Jump to content
kwstas-

τα ηθελε ο πιτσιρικος....

Recommended Posts

Κρύβε λόγια μην τυχόν και μας την κλείσουν τελείως...(πλάκα πλάκα αυτό το σημείο το φοβάμαι απίστευτα..)

Πριν το κλεισουν με τις μπαρες,ολοι αναποδα πηγαιναν εκει.

Το δρομακι μαραζωσε τωρα που υπολειτουργει το ναυπηγειο................ :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πριν το κλεισουν με τις μπαρες,ολοι αναποδα πηγαιναν εκει.

Το δρομακι μαραζωσε τωρα που υπολειτουργει το ναυπηγειο................ :closedeyes:

Οντως μόνο όσοι μπαίνουν στη ναυτική βάση του Σκαραμαγκά το χρησιμοποιούν πλέον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

wowwww πατησες παπακια με το 1000, μπραβο!!!!!!

Προσεξε μονο μην σε πετυχει ενα versys με 650cc και περασει απο πανω σου

Φορα ανοιγομενο κρανακι να βλεπω και εγω το προσωπο σου απο τον καθρεπτη, ΑΝ φαινεσαι βεβαια

:respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

δασκαλαρα μου ..περπατας και σου σερνωνται !! Οργωνεις αδερφε !! Ο λαος σου διψαει να σε δει στα Μεγαρα

http://www.supersportfans.gr/trackday/item/42-programmatrackdays2011.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπιστροφη στην ενεργο δραση!

Πετυχαινω που λετε μια ducati ss 1000,οχι ακριβως, αυτος με προσπερασε και αρχισε τα μπαντηλικια. Λεω απο μεσα μου ωραια επιτελους λιγη δραση, θα κανω το καλυτερο μου και ελπιζω να τον ακολουθησω με το ταπεινο χορνετακι(οχι οπως πριν 10 περιπου μερες που με προσπερασε ss χρωματος γκριζου και δεν προλαβα καν να δω απο που μου ηρθε και ποτε εφυγε, ο τυπος το πηγαινε το εργαλειο και μπραβο του :_thumbsup: ). Ο τυπος κουβαλουσε στο σακιδιο πλατης κατι που φαινοταν σαν τελικο εξατμισης.

Τελοσπαντων για να μην πολυλογω καναμε περιπου μια διαδρομη 25 χιλιομετρων.Καλα ο τυπος δεν παιζοταν στις ευθειες μου εφευγε και μολις ερχονταν οι στροφουλες δεν ηξερε για ποτε τον εφθανα και τον προσπερνουσα. Δυο φορες τον περασα μεσα σε στροφη. Σε μια φαση τον παρατηρουσα σε μια απο τις αγαπημενες μου στροφες και πατουσε φρενο μεσα στη στροφη! Τι κουλομαρια ηταν αυτη! Στην επομενη στροφη φυσικα και τον προσπερασα για δευτερη φορα μεχρι που βαρεθηκα μολις τελειωσε μια απο τις αγαπημενες μου διαδρομες(Μαρμαρι)και γυρισα πισω. Κριμα τετοια εργαλεια να ειναι σε τοσο κουλα χερια! Και μην πειτε μερικοι κακοπροαιρετοι οτι μπορει να μην ετρεχε λογω της εξατμισης που ειχε στο σακιδιο του γιατι στην ευθεια που τον εχασα πρεπει να διακοσαρισε.Τσαγακι σε ducati ss 1000 λοιπον σημερα και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γιατι ειναι η πρωτη φορα που ριχνω σε ss.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπιστροφη στην ενεργο δραση!

Πετυχαινω που λετε μια ducati ss 1000,οχι ακριβως, αυτος με προσπερασε και αρχισε τα μπαντηλικια. Λεω απο μεσα μου ωραια επιτελους λιγη δραση, θα κανω το καλυτερο μου και ελπιζω να τον ακολουθησω με το ταπεινο χορνετακι(οχι οπως πριν 10 περιπου μερες που με προσπερασε ss χρωματος γκριζου και δεν προλαβα καν να δω απο που μου ηρθε και ποτε εφυγε, ο τυπος το πηγαινε το εργαλειο και μπραβο του :_thumbsup: ). Ο τυπος κουβαλουσε στο σακιδιο πλατης κατι που φαινοταν σαν τελικο εξατμισης.

Τελοσπαντων για να μην πολυλογω καναμε περιπου μια διαδρομη 25 χιλιομετρων.Καλα ο τυπος δεν παιζοταν στις ευθειες μου εφευγε και μολις ερχονταν οι στροφουλες δεν ηξερε για ποτε τον εφθανα και τον προσπερνουσα. Δυο φορες τον περασα μεσα σε στροφη. Σε μια φαση τον παρατηρουσα σε μια απο τις αγαπημενες μου στροφες και πατουσε φρενο μεσα στη στροφη! Τι κουλομαρια ηταν αυτη! Στην επομενη στροφη φυσικα και τον προσπερασα για δευτερη φορα μεχρι που βαρεθηκα μολις τελειωσε μια απο τις αγαπημενες μου διαδρομες(Μαρμαρι)και γυρισα πισω. Κριμα τετοια εργαλεια να ειναι σε τοσο κουλα χερια! Και μην πειτε μερικοι κακοπροαιρετοι οτι μπορει να μην ετρεχε λογω της εξατμισης που ειχε στο σακιδιο του γιατι στην ευθεια που τον εχασα πρεπει να διακοσαρισε.Τσαγακι σε ducati ss 1000 λοιπον σημερα και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γιατι ειναι η πρωτη φορα που ριχνω σε ss.

Κατσε ρε..............

Δεν ειπες αν ηταν ντοπιος,ή ξενος.

Αν δεν ξερεις τις στροφες,πως θα κανεις μπασιματα? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που να ξερω φιλτατε manosame εγω αν ηταν ντοπιος ή ξενος να μυρισω τα νυχια μου? Σιγα μην του επιανα και την κουβεντα μετα το τσαγακι. Εγω ειμαι ντομπρος και ευθυς, δε θα του αρεσαν αυτα που θα του ελεγα για τις οδηγικες του ικανοτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω σε καθε ευκαιρια τετεια κανω.εδω και χρονια.αλλα ποιος καθετε να τα γραψει.και να γραψω θα κοροιδευουν μετα.

οποτε ασε.

με το nsr ακομα τπτ σημαντικο.

πρεπει καποτε να μαθω να το στριβω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που να ξερω φιλτατε manosame εγω αν ηταν ντοπιος ή ξενος

Τα γραμματα στην πινακιδα του κατι θα σου ελεγαν. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θυμαμαι να φορουσε πινακιδα(τουλαχιστον δεν ηταν μεγαλη αν φορουσε καν). Βλεπεις περασα και την περισσοτερη ωρα προπορευομενος. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α και μια παραλειψη, ξεχασα να πω οτι υπερειχε και στο θεμα εξοπλισμου γιατι φορουσε μπουφαν-κρανος, ενω εγω ξεκρανωτος,t-shirt(pennywise),σορτσακι και μποτακια all star.Αλλα κοκιναδια εχετε για σημερα γατακια? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tσαγακι σε Ζ 750 και σε fz8 αν δεν κανω λαθος. Αν η προπορευομενη RC8 ηταν του γνωστου μου θα εχω λεπτομερειες αυριο! Μονο σε μια ευθεια με περασε το yamaha μετα φαπ φαπ φαπ. Χαχαχαχα γατακια επεστρεψα. :2guns:

Edit: Tελικα η RC8 δεν ειναι του γνωστου μου( μολις πηρα τηλεφωνο) οποτε δε θα πεσει απλετο φως στο μυστηριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πέρασα ένα ποδήλατο σήμερα...έτσι στ' αυτιά!! Πάρτα! (Χειρονομία: ανοιχτή παλάμη πέφτει πάνω στο γόνατο δείχνοντας προς τα πάνω! :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω την αμαρτία μου θα την πω. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε μια καλή και δυναμική εκκίνηση (να το πω ευγενικά). Βρε τι scooter, τι παπια, τι v-strom, τι Xtx, με όλα έχω κάνει μια καλή εκκίνηση. Δεν μπορώ να αντισταθώ βρε παιδί μου, θέλω να την ευχαριστηθώ όσο δε πάει. Μπορεί να μεγάλωσα θεωρητικά αλλά μυαλό δεν βάζω. Εξακολουθώ να αγαπώ το ρητό "Καλύτερα μια σύντομη ζωή αλλά γεμάτη συγκινήσεις, παρά μια βαρετή μακροζωία". Όταν παντρευτώ και κάνω παιδιά αυτά θα αλλάξουν βέβαια γιατί τα παιδιά μου δε φταίνε σε τίποτα να μείνουν ορφανά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Φίλε μήπως ήσουν κατά τις 7μιση το πρωί προς Ν. Ερυθραία; Ήταν μία άφρικα (έμοιαζε με τη δικιά σου στις φωτο) που πήγαινε ταπα κ χωνοταν παντου :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μήπως ήσουν κατά τις 7μιση το πρωί προς Ν. Ερυθραία; Ήταν μία άφρικα (έμοιαζε με τη δικιά σου στις φωτο) που πήγαινε ταπα κ χωνοταν παντου :tease:

και δεν μας εκανες περιφανους ολους του λυκανθρωπους? , μην μου πεις για τα 625cc διαφορα , αμα φοραγες σαγιοναρα , gel , βερμουδα + κοντομανικο εριχνες και σε busa :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι που είχα σχολάσει στις 7 και ήμουν ξενυχτισμένος αλλιώς χαλαρά θα κερνούσα τσαγάκι (είχε και κρύο)! :mB_kalo_e:

:tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να είμαι κάγκουρας στο μυαλό αλλά όχι και στον ρουχισμό!!!!!

Να βάλω σαγιονάρα να μου φύγει να πάει στο λαιμό για κασκόλ, να μπλεχτούν τα δάχτυλα στης ταχύτητες, και από την βρώμα της παντόφλας να ζαλιστώ και να φάω καμιά σαβούρα!!!!

Αμ δε!!!!!

Είναι που είχα σχολάσει στις 7 και ήμουν ξενυχτισμένος αλλιώς χαλαρά θα κερνούσα τσαγάκι (είχε και κρύο)! :mB_kalo_e:

:tooth: :tooth:

Εδω εχω κουνηθεί σε Ζ750!!! Δεν το κάνω για την νίκη! το κάνω για την αδρεναλίνη της στιγμής!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mηπως ήσους σήμερα και στην Πειραιώς κατά τις 1100-1200 πιγμένος στο μποντιλιάρισμα?

Αν ναι έιμαι ο κάφρος με το versys που πήγε να σε μαζέψει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι μετά πήγα Πειραιώς για να πάω στον Βοτανικό στο Vromiko που είχαν τεχνικό πρόβλημα. Αλλά δε θυμάμαι να είχε μποτιλιάρισμα! Και φυσικά αν σε είχα δει θα είχα γράψει κανονικότατα τον Βοτανικό και θα σε ακολουθούσα!!!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα