Jump to content
billxt660

Versys 2011 ή Tiger 800 ????

101 ψήφοι

1. 1. Versys2011 ή Tiger800

• Versys 2011 με ABS
      45
    • Tiger 800 χωρις ABS
      39

Recommended Posts

Ελα πηγαινε παρ'το, ετσι κι αλλιως ειναι το επομενο βημα απο το vstrom σου

Παρ'το και ολο και καπου θα βρεθουμε να να μου δειξεις το πλεονεκτημα του

Περιμενω

...........................

Ειπα, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VERSYS, δεν θελω να γεμισει ο τοπος

Εχεις οδηγησει ποτε σου versys?

Αν ναι, θα ηθελα να μου γραψεις τι διαφορες βλεπεις απο το ER6 σου

Ερωτηση παγιδα

Ρε συ after εντελως φιλικα στο λεω, γιατι εισαι τοσο στην τσιτα γενικα? Το μηχανακι σου γαμαει, δεν το συζηταμε αυτο.... Επισης εχεις κανει την μαγκια και το χεις φταξει χωρις να φαινεται και κερνας τσαγια, και αυτο λεει, εννοειται... Τα εννοω αυτα, δεν μιλαω ειρωνικα.

Απο εκει και περα γιατι βγαζεις τοση χολη με το tiger και γενικοτερα, δεν πανε ολα λογικα, πανε λιγο ερωτικα με τις μηχανες, παιχνιδια ειναι Πρωσωπικα καραγοσατρω versys και ιδιαιτερα er6f, αλλα ενας σημαντικος παραγονταςπου με ξενερωνει ειναι ο κακιστος κατα την γνωμη μου ηχος του κινητηρα, Οποτε πιο ευκολα θα επαιρνα tiger ή f800...

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σακη εχεις δικιο ειμαι επιθετικος πολλες φορες σε αυτο το φορουμ, αλλα πιστεψε με δεν θα ημουν αν δεν ηταν καποιοι αλλοι τοσο κατηγοριματικοι για καποια πραγματα χωρις καν να εχουν εμπειρια

Εντελει, αυτο που μετραει ειναι ο οδηγος, μοτοσυκλετες οδηγαμε και οχι αυτοκινητα

Εχω τσαγιασει τα παντα και εχω τσαγιαστει απο τα παντα, αυτο τα λεει ολα πιστευω

Shadowhunter καταλαβαινω τι λες, αλλα επειδη εχω φαει πολλα χρηματα σε δυναμομετρησεις θα σε συμβουλευα να μην τις παιρνεις και πολυ στα σοβαρα

Βεβαιως εχει πιο πολυ ροπη σαν νουμερο απο το versys αλλα οταν τα οδηγησεις και τα 2 το versys θα σου φανει πιο ροπατο

Και το λεει καποιος που του αρεσει πιο πολυ το δουλεμα ψηλα, για αυτο και εχω κανει μετατροπες στο δικο μου να δινει ολη την δυναμη 7-11000στρ, εκει δηλαδη που το μαμα versys(8500+) απλα κρεμαει

Δυστυχως/ευτυχως το αποτελεσμα στον δρομο δεν μπορει να μετρηθει στο δυναμομετρο, αυτο εμαθα μετα απο ΠΟΛΛΕΣ δυναμομετρησεις που εκανα

Δηλαδη μπορει ΤΟ ΙΔΙΟ μοτερ να φαινεται πιο δυνατο στο δυναμομετρο με μια ρυθμιση αλλα στο δρομο να μην ικανοποιει, πιστεψε με μου εχει τυχει και κοντεψα να πεταξω το μηχανακι

Τελικα κατεληξα οτι δεν θα ξανακανω δυναμομετρηση.....

Ξερεις ποσα 2κυλινδρα 1000 εβγαιναν πιο ροπατα απο το Ζ1000 2007 που ειχα, αλλα στον δρομο το δικο μου ηταν πιο ροπατο?(μαμα τελειως)

Εντελει αυτο που θελω να πω οτι ειναι ο καθενας πρεπει να παρει την μοτοσυκλετα που του κανει κλικ, αλλιως θα το μετανοιωσει στην επομενη βδομαδα

Σε ενα φορουμ θα ακουσεις οτι ασχετογνωμη μπορεις να φανταστεις, και εκει ειναι το τραγικο, οτι συνηθως θα γραψουν γνωμη αυτοι που δεν εχουν αποψη γιατι δεν εχουν οδηγησει κανενα απο τα δυο

Λες και θα παρουν κανενα βραβειο αν πατησουν στο ''new post'' απο κατω....

Υ.Γ. Οντως για τον ηχο εχεις δικιο, ειναι τελειως αδιαφορος, μου εχει βγει η παναγια να βρω την χρηση ''ταπα'' στην εξατμιση μου μπας και βελτιωθει ο ηχος και γινει πιο σοβαρος(δεν εννοω δυνατος)

Τροποποιήθηκε από τον AFTER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι οι 2 ειναι καλες μηχανες και αναβαθμιση σιγουρα σε σχεση με το ΧΤ.Στη θεση σου θα περνα το καβασακι γτ σου αρεσει περισσοτερο σαν μηχανη, η διαφορα στο μαρουλακι ειναι αρκετη και γτ πιστευω οτι το 800 θα βγαλει καποιες παιδικες ασθενειες στα 1-2 πρωτα χρονια των πωλησεων του.Το λεω και δω και σε αλλα ποστ και πιστεψτε με το καφασακι φορτωνεται και κανει ταξιδια διπλος και τριβαλιτσος,ξεκολλατε πια με αυτο το θεμα και το Βερσυς.Δεν υστερει σε κατι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σακη εχεις δικιο ειμαι επιθετικος πολλες φορες σε αυτο το φορουμ, αλλα πιστεψε με δεν θα ημουν αν δεν ηταν καποιοι αλλοι τοσο κατηγοριματικοι για καποια πραγματα χωρις καν να εχουν εμπειρια

Δεν είσαι επιθετικός μόνο με αυτούς που δεν έχουν εμπειρία αλλά και με αυτούς που έχουν εμπειρία

Να σου θυμίσω με τί λόγια σχολίασες τη δική μου άποψη για το Versys?

Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική όπως θα είδες στην απάντησή μου παρακάτω.

Το να είσαι επιθετικός και προσβλητικός επίσης λέγοντάς μου "Γκουχου γκουχου, θα με πνιξεις!!!! Πως φαινεται οτι δεν εχεις καβαλησει καν versys. Οδηγησε το και μετα ελα πες μου" και να καταλήγεις σχολιάζοντάς ότι μιλάω "αβάσιμα" δε θίγει εμένα (που έχω οδηγήσει σχεδόν όλα τα μηχανάκια της κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και το δικό σου) αλλά εσένα, που αυτοπαρουσιάζεσαι ως αλάνθαστος και προσβάλεις εμένα χρησιμοποιώντας τη λέξη "αβασιμότητα"

Τέλος Off Topic από εμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερωτηση παγιδα

Βρε Αφτερακο αγορι μου φυσικα και ξερω τις διαφορες σε ER και Versys, δεν πηρα εχτες Kawasaki (οκ με τα πρασινα εισαι ποιο πολλα χρονια μπλεγμενος) και μαλιστα ειχα μπει κι'εγω στο τρυπακι Versys 07 Η ER-6n 09 οπου με βαση τα θελω μου κατεληξα στο ER. Ενταξει το Versys ειναι μηχανακι πολυ καλοστημενο που σηκωνεται με πρωτη σουζα χωρις κοπο και ιδρωτα και μπαινει στις στροφες ντριφταρονας και ξυνοντας τα παντα ολα (ειδικα το δικο σου με τις αλλαγες που εχει σηκωνεται απο πρωτη σε δευτερα καγκελο και σπερνει γενικα) αλλα το τρικιλυνδρο μοτερ της Triumph οδηγωντας το μου εδωσε την αισθηση οτι αρπαζει σαν 2κιλυνδρο αλλα με μεγαλυτερο ευρος στροφων. Η διαφορα ειναι στο πως βγαινουν αυτα στο δρομο, στο Versys θα ελεγα βγαινουν ποιο "νευρικα" (αν μπορω να το πω ετσι) στο τιγρη λιγο ποιο γραμμικα.

Μπορει το Versys να εχει 17αρα μπροστινη και το Tiger 19αρα, ενας λογος που προτεινα το Tiger ομως ειναι οτι εχει καλυτερη αναρτηση πισω με μοχλικο συστημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια επειδη ειμαι βλαχος κ δεν ξερω:

Αυτα τα βερσουσ ειναι συλεκτικα :_unsure:

Ωχ βαφτηκε αυτος

:greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το tiger δεν μου αρέσει.....και από κοντά που το είδα εμφανισιακά τουλάχιστον δεν με τράβηξε. Οδικά θα είναι 1-2 κλικ ανώτερο από το versys....Αλλά το versys είναι μηχανή που τα κάνει όλα πλην του χώματος και συμφέρει.....οικονομικό, με ανεμοπροσταρία, στριφτερό, αξιόπιστο, με λίγα τέλη και με σχετικά καλή άνεση και παιχνιδιάρικο σε on/off φάση δεν νομίζω να βρεις άλλο. Συν της άλλης οι δρόμοι μας δεν είναι και για πολλά πολλά ........... με τα 650κκ και την ιπποδύναμη που έχει, είσαι καλυμμένος από όλες τις πάντες να πας όπου θες αξιοπρεπέστατα και εντός και εκτός πόλης. To καζατζάκι από μένα με το ΑΒΣ....

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λές αλλά αυτό που υπογράμμισα αν μπορείς πες γιατί το λες γιατί όσο είχα το Versys αν το γούσταρα για ένα πράγμα ήταν το στήσιμο του, ήταν φανταστικό. Τόσο καλό πια είναι το Tiger? (δεν το έχω οδηγήσει)

Καλό είναι το kawa αλλά tiger δεν είναι.Το τιγράκι είναι σε όλα ανώτερο, μοτέρι, περιφεριακά, πλαίσιο, τιμή μεταπώλησης...

Το Versys έχει full ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και πραγματικά αποδίδει απίστευτα στον δρόμο. Αν έχεις οδηγήσει και τα 2 θα με ενδιέφερε να πεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω, ΕΙΔΙΚΑ γιατί πιστεύεις οτι το TIGER είναι ανώτερο στο πλαίσιο και πως καταλήγεις σε αυτό το συμπέρασμα.. :_thumbsup:

Εγώ ψήφισα Versys 99% για έναν λόγο. Ακόμα και υποδεέστερο να είναι απο το TIGER έχει ένα μοτέρ που καίει βενζίνη σαν 250 σκούτερ. Όσο το είχα είχα δει κατανάλωση μέχρι και 4,2lt/100κμ και ακόμα και να το έσκιζα δεν πέρναγε τα 5,5lt/100km

Αυτό απο μόνο του στις μέρες μας είναι κεφάλαιο με την βενζίνη στο 1,7€/lt και μάλιστα χωρίς να χάνει το μοτέρ σε απόδοση, πραγματικά είναι δυνατό. Εκεί οι Ιάπωνες έδωσαν ρέστα.

Όσο για αυτούς που δεν δεν έχουν δει Versys στο δρόμο με καλό οδηγό επάνω θα πρότεινα αν τον δουν και δεν το λέει η ψυχούλα τους να πάνε ΄΄χαλαρά΄΄.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ας πουμε δεν θα αγοραζα ποτε tiger 800 μονο και μονο του 19'' τροχου, παρολα αυτα tiger 1050 θα το αγοραζα με 1000(...50)

αυτο ακριβως! αν ειναι γιατι δεν σκευτεσε το tiger 1050? υπαρχει καινουργιο στις αντιπρωσοποιες και το δινουν με παρα πολα εξτρα triumph γιατι αν με ρωτησεις tiger 1050 η versys ε νταξ tiger 1050 για την δουλεια που το θελεις μακραν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες ενα καλομεταχειρισμενο versys και θα χεις κανει την λογικη αγορα στο χαος της ακριβειας που ζουμε. Επισης οταν θα βλεπεις το tiger θα ξερεις οτι ο κατοχος του "εγδαρε" την τσεπη του για να το παρει , ενω εσυ θα το παιζεις μαγκας με π.χ 6χιλιαρικα.

Ολα τα περιοδικα εχουν γραψει θετικα σχολια για το σπορτιβ στησιμο που εχει το versys κ σιγουρα ειναι στα πολυ + της μηχανης.

Εαν σου περρισευουν χρηματα τοτε βουρ για το 800αρη η ακομη καλυτερα για μεταχειρισμενο 1050 αλλα εκει θα πρεπει να το ψαξεις πολυ το θεμα.

Εαν βρω χρονο αυριο θα περασω να το οδηγησω κ θα ειμαι απολυτα αντικειμενικος στις εντυπωσεις μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα πλακα ακομα κλαιω τα 11500€ που εδωσα για το Ζ1000

7000€ το εδωσα σε κατασταση βιτρινας μετα απο 20 μηνες, εβαλα και αλλα 350 και πηρα καινουργιο versus του 2008 με μηδεν χιλιομετρα(το 2009 το πηρα)

Οντως μπορεις να βρεις μεταχειρισμενα versys με 5000€ σε αψογη κατασταση, και θα εχεις γλυτωσει πολλα λεφτα

Οπως ειχε πει και ενας guru, μετα απο την πρωτη βδομαδα, ολα μεταχειρισμενα ειναι :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα πηγαινε παρ'το, ετσι κι αλλιως ειναι το επομενο βημα απο το vstrom σου

Παρ'το και ολο και καπου θα βρεθουμε να να μου δειξεις το πλεονεκτημα του

Περιμενω

Εγω στο παραπανω δημοψηφισμα δεν ψηφισα τιποτα, γιατι πολυ απλα το versys ειναι μια κατηγορια απο μονο του

Και ναι, ειναι απειρως καλυτερο απο το tiger800 σε στροφιλικια, αλλα ποσοι νομιζετε οτι ειναι σε θεση να το καταλαβουν?

Ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι θα παρουν το tiger800 και θα ειναι ευχαριστημενοι, οποτε γιατι να το συζηταμε

Το tiger800 ειναι πιο πολυ ''ματσο'' απο το versys, οποτε.....

Ειπα, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VERSYS, δεν θελω να γεμισει ο τοπος

Ερωτηση παγιδα

tiger δεν προκειται να παρω τουλαχιστον μεσα στην επομενη 3ετια οποτε αν θελεις να με πετυχεις για να το δουμε θα περιμενεις..

Σε ξανα ρωταω το εχεις δοκιμασει το τιγρακι..??

Επειδη ειδες δηλαδη τον 19αρι πιστευεις οτι δεν στριβει..??

Συμφωνω ειναι αλλη κατηγορια με το versys αλλα οχι και οτι δεν στριβει..

Ενημερωτικα το tiger εχει 94 ολοζωντανα ατια..

Οχι να μου πεις και οτι σε δυναμη ειναι το ιδιο με την κυραβασω..

Τραβαει παρα πολυ καλα απο ΠΟΛΥ χαμηλα μεχρι κοφτες (3κυλινδρο γαρ) δεν μενεις πουθενα απο δυναμη..

Τροποποιήθηκε από τον John The Son

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξερω τι λετε εσεις παντως η δημοσκοπηση αλλα δειχνει ...

Και ημουν σιγουρος οτι το tiger θα εβγαινε πρωτο...!

Μηπως τελικα το versys ειναι πιο ψαγμενη μηχανη ... ? δηλ με την πρωτη ματια λες tiger ... αλλα αν το ψαξεις καλυτερα καταληγεις στο versys ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξερω τι λετε εσεις παντως η δημοσκοπηση αλλα δειχνει ...

Και ημουν σιγουρος οτι το tiger θα εβγαινε πρωτο...!

Μηπως τελικα το versys ειναι πιο ψαγμενη μηχανη ... ? δηλ με την πρωτη ματια λες tiger ... αλλα αν το ψαξεις καλυτερα καταληγεις στο versys ????

Γιατι εσυ με την δημοσκοπιση θα "ψωνισεις"???

το ενα κυκλοφορει κατι χρονια κ το αλλο κατι μηνες...τι περιμενεις? ..ασφαλη συμπερασματα?...εδω ουτε εσυ δεν εβγαλες που εκανες κ τα 2 test...... εδω ναχαμε να λεγαμε η κουβεντα....φιλικα παντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η δημοσκοπιση ειναι σχετικη..

Εγω πχ εγραψα ττοσα για τον τιγρη αλλα δεν ψηφισα..

Φανταζομαι στην ιδια θεση με μενα θα ειναι και αλλοι, ισως και απο τις δυο πλευρες των μηχανων αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις..

:yeahright: :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ειδες δηλαδη τον 19αρι πιστευεις οτι δεν στριβει..??

Συμφωνω ειναι αλλη κατηγορια με το versys αλλα οχι και οτι δεν στριβει..

Ενημερωτικα το tiger εχει 94 ολοζωντανα ατια..

Οχι να μου πεις και οτι σε δυναμη ειναι το ιδιο με την κυραβασω..

Τραβαει παρα πολυ καλα απο ΠΟΛΥ χαμηλα μεχρι κοφτες (3κυλινδρο γαρ) δεν μενεις πουθενα απο δυναμη..

Φυσικα και στριβει το tiger, ομως λογω 19'' και επιλογες ελαστικων, θα εχεις παντα μειονεκτημα με τον 17''

94 ατια ειναι στα χαρτια, στον τροχο ειναι 80

Ναι ειναι πιο γρηγορο απο μαμα versys/v-strom, αλλα απο φτιαγμενα, πιστεψε με οχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικα και στριβει το tiger, ομως λογω 19'' και επιλογες ελαστικων, θα εχεις παντα μειονεκτημα με τον 17''

Ναι ειναι πιο γρηγορο απο μαμα versys/v-strom, αλλα απο φτιαγμενα, πιστεψε με οχι

Συμφωνουμε σε ορισμενα..

Αλλα απο οτι καταλαβα δεν το εχεις οδηγησει ακομη..

Καν'το μια βολτα με την πρωτη ευκαιρια και μετα βγαλε τα συμπερασματα σου..

Τροποποιήθηκε από τον John The Son

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν σε δω after να κανεις και test ride σε bmw ,θα εχει ερθει το τελος σιγουρα

:tooth: :tooth: :tooth:

Σε BMW εχω κανει test ride και πολλα μαλιστα

Ειδικα το F800GS μου αρεσε γιατι ειναι πιο sport απο αυτο που περιμενα, αλλα sport για off road, διοτι η σελα ειναι απαραδεκτη για τουριστικη μοτοσυκλετα

Διαφοροι(συγκεκριμενοι) BMWδακιδες γιαπιδες-ακρανωτοι-ποζεραδες που τους βλεπεις να κυκλοφορουν με R1200GSA και τριβαλιτσο αλουμινενιο ΑΔΕΙΟ στο κεντρο της Αθηνας, ειναι που δεν θα ''καβαλαγα'' με τιποτα :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το Tiger φτιάχνεται πάντως :whistling:

Και είναι και κουκλί, πολύ σταθερό ,στρίβει ωραία, και εχει ροπή παντού(παντού όμως) και ΗΧΟ..

Versys δεν εχω οδηγήσει και ούτε μπήκα ποτέ σε πειρασμό.Το θεωρώ πολύ άγουστο.Δεν διαφωνώ όμως ότι μπορεί να είναι miniMulti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο το 10 ατομα που θα ρωτησω ποια μηχανη να επιλεξω οι 9 μου λενε tiger και ο ενας μου ελεγε versys. Ειδικα για το versys το απαξιωνουν πολυ και δε μπορω να καταλαβω τον λογο ... Στη δημοσκοπηση βγαινει με διαφορα το versys... Και σιγουρα δε θα αγορασω με βαση την ψηφο του καθενος ουτε με το τι μου προτεινει ο καθενας να αγορασω ...

Οσο για μεταχειρησμενο δε μου αρεσει το παλιο μοντελο τι να κανουμε ... μακαρι να μου αρεσε και να γλυτωνα και καποια λεφτα ...

Μαλλον προς στο versys καταληγω ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ψηφισα Versys,επειδη μου αρεσει και επειδη το Tiger ειναι κακασχημο.

Βασικος παραγωντας ομως σε οποια επιλογη ειναι το γουστο σου.Αφου λοιπον καταληξεις στο ποιο ειναι πιο ομορφο,τοτε πας για test ride.

Η οδηγηση ειναι βασικο συστατικο της επιλογης ,αλλα δεν ειναι και πανακεια,καθοτι απο τον ενθουσιασμο σου ισως παραβλεψεις καποια μειονεκτηματα που θα εχει καποια μοτο.

Επισης μην ακους το μακρυ και το κοντο του καθε ''ειδικου''.

Αυτη την μαλακια εκανα και εγω,καταληξα στο Βαραντερο και σημερα απλά το εχω μετανοιωσει.

Δες,οδηγησε,κρινε και παρε το Versys(κατ εμε :smoke: )που ειναι και πολυ φθηνοτερο και ως γνωστον ο παράς παιζει ρολο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα