το κόκαλο σαν καινούριο, οι θεραπείες είχαν τελειώσει και επανερχόμουν σιγά σιγά στα φυσιολογικά! μετά από λίγο άρχισα και να καβαλάω πάλι! σημαντικό tip: η ψυχολογία, κοίτα να έχεις καλή ψυχολογία, θα σε βοηθήσει πολύ στην ανάρρωση! ελπίζω και εύχομαι να πάνε και σε εσένα όλα καλά όπως πήγαν και σε εμενα, απλά θέλει υπομονή και να το πιστέψεις! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2011 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carp82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Υ.Γ Carp82 δυστυχως οχι φιλε, με κοντομανικο ήμουν. Επειδη γυρναγα απο παραλια και εκανε αφορητη ζεστη, αποφασισα να μην φορεσω ουτε κρανος, ουτε γαντια ουτε τπτ.. Μη στεναχωριεσαι. κανε υπομονη και ολα θα γινουν οπως πριν. με μια διαφορα. τωρα ξερεις. δυστιχως εμαθες με τον δυσκολο τροπο οπως πολλοι. οπως και αλλοι θα συνεχεισουν να μαθαινουν με το δυσκολο τροπο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ περαστικα σου και ευχομαι να μην ξαναχρειαστει ποτε ουτε το κρανος ουτε το μπουφαν και να τα φορας ετσι απλα. παντα σιδερενιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Apisteftos ειλικρινα μου εδωσες πολυ δυναμη με την απαντηση σου, Ευχαριστω! αυτο ειναι το τραγικο, πως πραγματα που θεωρεις δεδομενα οπως το να σηκωνεις ενα ποτηρι τωρα μοιαζουν τοσο μα τοσο δυσκολα. Εχω συνειδητοποιησει πως οταν παθαινεις κατι τετοιο, βλεπεις την καθημερινοτητα με αλλο ματι. Πλακα πλακα ρε παιδια, καμια συμβουλη εχετε να δωσετε? για αναρρωση μιλαω παντα. Το μονο που μου εχουνε πει, να πινω πολυ γαλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 πω, ρε διαολε... διαβαζοντας τα ποσταρισματα των παιδιων με εχουν πιασει τα ζουμια... μπραβο σε ολους σας που με τα παθηματα σας, διδασκετε και στους υπολοιπους την αναγκαιοτητα της ασφαλειας... να ειστε παντα καλα και ποτε ξανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες