gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Την καλύτερη δουλειά έκανες! Το Versys δεν το έδωσα γιατί είχα πρόβλημα, το έδωσα γιατί εκατσε μια φάση να δίνει ένας φίλος το εντουράκι του και επειδή το ήθελα (πολύ)τα κάναμε τράμπα με το Versys. Και εγώ μετά πήρα το CBF. Αντικειμενικά είναι καλύτερη μηχανή στα περισσότερα το Versys. Πιο σύγχρονη, καλύτερο στήσιμο, πιο οικονομική και ελαφρύτερη αίσθηση. Το CBF είναι καλυτερο στο ταξίδι, πιο σταθερό, ΄με ένα μοτέρ χωρίς κραδασμούς. Δεν το μετάνιωσα γιατί και το CBF είναι πολύ καλή μηχανή και ΄διαχρονική αλλά και το Versys είναι άψογο. Ειδικά για επαρχιακό που το πηρες θα το ευχαριστηθείς! Ευχαριστώ για την πληροφορία. Με ανησύχησε που το άλλαξες καθώς από ότι ξέρω ήξερες να το χαίρεσαι και να εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες ίσως καλύτερα από όλους εδώ Έχω κάνει κάποια χιλιόμετρα και με CBF600S και η αλήθεια είναι ότι σε ευθείες και ανοιχτές καμπές μου έλειψαν οι χάρες του και κυρίως ο κινητήρας του. Αν σου αρέσει πάντως και σε ενδιαφέρει βρήκα τώρα τελευταία ένα '08 ψεκαστό σε πολύ καλή τιμή αν ψήνεσαι να το κάνεις τράμπα. Πολύ μικρότερη κατανάλωση και λυμένα σχεδόν όλα τα προβλήματα του καρμπυρατερ Σημερα ελεξα αριθμο πλαισιου κλπ (και ειναι ολα οκ κανονικα απο αντιπροσωποια) ... και το μηχανακι εκλεισε... απο βδομαδα θα ειναι στα χερια μου ΥΓ. Τι αυτοκολητακι να βαλω ??? Καλοτάξιδο το εργαλείο και πάντα όρθιος. Άντε να τα χαιρόμαστε Πρώτο γέμισμα με το δείκτη πάνω από το μισό έτσι για πειραματισμό. Για 153km πήρε 5,9lt Μεικτή οδήγηση. Πιο μεικτή δε γινόταν. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2011 από τον gansan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πανθερμαν αν δεν θες να γίνεις γάτομαν....μην "ριχνεις" το στρώμα.......είναι πολλοί οι κερατάδες δεν μας παίρνει. ναι αλλα δεν φοβαμαι , εχουμε νιντζα στην παρεα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2011 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Παιδια δε προσεξα κατι στο versys αν και το μελετω καιρο ... εχει υπολογιστη ταξιδιου ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 οχι δεν νομιζω ,αυτο ειναι γνωρισμα των Triumph ,το εχουν στανταρ στον εξοπλισμο τους, δεν ειναι αξεσουαρ, οπως πχ τα BMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Παιδια δε προσεξα κατι στο versys αν και το μελετω καιρο ... εχει υπολογιστη ταξιδιου ???? Τσου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Παιδια δε προσεξα κατι στο versys αν και το μελετω καιρο ... εχει υπολογιστη ταξιδιου ???? Οχι φιλε μου γιατι με το versys ευχεσαι το ταξιδι να μην τελειωσει ποτε!!!! (τι ειπα παλι ο φουστης!!!!) ΝΑΙΙΙΙΙΙ Παλι καλα εγω την γλιτωσα για 10ολοκληρα κυβικα Παταπη την πατησες εμενα ευτυχως δεν με πηρε η μπαλα Εσυ απαλλασσεσαι λογω του οτι εχεις ΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Εχει 2 μερικους χιλιομετρητες που τους χρησιμοποιεις οπως εσυ θες. Ο ενας παει μεχρι τα 999χλμ και ο αλλος μεχρι τα 9999χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 δεν υπαρχει περιπτωση να σου προτεινω μηχανη χωρις abs. και φυσικα προτεινω το tiger 800. φοβερο μηχανημα,πιο ανετο,δυνατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 δεν υπαρχει περιπτωση να σου προτεινω μηχανη χωρις abs. και φυσικα προτεινω το tiger 800. φοβερο μηχανημα,πιο ανετο,δυνατο. Που ''ταξιδευεις'' ωρε συντεκνε? Το πηρε το Versys ο φιλος,ευχησου του καλοριζικο. Καλοριζικο και απο εμενα.Σουπερ επιλογη η Καβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Που ''ταξιδευεις'' ωρε συντεκνε? Το πηρε το Versys ο φιλος,ευχησου του καλοριζικο. Καλοριζικο και απο εμενα.Σουπερ επιλογη η Καβα. χαχαχαχαχαχα Σας ευχαριστω ολους παιδια και για τις ευχες σας και για τις αποψεις σας που διατυπωσατε και για τα δυο μηχανακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gaziera 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 καλοτάξιδο το kawasaki σου billy αλλά transalp 650 δεν είναι χαχαχαχα! πλάκα κάνω αν ήταν πιο on off θα το χτύπαγα και εγώ!καλορίζικο ανυπομονώ να το δω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billxt660 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 καλοτάξιδο το kawasaki σου billy αλλά transalp 650 δεν είναι χαχαχαχα! πλάκα κάνω αν ήταν πιο on off θα το χτύπαγα και εγώ!καλορίζικο ανυπομονώ να το δω! Να το δεις ??? ή να το καβαλησεις ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gansan 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ερώτηση προς κατόχους: Επειδή δυο ρόδες έχει και κάποια στιγμή με τον ένα ή άλλο τρόπο θα πέσει, υπάρχει τίποτα καλό σε κάγκελο/μανιτάρια να του βάλω ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά; Ή καλύτερα να το αφήσω όπως είναι; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2011 από τον gansan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gaziera 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Να το δεις ??? ή να το καβαλησεις ???? και τα δύο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Βασικα τετοια θρεντ μονο σε τσακωμους καταληγουν διοτι ο καθενας προτιμα την μοτοσυκλετα που τον βολευει Εγω ας πουμε δεν θα αγοραζα ποτε tiger 800 μονο και μονο του 19'' τροχου, παρολα αυτα tiger 1050 θα το αγοραζα με 1000(...50) Η αληθεια ειναι ομως μια, οτι versys & tiger 800 εχουν ελαχιστες διαφορες σε επιδοσεις, και οτι το tiger 800 ακομα και το XC, δεν ειναι για σοβαρο χωμαΤο F800GS θα πρεπει να κοιταξεις προς αυτην την κατευθυνση Πρωτα απο ολα το tiger800 ειναι 3κυλινδρο με εναν κινητηρα καθαρα street αποδοσης, ολη η δυναμη ψηλα δηλαδη Ξεχαστε ροπες και τετοια, αυτα ειναι μαρκετινιγκ κολπα Επειδη το tiger 800 εχει πιο πολυ δυναμη μεσαια απο το XT600 που ειχατε, αυτο δεν το κανει ροπατο αυτοματως Αν και εχει αγορασει bike το παλικαρι(και παντα ορθιος!) Αυτο που γραφεις φιλε after για το xc ειναι καθαρη και ανοθευτη σπεκουλα!!! Το xc παει και παραπαει σε χωμα!!Σχεδον σε επιδοσεις africa(με πιο πολιτισμενο χαρακτηρα),αλλα και χωμα παει και ποταμια περναει και γενικα εχει και το υψος και ζυγισμα και αμορτισερ-αναρτησεις για OFF διαδρομες..και μπορω να σου πω οτι στη κατηγορια υστερει ΜΟΝΟ σε σχεση με το ΚΤΜ....μη λεμε οτι να'ναι μονο και μονο για εντυπωσεις....Αντιθετα με το versys που ουτε σε χωματοδρομο δε μπαινει....Φυσικα το παλικαρι ειπε οτι δεν ενδιαφερεται καθολου για χωμα..οποτε δεν εχει σημασια....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ερώτηση προς κατόχους: Επειδή δυο ρόδες έχει και κάποια στιγμή με τον ένα ή άλλο τρόπο θα πέσει, υπάρχει τίποτα καλό σε κάγκελο/μανιτάρια να του βάλω ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά; Ή καλύτερα να το αφήσω όπως είναι; Αν το έχεις αδειο (χωρις μπαγκαζιέρες ψηλή ζελατίνα κτλ) καλύτερα να βάλεις μανητάρια. Τα καγκελα ίσως το ασχημίνουν λίγο, βέβαια κάνουν καλύτερη δουλειά. Εγώ έχω της Motech (κάγκελα). Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2011 από τον StavrosV650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες