billsasa 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Παιδια δεν εχω ιδεα απο οδηγηση μηχανης. σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα οδηγησης και να παρω μηχανη θα τα καταφερω;;; εχω λιγο αγχος αν θα μπορεσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Ολοι οι... παρθένοι έχουν άγχος την πρώτη φορά. Φιλικά, ε; Πάνε για μαθήματα με ένα δάσκαλο, που θα σε βάλει στις εξετάσεις για δίπλωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Παιδια δεν εχω ιδεα απο οδηγηση μηχανης. σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα οδηγησης και να παρω μηχανη θα τα καταφερω;;; εχω λιγο αγχος αν θα μπορεσω Γιατι να μην τα καταφερεις ρε φιλος???? τι παραπανω εχουν οι αλλοι απο σενα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Παιδια δεν εχω ιδεα απο οδηγηση μηχανης. σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα οδηγησης και να παρω μηχανη θα τα καταφερω;;; εχω λιγο αγχος αν θα μπορεσω Απο ποδήλατο το χεις; Ισορροπία κι έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) αμα το θες μπορεις παντως αμα τα καταφερεις ( που σου στο ευχομαι ) δωσε πιο πολυ βαση στην προστασια σου και την οδηγικη συμπεριφορα των αλλον γιατι κυκλοφορανε πολλα βοδια με 2 εως 22 ροδες και θελει πολυ προσοχη στον δρομο επισης στις μεγαλες πολεις πεταγονται πεζοι απο παντου και σκυλοι επισης Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2011 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Σαφως και μπορεις αλλα ακομα και να μην μπορουσες στο μπουρδελο που ζουμε με 200ευρω το πας τσουλωντας και το παιρνεις.Αν δωσεις αρκετα παραπανω δεν χρειαζεται να πας καν εκει,στο φερνουν και σπιτι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billsasa 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 με το ποδηλατο ολα καλα και ισοροπια και ολα καλα. αγχωνομαι επειδη ειμαι γυναικα και λεω μηπως δεν μπορεσω να κουμανταρω τη μεγαλη μηχανη. τι προτεινετε για αρχη? εγω κοιταω σε λιγο μεγαλες μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) με το ποδηλατο ολα καλα και ισοροπια και ολα καλα. αγχωνομαι επειδη ειμαι γυναικα και λεω μηπως δεν μπορεσω να κουμανταρω τη μεγαλη μηχανη. τι προτεινετε για αρχη? εγω κοιταω σε λιγο μεγαλες μηχανες Περίπου τι μηχανές κοιτάς και πόσα κυβικά; Αν πατάς καλά κάτω (οι ον-οφφ γενικά είναι ψηλές και δεν εμπνέουν σιγουριά, ειδικά για έναν νέο αναβάτη σαν εσένα!) και μετά απο μερικές βόλτες θα είσαι εντάξει! Μην πάρεις πολλά κυβικά για αρχή γιατί είναι βαριές δυνατές και θα δυσκολευτείς περισσότερο! Ότι άλλο θες ρωτάς! :) Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2011 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Σαφως και μπορεις αλλα ακομα και να μην μπορουσες στο μπουρδελο που ζουμε με 200ευρω το πας τσουλωντας και το παιρνεις.Αν δωσεις αρκετα παραπανω δεν χρειαζεται να πας καν εκει,στο φερνουν και σπιτι. καλο θα ηταν να μην προαγουμε τετοιες συμπεριφορες, πιστευω ειναι κατανοητο το γιατι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billsasa 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 πιστευω οτι με 250cc-400cc καλα ειναι στην αρχη. αλλα δεν θελω scooter. αν βρω καμια καλη και ελαφρια street ειμαι μια χαρα. τον αντρα μου δεν ξερω πως θα πεισω, ειναι ενα θεμα και αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chnikos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Παιδια δεν εχω ιδεα απο οδηγηση μηχανης. σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα οδηγησης και να παρω μηχανη θα τα καταφερω;;; εχω λιγο αγχος αν θα μπορεσω Όλοι μάθαμε στην πορεία. Οπότε προχώρα. καλο θα ηταν να μην προαγουμε τετοιες συμπεριφορες, πιστευω ειναι κατανοητο το γιατι πιστευω οτι με 250cc-400cc καλα ειναι στην αρχη. αλλα δεν θελω scooter. αν βρω καμια καλη και ελαφρια street ειμαι μια χαρα. τον αντρα μου δεν ξερω πως θα πεισω, ειναι ενα θεμα και αυτο Τι θέλεις να κάνεις με τη μηχανή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Τι θέλεις να κάνεις με τη μηχανή? Κοντρες, και σουζες :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 πιστευω οτι με 250cc-400cc καλα ειναι στην αρχη. αλλα δεν θελω scooter. αν βρω καμια καλη και ελαφρια street ειμαι μια χαρα. τον αντρα μου δεν ξερω πως θα πεισω, ειναι ενα θεμα και αυτο Μια χαρά θα τα πας μην ανησυχείς! Μακριά απ τα σκούτερ εννοείτε! Για μες την πόλη και μικρά ταξιδάκια μια χαρά είναι η 250άρα ;) Αν θες μπορούμε να σου προτείνουμε κ όλας! Μακάρι η γυναίκα μου να ήθελε να μάθει να οδηγάει μηχανή! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Μια χαρά θα τα πας μην ανησυχείς! Μακριά απ τα σκούτερ εννοείτε! Για μες την πόλη και μικρά ταξιδάκια μια χαρά είναι η 250άρα ;) Αν θες μπορούμε να σου προτείνουμε κ όλας! Μακάρι η γυναίκα μου να ήθελε να μάθει να οδηγάει μηχανή! :P Εμένα οδηγάει και μου τα έχει κάνει τσορέκια με την BMW...! (έχει ένα σκαρβεράκι...πφφφφφ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billsasa 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 θα ηθελα να ακουσω προτασεις για μηχανη. απο 250 μεχρι 400cc. τη μηχανη τη θελω πρωτα γιατι τη γουσταρω τρελα δευτερον τα δωσω το αυτοκινητο γιατι με ξενερωνει ( εχω ενα smart) και τριτον οταν μου την καρφωνει να ανεβαινω και να πηγαινω κανενα ταξιδακι. εννοειται κοντινες τοποθεσιες. ειναι κ..λα τι να κανουμε ρε παιδια...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 φιλικα παρε κανα παπι η κανα σκουτερακι για αρχη.δες αν το εχεις και μετα το δινεις ευκολα και παιρνεις αυτο που θες.το να παρεις ενα εντουρακι και να σε φοβισει η να σου πεσει και να ξενερωσεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 θα ηθελα να ακουσω προτασεις για μηχανη. απο 250 μεχρι 400cc. τη μηχανη τη θελω πρωτα γιατι τη γουσταρω τρελα δευτερον τα δωσω το αυτοκινητο γιατι με ξενερωνει ( εχω ενα smart) και τριτον οταν μου την καρφωνει να ανεβαινω και να πηγαινω κανενα ταξιδακι. εννοειται κοντινες τοποθεσιες. ειναι κ..λα τι να κανουμε ρε παιδια...... Δώσε μας και ένα budget στο περίπου... Μ'αρέσει πολύ η αντιμετώπιση σου btw ;) Εμένα οδηγάει και μου τα έχει κάνει τσορέκια με την BMW...! (έχει ένα σκαρβεράκι...πφφφφφ) Να πως ξεκινάνε οι bmwδάκηδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες