Jump to content
themata

Honda NC700C - NC700X

Recommended Posts

Σε ελιγμούς σημειωτόν γκάζι σταθερό και έλεγχος ταχύτητας με κόντρα πίσω φρένο παίζει ή όχι?

Άν το κατάλαβα καλά ναι παίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλό αυτό γιατί η νέα μόδα στα αυτόματα αυτοκίνητα είναι να κόβεται το γκάζι αν πατάς και φρένο "για λόγους ασφαλείας" καθιστώντας δύσκολους ελιγμούς ακριβείας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγινε και το πρώτο του service και μαζί περάστηκαν κεντρικό σταντ και χούφτες ( οι οποίες είναι να συμπληρώσω είναι λίγο μανίκι για να μπούνε ). Παραθέτω φωτογραφίες. :wub:

288z6f9.jpg

xonns1.jpg

11schm1.jpg

2v8l1rn.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Whiteyez
  • Like 6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα αραγμένο σ'ένα καφέ στη γειτονιά μου!

Οι φωτο το αδικούν (όπως πάντα). Πολύ πιο ωραίο από κοντά.

Θα συμφωνήσω σε αυτό. :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ρε παιδιά τα μπερδεύω. Χθες είδα πρώτη φορά ένα crossrunner και το κοίταγα 2 λεπτά για να καταλλείξω πιο είναι. Το μονόμπρατσο με έπεισε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος η ιδεα του "αδειου" ντεποζιτου την βρησκω ιδιετερα ευχαριστη, γιατι μπορεις να αποθυκευσεις ενα κρανος χωρις να πρεπει να εχεις βαλιτσα στο μηχανακι, και χωρις να το κουβαλας μαζι σου!

τετοιες μηχανες λοιπουν απο τον χωρο πιστευω, γιατι αυτην την ανεση προς το παρον την εχουν μονο τα σκουτερ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως, αρχίζω να ψάχνω και για χούφτες, να δώ τι θα του πήγαινε, θέλω να το φέρω σε πιο touring look.

Μόνο μην του βάλεις και πλαινές βαλίτσες επειδή μετά ... θα έπρεπε να είχες πάρει Deauville.

Καλά χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ρε παιδιά τα μπερδεύω. Χθες είδα πρώτη φορά ένα crossrunner και το κοίταγα 2 λεπτά για να καταλλείξω πιο είναι. Το μονόμπρατσο με έπεισε.

Εγώ μπερδεύω το crossrunner με το crosstourer...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα ξεχωριζουν απο το πηρουνι. Τα αλλα 2 απο το ψαλιδι. Γενικα ειναι η νεα γραμμη της χοντα με το ραμφος και μπορω να πω οτι μου αρε αρκετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ήθελα να ρωτήσω του ιδιοκτήτες πως τα πάει από ζέστη μέσα σε πόλη ειδικά αυτήν την περίοδο. Ανάβει η σέλα, τα πόδια? κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ήθελα να ρωτήσω του ιδιοκτήτες πως τα πάει από ζέστη μέσα σε πόλη ειδικά αυτήν την περίοδο. Ανάβει η σέλα, τα πόδια? κτλ

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα το να βγαζει ζεστη στα ποδια . Με την προηγουμενη μοτο μου (ΤΑ700 , μια εξαιρετική βεβαια μοτο) το δεξι μου ποδι γινοταν σαν ξεροψημενο κοτοπουλο αν τυχαινε και φορουσα κοντο (σπανια βεβαια) και εκανα πολλες διαδρομες στο κεντρο της πολης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσιολογικά πράγματα χωρίς καμία ενόχληση. Δεν είναι transalp :blush2: , πιο πολύ ζεσταίνεσαι από τα γύρω αμάξια/λεωφορεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα σε όλους.... θέλω να ρωτήσω κάτι. σε κάποια βίντεο στο you tube υπάρχει το nc700x με κάγκελα και προβολάκια. γενικά ξέρει κανείς αν πάιζει κατι τετοιο ή τουλάχιστον μανιτάρια γιατι όλα μια χαρά αλλά αν μπορείς να την προσέξεις λίγο γιατι να μην το κάνεις

....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσιολογικά πράγματα χωρίς καμία ενόχληση. Δεν είναι transalp :blush2: , πιο πολύ ζεσταίνεσαι από τα γύρω αμάξια/λεωφορεία.

Τώρα που είπες για τρανσαλπ, θυμήθηκα ότι έχω χαλάσει 2 ζευγάρια παπούτσια που ξεκόλλησε η σόλα από την υπερβολική ζέστη (στο εξής φοράω μόνο εξειδικευμένα για μοτοσυκλέτα). Μια φορά που τόλμησα να οδηγήσω με παντούφλα κατάλαβα πως νιώθει το αυγό στο τηγάνι. Με την bmw

καμία σχέση απολύτως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα σε όλους.... θέλω να ρωτήσω κάτι. σε κάποια βίντεο στο you tube υπάρχει το nc700x με κάγκελα και προβολάκια. γενικά ξέρει κανείς αν πάιζει κατι τετοιο ή τουλάχιστον μανιτάρια γιατι όλα μια χαρά αλλά αν μπορείς να την προσέξεις λίγο γιατι να μην το κάνεις

....

Σιγουρα υπαρχουν οσα λες απο την Honda, τα ειχε το moto με υποτιμητικο μαλιστα σχολιο τυπου "τα βαζεις αν θες να δειξεις οτι ηθελες BMW και δεν σου φταναν τα ευρω", γι αυτο το θυμαμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα υπαρχουν οσα λες απο την Honda, τα ειχε το moto με υποτιμητικο μαλιστα σχολιο τυπου "τα βαζεις αν θες να δειξεις οτι ηθελες BMW και δεν σου φταναν τα ευρω", γι αυτο το θυμαμαι

Γιατι πιστευεις οτι δεν ισχυει?

Ολοι οι αγοραστες αυτης της κατηγοριας ενα GS ονειρευονται

Τωρα τα σχολια μου για το μηχανακι τα εχω πει

Στις φωτογραφιες μοιαζει ποιοτικο, απο κοντα Κορεατικο

Εκτος αν κοιτατε μονο ωραιο βαψιμο και οχι τα απο κατω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη το θεωρουν κακο,το να θες να προστατεψεις την μηχανη σου απο τυχων πτωσεις??αντε να δω τι αλλο θα ακουσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειπα οτι συμφωνω, απλα μου εμεινε η λεζαντα. Και δεν γνωριζω κατι για την ποιοτητα κατασκευης του NC700, δεν το εχω καν δει απο κοντα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειπα οτι συμφωνω, απλα μου εμεινε η λεζαντα. Και δεν γνωριζω κατι για την ποιοτητα κατασκευης του NC700, δεν το εχω καν δει απο κοντα :cheers:

μα δεν αφησα να εννοηθει οτι συμφωνεις,απλα με ενοχλησε το σχολιο που κανανε...δηλαδη οποιος βαζει στην μηχανη του καγκελα,καταβαθος ειναι μπεμβεδακιας?...μα εντελως οτι να ναι....παντου υπαρχει κ ενας γιαμαχακιας... :P

Τροποποιήθηκε από τον daytonaman
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος βάζει κάγκελα στη μηχανή του,

κατά βάθος ....

..

ακούει

..

..

Τζιμάκο!!