pavlos-gmx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 ρε μαγκες γεια καινουριος ειμαι και θελω βοηθεια εχω το crypton-x την special edition και θελω να του φορεσω εξατμιση που να βγαζει μπασο ηχο κι οχι τσιριγμα (βλεπε 2χρονα) εχω ακουσει για yoshimura,για gpr και για protech παιζει να μου πειτε διαφορες και να μου προτεινετε κατι?ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 gpr την συνιστουν οι καγκουρες.κανει ολα αυτα που λες και δινει περισσοτερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 gpr την συνιστουν οι καγκουρες Θεικό! Άμα το λένε οι κάγκουρες κάτι θα ξέρουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να βαλεις η να αφησεις την ιδια ,φτανει να μην κανει θορυβο ,και πεταγομαστε το βραδυ απο τα κρεβατια μας....:) το τοπικ σου βαλτο στα παπια μικρες μοτοσυκλετες οχι εδω... Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Αν κανεις μια ψαχτικη/αναζητηση στο φορουμ θα βρεις πολλα θεματα γι'αυτο Θεικό! Άμα το λένε οι κάγκουρες κάτι θα ξέρουν Οι καγκουρες ξερουν , τα δυναμομετρα κι ολες αυτες οι αηδιες ειναι αχρηστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Να βαλεις η να αφησεις την ιδια ,φτανει να μην κανει θορυβο ,και πεταγομαστε το βραδυ απο τα κρεβατια μας....:) Αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 εγω οταν το ειχα φοραγα protect...και γαμω η εξατμιση με ωραιο ηχο και δινει... η αλλιως και ακομα καλυτερη...racetech απο παπαγιαννη και ομορφη και πολυ ωραιος ηχος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 εγω οταν το ειχα φοραγα protect...και γαμω η εξατμιση με ωραιο ηχο και δινει... η αλλιως και ακομα καλυτερη...racetech απο παπαγιαννη και ομορφη και πολυ ωραιος ηχος... raceguns λεγεται αυτη που εχω ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 gpr την συνιστουν οι καγκουρες.κανει ολα αυτα που λες και δινει περισσοτερο. η gpr δεν ειναι καλη εξατμιση.ειναι σχετικα αθοριβη και ειναι πανακριβη.καλο θοριβο εχει η dragon..αλλα και αυτη ακριβη ειναι..ενας φιλος μου ειχε βαλει gpr καρμπον με 300+ ευρο και τον περασε ενας αλλος με kiti racing των 110 ευρο..η κιτι κανει τον καλητερο και δυνατοτερο θοριβο..και για αυτο πρεπει να πας σε μαστορα να σου φτοιαξει αποσπομενο σιγαστηρα..επισης σκουριαζει ευκολα..αλλα εχει μονο 110ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 Φίλε μου, protech βάλε καλύτερα...ούτε σκουριάζουν, ωραίο ήχο έχουν, γύρο στα 100€ θα σου πάει και πέρνει και σιγαστηρα αμα βαρεθείς τον θόρυβο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 raceguns λεγεται αυτη που εχω ειναι αυτη που λες ποσο την πηρες γιατι με ενδιαφερει για αλλο παπακι ομως.απο το μαγαζι στον πειραια την πηρες γιατι απ οσο ξερω ειναι ιδοκατασκευες. εγω σου προτεινω η την race tech που ειπε ενας φιλος παραπανω και την yoshimura αλλα οχι αυτη :http://www.stelpet.gr/yoshimura-crypton-x-inox.html αλλα την yoshimura lc 135 (ετσι μου φαινεται πως λεγεται) δεν την βρισκεις ευκολα αλλα αμα την βρεις παρτην ειναι παρα πολυ καλη και με καλες επιδοσεις και με καλο θορυβο μπασο οπως τον θες.να ενα βιντεο αλλα αλλο να το ακους απο κοντα και αλλο απο βιντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos ag.stef.13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 φιλε punisher απο που πηρες την εξατμιση και ποσο εκανε ?γιατι ειδα ενα βιντεο και επαθα πλακα ειναι φοβερη και ηχο και οπως φαινεται και ποιοτητα αν θελεις πες και εσυ κατι παραπανω για την εξατμιση. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rafik21r 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 protech tri-oval, απο τους πιο μπασους ηχους, αριστη ποιοτητα κ φθηνη αγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 φιλε punisher απο που πηρες την εξατμιση και ποσο εκανε ?γιατι ειδα ενα βιντεο και επαθα πλακα ειναι φοβερη και ηχο και οπως φαινεται και ποιοτητα αν θελεις πες και εσυ κατι παραπανω για την εξατμιση. :D ρε φιλε τι να σου πω εχω δοκιμασει αρκετες ελευθερας καποιες τις εφτιαξα εγω SP η Race guns ειναι η καλυτερη πιστευω αλλα κανει πολυ θορυβο ποιο πολυ και απο την Sp στα ψηλα αλλα ποιο ωραιο αν το μηχανακι σου δν εχει κοφτες θα ακουγετε σαν YZf περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venomasss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 γεια σας παιδια. θελω να μου προτεινετε μια καλη εξατμιση για το μηχανακι μου 125αρι. (αντιγραφη crypton x) ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΘΩΜΑΣ crypton x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 geia xara exw kai egw ena cryptonaki kai 8elw na tou bale race guns...eseis ti lete einai kalh??h mou proteinete kati allo?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JiMaKi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 protech tri-oval, απο τους πιο μπασους ηχους, αριστη ποιοτητα κ φθηνη αγορα Ακριβος αυτο θα σου προτεινα και εγω, protech tri-oval καθεται γαντι σε crypton x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Απλά άκου! by Παπαγιάννης .... Ότι καλύτερο για το κρίπτον! Εναλλακτικη Γιοσιμούρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες