INVICTA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Σημερα πινοντας καφε περασε απο μπροστα μου ενα πορτοκαλι ΚΤΜ με τριακτινες... Μου αρεσε πολυ σαν εικονα και λεω να ρωτησω μηπως εχει κανεις ιδεα αν γινετε, (και πως? )να μπουν τρακτινες ζαντες στο ΧΤ μου...? Απο TDM ...h TZR παλιο...?? Γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο..! Εχω φυσικα στο μυαλο μου την μετατροπη του R σε Χ μονο στο θεμα ζαντες . Και ερωτω τον εαυτο μου : Ρε μεγαλε γιατι δεν πηρες το Χ αφου το θελεις μοταρι το μηχανακι.... Και απαντω απολογουμενος γιατι...:Αυτο βρηκα αυτο πηρα ηταν καλο και απο γνωστο...φτανει αυτο? Επισης αλλη η γεωμετρια του R με το Χ πια ειναι ομως η καλυτερη?? (μηπως αυτη του R με ζαντες μοταR..? ) Διαβασα καπου οτι σε μια χωρα δεν εισαγετε το Χ και ετσι κανουν ολα τα R μετατροπη σε Χ.. Ποια η γνωμη σας γενικοτερα στους προβληματισμους μου..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Τα δυο αυατ μηχανακια X - R εχουν διαφορετικες αναρτησεις, το Χ πιο σφηχτες,+ την γεφυρα μπροστινου που εχει παλι το Χ. Τριακτινες δεν νομιζω να ειναι ομορφες πανω στο δικο σου μοτο. Ψαξου να βρεις τις γνησιες δικες σου ( Χ) μιας και που θα μπουν χωρις καμια παραπανω πατεντα.( αποστατες τροχου δαγκανας κλπ) Απο tdm δεν νομιζω να μπαινουν αλλα και να μπαινουν εγω θα σου πω να μην βαλεις απο αυτο... Ο λογος ειναι οτι το tdm φοραει 18αρι μπροστινο με αποτελεσμα ολα τα λαστιχα για αυτο το μηχανακι να ειναι καθαρα τουρισταδικα:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INVICTA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Αυτο που λες για το TDM και τα λαστιχα το εχω ξαναακουσει..αρα επαληθευεται.! Το οτι ειναι ΄΄τουρισταδικο΄΄ σημαινει ? πιο σκληρο για να βγαζει πιο πολλα χιλιομετρα? αρα θα αργει να ζεσταθει στο δικο μου μηχανακι και δεν θα εχω επιθυμιτη προσφυση ? κατι τετοιο ? Οι ζαντες απο το Χ μπαινουν οντως κουτι και μετα θελει κατι ψιλομετατροπες οπως για την γεφυρα στο μπροστινο που ανεφερες... Το ζητουμενο ομως ειναι οι τριακτινες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Σε ένα on-off μηχανάκι με εντουράδικη γεωμετρία και στήσιμο να βάλεις τριάκτινους στρητάδικους τροχούς? Το ΧΤ-Χ δεν έχει απλώς στρητάδικους τροχούς, σε σχέση με το XT-R. Εχει και διαφορετικές διαδρομές αναρτήσεων και, αν θυμάμαι καλά, και διαφορετικές μπότες και νύχι στα καλάμια. Θα είναι λάθος κίνηση, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Εγώ θα σου συνιστούσα να μήν το κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INVICTA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Σε ένα on-off μηχανάκι με εντουράδικη γεωμετρία και στήσιμο να βάλεις τριάκτινους στρητάδικους τροχούς? Το ΧΤ-Χ δεν έχει απλώς στρητάδικους τροχούς, σε σχέση με το XT-R. Εχει και διαφορετικές διαδρομές αναρτήσεων και, αν θυμάμαι καλά, και διαφορετικές μπότες και νύχι στα καλάμια. Θα είναι λάθος κίνηση, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Εγώ θα σου συνιστούσα να μήν το κάνεις. Οντως εχει αλλο πιρουνι μπροστα σιγουρα...Ο αξονας του τροχου δενει σε αλο σημειο (αυτο ειναι το νυχι?) και αλλη καστερ εχει το Χ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μηπως οι τριακτινες θα ειναι και πιο βαρυες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το νύχι είναι το "δόντι" που έχει στο τελείωμά του το κάθε καλάμι και στο οποίο στηρίζεται ο άξονας του τροχού. Μόνο το XT-R έχει νύχι ενώ το ΧΤ-Χ δεν έχει. Οπότε, ακόμα κι αν βάλεις 17ρηδες τροχούς στο XT-R, δε θα έχει τη γεωμετρία του ΧΤ-Χ. Σκέψου επίσης ότι το ΧΤ-Χ έχει και γέφυρα στα καλάμια, ώστε να αντέχει στα endo, καθώς και σωληνάκι υψηλής αλλά και τεράστιο δισκόφρενο, ώστε να αντέχει στη σκληρή χρήση που υποβάλλεται ένα μηχανάκι super motard. Ολα αυτά λείπουν από το XT-R, διότι δεν τα χρειάζεται για τη χρήση που προορίζεται. Βάζοντας λοιπόν εσύ πλώς και μόνο άλλες ρόδες στο ΧΤ-R όχι μόνο δεν αποκτάς μηχανάκι super motard αλλά χαλάς και την ουσία που έχει το XT-R, το οποίο είναι ένα αρκετά καλό και αξιοπρεπές on-off μηχανάκι και με πολύ περισσότερες δυνατότητες από την καθαρά αστική χρήση για την οποία είναι προορισμένο το ΧΤ-Χ. Υ.Γ.: Ασε που το XT-R με το μεγάλο φτερό του θα δείχνει και αηδία, άμα του βάλεις 17ρηδες τροχούς. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INVICTA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Με λιγα λογια.....Project FAILED !!! Διοτι αν βαλω ζαντες απο το Χ μετα θα θελει και το Δισκοφρενο , μετα και την γεφυρα , μετα και πιο σφιχτες αναρτησεις , και εστω οτι εγιναν ολα αυτα υπαρχει και πιθανοτητα να μην ταιριαξουν οι ζαντες με την γεωμετρια του R και να εχω πεταξει τζαμπα ολα τα λεφτα μου..! Καλυτερα να το δωσω και να παρω Χ..Αυτο δεν προκειτε να το κανω διοτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το δικο μου Οχι οτι με χαλαει το R μια χαρα στριβει και αυτο .. Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες