Jump to content
bossy

Aγχωμένος και ανίδεος

Recommended Posts

Παρακολουθούσα τη Κυριακή το top gear,που είχαν σκοπό να βελτιώσουν ένα αμάξι 5-6 χρόνων μεταχειρισμένο!

Αυτό που με τρόμαξε...είναι...ότι έκαναν δυναμομέτρηση και ενώ αρχικά έβγαζε 210 άλογα,τώρα πια έβγαζε 150!!

Αυτό,μου γέννησε την απορία για το αν συμβαίνει και στις μηχανές!!??

Και γιατί στο μεταχειρισμένο κάποιος ισχυρίζεται τότε τα άλογα του εργοστασίου και

τελευταίο δηλαδή η Derbi gpr 125 που έχω με 15 άλογα εργοστ. θα γίνει innova σε 5 χρόνια:(!????

Θα θελα όποιος ξέρει να μου πει αν αυτό συμβαίνει στις μηχανές κι αν ναι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό!

Ευχαριστώ!

Τροποποιήθηκε από τον bossy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το Anantime έχει εργοστασιακά 210 άλογα. Το πήραν με 150 άλογα και μετά από γενικό service το έφτασαν και πάλι στα 206 άλογα. Και ναι, η απόδοση πέφτει σιγά σιγά ακόμα κι αν φροντίζεις το όχημα σου λόγω φυσικών φθορών. Είναι απόλυτα φυσιολογικό :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάπα το πήγαινε ο Στιγκ !!!!!

Ναι πέφτουν τα άλογα μετά απο καιρό. Είναι σαν τον άνθρωπο....γερνάει ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα δεν παιζουν ρολο τα χρονια αλλα η χρηση και η καταπονηση που εχει φαει... Δηλαδη.. ποσα χλμ εχει ο κινητηρας καθως και το ΠΩΣ εγιναν αυτα τα χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα θελα όποιος ξέρει να μου πει αν αυτό συμβαίνει στις μηχανές κι αν ναι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό!

Ευχαριστώ!

Σε όλους τους κινητήρες συμβαίνει.

Η φθορά σε διάφορα εσωτερικά μέρη του κινητήρα, επιφέρει την μείωση της απόδοσης.

Φυσιολογικό όπως προείπαν οι άνωθεν, και πρακτικά επιταχυνόμενο απο πλημμελή συντήρηση και λάθος χειρισμούς...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι πέφτει αλλά 30% μείωση ιπποδύναμης σε 5 χρόνια μου φαίνεται υπερβολική !

Άμα είναι κακοσυντηρημένο και ξεσκισμένο γιατί όχι ?

Δεν μου φαίνεται περίεργο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το ειδα και εγω. αλλα το αλλο που ειδα ειναι οτι με ενα καλο service γυρισε πισω στο φυσιολογικο.

Τωρα δε ξερω ισως ειναι και τρικ για να μαζεψουν τηλεθεαση γεμιζοντας την εκπομπη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιο απλο ειναι οτι πεφτει η συμπιεση του κινητηρα λογο φθορας των κυλινδρων απο λαδι το οποιο δεν αλλαχτηκε και εγινε καποια στιγμη νερο αρχισε να το καιει κλπ κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα