shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Diskola ;) Μόλις έκλεισε μήνα στα χέρια μου... και για όσο θα είμαι έτσι όποτε το καβαλάω... απλά δεν παίζει να το δώσω για κανένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Το πιο βασικο ειναι να σκεφτεις τι κανεις με την μοτοσυκλετα και τι θελεις να κανεις, εαν σε καλυπτει σε οσα κανεις αυτο που εχεις τοτε μεινε με αυτο αφου το εχεις φτιαξει κι'ολας, αν αναζητας κατι παραπανω οπως περισσοτερα ταξιδια τοτε καλα θα κανεις να πας εκει που σκεφτεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Απο τη μια σκεφτεσαι οτι εχεις σκασει τρελο χρημα στο μηχανακι σου για να το τουμπανιασεις,και τα ΧΤακια ειναι μηχανακια θρυλοι εδω που τα λεμε..ενα καινουργιο μηχανακι ομως ειναι ενα καινουργιο μηχανακι..πιο μελετημενο,πιο προσεγμενο,αλλα κρατηματα και ασφαλεια..για σκεψου το!!Το μπαλακι πλεον δικο σου!! Με ενιαίο πλαίσιο απο μπρός μέχρι πίσω....μόνο προσεγμένο δεν είναι....τούμπα και έφυγες για καλύμπρα για το πλαίσιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 800άρη Τίγρη? 1050 ή κράτα το ΧΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Να το δώσεις το ΧΤ. Γιατί μετά δε θα πιάνει ούτε 5.300, ακόμη και με τα εξτρά που του έχεις βάλει. Τσίμπα το το Tiger. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Αν φτάσει αυτό το πλαίσιο να πάρει... μάλλον δεν θα έχει μείνει μηχανάκι (για τον αναβάτη άστο καλύτερα). Αλλά αν συμβεί τίποτα περίεργο η Triumph σου παράγει πλαίσιο με τον ίδιο αριθμό οπότε ούτε καν να το δηλώσεις δε χρειάζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) γιατι καποιοι αποκαλουν τα μηχανακια τους με το υποκοριστικο; τιγρακι το tiger ..κριμα Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Με ενιαίο πλαίσιο απο μπρός μέχρι πίσω....μόνο προσεγμένο δεν είναι....τούμπα και έφυγες για καλύμπρα για το πλαίσιο.... Φιλε μου δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα..Αν ειναι ετσι εχεις δικιο..Εμενα μου αρεσει το τιγρακι σαν μηχανακι αλλα...Εγγλεζο???Δεν ξερω τι μπορει να μου βγαλει στην πορεια...Ακομα και το αλλο το παλικαρι που την εχει μονο 4.300 χιλιομετρα εχει κανει..δεν μπορουμε να κρινουμε..Εγω εκανα απλως μια υποθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Φιλε μου δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα..Αν ειναι ετσι εχεις δικιο..Εμενα μου αρεσει το τιγρακι σαν μηχανακι αλλα...Εγγλεζο???Δεν ξερω τι μπορει να μου βγαλει στην πορεια...Ακομα και το αλλο το παλικαρι που την εχει μονο 4.300 χιλιομετρα εχει κανει..δεν μπορουμε να κρινουμε..Εγω εκανα απλως μια υποθεση. Mην μπερδευεστε με ευρωπαικα αν θελετε αξιοπιστια...αλλοι ειναι οι λογοι για να τα αγορασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 γιατι καποιοι αποκαλουν τα μηχανακια τους με το υποκοριστικο; τιγρακι το tiger ..κριμα Υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ το d tracker μου το λέω τρακτεράκι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Αν φτάσει αυτό το πλαίσιο να πάρει... μάλλον δεν θα έχει μείνει μηχανάκι (για τον αναβάτη άστο καλύτερα). Αλλά αν συμβεί τίποτα περίεργο η Triumph σου παράγει πλαίσιο με τον ίδιο αριθμό οπότε ούτε καν να το δηλώσεις δε χρειάζεται. Κομπλέ... Και συνήθως τα πλαίσια (χωρίς υποπλαίσιο) πάνε γύρω στο 1.6Κ Έουρος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 αδερφε,παρε το tiger-abs να χεις μηχανη ολοκαινουρια και να γουσταρεις,απο αξιοπιστια πρεπει να ειναι καλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΣΤΡΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 μηπως εχεις μπερδευτη λιγο αυτα ειναι διαφορετικα μηχανακια δεν σιγκρινοντε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Τελικα σημερα εκλεισα το tiger 800 abs με εξτρα καγκελα το μπροστινο φτερακι κ χουφτες ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΜΕ!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Τελικα σημερα εκλεισα το tiger 800 abs με εξτρα καγκελα το μπροστινο φτερακι κ χουφτες ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΜΕ!!!!!!! Εγώ σε έκοψα από τα γραφόμενά σου ότι θα το πάρεις. Και η δική μου γνώμη αυτή ήταν εξ αρχής: Ναι, να το δώσεις το ΧΤάκι και να πάρεις τον 800άρη Τίγρη. Καλοτάξιδο, λοιπόν Περιμένουμε φωτογραφίες και φυσικά τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Φιλε Αιγαιοπλοε σ ευχαριστω . Εντυπωσεις βεβαιως και θα γραψω οσο για φωτο χλωμο το βλεπω (δεν μπορω να τις ανεβασω ) Α το χρωμα αυτης μελαχροινακι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 μεγιές και καλοτάξιδη! πόσο πήγε το μαλλί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Μία ανανέωση δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν! Καλόβολτο φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Τελικα σημερα εκλεισα το tiger 800 abs με εξτρα καγκελα το μπροστινο φτερακι κ χουφτες ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΜΕ!!!!!!! Αντε, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας. Το μαλι με τα εξτρα πηγε 10400 Αλλα πολυ τσιγκουνηδες ρε παιδια!!! Ουτε ενα δωρο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο και αγρατζούνιστο να είναι...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Άντε με το καλό να το παραλάβεις. Έπρεπε να κάνεις μια ερώτηση για να έξτρα, δυστυχώς κάποια είναι κατώτερα των περιστάσεων... (btw εμένα μου κάνανε δώρο το διπλό σταντ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες