bossy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παρακολουθούσα τη Κυριακή το top gear,που είχαν σκοπό να βελτιώσουν ένα αμάξι 5-6 χρόνων μεταχειρισμένο! Αυτό που με τρόμαξε...είναι...ότι έκαναν δυναμομέτρηση και ενώ αρχικά έβγαζε 210 άλογα,τώρα πια έβγαζε 150!! Αυτό,μου γέννησε την απορία για το αν συμβαίνει και στις μηχανές!!?? Και γιατί στο μεταχειρισμένο κάποιος ισχυρίζεται τότε τα άλογα του εργοστασίου και τελευταίο δηλαδή η Derbi gpr 125 που έχω με 15 άλογα εργοστ. θα γίνει innova σε 5 χρόνια:(!???? Θα θελα όποιος ξέρει να μου πει αν αυτό συμβαίνει στις μηχανές κι αν ναι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό! Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον bossy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Το Anantime έχει εργοστασιακά 210 άλογα. Το πήραν με 150 άλογα και μετά από γενικό service το έφτασαν και πάλι στα 206 άλογα. Και ναι, η απόδοση πέφτει σιγά σιγά ακόμα κι αν φροντίζεις το όχημα σου λόγω φυσικών φθορών. Είναι απόλυτα φυσιολογικό :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Τάπα το πήγαινε ο Στιγκ !!!!! Ναι πέφτουν τα άλογα μετά απο καιρό. Είναι σαν τον άνθρωπο....γερνάει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Βασικα δεν παιζουν ρολο τα χρονια αλλα η χρηση και η καταπονηση που εχει φαει... Δηλαδη.. ποσα χλμ εχει ο κινητηρας καθως και το ΠΩΣ εγιναν αυτα τα χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Θα θελα όποιος ξέρει να μου πει αν αυτό συμβαίνει στις μηχανές κι αν ναι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό! Ευχαριστώ! Σε όλους τους κινητήρες συμβαίνει. Η φθορά σε διάφορα εσωτερικά μέρη του κινητήρα, επιφέρει την μείωση της απόδοσης. Φυσιολογικό όπως προείπαν οι άνωθεν, και πρακτικά επιταχυνόμενο απο πλημμελή συντήρηση και λάθος χειρισμούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Ναι πέφτει αλλά 30% μείωση ιπποδύναμης σε 5 χρόνια μου φαίνεται υπερβολική ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Ναι πέφτει αλλά 30% μείωση ιπποδύναμης σε 5 χρόνια μου φαίνεται υπερβολική ! Άμα είναι κακοσυντηρημένο και ξεσκισμένο γιατί όχι ? Δεν μου φαίνεται περίεργο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 ναι το ειδα και εγω. αλλα το αλλο που ειδα ειναι οτι με ενα καλο service γυρισε πισω στο φυσιολογικο. Τωρα δε ξερω ισως ειναι και τρικ για να μαζεψουν τηλεθεαση γεμιζοντας την εκπομπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 το πιο απλο ειναι οτι πεφτει η συμπιεση του κινητηρα λογο φθορας των κυλινδρων απο λαδι το οποιο δεν αλλαχτηκε και εγινε καποια στιγμη νερο αρχισε να το καιει κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες