Jump to content
patapios

KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

Recommended Posts

Μια ερώτηση και από μένα!

Σχετικά με το REVIT AIR που το ψήνω πολύυυυ!!!

Στο AMR το έχει σε μέγεθος XYL, XZL και ΧL … τι διαφορά έχουν μεταξύ τους τα νούμερα;

Είναι σαν να λέμε XL, XXL, ΧΧΧL;

XYL και XZL έχει στο άσπρο (το οποίο και ζαχαρώνω), αλλά το XL υπάρχει μόνο σε μαύρο (ΧL είναι και το χειμερινό REVIT που έχω και μπορώ να συγκρίνω το μέγεθος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ήρθε και σε έμενα το μπουφάν, τελικά όλα μια χαρά. :_thumbsup:

Για την ιστορία, έκαναν 4 εργάσιμες ημέρες να στείλουν το δέμα (άρα και να αλλάξει το status μου από processing σε complete), και άλλες 4 για να έρθει στην πόρτα μου. Σύνολο 8 εργάσιμες.

Η φόρμα επικοινωνίας δεν δουλεύει, οπότε τους πήρα τηλ.

Βγήκε μια κυρία που μίλαγε μόνο Ισπανικά, δεν κατάφερα να συνεννοηθώ, πήρα όμως το mail τους για να τους στείλω χωρίς να χρησιμοποιήσω τη φόρμα.

Το γράφω εδώ, αν θέλει κάποιος να το χρησιμοποιήσει. amr (παπάκι) automotoracing (τελεία) com

1000 thanks Patapie, που βρήκες αυτή την προσφορά και την μοιράστηκες μαζί μας. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κ 8 ημερες δεν ειναι τραγικο ....εισαι απο τους "ατυχους".

Τελος καλο.... καλοφορετο κ αχρειαστο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ενδιαφερει πολυ αυτο το μπουφανακι παιδια αλλ δεν ξερω τι νουμερο να το παρω.. στο BERING που εχω φοραω Μ και ειμαι 1,75 και 80 κιλα.

καμια βοηθεια παιδια??? ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ενδιαφερει πολυ αυτο το μπουφανακι παιδια αλλ δεν ξερω τι νουμερο να το παρω.. στο BERING που εχω φοραω Μ και ειμαι 1,75 και 80 κιλα.

καμια βοηθεια παιδια??? ευχαριστω!

Το καλυτερο ειναι να το δοκιμασεις ελλαδα πριν παραγγειλεις.

Εγω colori xl ... revit xxl :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή το καλό αξίζει να λέγεται, πήρα και εγώ το revit air από αυτό το κατάστημα στις 11/06 (ημέρα Σάββατο).

Την Δευτέρα 13/06 τους πήρα τηλέφωνο γιατί δεν φαινόταν μέσα στο site να έχω κάνει παραγγελία αλλά η κάρτα μου είχε χρεωθεί κανονικά.

Το σήκωσε ένας κύριος και με σπαστά αγγλικά κατάφερε να μου πει πως ήταν αργία και στην Ανδόρα και πως την επομένη θα είχα νέα.

Και εδώ λοιπόν τους βγάζω το καπέλο.

- Ενώ ήταν αργία βρέθηκε κάποιος από την επιχείρηση να με εξυπηρετήσει (όσο μπορούσε τουλάχιστον).

- Την επομένη (14/06) η παραγγελία είχε ήδη κλείσει και είχε κιόλας αριθμό αποστολής (μέσα σε μία εργάσιμη μέρα!!!:shock:).

- Και όλα τα παραπάνω σχεδόν 40% φθηνότερα από οποιονδήποτε άλλο εδώ.

Πως μπορώ μετά να στηρίξω την τοπική αγορά σαν καταναλωτής όταν με το 40% που γλύτωσα θα βγάλω το κόστος για τα καλοκαιρινά γάντια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι καλος πελατης εκει :shades:

Το site το εχουν ανοιξει λιγο καιρο, γιατι πριν δεν τους αφηναν να πουλανε Ευρωπη.

Το κακο ειναι οτι πριν το online ειχαν πολυ καλυτερες τιμες για οσους ψωνιζαν απο εκει. Δυστηχως δεν εχω παει μετα που

ανοιξαν να δω τι γινετε. Δεν θελετε να σας πω τιμες που ψωνισα απο εκει γτ θα κλαψετε οπως κλαιω και εγω οποτε ψωνιζω κατι απο Ελλαδα.....

http://img149.imageshack.us/img149/1022/p6140183ag3.jpg

Η φωτο ειναι απ εξω απο το μαγαζι τους :whistling:

Ακομα και τωρα παντως οταν κανουν οι ατιμοι προσφορες μαμανε :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι καλος πελατης εκει :shades:

Το site το εχουν ανοιξει λιγο καιρο, γιατι πριν δεν τους αφηναν να πουλανε Ευρωπη.

Το κακο ειναι οτι πριν το online ειχαν πολυ καλυτερες τιμες για οσους ψωνιζαν απο εκει. Δυστηχως δεν εχω παει μετα που

ανοιξαν να δω τι γινετε. Δεν θελετε να σας πω τιμες που ψωνισα απο εκει γτ θα κλαψετε οπως κλαιω και εγω οποτε ψωνιζω κατι απο Ελλαδα.....

http://img149.imageshack.us/img149/1022/p6140183ag3.jpg

Η φωτο ειναι απ εξω απο το μαγαζι τους :whistling:

Ακομα και τωρα παντως οταν κανουν οι ατιμοι προσφορες μαμανε :clapping2:

Ε πεταξου μια βολτα να μας πεις να ξερουμε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θετεεεε, μου δωκετε λετακια να παω να σας φερω πλαματα :uglystupid2:

Next Europe stop : Nordkap Σε καμια 10αρια χρονια το βλεπω οπως παω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες αν το δοκιμασετε το μπουφανακι σε τιποτα μεσημεριατικες ωρες με καλη ζεστη πειτε μας αν ειναι δροσερο (οσο μπορει να ειναι ενα μπουφαν το καλοκαιρι) γιατι κ εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ το μπουφανακι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες αν το δοκιμασετε το μπουφανακι σε τιποτα μεσημεριατικες ωρες με καλη ζεστη πειτε μας αν ειναι δροσερο (οσο μπορει να ειναι ενα μπουφαν το καλοκαιρι) γιατι κ εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ το μπουφανακι ;)

Οσο το μηχανακι προχωραει εστω κ με 5 χαω εισαι οκ, μπαινει αερας κ η κατασταση παλευεται... οταν σταματησεις για πανω απο 3 λεπτα αρχιζει ο φουρνος.

Αλλα κ κοντομανικο να φορας σταματημενος παλι ζεστη εχει :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη και εγω θελω το Revit Air τι μεγεθος να παραγγειλω?

Στο Dainese Zentex(καλοκαιρινο) φοραω Νο 48.Το Medium αντιστοιχει στη Revit?

Δυστυχως λογω χρονου δεν προλαβαινω ουτε για δοκιμη σε καταστημα να πεταχτω...λιγη βοηθεια please!!!

Ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα αποφασίσει να πάω το ΣΚ που μας πέρασε Εύβοια αλλά λόγο καιρού στάθηκε αδύνατο.

Κυριακή μεσημεράκι πάω Σούνιο να δοκιμάσω και το μπουφαν . Από το σπίτι μου μέχρι το γκαράζ είναι 1 τετράγωνο μακρυά , ακόμα και περπατώντας ένιωθα στα χέρια τον αέρα να περνά μέσα

και να δροσίζει . Ξεκινώντας και όσο ήμουν ακόμα μέσα στην πόλη ένιωθα μια σχετική αμυδρά ζέστη ΟΧΙ φούρνος , και όσο κατέβαινα προς τα κάτω τόσο περισσότερη δροσιά ερχόταν

και το ευχαριστιόμουν .

Από ένα σημείο και μετά όμως πέρναγε κρύος αέρας λόγο και της καταιγίδας που είχα στα νότα μου και φαίνονταν από τους καθρέφτες .

Με λίγα λόγια είναι ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ VALUE FOR MANEY και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά του . :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τη σκληρη πλατη να δουμε τι θα κανουμε...:think:

Σε μαγαζι που πηγα να παρω, μου εδειξαν μια της knox η οποια δεν ηταν διατρητη. Μου ειπαν μαλιστα οτι αυτη δινει η revit για το μπουφαν.

Αλλα αναρωτιεμαι, αν βαλεις αυτο το τουβλο στην πλατη σου, αυτοματα δεν κλεινεις και ολες τις τρυπες του μπουφαν που ειναι για σε δροσιζουν?

Υπάρχει διατρητη να βαλουμε? Την συγκεκριμενη της knox χωρις τρυπες, την δοκιμασε κανεις? Κανει οντως το μπουφαν πιο ζεστο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα νούμερα δείτε εδώ

Στην τελευταία σελίδα έχει διαστάσεις και

Στην προτελευταία το πώς μετράμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν απο 1 μηνα εψαχνα. revit air τιμες πατρα σε δυο μαγαζια απο 165 αρχικη: ο ενας 145, ο αλλος 122. καλη προσφορα. δεν το πηρα λογω κακης εφαρμογης στο δικο μου σωματοτυπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρες ωρες νοιωθω οτι "ανακαλυψα την αμερικη" ρε γαμωτο .

Σε ενα μαγαζι που πηγα για να δοκιμασω νουμερο:

εγω: Εχετε xxl κ αν ναι ποσο εχει?

πωλητης: Δεν εχουμε xxl αλλα αν θες να μου αφησεις μια προκαταβολη να στο παραγγειλω κ σε 2 βδομαδες θα ειναι εδω.

εγω: Μα γιατι να δωσω προκαταβολη αφου δεν ξερω αν θα το αγορασω, πρεπει πρωτα να το φορεσω να δω πως καθεται απανω μου κ μετα.

Κ απο τιμη τι θα μου κανεις? (165 ευρω εγραφε το καρτελακι)

πωλητης: (μετα απο συνεννοηση με το αφεντικο) Θα το παρεις στα 160 ευρω...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ....ΔΙΚΑ ΣΑΣ :wallbash:

είναι πολύς κόσμος (επιχειρηματίες) που δεν έχει καταλάβει ακόμα σε τι λακούβα έχουμε μπει.

η πώληση στα καταστήματα θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός. ακόμα και στο κόστος με 0 κέρδος.

το θέμα είναι να μη χάσεις τον πελάτη. δυστυχώς πολλοί μέχρι να το πάρουνε αυτό χαμπάρι, θα έχουνε κλείσει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τη σκληρη πλατη να δουμε τι θα κανουμε...:think:

Σε μαγαζι που πηγα να παρω, μου εδειξαν μια της knox η οποια δεν ηταν διατρητη. Μου ειπαν μαλιστα οτι αυτη δινει η revit για το μπουφαν.

Αλλα αναρωτιεμαι, αν βαλεις αυτο το τουβλο στην πλατη σου, αυτοματα δεν κλεινεις και ολες τις τρυπες του μπουφαν που ειναι για σε δροσιζουν?

Υπάρχει διατρητη να βαλουμε? Την συγκεκριμενη της knox χωρις τρυπες, την δοκιμασε κανεις? Κανει οντως το μπουφαν πιο ζεστο?

Forcefield back upgrade. Διατρητη και βγαινει και σε level1 και σε level 2 προστασια .

ΕΔΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τριτη 21 Ιουνιου η παραγγελια στο AMR σημερα στις 27 πρωι πρωι στο σπιτι!

Αψογο καταστημα (απαντησαν σε mail σε 6 λεπτα!) το συνιστω με τα χιλια.

Οσο για το μπουφανακι απλα κορυφαιο!

Thanks Patapie.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eρώτηση : Πόσο πάνε τα μεταφορικά ρε παιδιά απο το εν λόγω κατάστημα ? (AMR).

Βλέπω κάτι κρανάκια τώρα και τα χαλβαδιάζω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω και εγω το ιδιο αλλα σε μαυρο !! πολυ δροσερο οσο κινισε βεβαια γιατι μεσα στην πολη δεν παλευεται !! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eρώτηση : Πόσο πάνε τα μεταφορικά ρε παιδιά απο το εν λόγω κατάστημα ? (AMR).

Βλέπω κάτι κρανάκια τώρα και τα χαλβαδιάζω :)

απο 100 κ πανω ειναι δωρεαν :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα