Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 και το NC είναι αρκετά χειρότερο αεροδυναμικά στα 120-130 από το ER αλλά μάλλον το ψειρίζουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Επιτέλους μια εμπεριστατωμένη άποψη! Για την κατανάλωση θα επιφυλαχτώ λόγω δυνατότητας να κάνατε λάθος στην εκτίμηση "γέμισε!" και λόγω μικρής απόστασης μετρήσεων αλλά αν είναι έστω και 1 λίτρα στα 100 χλμ (πες 2 ευρώ), δηλαδή πες 10 έναντι 12 ευρώ σε κάθε μέρα 100 χλμ κομμιούτιγκ η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη: 40 ευρώ σε κάθε εργάσιμο μήνα. Δηλαδή είναι θέμα γούστου κυρίως τι θα προτιμούσα και όχι διαφοράς κατανάλωσης γιατί αν ήθελα ψυχή ψηλά για κάτι που θεωρώ σημαντικόο όπως η απόλαυση του δρομου-οχήματος τότε θα έδινα 40 ευρώ το μήνα για να χαμογελάω στο δρόμο για τη δουλειά. Έτσι που το θέτω, έχετε δίκιο: Όντως η πιο συμφέρουσα αγορά είναι καλομεταχειρισμένου Versys - μέχρι να κάνει την διαφορά τιμής το καινούριο NC από τη βενζίνα θα πάρει 3-4 χρόνια... Εκτός και αν κάνεις πάνω από 150 χλμ τη μέρα οπότε πρέπει να προβληματιστείς γιατί λιώνεις το κορμί σου στους δρόμους και για ποιον και αν πλερώνεσαι τόσο που να αξίζει τον κίνδυνο. Το θέμα ανάρτησης όμως είναι χοντρό για εδώ που ζούμε που οι δρόμοι καταρρέουν και σε λίγο θα θυμίζουν την λακουβογυαλιστοποιότητα στην εποχή Λαλιώτη και θα γίνουν πάλιι της μόδας τα χωματερά για την πόλη. Αγαπητε Μικα,οπως παραδεχτηκα και πιο πανω ειναι αδικη η μετρηση για το χοντα. Εκτιμω οτι σε ταχυτητες 120+ καει μεχρι 4 και κατι,δυστυχως δεν το συνδυασα με πολη,κατι που μπορει να πηγαινε την καταναλωση στο 3,8 +/- που υποθετω οτι θα εχει σε μικτη χρηση. Επιπλεον,ηθελα να δω ποσο διαφορα εχει στην ροπη με αλλα ομοια μηχανακια,οπως το δικο μου,το οποιο εχει 20 αλογα διαφορα και πραγματικα φαινονται πολυ αν εισαι ολη την ωρα μεσα στην αδρεναλινη. Εκτιμω ομως οτι αν λαβω υποψην πως το νσ700χ βγηκε για να γεφυρωσει το χασμα αναμεσα σε σκουτερ και μηχανες μεσσαιου κυβισμου,τοτε σαφως και θεωρω μονοδρομο την αποκτηση του χοντα. Και δυνατο σε σχεση με ενα σκουτερ,και με χωρους,και ομορφο,και καλα φρενα,και στιβαρο,και πιο φθηνο απο μεγκα σκουτερ και ΜΗΧΑΝΗ. Αποτην αλλη αν θεωρησουμε τα βερσυς,βστρομ, αμεσους ανταγωνιστες,τοτε νομιζω οτι συνολικα υπολειπεται. Αλλα ειναι τοσες διαφορετικες οι οπτικες που μπορει να δει κανεις την συγκεκριμενη μοτο,που μαλλον η καθε αποψη ειναι μοναδικη και το θεμα ειναι να καλυπτει τις βασικες απαιτησεις που θετει ο καθενας για την μοτοσικλετα του. Καλοριζικο και παλι σε οσους το πηραν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) φιλε κονανεγκρα,πολυ ωραια η δοκιμη σου!!εξαιρετικος!σε συγχαιρω κ σε ζηλευω!! θελω μονο να επισημανω 2-3 πραγματακια που μου ηρθαν αμεσως στο μυαλο! πρωτον,η νσ ηταν ηδη στρωμενη?ηταν σε φαση στρωσιματος?ειχε κανε την πρωτη συντηρηση?ρωταω επειδη ισως παιζει ρολο στην καταναλωση κ στην ελαστικοτητα του κινητηρα.. δευτερον,δοκιμασατε να φρεναρετε απο τα ιδια χλμ?βεβαιως θα μου πεις οτι μην εχωντας εμπειρια ο ενας απο τη μοτοσυκλετα του αλλου,δεν θα παιρνατε αυτο το ρισκο..ουτε εγω θα το επαιρνα.. τριτον,στην στροφη που λες οτι ενιωσες την ταλαντωση,ετυχε να στριψεις εκει,προσφατως με το βερσυς?επειδη αν συγκρινεις με το χαμηλοτερο κ ελαφρυτερο(κ πανεμορφο ) ερ6ν σου,λογικο να νιωθεις οχι απλως διαφορες,αλλα κ χασμα.. κ παλι σε συγχαιρω!!πανω απο ολα για την αντικειμενικοτητα σου!!μη παρεξηγησεις τις ερωτησεις μου,ρωταω για να βγαλουμε ακομη περισσοτερα συμπερασματα! συμφωνω σε ολα μαζι σου!η αγορα το αξιζει μονο οταν θελεις να παρεις καινουργια μοτοσυκλετα,του κουτιου!!αν το μεταχειρισμενο για καποιον δεν παιζει ρολο(οπως σε μενα,εφοσον ειναι σε καλη κατασταση),τοτε δεν αξιζει την διαφορα,απο ενα μεταχειρισμενο βερσυς η βστρομ.. αα,μη ξεχασω,δεν ξερω αν στο ειπα,σε συγχαιρω κ σε ζηλευω! Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2012 από τον c.l.a.b. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Νομίζω το συμπέρασμα κλειδί που μπορεί να προκύψει για την συγκεκριμένη μηχανή είναι και έχει να κάνει με το μοτέρ. Αποδεικνύεται στην πράξη πως η χαμηλή κατανάλωση έχει το τίμημα της. Και αυτό είναι ένα μοτέρ που ψοφάει γρήγορα. Όποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό και καλύπτεται απο τα υπόλοιπα απο την μηχανή μπορεί να το αγοράσει προφανώς και να είναι ευτυχισμένος με την πρακτικότητα του και την τσέπη του λιγότερο άδεια. Όποιος απο μια μηχανή αναζητά πέρα απο την μετακίνηση και ένα καλύτερο στήσιμο και κάποια παραπάνω συγκίνηση απο το μοτερ της φαίνεται οτι θα απογοητευτεί. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Για μένα αν κάποις έχει ένα σκουτεράκι ή ένα παπί δεν έχει νόημα να πάρει για μηχανή το NC. Αν όμως είναι η μοναδική του μηχανή και εργαλείο για κάθε μέρα προφανώς θα πρέπει να υπολογίζεται σαν καλή επιλογή δεδομένου της τιμης της βενζίνης πλεον.. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Έχω διαβάσει κατά καιρούς θέματα με μηχανές που επρόκειτο να βγουν στην αγορά, που στην συνέχεια βγήκαν και κυκλοφόρησαν. Θέματα που ξεπερνούσαν, όπως και αυτό, τις 50 σελίδες. Κοινός παρονομαστής είναι αυτός ο "πόλεμος" που δέχτηκαν πριν καν δοκιμαστούν, όπως πχ το 660Z, ΤΑ700 ή το VERSYS. Άλλα μοντέλα βέβαια δεν ένιωσαν τέτοιο πόλεμο διότι υπήρξε απλά βελτίωση στα σημεία (cbf1000, er-6 2012 κλπ) και όχι ριζικές αλλαγές. Άρα αυτό που θα παρατηρήσω είναι ότι στο μοτοσυκλετικό κοινό δεν αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα τις αποδεκτούν στην συνέχεια. Δόξα τω θεώ, μια χαρά πωλήσεις έκανε τόσο το ΤΑ700, όσο και το versys. To ίδιο περιμένω ότι θα γίνει και με το παρόν μηχανάκι, το οποίο εκτιμώ θα ανοίξει μια καινούργια κατηγορία commuter που πολλοί άλλοι κατασκευαστές θα αναγκαστούν να ασχοληθούν και να δείξουν τις προτάσεις τους. αρα δεν ισχυει αυτο που σθεναρα υποστηριζουν καποιοι οτι αν η μοτοσυκλετα δεν ηταν της χοντα,δεν θα ειχε τοσες σελιδες?αρα εχει συμβει κ με γιαμαχα κ με καβασακι να εχουν τοσες σελιδες κ να τα πολεμουν? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απανταω σε μια μια φιλε Κλαμπ. -Οχι δεν εχω περασει με το βερσυς,δεν ειχα την δυνατοτητα. περνουσα με το συμβατικο του ερ και ειχα μια παρομοια ασταθεια. Μετα την προσθηκη του μπροστινου και παρολο που δεν εχω ασχοληθει με το πισω(ψαλιδι και αμορτισερ ετοιμαζονται) δεν το νιωθω καθολου. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι το βερσυς ακομη θυμαμαι να εχει καλυτερη αισθηση απο το βελτιωμενο δικο μου,και συνεπως καθαρα εμπειρικα μετατρεπομαι σε θαυμαστη του ανεστραμμενου. -Το νσ700 ειχε 760 χλμ περιπου,ναι μεν θεωρειται στρωμμενο,αλλα δεν εχει περασει καν την πρωτη αλλαγη λαδιων. επισηςστο στρωσιμο το πιο ανοικτο κομματι που χρησιμοποιηθηκε ηταν η παραλιακη. Ολα τα αλλα κεντρο αθηνας και πειραια. -Τα φρενα οχι δεν τα δοκιμασαμε ετσι γιατι ηταν μια βολτα και δεν ηθελα να πειραματιστω γιατι θα εκανα τον ιδιοκτητη καρδιακο. Παντως στην χρηση πυ τους εκανα ουτε κουρασαν,ουτε λιγα μου φανηκαν ουτε και υποδυεστερα του βερσυς. Ο ξαδερφος εμεινε πολυ ικανοποιημενος απο το ερ,βεβαια οταν του ειπα ποσα εχω δωσει για να ειναι ετσι και ποσα ετοιμαζομαι να δωσω ακομη,αλλα και πως ειναι σε μαμα καταστασεις,αναθαρρισε και αγαπησε ακομη περισσοτερο το 700αρι του. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2012 από τον Konangera 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 αρα δεν ισχυει αυτο που σθεναρα υποστηριζουν καποιοι οτι αν η μοτοσυκλετα δεν ηταν της χοντα,δεν θα ειχε τοσες σελιδες?αρα εχει συμβει κ με γιαμαχα κ με καβασακι να εχουν τοσες σελιδες κ να τα πολεμουν? http://www.mybike.gr/topic/10757-2008-xt660z-tenere/ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 σε ευχαριστω κ παλι!! λογικα η καταναλωση κ η ελαστικοτητα θα αλλαξουν οταν ο κινητηρας εχει λιγα περισσοτερα χλμ στην πλατη του.. με χαροποιει αυτο που λες για τα φρενα,επειδη ηταν ενα θεμα που πολυσυζητηθηκε κ τελικα φαινεται οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα..με την εννοια οτι το να βαλεις 5 δισκους μπροστα δεν κανει αυτοματως τεραστια διαφορα στην αποδοση.μπορει να κανει,μπορει κ οχι.μπορει επισης να παρουσιασει διαφορα στην αντοχη.αυτο δεν σημαινει οτι τα φρενα το νσ δεν ειναι αρκετα για τον χαρακτηρα της κατασκευης! ομολογω οτι δεν γνωριζω την διαφορα ανεστραμμενου με συμβατικου..κ εκει ερχεται μια τελευταια ερωτηση(ξερω,σε επρηξα..) πιστευεις οτι με κανονικους ρυθμους η εστω με λιγη πιεση(δεν λεμε να το εχεις στα ορια),το συμβατικο που εχει,μπορει να κανει επικινδυνη την συμπεριφορα του? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Ρε παιδιά, ας κάνει κάποιος την αρχή και να σταματήσουμε να γράφουμε για το NC700 όλοι.. Και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ...! (κι εσύ clab.. ) Ας οργανωθούμε λίγο να κάνουμε μια αγνόηση προς την Honda της προκοπής.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 οκ!ειμαι μεσα!!δε ξαναμιλαμε για χοντα.. υ.γ. για το dn-01 της χοντα τι εχετε να πειτε? πλακα κανω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρα μάγκες, τι να πούμε εδώ μέσα? Να μιλήσουμε για μότο γκούτσι? Το θέμα αφορά το NC και αυτό θα συζητάμε. Πρέπει βέβαια να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους που διαβάζουν και να μιλάμε όσον το δυνατόν αντικειμενικά γίνεται. Όποιος μιλάει υποκειμενικά τότε ας το ξεκαθαρίζει τουλάχιστον για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις. Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει, όποιος δεν έχει να πει τίποτα ας ασχοληθεί με κάποιο άλλο θρεντ. Όσο περνάει ο χρόνος και το μοντέλο αυτό το αγοράζουν πιο πολλοί, τόσο λιγότερες ανακρίβειες θα βλέπουμε γραμμένες. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2012 από τον gkourmoul1 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Έλα ρε μη μασάτε, να κάνουμε και καμιά πλακίτσα.. ΜΙα χαρά μηχανάκι είναι το NC, εγώ είμαι ο πρώτος τσιφούτης που θα το παιρνα άμα δεν είχα σκουτεράκι για να μπορώ να κάνω τις βόλτες μου με λιγότερο άγχος για την βενζίνη. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Το πείραγμα και το θάψιμο πάντα θα υπάρχει.Όσο μειώνονται τα θέματα για βόλτες τόσο περισσότερο κάτι θα μας φταίει.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Επισης εχουμε και μια ομοιοτητα στην εμφανιση! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πριν καμια βδομαδα ειμαι στο φαναρι στο υψος του Ευαγγελισμου και παω προς χιλτον. Ειναι ενα μουλτι μπροστα και ενα ερ κιτρινο(μπλιαχ). Λεω στην κοπελια μου ''κοιτα ποσο πιο ομορφο ειναι τουτο απο το δικο μου,κοιτα τα τωρα που ειναι διπλα διπλα,αμ για αυτο και το μουλτι κανει 17κ και το ερ 7κ.'' ''Ναι'' μου λεει,''παντως για τοση διαφορα,εχω την εντυπωση οτι δεν θα επερπε να τρεμουν τα πισω φλας και οι καθρεπτες,η κατι μου ξεφευγει...?'' Αρε τζαπονι,τελικα παντα εισαι ενα βημα μπροστα. Χαχα ελιωσα λεμε,το ερ του 06(ηταν και πεσμενο απο τα αριστερα) δεν ετρεμε,στο μουλτι το φτερακι και τα φλας εκαναν σαν ανεμοδεικτες... Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2012 από τον Konangera Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 ΡΕ ΣΥ... Αυτά είναί ίδια!! Εδώ στο τούτο τους να πούμε δίδυμα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Το ντηζάιν αν το έκανε ευρωπαίος πρέπει να είχε δουλέψει και στα δύο αλλά μάλλον το έκανε Γιαπωνέζος και του κρεμάσανε μια γιγαντοαφίσα μπροστά του και του είπανε ότι έτσι το θέλουνε. Πολλά παραδείγματα μιμιτισμού στο Τζαπάν ως γνωστόν αλλά τουλάχιστον εδώ το αποτέλεσμα δεν είναι μισοψημμένο. (Δεν θεωρούνε στραβό το να αντιγράφεις τον Μάστερ του είδους ως μέσο βελτίωση σου με σκοπό να τον ξεπεράσεις σε τελειότητα όπως πχ κάνανε στα μηχανολογικά). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Πριν καμια βδομαδα ειμαι στο φαναρι στο υψος του Ευαγγελισμου και παω προς χιλτον. Ειναι ενα μουλτι μπροστα και ενα ερ κιτρινο(μπλιαχ). Λεω στην κοπελια μου ''κοιτα ποσο πιο ομορφο ειναι τουτο απο το δικο μου,κοιτα τα τωρα που ειναι διπλα διπλα,αμ για αυτο και το μουλτι κανει 17κ και το ερ 7κ.'' ''Ναι'' μου λεει,''παντως για τοση διαφορα,εχω την εντυπωση οτι δεν θα επερπε να τρεμουν τα πισω φλας και οι καθρεπτες,η κατι μου ξεφευγει...?'' Αρε τζαπονι,τελικα παντα εισαι ενα βημα μπροστα. Χαχα ελιωσα λεμε,το ερ του 06(ηταν και πεσμενο απο τα αριστερα) δεν ετρεμε,στο μουλτι το φτερακι και τα φλας εκαναν σαν ανεμοδεικτες... Κάτσε φρόνιμα... Μην λες τέτοια γιατί εχουν ακριβύνει και οι ντομάτες.. Το χαβιάρι ήταν άνοστο, ο αστακός αναλατος κλπ κλπ.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 "Τελικα θα το παρετε κυριε??'' ''Οχι,η ζωνη ασφαλειας μου τσαλακωνει το πουκαμισο...'' Μα μια παραλλαγη... ''Τελικα,θα το παρετε το μουλτι κυριε...?'' ''Ε,οχι μωρε,τα φλασακια τρεμουν στο ρελαντι και μου προκαλουν διαθεση να ενεργηθω...'' :tooth: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 To Multi είναι ευκαιρία αν το καλοσκεφτείς.. 150 άλογα με 17000€= 113€ ο ίππος NC700 52 άλογα με 7500€= 144€ ο ίππος ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ το NC.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Ρα μάγκες, τι να πούμε εδώ μέσα? Να μιλήσουμε για μότο γκούτσιγκούζι? Το θέμα αφορά το NC και αυτό θα συζητάμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 σκούζι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Πριν καμια βδομαδα ειμαι στο φαναρι στο υψος του Ευαγγελισμου και παω προς χιλτον. Ειναι ενα μουλτι μπροστα και ενα ερ κιτρινο(μπλιαχ). Λεω στην κοπελια μου ''κοιτα ποσο πιο ομορφο ειναι τουτο απο το δικο μου,κοιτα τα τωρα που ειναι διπλα διπλα,αμ για αυτο και το μουλτι κανει 17κ και το ερ 7κ.'' ''Ναι'' μου λεει,''παντως για τοση διαφορα,εχω την εντυπωση οτι δεν θα επερπε να τρεμουν τα πισω φλας και οι καθρεπτες,η κατι μου ξεφευγει...?'' Αρε τζαπονι,τελικα παντα εισαι ενα βημα μπροστα. Χαχα ελιωσα λεμε,το ερ του 06(ηταν και πεσμενο απο τα αριστερα) δεν ετρεμε,στο μουλτι το φτερακι και τα φλας εκαναν σαν ανεμοδεικτες... Οι δονήσεις είναι μέρος της γκαύλας....ποτέ μην μιλάς για μοτοσυκλέτες με την κοπέλα σου...είναι σαν να σχολιάζει αυτή, πόσο καλύτερη ανταύγεια κάνει στην ρίζα το νούμερο 37 βαφής από το 39. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μακη εχεις δικιο για τις γυναικες! χαχαχα Τις προαλλες της δειχνω ενα 1200gs και μου λεει "δεν μου αρεσει"... Μετα απο λιγη ωρα μου δειχνει ενα 1200gs adventure, και μου λεει: "Αυτο ειναι ωραιο" :wallbash: Μετα γυρισαμε πισω να της δειξω οτι ειδε το ιδιο, γιατι εμεμενε! :-) Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2012 από τον sakis_mar 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 :popcorn: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 "Τελικα θα το παρετε κυριε??'' ''Οχι,η ζωνη ασφαλειας μου τσαλακωνει το πουκαμισο...'' Μα μια παραλλαγη... ''Τελικα,θα το παρετε το μουλτι κυριε...?'' ''Ε,οχι μωρε,τα φλασακια τρεμουν στο ρελαντι και μου προκαλουν διαθεση να ενεργηθω...'' :tooth: :rotfl: Ένας ωραίος τρόπος να αντιπαρερχόμαστε κάποια θέματα. Αν έτρεμαν φλας και καθρέφτες σε Χοντα θα γεμίζαμε καμιά δεκαριά σελίδες........... Ό,τι τρέμει, χαλαρώνει, ξεβιδώνει και πέφτει. Πόσο δύσκολο είναι να σχεδιαστούν ώστε να μην τρέμουν. Αλλά είπαμε, Ντουκάτι είναι, έτσι δουλεύουν αυτά, έχουν χαρακτήρα........... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες