Jump to content
Anubis

την επαθα και μαλιστα με πολυ ασχημο τροπο.

Recommended Posts

σας ευχαριστω ολους παιδια.με το διπλωμα την επαθα αφου δεν ξερουνε ουτε στην σχολη ουτε στο Υπουργειο ουτε στην Τροχαια τι ισχυει.ο καθενας λεει τα δικα του.αυτο που μου ειχανε πει ητανε πως μολις περασουνε 2 χρονια αναβαθμιζετε αυτοματα.ετσι και νομιζα και για αυτο οδηγουσα.για το διπλωμα μου ακουγετε πολυ χαζο να πληρωσω 30€ και με αυτη την κινηση να ξερω να οδηγαω.δεν δινω καποιες επιπλεων εξετασεις μονο το παραβολο.για την ασφαλεια δεν ειχα χρονο να παω ελεγα ολο αυριο και αυριο.δειτε και το διπλωμα και οσοι ξερετε πειτε μου.

1z1704p.jpg

καπου ειδα καποιος να με ρωταει για το αμαξι.η κοπελα που οδηγουσε πηγαινε με 150+ σιγουρα πραγματα και εχασε τον ελεγχο απο φοβο επειδη δεν ηξερε δεν μπορω να πω.αρχισε να παταει φρενα και καπως γυρισε το αμαξι και αρχισε να ερχετε κατα πανω μας.αριστερα ειχε αλλα αμαξια και θα μας χτυπαγανε το μονο που μπορουσα να κανω ητανε να παω απο τα δεξια και ξαναγυρισε το αμαξι της και επεσε στα φραγματα και εμεις πανω της αλλιως οι απο πισω θα μας ειχανε μαζεψει.κανω και ενα σχεδιαγραμμα να καταλαβετε.

sxediagramma.png

η επικη δικαιολογια της ποια ητανε;την εκλεισε ενα αμαξι και επειδη υπηρχε ο τοιχος και επεσε πανω του εχασε τον ελεγχο. :mellow: κατι τετοια παλαβα.απο Παρασκευη τωρα θα παω να δω τι επαθε η μηχανη και να κανονισω μεταφορα για Αθηνα.τι μας βρηκε καλοκαιριατικα. :/

Τροποποιήθηκε από τον Anubis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ ρώτησα φίλε.Έτσι το είχα καταλάβει αλλά μου φαινόταν απίστευτο, γιαυτό ρώτησα.

Μεγάλη ατυχία αλλά και μεγάλη τύχη αν σκεφτείς από τι γλιτώσατε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ξεμπερδέματα...

την ασφαλεια την παραμελυσα λογο δουλειας και ελεγα καθε μερα θα την βγαλω και θα την βγαλω.

:mB_faskelo::nono:

To νου σου..!

Edit: Επικό το σχεδιάγραμμα ακόμα πιο επική η δικαιολογία του τοίχου.

Τροποποιήθηκε από τον FullUp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω την εντύπωση ότι το δίπλωμα σου ΔΕΝ καλύπτει την μοτοσυκλέτα που οδηγούσες.....

Άν είναι σωστη η φωτοτυπία, τότε δεν έχεις κάνει αναβάθμιση στο απεριόριστο δίπλωμα.

Εφόσον είναι έτσι, θα πρέπε να το κάνεις, ΠΡΙΝ οδηγήσεις το 660.

Αν όμως ΗΔΗ υπήρχαν σφραγίδες στην 2η στήλη σειρά ΔΕΝ θα είχες θέμα. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

25/7/10 επρεπε να πας να το αλλαξεις για να εισαι κομπλε , θεωριτικα+πρακτικα δεν εχεις 'Α διπλωμα μεχρι να το αλλαξεις .

Αυτο με το 30ευρω οντως μαλ@κια αλλα τι να κανεις... 7-8ευρω ειχα δωσει(συν μια γαματη φωτογαρφια μου!) οταν το ειχα κανει 'Α πριν κατι χρονια και μου ειχε κακοφανει..!

Περαστικα & αγυριστα !

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι μονο 30€ κοιταξτε πως την επαθα.αλλα μου λεγανε απο το υπουργειο και τους ειχα ρωτησει αν επιτρεπετε και μου ειπανε ναι.καλα τα 30€ ειναι αρκετα χαζο και καλα οτι μπορεις να οδηγας αλλα εφοσων ετσι ειναι ο νομος.οπως ρωτησα δικηγορους δεν θα εχω θεμα με το διπλωμα και την ασφαλεια.μακαρι να κανει η οδηγος δηλωση για να μην τρεχουμε δικαστικως.αλλα παρα ταυτα ο τοιχος την εριξε πανω μας και ετσι εχασε τον ελεγχο και δεν φταει.ακουτε τι ειπε ο ανθρωπος.:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τον βγαλουμε τον τοιχο, να μπορει να οδηγαει κατα βουληση, και στις λωριδες του αντιθετου ρευματος κυκλοφοριας :sopase:

Περαστικα και καλα ξεμπερδεματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τον βγαλουμε τον τοιχο, να μπορει να οδηγαει κατα βουληση, και στις λωριδες του αντιθετου ρευματος κυκλοφοριας :sopase:

Περαστικα και καλα ξεμπερδεματα.

αντι να κανει την δηλωση της και να τελειωνει εκει το θεμα το παρατραβαει με δικαιολογιες του κ***.καινουρια δικαιολογια ειναι οτι καποιος τις κολλαγε απο πισω με το αμαξι τρομαξε και τωρα αυτος φταει μαζι με τον τοιχο. :_zeppelin:

για οσους παρακολουθουν το θεμα αυτο να πω οτι η express service ζηταει 135€ για την μεταφορα που ειχε γινει τοτε και τις μερες που κρατησανε εκει την μηχανη και στην τιμη αυτη μπορω να μεταφερω την μηχανη στην Αθηνα και να εχω και 6 μηνες οδικη.αυτα προς το παρων μεχρι την Παρασκευη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτήσω και γω κάτι τώρα που μου ήρθε

από το site του υπουργείου

Μετά τη συμπλήρωση δύο ετών από τη χορήγηση άδειας οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25 kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16 kW/kg ο κάτοχός της μπορεί να οδηγεί μοτοσικλέτες οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος.

ουσιαστικά δεν καλύπτεσαι ακόμα κι αν δεν το γράφει στο δίπλωμα εφόσον έχουν περάσει τα δύο χρόνια??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε μου και συμβουλή μου να έχεις πολύ υπομονή μέχρι να ξεμπλέξεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου εισαι καλα.Αυτο μετραει.Τα αλλα φτιαχνονται.Και εγω το Σαββατο ειχα ατυχημα (ατυχημα χωρις ασφαλεια το εχω καταγραψει στο forum)Φορα το κρανος σου ακομα και οταν πηγαινεις στο περιπτερο για τσιγαρα,και να σαι παντα καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτήσω και γω κάτι τώρα που μου ήρθε

από το site του υπουργείου

ουσιαστικά δεν καλύπτεσαι ακόμα κι αν δεν το γράφει στο δίπλωμα εφόσον έχουν περάσει τα δύο χρόνια??

εμενα στο υπουργειο μου ειπανε οτι καλυπτομαι.η προταση αυτη λεει οτι γινετε να οδηγας μετα τα 2 χρονια.τωρα τι εχουνε κανει δεν ξερω και εγω.τα παιδια εδω μεσα μου λενε οτι δεν καλυπτομαι.θα δειξει.

υ.γ. σας ευχαριστω ολους παιδια για τα καλα σας λογια!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια συντομη ενημερωση σε οσους παρακολουθουν το θεμα.

φτανοντας στην οδικη οπου κρατουσανε την μηχανη δεν ξερω πως κρατηθηκα στα ποδια μου.η μηχανη μεταφερθηκε Αθηνα.το μπορστινο συστημα και τα πλαστικα της μηχανης τα μπροστα διαλυθηκαν ολα.η ζημια ανερχετε στα 1000€+ οπως ειπε ο μαστορας.τα καλαμια μπροστα εχουν στραβωσει και κανανε βυζι.δεν γινετε να πανε καλυμπρα.αναμενουμε απο εβδομαδα τωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μαλάκω σου έκανε δήλωση ?

Πάντως δεν λέω ότι είναι λίγο το χιλιάρικο αλλά πάλι καλά άν είναι όντως τόσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μαλάκω σου έκανε δήλωση ?

Πάντως δεν λέω ότι είναι λίγο το χιλιάρικο αλλά πάλι καλά άν είναι όντως τόσα.

οχι δηλωση ακομα δεν κανει.τωρα λεει οτι την εκλεισε καποιος απο πισω και λογο του τοιχου επεσε πανω μας.τι αλλο θα ακουσουμε. :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δηλωση ακομα δεν κανει.τωρα λεει οτι την εκλεισε καποιος απο πισω και λογο του τοιχου επεσε πανω μας.τι αλλο θα ακουσουμε. :_zeppelin:

Και πώς γίνεται γ@μώ το κέρατο μου να σε κλείσει κάποιος από πίσω ? :uglystupid2:

Μάλλον εσύ πρέπει να την << κλείσεις - βουλώσεις - σφραγίσεις >> από πίσω. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πώς γίνεται γ@μώ το κέρατο μου να σε κλείσει κάποιος από πίσω ? :uglystupid2:

Μάλλον εσύ πρέπει να την << κλείσεις - βουλώσεις - σφραγίσεις >> από πίσω. :whistling:

αχαχχααχαχαχαχ.στην αρχη ελεγε οτι ο τοιχος την εριξε κατα πανω μας. :_zeppelin: επικο. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απο αρκετη υπομονη μια ενημερωση σε ολους οσοι ενδιαφερθηκαν για το θεμα μου.η ασφαλιστικη εταιρια της κοπελας που παρολιγον να μας στειλει αδιαβαστους μας αποζημιωσε.αρχικα δεν μιλησε καν στην ασφαλιστικη της συμφωνα με τα λεγομενα των υπαλληλων εκει και αργοτερα εκανε θετικη και το αλλαξε στην κριση της εταιριας η οποια και ειπε πως η κοπελα εφταιγε για το ατυχημα.παλι καλα που δεν τα ριξανε στον τοιχο και στον οδηγο που την εκλεισε απο πισω. :_zeppelin:ο συνεπιβατης που τραυματιστηκε πηρε αποζημιωση καποιο ποσο.η μηχανη ξαναφτιαχτηκε παλι και θα δωσουνε και αποζημιωση για τα κρανοι και την μεταφορα.

απο την ιστορια αυτη εχω να σας πω ενα κυριο πραγμα.να φορατε ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.ητανε αυτα που μας εσωσαν.αλλο σημαντικο ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ.παντα πρωτα να εχετε τακτοποιηση πρωτα ολα σας τα χαρτια και παντα με το κρανος σας.το περιστατικο που συνεβη φανταζει απιστευτο αλλα ειναι αληθινο.για αυτο προσεχετε.

αντε καλες βολτες και παντα ορθιοι. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απο αρκετη υπομονη μια ενημερωση σε ολους οσοι ενδιαφερθηκαν για το θεμα μου.η ασφαλιστικη εταιρια της κοπελας που παρολιγον να μας στειλει αδιαβαστους μας αποζημιωσε.αρχικα δεν μιλησε καν στην ασφαλιστικη της συμφωνα με τα λεγομενα των υπαλληλων εκει και αργοτερα εκανε θετικη και το αλλαξε στην κριση της εταιριας η οποια και ειπε πως η κοπελα εφταιγε για το ατυχημα.παλι καλα που δεν τα ριξανε στον τοιχο και στον οδηγο που την εκλεισε απο πισω. :_zeppelin:ο συνεπιβατης που τραυματιστηκε πηρε αποζημιωση καποιο ποσο.η μηχανη ξαναφτιαχτηκε παλι και θα δωσουνε και αποζημιωση για τα κρανοι και την μεταφορα.

απο την ιστορια αυτη εχω να σας πω ενα κυριο πραγμα.να φορατε ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.ητανε αυτα που μας εσωσαν.αλλο σημαντικο ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ.παντα πρωτα να εχετε τακτοποιηση πρωτα ολα σας τα χαρτια και παντα με το κρανος σας.το περιστατικο που συνεβη φανταζει απιστευτο αλλα ειναι αληθινο.για αυτο προσεχετε.

αντε καλες βολτες και παντα ορθιοι. :_thumbsup:

Πλήρωσες πρόστιμο στην τροχαία για την ασφάλεια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά Φιλε μου. Ειδες ποσοι ασχετοι κυκλοφορουν ? Παραδειγμα πηγα προχθες να βγαλει ο θειος μου για μηχανη διπλωμα και ειδα κατι ασχετους που δεν ηξεραν να πανε ευθεια το μηχανακι κ πηραν διπλωμα. Φαντασου τι κυκλοφορει στον δρομο μας :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικά σε σένα και στο συνοδηγό....όλοι έχουμε πέσει και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα....Όμως πρέπει να είσαι νόμιμος (άδεια δίπλωμα ασφάλεια) για να μπορείς να διεκδικήσεις το δίκαιο σου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα