Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Σε ελιγμούς σημειωτόν γκάζι σταθερό και έλεγχος ταχύτητας με κόντρα πίσω φρένο παίζει ή όχι? Άν το κατάλαβα καλά ναι παίζει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Καλό αυτό γιατί η νέα μόδα στα αυτόματα αυτοκίνητα είναι να κόβεται το γκάζι αν πατάς και φρένο "για λόγους ασφαλείας" καθιστώντας δύσκολους ελιγμούς ακριβείας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έγινε και το πρώτο του service και μαζί περάστηκαν κεντρικό σταντ και χούφτες ( οι οποίες είναι να συμπληρώσω είναι λίγο μανίκι για να μπούνε ). Παραθέτω φωτογραφίες. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2012 από τον Whiteyez 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Το είδα αραγμένο σ'ένα καφέ στη γειτονιά μου! Οι φωτο το αδικούν (όπως πάντα). Πολύ πιο ωραίο από κοντά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Το είδα αραγμένο σ'ένα καφέ στη γειτονιά μου! Οι φωτο το αδικούν (όπως πάντα). Πολύ πιο ωραίο από κοντά. Θα συμφωνήσω σε αυτό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Εγώ ρε παιδιά τα μπερδεύω. Χθες είδα πρώτη φορά ένα crossrunner και το κοίταγα 2 λεπτά για να καταλλείξω πιο είναι. Το μονόμπρατσο με έπεισε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Το Crossrunner νομίζω είναι εμφανώς πιο μεγάλο από το NC. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δεν έχω δει nc ακόμα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Ωραίο!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Τιμη πρωτου σερβις φιλε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 παντος η ιδεα του "αδειου" ντεποζιτου την βρησκω ιδιετερα ευχαριστη, γιατι μπορεις να αποθυκευσεις ενα κρανος χωρις να πρεπει να εχεις βαλιτσα στο μηχανακι, και χωρις να το κουβαλας μαζι σου! τετοιες μηχανες λοιπουν απο τον χωρο πιστευω, γιατι αυτην την ανεση προς το παρον την εχουν μονο τα σκουτερ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Όντως, αρχίζω να ψάχνω και για χούφτες, να δώ τι θα του πήγαινε, θέλω να το φέρω σε πιο touring look. Μόνο μην του βάλεις και πλαινές βαλίτσες επειδή μετά ... θα έπρεπε να είχες πάρει Deauville. Καλά χιλιόμετρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Εγώ ρε παιδιά τα μπερδεύω. Χθες είδα πρώτη φορά ένα crossrunner και το κοίταγα 2 λεπτά για να καταλλείξω πιο είναι. Το μονόμπρατσο με έπεισε. Εγώ μπερδεύω το crossrunner με το crosstourer... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Αυτα ξεχωριζουν απο το πηρουνι. Τα αλλα 2 απο το ψαλιδι. Γενικα ειναι η νεα γραμμη της χοντα με το ραμφος και μπορω να πω οτι μου αρε αρκετα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
archiebald 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Εγώ ήθελα να ρωτήσω του ιδιοκτήτες πως τα πάει από ζέστη μέσα σε πόλη ειδικά αυτήν την περίοδο. Ανάβει η σέλα, τα πόδια? κτλ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis5570 88 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Εγώ ήθελα να ρωτήσω του ιδιοκτήτες πως τα πάει από ζέστη μέσα σε πόλη ειδικά αυτήν την περίοδο. Ανάβει η σέλα, τα πόδια? κτλ Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα το να βγαζει ζεστη στα ποδια . Με την προηγουμενη μοτο μου (ΤΑ700 , μια εξαιρετική βεβαια μοτο) το δεξι μου ποδι γινοταν σαν ξεροψημενο κοτοπουλο αν τυχαινε και φορουσα κοντο (σπανια βεβαια) και εκανα πολλες διαδρομες στο κεντρο της πολης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Εγώ ήθελα να ρωτήσω του ιδιοκτήτες πως τα πάει από ζέστη μέσα σε πόλη ειδικά αυτήν την περίοδο. Ανάβει η σέλα, τα πόδια? κτλ Φυσιολογικά πράγματα χωρίς καμία ενόχληση. Δεν είναι transalp , πιο πολύ ζεσταίνεσαι από τα γύρω αμάξια/λεωφορεία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokos1980 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 καλησπέρα σε όλους.... θέλω να ρωτήσω κάτι. σε κάποια βίντεο στο you tube υπάρχει το nc700x με κάγκελα και προβολάκια. γενικά ξέρει κανείς αν πάιζει κατι τετοιο ή τουλάχιστον μανιτάρια γιατι όλα μια χαρά αλλά αν μπορείς να την προσέξεις λίγο γιατι να μην το κάνεις .... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 Φυσιολογικά πράγματα χωρίς καμία ενόχληση. Δεν είναι transalp , πιο πολύ ζεσταίνεσαι από τα γύρω αμάξια/λεωφορεία. Τώρα που είπες για τρανσαλπ, θυμήθηκα ότι έχω χαλάσει 2 ζευγάρια παπούτσια που ξεκόλλησε η σόλα από την υπερβολική ζέστη (στο εξής φοράω μόνο εξειδικευμένα για μοτοσυκλέτα). Μια φορά που τόλμησα να οδηγήσω με παντούφλα κατάλαβα πως νιώθει το αυγό στο τηγάνι. Με την bmw καμία σχέση απολύτως.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 καλησπέρα σε όλους.... θέλω να ρωτήσω κάτι. σε κάποια βίντεο στο you tube υπάρχει το nc700x με κάγκελα και προβολάκια. γενικά ξέρει κανείς αν πάιζει κατι τετοιο ή τουλάχιστον μανιτάρια γιατι όλα μια χαρά αλλά αν μπορείς να την προσέξεις λίγο γιατι να μην το κάνεις .... Σιγουρα υπαρχουν οσα λες απο την Honda, τα ειχε το moto με υποτιμητικο μαλιστα σχολιο τυπου "τα βαζεις αν θες να δειξεις οτι ηθελες BMW και δεν σου φταναν τα ευρω", γι αυτο το θυμαμαι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 Σιγουρα υπαρχουν οσα λες απο την Honda, τα ειχε το moto με υποτιμητικο μαλιστα σχολιο τυπου "τα βαζεις αν θες να δειξεις οτι ηθελες BMW και δεν σου φταναν τα ευρω", γι αυτο το θυμαμαι Γιατι πιστευεις οτι δεν ισχυει? Ολοι οι αγοραστες αυτης της κατηγοριας ενα GS ονειρευονται Τωρα τα σχολια μου για το μηχανακι τα εχω πει Στις φωτογραφιες μοιαζει ποιοτικο, απο κοντα Κορεατικο Εκτος αν κοιτατε μονο ωραιο βαψιμο και οχι τα απο κατω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 Σιγουρα υπαρχουν οσα λες απο την Honda, τα ειχε το moto με υποτιμητικο μαλιστα σχολιο τυπου "τα βαζεις αν θες να δειξεις οτι ηθελες BMW και δεν σου φταναν τα ευρω", γι αυτο το θυμαμαι δηλαδη το θεωρουν κακο,το να θες να προστατεψεις την μηχανη σου απο τυχων πτωσεις??αντε να δω τι αλλο θα ακουσω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 Δεν ειπα οτι συμφωνω, απλα μου εμεινε η λεζαντα. Και δεν γνωριζω κατι για την ποιοτητα κατασκευης του NC700, δεν το εχω καν δει απο κοντα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν ειπα οτι συμφωνω, απλα μου εμεινε η λεζαντα. Και δεν γνωριζω κατι για την ποιοτητα κατασκευης του NC700, δεν το εχω καν δει απο κοντα μα δεν αφησα να εννοηθει οτι συμφωνεις,απλα με ενοχλησε το σχολιο που κανανε...δηλαδη οποιος βαζει στην μηχανη του καγκελα,καταβαθος ειναι μπεμβεδακιας?...μα εντελως οτι να ναι....παντου υπαρχει κ ενας γιαμαχακιας... :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2012 από τον daytonaman 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Όποιος βάζει κάγκελα στη μηχανή του, κατά βάθος .... .. ακούει .. .. Τζιμάκο!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες