Jump to content
Whatevier

University of Patras Racing

Recommended Posts

Με αφορμη το press conference που εγινε χτες και το σταριλικι στην ΝΕΤ πριν απο λιγο, ειπα να γραψω μερικα πραγματα για την δουλεια που κανουμε στο Πανεπιστημιο Πατρας και να πεφτει κανα update με newsletter και το progress της ομαδας.

Facebook ειναι το facebook της ομαδας, εχει αρκετες φωτο να χαζεψετε :_thumbsup:

Αν και μιλαμε για "φορμουλακια" το μοτοσυκλετιστικο ενδιαφερον παραμενει μεγαλο μιας και χρησιμοποιουμε μοτερ απο μηχανες.. για την ακριβεια R6 στο UoP1, XT600 στο UoP2 και WR450 στο UoP3.

Ειναι ενα project στο οποιο πραγματικα μαθαινεις απειρα πραγματα και κυριως κανεις πραξη ολα αυτα τα πραγματα τα οποια μαθαινεις θεωρητικα.

dc030bbfb74ed0c0a35a265c5c4ee062_XL.jpg?timestamp=1307023692

(Αριστερα το 2, στην μεση το 3, δεξια το 1)

Απλα για να δουμε οτι στην τελικη δεν ειναι και ολα μπ**ρδελο σε αυτη τη χωρα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ευγε ,τετοιες κινησεις χρειαζονται ,να πανε και καπου χρησιμα τα λεφτα μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευγε παιδες. Καλη συνεχεια. Θα ηθελα πολυ να τα δω στην πιστα πως πανε...

Εχω καποια βιντεακια, αλλα δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικα μιας και ειχαμε προβλημα με την αλλαγη ταχυτητων και το αμαξι ετρεχε μονο με 2α οποτε κοφταρε με την μια..

Αν σκεφτεις οτι το UoP3 ζυγιζει καπου στα 175 κιλα και ο στοχος για το επομενο ειναι 140-150, καταλαβαινεις οτι εχεις ενα οχημα με βαρος και ιπποδυναμη μηχανης και προσφυση απο 4ς ροδες, οποτε παει σαν τον διαολο :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπράβο :respekt: :respekt: :respekt:

είναι και ένας φίλος μου στην πάτρα στο πανεπιστήμιο και από αυτά που μου λέει πραγματικά παίζει να είναι λίγα πανεπιστήμια στην ελλάδα τόσο ενεργά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε φίλε, μας χρειάζεται κάπου κάπου ένας τέτοιος φάρος δημιουργίας μέσα στο σκοτάδι της ισοπέδωσης και της γλαμουροδηθενιάς που ζούμε. Κι εις ανώτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ αξιολογη προσπαθεια που κραταει χρονια απ οσο θυμαμαι και με διακρισεις σε διαγωνισμους _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στους Μηχανολογους μηχανικους εισαι ε? :)

Yeap :thumbsup:

Δυστυχως τοσο το χτεσινο οσο και το σημερινο event ηταν "κλειστα" (αν και ολο και κανας περαστικος ερχοταν και χαζευε :greece: ) οποτε δεν μπορουσαμε να καλεσουμε κοσμο.

Παντως, οποιος βρει την σημερινη εκπομπη της ΝΕΤ "ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ" θα χαρει να ακουει κοφτες (μιας και ειχαμε ενα μικρο προβληματακι στην ντιζα του γκαζιου :tooth::blush: )

Απο βραδακι θα παιξει και κανα inside videaki και photos!

Επισης ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους!!!

:respekt:

Να μας κρατάς ενήμερους! Τέτοιες κινήσεις αξίζουν δημοσιότητα!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία πράγματα ! :_thumbsup:

αξία ανεκτίμητη....

υγ. Τόρνος + φρέζα πήγε σύννεφο ε?

υγ2. Οι σύνδεσμοι + οι βέργες των ψαλιδιών έγιναν εντός Παν/μίου ? :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υγ. Τόρνος + φρέζα πήγε σύννεφο ε?

υ.γ Τορνος, φρεζες, laser βαρανε υπερωριες :_rock-on:

υ.γ.2 Ειμαι 99% βεβαιος οτι στο πανεπιστημιο εχουν γινει, αν εξαιρεσουμε κομματια που ειναι μαλλον αδυνατο να φτιαξεις ολα τα αλλα ειναι homemade.

Ειναι η χαρα της πατεντας η ολη ιστορια! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη σχολή μου εδώ Θεσ/νίκη είχαμε κάνει το αντίστοιχο φορμουλάκι με κινητήρα από cbr600f και αν και είχε τελική ΜΟΝΟ 170χμ., στις Σέρρες γυρνούσε 1:27 - 1:29! Και αυτό πριν 3 χρόνια. Δεν ξέρω καν τι γίνεται με το φετεινό βελτιωμένο μοντέλο! :)

Μπράβο και στους "συνάδελφους" στην Πάτρα πάντως!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1000000 gratz! Θα πάτε και Silverstone ή ούτε καν ?

Οι πιο παλιοι εχουν ηδη παει..

Φετος τρεχουμε Ιταλια και Γερμανια, μας δεχτηκαν και στην Αγγλια αλλα λογω budget δεν ξερω αν θα παμε και εκει, δεν ειναι απιθανο παντως :_thumbsup:

Στη σχολή μου εδώ Θεσ/νίκη είχαμε κάνει το αντίστοιχο φορμουλάκι με κινητήρα από cbr600f και αν και είχε τελική ΜΟΝΟ 170χμ., στις Σέρρες γυρνούσε 1:27 - 1:29! Και αυτό πριν 3 χρόνια. Δεν ξέρω καν τι γίνεται με το φετεινό βελτιωμένο μοντέλο! :)

Μπράβο και στους "συνάδελφους" στην Πάτρα πάντως!! :)

Ωραιοι και οι βορειοι συναδελφοι! Ειχα δει κατι βιντεακια και απ' το δικο σας και τα εσπαγε! :clapping2:

Τα νουμερα σε καμια καρτοπιστα θα ηταν πολυ εντυπωσιακα, σερρες παιζει να πηγαινε μονιμα τελικιασμενο το καημενο! Κοντα γραναζωματα ftw εδω!

Λογικα θα δουμε τους δικους σας στους διαγωνισμους! :_thumbsup:

(για να αναψουν και λιγακι τα αιματα)

Εχουμε και ενα φορτηγακι γεματο τσάι! Ακους εκει 250 κιλα φορμουλα, νταλικιερηδες ε νταλικιερηδες! :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο αρκετο τρεξιματακι μιας και καποιος -γκουχμ γκουχμ- στουκαρε λιγακι το φορμουλακι (εγω ημουν αυτος :lipssealed: ), το αυτοκινητο φευγει για βαψιμο και η ομαδα παει διακοπουλες στην Ιταλια και μια βολτιτσα απο Ferrari, Fiat, Pagani, Ducati :mB_kalo_e:

Παγκοσμια αποκλειστικοτητα για τα μελη του mybike, το σχεδιο που θα βαφτει το φορμουλακι (yamahaκηδες θα γουσταρετε ;) )

yamaha_factory_racing_anniversary_a_560x420.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν λιγο καιρο πηραμε και τους πρωτους carbon σωληνες..

Αν ολα πανε καλα τα επομενα ψαλιδια θα ειναι απο carbon :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε τη ζημιά την πλήρωσες; :D:D:D

με αιμα και σπερμα μαλλον θα την πληρωσω :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια respect.. θελει πολλα μαθηματικα αυτο εε?? :sorry: :sorry:

παλι καλα υπαρχουν απειρα εργαλεια/προγραμματα να σου κανουν τη ζωη πιο ευκολη, αλλα δυστυχως τα μαθηματικα ειναι απαραιτητα (καλα και εγω gtp ειμαιστα μαθηματικα πια μην νομιζεις :_zeppelin:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλι καλα υπαρχουν απειρα εργαλεια/προγραμματα να σου κανουν τη ζωη πιο ευκολη, αλλα δυστυχως τα μαθηματικα ειναι απαραιτητα (καλα και εγω gtp ειμαιστα μαθηματικα πια μην νομιζεις :_zeppelin:)

ρε συ ξερεις τι προβλημα εχω.. ενω το λατρευω αυτο μηχανολογικο.. και τα χερια μου πιανουν.. δεν ξερω ουτε προσθεση.. δεν ασχοληθηκα ποτε.. ειχα κλιση στα φιλολογικα

αλλα να που τωρα θελω να κανω κατι και δεν εχω τις βασεις !

αμ. που παω 3 γυμνασιου με μαθηματικα 12-11-10 και εξετασεις 6 ??/ :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα