Jump to content
alex17 morena

μήπως είμαι παράλογη?

Recommended Posts

Καλημέρα ρε παιδάκια... Σήμερα εγινε ενα συμβαν το πρωι στο οποίο συμμετηχα , και ηθελα πραγματικα να το μοιραστω μαζι σας και να μου πειτε την γνωμη σας για το αν ειμαι παραλογη οπως μου λεγαν!

Γυρω στις 10 το πρωι ημουν πλατεια Ελευθεριας (μια μεγαλη πλατεια που μαζευει πολυ κοσμο στον Κορυδαλλο για οσους δεν γνωριζουν) μαζι με την παρεα μου. Ξαφνικα πεταγεται απο την Ταξιαρχων (δρομος που καταληγει στν πλατεια) ενας τυπας με ενα k7 (ολοκαινουρια- πολυ κουκλα). Οσο για τον τυπο στην πενα, αρμανι τζινακι εγραφε στα πλαγια, παπουτσακι σενιο -Τελοσπαντων πολυ σενιαρισμενος ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ να μην χαλασει το μαλι. Το παιδι το εχω ξαναδει και γνωριζω πως ειναι 23! Ωστοσο για εξοπλισμο κανα μπουφανακι προστατευτικο ουτε καν λογος. Τελος παντων αφου κανει 4 φορες το γυρω της πλατειας -για να κανει αισθητη την παρουσια του- τον βλεπεις να κατεβαινει απο τν μηχανη σε μια πολυ γνωστη καφετερια της πλατειας και προσπαθει να ανεβασει την μηχανη στο πεζοδρομιο μονο και μονο για να το δειξει στα γκομενακια που τον περιμεναν στο καφε! Στην προσπαθεια βρισκει η μηχανη πανω στην ακρη του πεζοδρομιου (την ανεβασε με πολυ φορα και χωρισ να το υπολογισει διοτι κοιταζε αλλου...). Ακουστηκε ενας πολυ δυνατος θορυβος. Ολοι στην πλατεια γυρησαν και κοιταξαν.

Ο τυπας ομως ανενοχλητος συνεχισε την παρατησε μπροστα χωρις να κοιταξει ΚΑΝ αν επαθε τιποτα και συνεχισε την λεζαντα του ! Αμεσως βγηκε απο μεσα μου και χωρις να το θελω φωναζω ενα - ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

η απαντηση του - ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

και εντελως ασυναισθητα μου ερχεται η μαγικη αυτη λεξη- ΑΧ ΡΕ ΚΑΤΙ Μ@@Σ ΠΟΘ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Μετα ακολουθησε κατι σαν καβγας - Στον οποιο μπηκαν και φιλοι στη μεση ... και αφηστε τα να πανε...

Τα παιδια με ειπαν παραλογοι οταν τους ειπα πως απο μεσα σκεφτομουν να τον φτυσω!

Δεν εναι το πρωτο συμβαν ΑΝαΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ καποιοι.. Εχω ξαναδει να γινεται κατι αναλογο απλα το τελευταιο ηταν το αποκορυφωμα! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ γιατι δινουν ορισμενοι γυρω στα 15 000 ευρω για να παιρνουν κατι για να το εχουν λεζαντα!

ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ??? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι. Απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει; Πιο λογικο θα ταν να του κανες παρατηρηση για το κρανος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμενεις να βρεις το δικιο σου σε μια χωρα που πρωτο κριτηριο για την αγορα οποιουδηποτε οχηματος ειναι ποσα κεφαλια γυριζουν να το δουν οταν περναει???Δυστυχως ειμαστε η χωρα του πουλ μουρ...ποσοι ιδιοκτητες SS εχουν μπει σε πιστα?Ποσοι ιδιοκτητες BMW R1200GS ADVENTURE εχουν κανει ταξιδιωτικο σε εκτος δρομου διαδρομη?Τα παραδειγματα πολλα δυστυχως...τωρα για το συγκεκριμενο περιστατικο ενα ειρωνικο γελιο ηταν αρκετο νομιζω...οχι τιποτα αλλο τους δινεις και αξια παραπανω απο οση αξιζουν(δηλαδη καθολου!)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι. Απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει; Πιο λογικο θα ταν να του κανες παρατηρηση για το κρανος.

Συμφωνώ με τον φίλο.

Από την στιγμή που ο άλλος είναι βλάκας και δεν πονάει αυτό που έχει εσένα τι σε νοιαζει???

Εγώ θα γελαγα με τον τρόμπα όχι που θα νοιαζόμουν αν το σπάσει ή το κάψει!

Κλασσικός αμάμητος καφετεριομάχος ήταν εσύ γιατί να του πεις το οτιδήποτε?

Ναι, προσωπικά σε βρίσκω λίγο υπερβολική ως προς την αντίδραση... :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον FullUp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστεύω πως δεν αξίζει να σκέφτεσαι το τι κάνει στο εργαλείο του αν σκεφτείς πρώτα από όλα το τι κάνει στον εαυτό του και στους άλλους...

Εξάλλου αν δεν ενδιαφέρεται πρώτα από όλα για την προστασία τη δικιά του (βλ. εξοπλισμός) σίγουρα δεν δίνει μία για τη μηχανή του και το χειρότερο που δεν ξέρω αν σκέφτηκες... για τους άλλους που βρίσκονται στο δρόμο του.

Γιατί ένας άνθρωπος που σκέφτεται μόνο τη βιτρίνα του δεν νομίζω να ακολουθεί τους απλούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς...και θέτει σε κίνδυνο τους πάντες.

Οπότε κατά τη γνώμη μου τσάμπα ανησυχείς για το εργαλείο του. Θα πρέπει να ανησυχείς που κυκλοφορείς στους ίδιους δρόμους με αυτόν. winking.gif

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καθε ενας την περιουσία του τι οριζει και μπορεί να την κανει οτι γουστάρει.

Στην προκειμένη περίπτωση σαφως και ειχες αδικο κοπελιά μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικό του είναι ότι θέλει το κάνει κι εσένα δεν σου πέφτει λόγος, αλλά ναι ήταν λακαμάς γιατί δεν έχει εκτιμήσει αυτό που έχει.

Ίσως τα βγάζει πολύ εύκολα και δεν εχει τους ίδιους προβληματισμούς με άλλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι απο τους τύπους που νομίζουν ότι η μηχανή είναι η προέκταση τς π@@@@ς τους

Δεν είναι να ασχολείσαι μωρε, αλλά αφού το έκανες, χλέπα με μπόλικη μύξα

Αλλά είσαι όντως παράλογη :surrender:

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ....ωραία όλα αυτά....αλλά δικό του είναι το βάζει και φωτιά και το καίει αμα γουστάρει.....

Σαν να πιάσω ενα μπαγλαμά με μια γκόμενα 2 μέτρα ατελείωτη και να του πω.....Τι κάνεις ρε??? επειδή δεν μου άρεσε ο τρόπος του....surrender.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν συχναζεις Ελευθεριας που βρισκεις το παραλογο???

Θα πρεπει να τσακωνεσαι καθε ωρα και με αλλον.Ασε που την ωρα που τσακωνεσαι θα σκασει και ο αλλος κολλημενος με τα σκυλαδικα να βαρανε στα γουφερ που κανει 15 κυκλους την πλατεια για να κτυπησει γκομενακι και θα τσαμπουκαλευτει γτ του παραπλανειται το κοινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά καταλαβένω ακριβώς πως ένιωσες και γιατί του τα είπες. GSXR, Ducatia, BMW κτλ γεμίζουν τις πλατίες, τα κοντέρ τους έχουν 3 ψήφια νούμερα ακόμα και μετά από 2 χρόνια. Μόνο που βλέπω τα GS να τα καβαλάνε με τα αρμάνια και τα rayban αντί για κράνοι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Αλλά συμβουλή μου είναι να μην ασχολείσαι με δαύτους. Δικά του είναι τα φράγκα, ότι θέλει τα κάνει. Στη θέση σου δεν θα ασχολούμουνα καθόλου, έχει γεμίσει ο κόσμος πιλότους καφετέριας. Και αν δεις τα λάστιχα τους, το chicken strip είναι 5 εκατοστά και βάλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην προσπαθεια βρισκει η μηχανη πανω στην ακρη του πεζοδρομιου (την ανεβασε με πολυ φορα και χωρισ να το υπολογισει διοτι κοιταζε αλλου...). Ακουστηκε ενας πολυ δυνατος θορυβος. Ολοι στην πλατεια γυρησαν και κοιταξαν.

Ο τυπας ομως ανενοχλητος συνεχισε την παρατησε μπροστα χωρις να κοιταξει ΚΑΝ αν επαθε τιποτα και συνεχισε την λεζαντα του !

Αν του την έχει αγοράσει ο Μπαμπάς δεν τον νοιάζει γιατί αν την είχε αγοράσει με τον δικό του ιδρώτα και μονο στην θεα της γρατζουνιάς θα ανέβαζε πυρετό.Στη θεα δε σπασμένου τμήματος θα έψαχνε για υπογλώσσια :stunned:

Το θέμα είναι ότι αφού του ανήκει την βάζει φωτιά να την κάψει...γούστο του καπέλο του :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα εγω γελαγα μονο κ μονο για για το σπασιμο του image του τυπου.. Νταξει η μηχανη σιγα.. το πλαστικο εσπασε απο κατω καλυτερα για τον επομενο που θα βαρεσει την τιμη χαμηλα τον χειμωνα μολις την πουλισει με δικαιολογια το σπασμενο πλαστικο..

Παντως ειμαι σιγουρος οτι δε θα χαρηκε ιδιαιτερα ουτε αυτος αλλα .. τι να εκανε εκεινη την ωρα..

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμενα παλι γιατι μου φαινεται παραλογο ολο αυτο το βαρελι με τα καρφια που πεταγεται σε δαυτους με την πρωτη ευκαιρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνησω με αρκετους πιο πανω,δικο του ειναι και οτι θελει το κανει...το αν αυτος δεν εκτιμα κατι που του ανηκει, πολυ περισσοτερο αν δεν το εχει πληρωσει ο ιδιος ειναι αλλο θεμα.Μαλλον ησουν λιγο υπερβολικη...καλυτερα να του την ελεγες που το παρκαρε στο πεζοδρομιο, και με το δικιο σου αλλα οχι γιατι της εκανε ζημια απο απροσεξια του,ας προσεχε και να μην χαζευε στα γκομενακια....

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον παρά του και την κυρά του. :winking:

Πάντως η πλατεια ειναι μαλακομαγνητης.

Και η Δημητρακοπουλου ειναι στροφη επιδειξεων στην ιδια πλατεια,για τους κουτακηδες κυριως.

Α............εκει συχναζει και το μπουμπουκι ο μποντυμπιλντερας-παρουσιαστης-λουλουδού....... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι Κ7 ρε παιδιά;

Εγω την μόνη κ-7 που ξέρω ειναι η Pentax

ZURBEAUTY.JPG

Και αυτή πολυ κούκλα :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε μακάρι να ταν μόνο αυτού του είδους οι μαλάκες....

τουλάχιστον αυτοί δεν ρισκάρουν ζωές αθώων ανθρώπων.. να γ@#$σουν θέλουν....

!!!! Δεν θα έκανα τέτοια σκηνή σαν και εσένα για κανέναν λόγο..εγώ συμφωνώ με τους παραπάνω..θα γελούσα

Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσα δεν πιανει η αλεπου... τεπσα και τι μας νοιαζει που ενας ακομη βλακακος δεν χρησιμοποιει την κουκλα του σωστα? καλυτερα μπας και την βαρεθει και την δωσει οσο οσο να παρει κανα αλλο μοντελακι που θα του κατσει στο ματι μετα και να το χαρει σωστα κανας αλλος...

δεν υπηρχε λογος να του πεις κατι γιατι οτι ηταν να παθει το επαθε...η θα το παθει, αφου αποφασισε πως η εμφανιση ειναι ποιο σημαντικη απ'τη ζωη του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα