Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Καλημέρα σας. Είμαι καινούργιο μέλος και εδώ και 2 μήνες κάτοχος ενός NC700X. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από πλευράς συμπεριφοράς και κατανάλωσης. Μετά τη πρώτη εκδρομή (Λουτράκι) και με μέση ταχύτητα 150χλμ/ώρα κατάλαβα ότι πρέπει να βάλω μεγαλύτερη ζελατίνα ίσως να προσθέσω και σπόιλερ ή φρύδι από πάνω. Από την έρευνα αγοράς βρήκα ότι η μεγαλύτερη σε διαστάσεις μάλλον είνα η GIVI, έχω παρατηρήσει και μια Ermax και μία της MRA. Η Ermax μου αρέσει αλλά δεν βρίσκω διαστάσεις. Η MRA προσφέρει και φρύδι αλλά δεν βλέπεται στο μηχανάκι. Δέχομαι τις προτάσεις σας, τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Την skidmarx την είδες; Την έχω βάλει και υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με της μαμας, αν ψάξεις λίγο εδώ θα δείς φωτογραφίες που έχω βάλει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karmelo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Την skidmarx την είδες; Την έχω βάλει και υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με της μαμας, αν ψάξεις λίγο εδώ θα δείς φωτογραφίες που έχω βάλει. Μήπως έχεις τις διαστάσεις της skidmarx??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 σαν κατοχος του 800 κ επειδη στην παρεα που παμε βολτα ειναι 2 800 κ 1 βερσις θελω να πω οτι επουδενι δεν ειναι πιο γρηγορο το βερσυς το ενα 800 εχει κ γραναζωμα πιο μακρυ κ αν εγω ριχνω πχ σε τελικη 2-3 μηχανακια ο αλλος με το διαφορετικο γραναζωμα μας ριχνει κ στους 2 κανα 2 χλμ στις ιδιες στροφες, δν θα κανω το κοπο να συγκρινω τα 2 αυτα μηχανακια σε θεμα στριψιματος εκει υπαρχει χαωδης διαφορα, φιλικα παντα σαν κατοχος για 32000 χλμ του βερσυς κ τωρα 20000 του 800 Doufe, θα με ενδιάφερε να ακούσω την γνώμη σου για τις δύο μοτοσυκλέτες. Το ίδιο και πολλά άλλα μέλη τα οποία μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια από τις 2 μοτοσυκλέτες. Του after μάλλον είναι χοντρα βελτιωμένο αλλά ας αφήσουμε το versys του after και ας συγκρίνουμε μαμά μοτοσυκλέτες. Για την αίσθηση μου ότι μέχρι τα 200χιλιόμετρα θα του έχει ρίξει 25 μέτρα τι λες? Άνοιξε αν θες ένα θέμα και ανάπτυξε την σύγκριση. Ενδιαφέρει και αυτό που λες για το στρίψιμο μιας και το Versys είναι εξαιρετικό. Η μόνη κριτική που δέχεται το versys είναι για το αμορτισέρ πίσω, που στο tiger μου φάνηκε τρισχειρότερο. Χάλια αποσβέσεις. Πάντως πολύ σφιχτές αναρτήσεις το tiger ειδικά για on/off. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2012 Doufe, θα με ενδιάφερε να ακούσω την γνώμη σου για τις δύο μοτοσυκλέτες. Το ίδιο και πολλά άλλα μέλη τα οποία μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια από τις 2 μοτοσυκλέτες. Του after μάλλον είναι χοντρα βελτιωμένο αλλά ας αφήσουμε το versys του after και ας συγκρίνουμε μαμά μοτοσυκλέτες. Για την αίσθηση μου ότι μέχρι τα 200χιλιόμετρα θα του έχει ρίξει 25 μέτρα τι λες? Άνοιξε αν θες ένα θέμα και ανάπτυξε την σύγκριση. Ενδιαφέρει και αυτό που λες για το στρίψιμο μιας και το Versys είναι εξαιρετικό. Η μόνη κριτική που δέχεται το versys είναι για το αμορτισέρ πίσω, που στο tiger μου φάνηκε τρισχειρότερο. Χάλια αποσβέσεις. Πάντως πολύ σφιχτές αναρτήσεις το tiger ειδικά για on/off. 1τα πρεπει να πω οτι κ τα 2 (εφαγα κ τις παιδικες ασθενειες τους) ειναι τιμια εργαλεια, για την αισθηση που λες με το γραναζωμα ποθ εχει το 800 κ τισ κοντες σχεσεις αν το παιξεις ντραγκ τοτε αυτο ποθ θα δεις ειναι μια καλιτερη εκκινηση του βερσυς επειδη ειναι πιο ελαφρυ, μετα χανεται η μπαλλα πιστευω κ δεν βλογαω τα γενια μου ο κινητηρας του 800 ειναι το απολυτο (κ τι ηχος) για καθημερινη σχεση, αλλα χανει λιγο στο θεμα βαρους κ μανουβρας(κοψιμο τιμονιου) απο το βερσυς σαν συνολο, μεσα στην πολη το βερσυς ειναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Στο θεμα αναρτησης κ στα 2 θα μπορουσαν κ καλυτερα, εγω λογω καταγωγης κανω το πειραια - σπετσες (οσοι ξερουν την διαδρομη χαμογελουν) οποτε το στριψιμο παει συννεφο αν κ δν το περιμενω λογο αλλου στισιματος (17ρα street λαστιχα το βερσυς 19ρα on/off λαστιχα το 800) οτι το βερσυς θα εβγαινε νικητης αμ δε ομως, εκει υποκειται κ το οτι σου φαινεται σφιχτο το κ χωρις αποσβεση το 800 ΓΙΑΤΙ ειναι οπλο πραγματικο, (μπορεις να παιξεις με την αναρτηση πιο μαλακη πιο σκληρη, εγω ειμαι 2 κλικ πανω οταν ειναι να παω με την γυναικα κ 2 κλικ κατω οταν θα καγκουριασω) κ φαντασου οτι ακομα δν εχω αλλαξει λαστιχα κ ειμαι με τα μαμα τεζα κατω κ αστο να παει (πολυ καλη γεωμετρια), για την αποκριση κ ελαστικοτητα σε αυτο τον τροπο οδηγησης παλι χανει το βερσυς (πολλα τα κατεβασματα) ολα αυτα παντα για το 800 το απλο ετσι ? που δεν παει χωμα ασ μην γελιομαστε, αν θες τωρα τεζα ον/οφφ με χωμα φουλ κ θελεις να συγκρινεις to 800xc με βερσυς απλα δεν υπαρχει συγκριση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Φώτο από ξένο φόρουμ δείχνει καθαρά ότι η π@παριά της honda δεν προστατεύει σχεδόν τίποτα σε περίπτωση πτώσης. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Δηλαδή; Αν κρίνουμε από το βάθος των σημαδιών στο κάγκελο, πρέπει να έφαγε αρκετό ζόρι. Το ντεπόζιτο και τα πλαστικά την γλύτωσαν αλώβητα, το ψυγείο μάλλον δεν έπαθε λειτουργική ζημιά, χαράχτηκαν το καπάκι και η ποδιά. Μια χαρά, εκτός αν ήθελε να μην πάθουν τίποτα και τα κάγκελα. Τότε θέλει άλλα κάγκελα που θα προστατεύουν αυτά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 2000 χιλιάρικα ζημιά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Δυστυχώς φίλε μου Παναγιώτη τα κάγκελα είναι μόνο αυτά που βλεπεις επάνω τα ασπρα. Το λέω γιατί μάλλον μπερδεύτηκες απο την foto. Αυτό το χρυσό που έχει γίνει ΚΩΛΟΣ είναι το πλαίσιο!! Δηλαδή έγινε σκατά το πλαίσιο, η καρίνα, το καπάκι του μοτέρ και το τρομακτικό της υπόθεσης αν βλέπω καλά είναι πως το κάγκελο στηρίζεται απευθείας πάνω στο πλαίσιο και φαίνεται να το έχει βάλει λίγο μέσα! Πολύ κακή εφαρμογή πιστευω.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 The plastic tank part crushed,frame damaged,radiator damaged,exhaust damaged front fork damaged engine covers damaged total cost 2000 euros.The guys in the service looked at my givi protector and said if this guy have installed this givi he could have saved lots of money. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Δυστυχώς φίλε μου Παναγιώτη τα κάγκελα είναι μόνο αυτά που βλεπεις επάνω τα ασπρα. Το λέω γιατί μάλλον μπερδεύτηκες απο την foto............ Πες μου πως κάνεις πλάκα τώρα................ (Ξέρω, δεν κάνεις, το πρόσεξα καλύτερα και είδα πως είναι έτσι όπως τα λές............ ) Και ήθελα να τονίσω πόσο όμορφο και διακριτικό ήταν το κάτω κάγκελο......... Δηλαδή, τί ακριβώς προστάτεψε ετούτο το καλαμπούρι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν κατάλαβα καλά είχε κάνει μ@λ@κία στην τοποθέτηση το παλλικάρι ή ιδέα μου? Και επίσης τα κάγκελα είναι της Givi και όχι της Honda. Το καλαμπούρι απ ότι φαίνεται Παναγιώτη περισσότερη ζημιά έκανε παρά καλό.. Αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την τοποθέτηση τους λόγω του πάνω Post. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Τα κάγκελα στη photo είναι της honda. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ουπς να σημειωθεί στα πρακτικά. Το πρώτο ποστ του Παναγιώτη, που διαβάζω και αφήνει αρνητικά υπονοούμενα για την Honda. Μέχρι και χειρονομία έκανε...πω πω...έναν γιατρό...γλήγολα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κάτι κάγκελα που φόραγα στο Versys που είχα (Hepco &Becker) σε μια πτώση που είχα με 20-30km/h έκαναν απλά ΤΕΛΕΙΑ δουλειά. Μόνο ένα αντίβαρο είχα αλλάξει και ένα πατάκι που έσπασε. 70€ ζημιά!! Αλλά έπιαναν σε δυο σταθερά σημεία και έδεναν αριστερη-δεξιά πλευρά και μεταξύ τους! Καμία σχέση με αυτό εδώ το πράμα.. Για να μην μένουν κακές εντυπώσεις για τα κάγκελα που στο 99% των μηχανών κάνουν εξαίσια την δουλέιά τους Τα κάγκελα στη photo είναι της honda. το Post που παρέθεσες είναι απο άλλο θέμα? Άλλη περίπτωση? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Απο πόσες σελίδες πισω το φωανζω ρε παιδιά ότι αυτη η μηχανη δεν μπορει να πάρει κάγκελα με σωστό τροπο. Καλα της Honda τα κάγκελα έχω βαρεθεί να το λέω ότι σύμφωνα με την. Ίδια την εταιρία δεν είναι για προστασία αλλα για εφέ.... Στυλιστικη παρέμβαση ρε παιδάκι μου.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Όχι το ίδιο είναι, έχω βάλει και link από το αγγλικό φορουμ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εδώ λέει για Givi Protector Και όχι για Honda πάντως Edit: Είδα στο net της Givi,καμία σχέση. Όντως πρέπει να ναι της Honda αυτά εδώ.. Της Givi Πάντως μου φάνηκαν πολύ πιο πειστικά.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Εδώ λέει για Givi Protector Και όχι για Honda πάντως Προφανώς η μηχανή δεν είναι του γραφώντα αλλά κάποιου άλλου που κλαίει 2 χιλιάρικα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Εδώ λέει για Givi Protector Και όχι για Honda πάντως Όπως τα είπε ο Terathlios. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Βασικά αυτό που πρέπει να εννοεί το τυπάκι και μάλλον χρησιμοποίησε κάποιο translator και τα κανε χάλια είναι οτι εκεί που το πήγε για επισκευή του είπαν οτι άμα είχε βάλει της Givi θα είχε προστατευθεί πιο σωστά η μηχανή και απ ότι είδα τα δυο κάγκελα πρέπει να χει και πολύ δίκιο..! Της givi φαίνονται πολύ καλύτερα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ουπς να σημειωθεί στα πρακτικά. Το πρώτο ποστ του Παναγιώτη, που διαβάζω και αφήνει αρνητικά υπονοούμενα για την Honda. Μέχρι και χειρονομία έκανε...πω πω...έναν γιατρό...γλήγολα. Μάκη μου, μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Πλείστες όσες φορές τα χώνω, χωρίς παρωπίδες και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα. Στα γρήγορα μου έρχονται στο μυαλό αυτά: http://www.mybike.gr...post__p__611498 http://www.mybike.gr...post__p__958664 αλλά αν καθίσω να ψάξω θα σου βρώ πολλά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Είδα ένα ασημο-γκρί δίπλα μου στο φανάρι και άλλαξα γνώμη. Οι φωτογραφίες που είχα δει ως τώρα ήταν πολύ αισιόδοξες σε σχέση με το live. Για αρχή μου έκανε εντύπωση ο ήχος του στο ρελαντί για αυτό και γύρισα το κεφάλι να δω τι ήταν αυτό που έκανε έτσι, εννοώντας ότι δεν είχα ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Το ήθελα πιο γεμάτο, πιο μηχανή, λίγο όγκο ρε γμτ. Πολύ slim κατασκευή, (ε μου αρέσουν να έχουν τα πιασιματάκια τους τα μοτόρια) Στο ξεκίνημα από το φανάρι πάντως φάνηκε το χαμηλόροπον της υπόθεσης, έφυγε αέρας και χωρίς ζόρι. Επιφυλάσσομαι μπας και το καβαλήσω μια βόλτα (αν δίνει test-drive o εδώ χόντας) και μου ανατρέψει την εντύπωση που μου άφησε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ο βασικός του προορισμός είναι το commuting. Οπότε ο όγκος μάλλον μειονέκτημα θα ήταν. Ασυνήθιστο για Honda αυτό καθώς έχει παράδωση στην παχυσαρκία. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Και για το θέμα του όγκου, κάποια πράγματα είναι μελετημένα όταν θες να κάνεις οικονομία. Ένα Varadero έχει μια Α αεροδυναμική αντίσταση π.χ. Ένα φαρδύ λάστιχο, ένα δεύτερο δισκόφρενο, ένα φαρδύ fering κακοσχεδιασμένο, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες που αυξάνουν τις τριβές τις αεροδυναμικές και των ελαστικών. Βλέπε π.χ. PCX, ¨ενα λαστιχάκι τόσο δα, παίζει κι αυτό το ρόλο του στην οικονομία. Οπότε περιμένεις απο το NC να είναι μαζεμένο. Κι εμένα μου φάνηκε παντως πολυ μικροκαμωμενο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Είναι μια μηχανή-παπί :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες