Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Με αφορμη το press conference που εγινε χτες και το σταριλικι στην ΝΕΤ πριν απο λιγο, ειπα να γραψω μερικα πραγματα για την δουλεια που κανουμε στο Πανεπιστημιο Πατρας και να πεφτει κανα update με newsletter και το progress της ομαδας. Facebook ειναι το facebook της ομαδας, εχει αρκετες φωτο να χαζεψετε Αν και μιλαμε για "φορμουλακια" το μοτοσυκλετιστικο ενδιαφερον παραμενει μεγαλο μιας και χρησιμοποιουμε μοτερ απο μηχανες.. για την ακριβεια R6 στο UoP1, XT600 στο UoP2 και WR450 στο UoP3. Ειναι ενα project στο οποιο πραγματικα μαθαινεις απειρα πραγματα και κυριως κανεις πραξη ολα αυτα τα πραγματα τα οποια μαθαινεις θεωρητικα. (Αριστερα το 2, στην μεση το 3, δεξια το 1) Απλα για να δουμε οτι στην τελικη δεν ειναι και ολα μπ**ρδελο σε αυτη τη χωρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 1000 μπραβο μαγκες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 ευγε ,τετοιες κινησεις χρειαζονται ,να πανε και καπου χρησιμα τα λεφτα μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ευγε παιδες. Καλη συνεχεια. Θα ηθελα πολυ να τα δω στην πιστα πως πανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ευγε παιδες. Καλη συνεχεια. Θα ηθελα πολυ να τα δω στην πιστα πως πανε... Εχω καποια βιντεακια, αλλα δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικα μιας και ειχαμε προβλημα με την αλλαγη ταχυτητων και το αμαξι ετρεχε μονο με 2α οποτε κοφταρε με την μια.. Αν σκεφτεις οτι το UoP3 ζυγιζει καπου στα 175 κιλα και ο στοχος για το επομενο ειναι 140-150, καταλαβαινεις οτι εχεις ενα οχημα με βαρος και ιπποδυναμη μηχανης και προσφυση απο 4ς ροδες, οποτε παει σαν τον διαολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 μπράβο :respekt: είναι και ένας φίλος μου στην πάτρα στο πανεπιστήμιο και από αυτά που μου λέει πραγματικά παίζει να είναι λίγα πανεπιστήμια στην ελλάδα τόσο ενεργά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μπράβο ρε φίλε, μας χρειάζεται κάπου κάπου ένας τέτοιος φάρος δημιουργίας μέσα στο σκοτάδι της ισοπέδωσης και της γλαμουροδηθενιάς που ζούμε. Κι εις ανώτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Πολυ αξιολογη προσπαθεια που κραταει χρονια απ οσο θυμαμαι και με διακρισεις σε διαγωνισμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Στους Μηχανολογους μηχανικους εισαι ε? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Στους Μηχανολογους μηχανικους εισαι ε? :) Yeap Δυστυχως τοσο το χτεσινο οσο και το σημερινο event ηταν "κλειστα" (αν και ολο και κανας περαστικος ερχοταν και χαζευε :greece: ) οποτε δεν μπορουσαμε να καλεσουμε κοσμο. Παντως, οποιος βρει την σημερινη εκπομπη της ΝΕΤ "ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ" θα χαρει να ακουει κοφτες (μιας και ειχαμε ενα μικρο προβληματακι στην ντιζα του γκαζιου ) Απο βραδακι θα παιξει και κανα inside videaki και photos! Επισης ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μπράβο στα παιδιά και στους καθηγητές τους ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους!!! Να μας κρατάς ενήμερους! Τέτοιες κινήσεις αξίζουν δημοσιότητα!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ωραία πράγματα ! αξία ανεκτίμητη.... υγ. Τόρνος + φρέζα πήγε σύννεφο ε? υγ2. Οι σύνδεσμοι + οι βέργες των ψαλιδιών έγιναν εντός Παν/μίου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μπραβο σε ολους σας.. αντε να παρουμε λιγο τα πανω μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 υγ. Τόρνος + φρέζα πήγε σύννεφο ε? υγ2. Οι σύνδεσμοι + οι βέργες των ψαλιδιών έγιναν εντός Παν/μίου ? υ.γ Τορνος, φρεζες, laser βαρανε υπερωριες υ.γ.2 Ειμαι 99% βεβαιος οτι στο πανεπιστημιο εχουν γινει, αν εξαιρεσουμε κομματια που ειναι μαλλον αδυνατο να φτιαξεις ολα τα αλλα ειναι homemade. Ειναι η χαρα της πατεντας η ολη ιστορια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 1000000 gratz! Θα πάτε και Silverstone ή ούτε καν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Στη σχολή μου εδώ Θεσ/νίκη είχαμε κάνει το αντίστοιχο φορμουλάκι με κινητήρα από cbr600f και αν και είχε τελική ΜΟΝΟ 170χμ., στις Σέρρες γυρνούσε 1:27 - 1:29! Και αυτό πριν 3 χρόνια. Δεν ξέρω καν τι γίνεται με το φετεινό βελτιωμένο μοντέλο! :) Μπράβο και στους "συνάδελφους" στην Πάτρα πάντως!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) 1000000 gratz! Θα πάτε και Silverstone ή ούτε καν ? Οι πιο παλιοι εχουν ηδη παει.. Φετος τρεχουμε Ιταλια και Γερμανια, μας δεχτηκαν και στην Αγγλια αλλα λογω budget δεν ξερω αν θα παμε και εκει, δεν ειναι απιθανο παντως Στη σχολή μου εδώ Θεσ/νίκη είχαμε κάνει το αντίστοιχο φορμουλάκι με κινητήρα από cbr600f και αν και είχε τελική ΜΟΝΟ 170χμ., στις Σέρρες γυρνούσε 1:27 - 1:29! Και αυτό πριν 3 χρόνια. Δεν ξέρω καν τι γίνεται με το φετεινό βελτιωμένο μοντέλο! :) Μπράβο και στους "συνάδελφους" στην Πάτρα πάντως!! :) Ωραιοι και οι βορειοι συναδελφοι! Ειχα δει κατι βιντεακια και απ' το δικο σας και τα εσπαγε! Τα νουμερα σε καμια καρτοπιστα θα ηταν πολυ εντυπωσιακα, σερρες παιζει να πηγαινε μονιμα τελικιασμενο το καημενο! Κοντα γραναζωματα ftw εδω! Λογικα θα δουμε τους δικους σας στους διαγωνισμους! (για να αναψουν και λιγακι τα αιματα) Εχουμε και ενα φορτηγακι γεματο τσάι! Ακους εκει 250 κιλα φορμουλα, νταλικιερηδες ε νταλικιερηδες! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2011 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Μετα απο αρκετο τρεξιματακι μιας και καποιος -γκουχμ γκουχμ- στουκαρε λιγακι το φορμουλακι (εγω ημουν αυτος ), το αυτοκινητο φευγει για βαψιμο και η ομαδα παει διακοπουλες στην Ιταλια και μια βολτιτσα απο Ferrari, Fiat, Pagani, Ducati Παγκοσμια αποκλειστικοτητα για τα μελη του mybike, το σχεδιο που θα βαφτει το φορμουλακι (yamahaκηδες θα γουσταρετε ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 υγ2. Οι σύνδεσμοι + οι βέργες των ψαλιδιών έγιναν εντός Παν/μίου ? Πριν λιγο καιρο πηραμε και τους πρωτους carbon σωληνες.. Αν ολα πανε καλα τα επομενα ψαλιδια θα ειναι απο carbon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Τι έγινε τη ζημιά την πλήρωσες; :D:D:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Τι έγινε τη ζημιά την πλήρωσες; :D:D:D με αιμα και σπερμα μαλλον θα την πληρωσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 παιδια respect.. θελει πολλα μαθηματικα αυτο εε?? :sorry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 παιδια respect.. θελει πολλα μαθηματικα αυτο εε?? :sorry: παλι καλα υπαρχουν απειρα εργαλεια/προγραμματα να σου κανουν τη ζωη πιο ευκολη, αλλα δυστυχως τα μαθηματικα ειναι απαραιτητα (καλα και εγω gtp ειμαιστα μαθηματικα πια μην νομιζεις ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 παλι καλα υπαρχουν απειρα εργαλεια/προγραμματα να σου κανουν τη ζωη πιο ευκολη, αλλα δυστυχως τα μαθηματικα ειναι απαραιτητα (καλα και εγω gtp ειμαιστα μαθηματικα πια μην νομιζεις ) ρε συ ξερεις τι προβλημα εχω.. ενω το λατρευω αυτο μηχανολογικο.. και τα χερια μου πιανουν.. δεν ξερω ουτε προσθεση.. δεν ασχοληθηκα ποτε.. ειχα κλιση στα φιλολογικα αλλα να που τωρα θελω να κανω κατι και δεν εχω τις βασεις ! αμ. που παω 3 γυμνασιου με μαθηματικα 12-11-10 και εξετασεις 6 ??/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες