innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 ..... Η διαδρομή είναι εκπληκτική απο Ψαχνά και μετά, ανεβαίνει βουνό = έλατα = και βέβαια στη συνέχεια ακολουθεί κατάβαση10-12 χλμ. για....γερά τακάκια ! Η άσφαλτος είναι σχεδόν καινούργια και καταλήγει στην παραλία του Λιμνιώνα, όπου υπάρχει καφές + μάσα. Εννοείται ότι είναι....βόλτα μικρών κυβικών ! :banned: Οι μεγάλοι να πάτε σ'άλλη παραλία..... Καλά,καλά σας.....θέλουμε κι εσάς. υγ. Η διαδρομή εως Σχηματάρι θα γίνει ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, διότι τα κυβικά μας είναι λίγα.... Γλυτώνουμε και τις μανούρες με τα διόδια + τους καραγκιόζηδες.... 1. innova 04 2. 3. 4. 5. Συμμάζωξη 09'00'' Goody's Αγ. Στεφάνου. Αναχώρηση 0930''. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε συ Θαναση γιατι μου το κανεις αυτο, γιατι θελεις να με χωρισεις ? Παλι βολτα την Κυριακη ? Θα με η γυναικα..... Και γιατι σε αυτο το ΓΑΜΑΤΟ μερος ? Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι ! ! ! (δεν ηρθες για καλο εσυ) Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2011 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 ..... Η διαδρομή είναι εκπληκτική απο Ψαχνά και μετά, ανεβαίνει βουνό = έλατα = και βέβαια στη συνέχεια ακολουθεί κατάβαση10-12 χλμ. για....γερά τακάκια ! Η άσφαλτος είναι σχεδόν καινούργια και καταλήγει στην παραλία του Λιμνιώνα, όπου υπάρχει καφές + μάσα. Εννοείται ότι είναι....βόλτα μικρών κυβικών ! :banned: Οι μεγάλοι να πάτε σ'άλλη παραλία..... Καλά,καλά σας.....θέλουμε κι εσάς. υγ. Η διαδρομή εως Σχηματάρι θα γίνει ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, διότι τα κυβικά μας είναι λίγα.... Γλυτώνουμε και τις μανούρες με τα διόδια + τους καραγκιόζηδες.... 1. innova 04 2. 3. 4. 5. Συμμάζωξη 09'00'' Goody's Αγ. Στεφάνου. Αναχώρηση 0930''. φαε μια χυλοπιτα ξεγυρισμενη απο`μενα γιατι εχεις ερθει αθηνα και το παιζεις κινεζος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Γιατί όχι ε γιατί όχι? Ά ας το πάρουν χαμπάρι οι γυναίκες μας. Κάθε Κυριακή θάχει βόλτα. Άν θέλουν και μπορούν μαζί, αν όχι τουμπεκί, ώχ καλά μην . Θανάση και ότι ψάχναμε πού να πάμε ! Για να δούμε και οι άλλοι τι λένε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Kατι μου λεει...οτι σε αυτην την βολτα θα ερθει το busa κ XX club B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 φαε μια χυλοπιτα ξεγυρισμενη απο`μενα γιατι εχεις ερθει αθηνα και το παιζεις κινεζος σ'έχω ! ...σουβλάκι θα σε περάσω με τον....πάπο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Εγω είμαι μέσα αν με θέλετε! Είναι πολύ ωραία διαδρομή & το μέρος πανέμορφο! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Γιατί όχι ε γιατί όχι? Ά ας το πάρουν χαμπάρι οι γυναίκες μας. Κάθε Κυριακή θάχει βόλτα. Άν θέλουν και μπορούν μαζί, αν όχι τουμπεκί, ώχ καλά μην . Θανάση και ότι ψάχναμε πού να πάμε ! Για να δούμε και οι άλλοι τι λένε! έτσι, έτσι..... ορέ μη με κυνηγάνε τίποτε.............. τηγάνια στο δρόμο! :lol: Α, κανονίστε να πάρετε μαζί και τα..... να ρίξουμε καμμιά βουτιά ! :0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Ψηνόμαστε γερά, κάτσε να συννενοηθούμε και με τους άλλους και αύριο μεθαύριο θα ξέρουμε σίγουρα πράματα . ΈΛα βρε Νικόλα μαζί θα φάμε τις τηγανιές δεν βαριέσαι! Θάναι και ο Παντελής, βλέπω και άλλον από τους σκουτεράδες, μάναι μάνι κύττα πόσοι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Και εγω μεσα παιδες,αντε ψηθητε να μαζευτουμε παλι ολα τα καλα παιδια να κανουμε τις βολτιτσες μας...Αυτην την φορα θα θελω κ καμερα να γραψουμε την διαδρομη κ μαγιο! Peiraiwths,Padelas κ λοιπη γαλαρια για να βλεπω δηλωσεις συμμετοχης,τον Νικολα τον βλεπω ηδη ετοιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Συμμάζωξη 09'00'' Goody's Αγ. Στεφάνου. Αναχώρηση 0930''. 1. innova 04 2. Moto-Agapoulen (80%) 3. 4. 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 δηλαδη 70 χιλιομετρα απο αθηνα χαλκιδα και αλλα 50 μεχρι παραλια λιμνιωνα ,συνολο 120 χιλιομετρα!!!αν τα λεω καλα........ αποτι ειδα και διαβασα μιλανε για καταπληκτικη διαδρομη...... στην πορεια παρναμε και απο αι γιαννη ρωσο?δεν ξερω γιαυτο ρωταω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 1. innova 04 2. Moto-Agapoulen (80%) 3. Σάββας (95% περιμένω απάντηση και για άλλους, μόλις την πάρω θα τους προσθέσω). 4. Πλοηγός ποιός θάναι (που να ξέρει τη διαδρομή)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 δηλαδη 70 χιλιομετρα απο αθηνα χαλκιδα και αλλα 50 μεχρι παραλια λιμνιωνα ,συνολο 120 χιλιομετρα!!!αν τα λεω καλα........ αποτι ειδα και διαβασα μιλανε για καταπληκτικη διαδρομη...... Τόσα είναι, σχεδόν 120 χλμ. Διαδρομή ομορφότατη. Παλιά είχε χώμα και ήταν ακόμη.....καλύτερη! στην πορεια παρναμε και απο αι γιαννη ρωσο?δεν ξερω γιαυτο ρωταω! ...τον έχουμε αριστερά μας σχετικά, αλλά είναι πιο βόρεια κάπως. Εμείς πλέον ''σημαδεύουμε''....Αιγαίο, κινούμαστε ανατολικά. 1. innova 04 2. Moto-Agapoulen (80%) 3. Σάββας (95% περιμένω απάντηση και για άλλους, μόλις την πάρω θα τους προσθέσω). 4. Πλοηγός ποιός θάναι (που να ξέρει τη διαδρομή)? ....θα σας πάω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Έγινε Θανάση. Ωραιότατα φίλε μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Πώς το μυρίζεσαι εσύ το πέλαγος....... Νησιώτες ρεεεεεεε, the best. (κι εγώ νησιώτικη καταγωγή έχω) Έχει και σουβλάκια στην παραλία? Να ξεπληρώσω αυτό που δε θυμάμαι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) κι εγώ νησιώτικη καταγωγή έχω Ναι... από το Καρπενήσι... Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2011 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι... από το Καρπενήσι... Κι όμως φίλτατε. Απ' την ξακουστή Άνδρο, νησί των εφοπλιστών......... τώρα εγώ πως ξέπεσα έτσι και δεν έγινα ούτε μούτσος, δεν ξέρω.... Θά 'ρθεις ρε μαμούχαλο? Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Συνέδριο, όλο το Σ-Κ... Καλά να περάσετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 εγω το ψηνω παντως.. Αρκει να εχω λυσει ενα γαμωπροβλημα που εμφανιστικε ξαφνικα με τα ηλεκτρικα (κατι δε κανει καλη επαφη προφανως)..Αν το λυσω 100% το σαββατο θα κανω μια αναγνωριστικη βολτα επισκευης και κυριακη ειμαι μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Φτου ρε γμτ.Ειναι η πρωτη φορα που σιχτιριζω το κυλιομενο που δουλευω.καλα να περασετε ολοι.Οπωσδηποτε και φωτο και βιντεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Κάνεις κατάβαση τον 'Αγιο Ρώσσο δηλαδή και φτάνεις προκόπη, και αντί για Αγ. Άννα στρίβεις πιο νωρίς προς Αιγαίο, σωστά ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Συνέδριο, όλο το Σ-Κ... Καλά να περάσετε... Το παιδί είναι του σεμιναρίουουουουουουουουουου Κρίμα boy. Άσε να πάμε κι εμείς καμμιά φορά. Την 1η μου βουτιά θα στην αφιερώσω. :P Κάνεις κατάβαση τον 'Αγιο Ρώσσο δηλαδή και φτάνεις προκόπη, και αντί για Αγ. Άννα στρίβεις πιο νωρίς προς Αιγαίο, σωστά ; Ρε μανία με τον Αη Rossi. :D Δεν περνάει η διαδρομή από κει, στρίβουμε νωρίς δεξιά για Αιγαίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 φακ γιου μανταφακαρ........εσυ θα κάνεις βούτες στην θάλασσα και εγώ στις μπογιές γαμώ την μετακόμιση μου γαμώ.... Καλά να περάσετε παίδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Εάν έχω επιβιώσει από το Σάββατο θα με έψηνε ως χαλαρή βολτούλα. 70% δεν θα μπορώ αλλά εάν ξεκουνήσω με παίρνετε ? 600cc έχω και τα πάω σαν τυφλόκουλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες