Jump to content
AquaDiGio

Dinamik / FX ή στην τελικη κανα Crypton X?

Recommended Posts

Ώπα γράψε λάθος. Νόμιζα πώς είχες το 125. Το 50αρι που λέω είναι το Yamaha mate και έχει υποστεί κάποιες μικροαλλαγές... Δηλαδή έναν κινητήρα 90 κυβικών που του έκανα ρεκτιφιέ και φόρεσε πιστόνι από F1 μαμά. Επίσης μανίσιο καρμπυρατέρ από F1 και μια motor sport! Είχα αλλάξει και γρανάζια αλλά δεν θυμάμαι νούμερα τώρα. Εκείνη την εποχή όλα τα μανίσια κατοστάρια τα έπαιρνε, εκτός από 125Z, F1, FX. Αν είχα άλλη μια ταχύτητα μπορεί να τα έπαιρνα και αυτά! :mB_kalo_e: Πριν λίγο καιρό ένα ατύχημα του πατέρα μου με ανάγκασε να αλλάξω πάλι το μοτέρ και να ξαναβάλω το 50άρι.

καμια σχεση δεν εχουν οι 2 κινητιρες..ε για το 50αρι λεω τοση ωρα..εγω περνουσα ολα τα 110cc και εχω περασει και το inova το καινουριο..το δικο μου ηταν 50αρι..τωρα το εκανα 80αρι και εχω ιδιες επιδωσεις με το crypton x!!! εχω και το tdr αυτο πιστευω τα περναει ολα τα παπια..αλλα ακομα ψαχνομαι στους δρομους να βρω κανεναν καγκουρα να τα ανοιξουμε...μεχρι στιγμης εχω περασει crypton x δικαβαλο,μια παλια μηχανη 200 ή 250 dr μαλλον(δεν καταλαβα τι ηταν).και ενα megaskouter 300cc..αμα παω 21 χρονων θα παρω nsr ή rd ή tdr ή rgv ή rs..τελος παντον με διχρονο θα καταληξω 250cc :shoot: ή 500cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καμια σχεση δεν εχουν οι 2 κινητιρες..ε για το 50αρι λεω τοση ωρα..εγω περνουσα ολα τα 110cc και εχω περασει και το inova το καινουριο..το δικο μου ηταν 50αρι..τωρα το εκανα 80αρι και εχω ιδιες επιδωσεις με το crypton x!!! εχω και το tdr αυτο πιστευω τα περναει ολα τα παπια..αλλα ακομα ψαχνομαι στους δρομους να βρω κανεναν καγκουρα να τα ανοιξουμε...μεχρι στιγμης εχω περασει crypton x δικαβαλο,μια παλια μηχανη 200 ή 250 dr μαλλον(δεν καταλαβα τι ηταν).και ενα megaskouter 300cc..αμα παω 21 χρονων θα παρω nsr ή rd ή tdr ή rgv ή rs..τελος παντον με διχρονο θα καταληξω 250cc :shoot: ή 500cc

Ποιούς εννοείς? Είχα βάλει στο μάτι ενα 250 πριν πάω φαντάρος αλλά ο μαλάκας πήγε και τσακίστηκε στην αρχή, μετά το ψιλομάζεψε και μετά κατάφερε και το κόλλησε. Ε μετά το έδωσε σε έναν τύπο να το πάει για παλιοσίδερα... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον δικο μου με τον δικο σου...κριμα το μηχανακι

Ναι ρε συ, μέρα με τη νύχτα. Όμως και τα δύο δίχρονα. Έπρεπε να έβλεπες τη στιγμή που μου είπε ότι το έδωσε στην...ανακύκλωση. Αλλαξα 32 χρώματα. :swear: Το μηχανάκι ήταν αστέρι. :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2χρονιλα και παλι 2χρονιλα...και στα 250 και στα 500..τιποτα αλλο ολα τα αλλα ειναι απλως παιχνιδια...

+200

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου για εμενα Ζ ή Φχ τιποτε αλλο ειχα πολλα μιχανακια αλλα σαν αυτα τα δυο δεν θα βγει καποιο αλλο απλα το Ζ θα το προσεχεις λιγο περισοτερο, και τα δυο εχουν πολυ δυναμη και εχουν σιμπλεχτη σιγουρα δεν θα τα βαρεθεις τοσο ευκολα... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν διαθετεις 1500ε και δεν σε νοιαζει η οικονομια, αλλα η χαρη (φιλε εισαι το προτυπο μου :respekt: ) παρε ενα RGV 250, NSR 250 η TZR 250. Βγαζουν τρελα γουστα. Αν θες οπωςσδηποτε παπι παρε το FX. Ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα σε ΟΛΑ.

αν θες γκομενα z, αμα θες δρακο fx!!!

ρε φιλε νομιζεις οτι η γκομενα θα την νοιαζει τι μηχανακι καβαλας? Στη 10ετια του 80 εισαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει ο καιρός που έβρισκες γκόμενα με το Ζ! :winking:

Άνθιση είχε αυτό το πράγμα πριν 4-5-6 χρόνια, τώρα δεν!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ SUZUKI FX ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΓΡΥΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΗΣΤΟ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΘ ΔΝ ΑΛΥΟΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΛΙ ΑΝΤΕΧΕΙ

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΠΙ ΑΣΤΟ ΓΑΜΑΤΟ!!!!! ΑΛΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΝ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΩΑΛΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην το σκέφτεσαι καν φίλε FX φυσικά :worthy: ......ποιο dynamic ρε φίλε???έχω κάνει την ίδια συζήτηση με τους φίλους μου και καταλήξαμε FX το καλύτερο παπί ever......και έχει και πολύ γκάζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλικη συμβουλη. μην ακους τι λενε οι αλλοι, επιλεξε μονο σου

το τι ηλιθια πραγματα εχω ακουσε και ειδικα για τα διχρονα δεν λεγονται.

πιστευω οτι τιπoτα απο αυτα δεν ισχυει,

ουτε λαδιλα μυριζεις(αν ειναι σωστο το μηχανακι)ουτε πιστονια καθε 10.000(αλλοι κανουν 80.000 με το μαμα σε dinamik),δεν μειωνετε ποτε η αποδωση τους,δεν χαλανε,δεν καινε πολυ αν ειναι σωστα ρυθμισμενα, και αν παρεις τετειο γλητωνεις απο τα σερβις,βαλβιδες,καδενες,εκκεντροφορους και πολλα αλλα.

με λιγα λογια το αγοραζεις και ποτε δεν πας στον μηχανικο απλα αλλαζεις μπουζι μονος σου, και λαδια πολυ αραια.

φιλος μου εχει μαμα dinamik και πραγματικα καιει λιγο,καμια σχεση με αυτα που λενε διαφοροι μ@λ@ες οτι θα θες βενζιναδικο δικο σου κτλ.

πιστευω καιει οσο ενα crypton x

φυσικα το διχρονο το ερωτευεσαι ενο το τετραχρονο απλα το βαριεσαι,αυτο θα το καταλαβεις και μονος σου αν παρεις και τους 2 τυπους.

τα δυνατοτερα ειναι z kai dinamic με 17-19 αλογα μαμα, και τα 4τ εχουν 12-13 αλογα, στα παπακια παιζουν τεραστιο ρολο τα αλογα εδω μηχανακια με 1 αλογο διαφορα και στον δρομο υπαρχει τεραστια διαφορα φαντασου ποση γινετε με 6 αλογα παραπανω που εχουν τα διχρονα.

στο 4τ απλα ανοιγεις τερμα το γκαζι και αργει να ανεβασει κανοντας απαισιο θοριβο και δινοντας την δυναμη γραμικα σε ολο το φασμα, και βαριεσαι την ζωη σου πανω του.

στο διχρονο ανοιγεις λιγο το γκαζι ποιανει η ροπη και αρχιζει να πεταει μπαντες το μηχανακι ενο ουρλιαζει σε υψηλες rpm,δινοντας την δυναμη πολυ αποτομα

καλητερο παπι θα ελεγα το crypton x δεν βγαζει προβληματα εχει μεγαλη τελικη,καλη κατασκευη κτλ.

αλλα εχει καταναλωση απο 180χμ με ενα ρεζερβουαρ (αν πας σιγα μεχρι τα 60χμ) και 80χμ με 1 ρεζερβουαρ αν πας συνεχεια τερμα.

σε διχρονο δεν θα δεις τετεια διαφορα μεταξυ του τροπου οδηγισης.

εγω θα επαιρνα η crypton χ η dinamik

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, έχοντας μικρή εμπειρία από δίχρονα(μόνο 11 χρόνια) και μέτρια από τετράχρονα(25 χρόνια) η διαφορά είναι η μέρα με την νύχτα, το ένα είναι....ξερόγκαζο(απόλαυση) και το άλλο....γκαζάκι(ατελείωτο) το ένα κουράζει(φαίνετε-γέρασα) το άλλο ξεκουράζει(άρε...παππού).Την εποχή που είχα VESPA 50(90cc) & TZ-250 απέκτησα και XJ-750 SEGA, όταν είχα F-1Z απέκτησα και CRYPTON-110, όλα υπέροχα και αγαπητά αλλά οι διαφορές....τεράστιες. Στο ένα μπαίνεις σε μια στροφή – γειτονιάς με 20χλμ και επιταχύνεις με 3η και στο άλλο αν δεν κατεβάσεις 1η είναι ‘’νεκρό’’, (αλλά μετά στο ανέβασμα του …τελειώνεις). Το ένα ‘’βρωμάει’’ λαδίλα άντε (…λαδάκι) και το άλλο τίποτα (άντε… ο μουσακάς της γειτόνισσας) το ένα όταν το βάζεις εμπρός το πρωί, σου πετάνε παντόφλες και το άλλο δεν ξυπνάς ούτε την γάτα της αυλής. Η διαφορά είναι ότι το ένα όταν το καβαλούσα χαμογελούσαν και τα μουστάκια μου (που δεν είχα) ενώ το άλλο που το καβαλάω τώρα με ικανοποιεί δε, αλλά τα μουστάκια μου (που έχω) δεν χαμογελούν πια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κυρ-μπαμπη χαχα παρε ενα ποντακι γιατι ειπες μεγαλες αληθειες!

το προηγουμενο μηχανακι μου ηταν το crypton,

δυνατο ωραιο χαμηλη καταναλωση δεν μπορω να πω ορισμενες φορες μου λυπει.

ακουγα και ακουγα για τα διχρονα χιλια δυο, οπως οτι θα βρομαει, θα μου χαλασει, θα καιω τρελη βενζινη και αλλα τοσα!

τωρα που το πηρα? μπορω να πω πως ολοι μου λεγανε Μ***ΚΙΕΣ!

οταν δεν εχω διαθεση απλα το περνω για μια βολτα! και αυτοματως σχηματιζεται χαμογελο στο προσωπο μου.

εχω περασει απο αρκετα μηχανακια 4Τ ολα και μπορω να πως πως κανεναν δεν συγκρινεται με

το 2Τ..

αλλα για να λεμε την αληθεια δεν ειναι μηχανακι για δουλεια, αλλα μονο για την Κα**α!

απλα να οδηγας και να απολαμβανεις οδηγηση!

τωρα σχετικα με την απορια του φιλου μας εγω θα του προτεινα να παρει FX

μπορει να εχω τρελα με τα διχρονα αλλα για μενα το fx πιστευω πως αξιζει τρελα και ειναι

το καλυτερο 4Τ που εχει βγει ποτε (με δευτερο το Χ)

προτερηματα? χαμηλη καταναλωση?συμπλεκτης? πολυ γκαζι? η μηπως το οτι το μηχανακι αν το εχεις ωραιο και προσεγμενο γυριζει κεφαλια? δεν λεω ωραιο και το Χ αλλα fx και παλι fx!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα