nm92043 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Δημοσκοπικό το ερώτημα, Ποιο scouter θα πέρνατε ή έχετε στην κατοχή σας σαν δευτερη μοτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το εχω ηδη Kymco Agility. Φτηνο και άξιο. Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nm92043 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 αν θα έπερνα (κάτι που δεν είναι και πολύ μακρυνό...) μάλλον για honda SH150 θα πήγαινα ή σε κάτι άλλο με συνδυαζόμενα φρένα και αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Εγώ πλέον έχω μόνο σκούτερ αλλά και οι φίλοι μου με μεγάλου κυβισμού μηχανές προτιμήσαμε το HONDA SH 300 CBS/ABS και είμαι-είναι κατευχαριστημένοι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 KANENA. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Εγώ πλέον έχω μόνο σκούτερ αλλά και οι φίλοι μου με μεγάλου κυβισμού μηχανές προτιμήσαμε το HONDA SH 300 CBS/ABS και είμαι-είναι κατευχαριστημένοι ! Με 5000 που κοστιζει............δεν το βλεπω ανασκελα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 kαι ειναι και το πιο ασχημο scooter oλων των εποχων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Κανενα.Εχω παπι,και παλι παπι θα επαιρνα.Απειρως φθηνοτερο και σε καταναλωση,και σε ευκολια συντηρησης.Χωρια που φερνει εφηβικες ομορφιες και ανοησιες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Σε καμία περίπτωση δεν θα έπερνα σκούτερ. Για δεύτερη μοτό για πόλη μέσα θα έπερνα παπί. Το σκούτερ σε σχέση με το παπί είναι πιο ακριβό να το αγοράσεις, πιο ακριβό να το συντηρήσεις, καίει πιο πολύ, είναι πιο επικίνδυνο γενικότερα είναι μείον!!! Το μόνο του καλό είναι οι αποθηκευτικοί χώροι που αυτό λύνεται στο παπί με μια βαλιτσούλα... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος αγοράζει παπί... πέραν του αισθητικού δηλαδή που σε πολλούς αρέσει οπτικά. εκεί πάω πάσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Κανενα.Εχω παπι,και παλι παπι θα επαιρνα.Απειρως φθηνοτερο και σε καταναλωση,και σε ευκολια συντηρησης.Χωρια που φερνει εφηβικες ομορφιες και ανοησιες... +600!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 KANENA. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στις μεγαλουπολεις χρειαζεται,ειναι κριμα να καις 5 λιτρα αντι 2,5 σε δουλειες ρουτινας. Επισης καταπονειται η μεγαλη μοτο καλυτερα να τα τραβαει το μικρο. Εχω ενα ψεκαστο ινοβα και ειναι ο συνδιασμος Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2011 από τον kostasV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Στις μεγαλουπολεις χρειαζεται,ειναι κριμα να καις 5 λιτρα αντι 2,5 σε δουλειες ρουτινας. Επισης καταπονειται η μεγαλη μοτο καλυτερα να τα τραβαει το μικρο. Εχω ενα ψεκαστο ινοβα και ειναι ο συνδιασμος Σε scooters αναφερθηκα, οχι σε παπια και μικρα "εντουρακια" (Η καλυτερη επιλογη, κατ'εμε.. ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 SH300 δαγκωτό!!! Ευχόμουν χρόνια να έβγαζε η Honda το SH πάνω απο 150cc. Μόλις βρω την ευκαιρία είναι σίγουρο οτι θα το αντικαταστήσω το 150άρι μου και θα πάρω το 300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 KANENA. + apeiro! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Εγώ πήρα το Kymco Xciting 250i μεταχειρισμένο, για κίνηση μες στην πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Δεχομαι ολα τα υπολοιπα για το μεγαλυτερο κοστος αποκτησης του σκουτερ σε σχεση με παπια, για την ακριβοτερη συντηρηση και καταναλωση, αλλα το στο θεμα της ασφαλειας γιατι υστερουν τα σκουτερ; Ισα ισα που προσφερουν μια ασφαλεια παραπανω σε σχεση με τις μηχανες που εχεις τα ποδια σου πανω στο μηχανακι και οχι εκτεθειμενα σε περιπτωση που σε χτυπησει κανενα κουτι απο τα πλαγια. Οι ρόδες των σκούτερ είναι μικρές σε σχέση με των παπιών γι'αυτό και χάνουν πρόσφυση ευκολότερα και φρενάρουν δυσκολότερα. Επίσης το ότι στο σκούτερ έχεις τα πόδια μπροστά και όχι στο πλάι έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχεις τόσο καλό κέντρο βάρους και να μην μπορείς να σώσεις καταστάσεις που με το παπί θα έσωζες. Πολύ πιο εύκολα κάνεις μανούβρες με ένα παπί παρά με ένα σκούτερ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Yamaha TMax 250 ή Honda PCX 125 Παπί με τίποτα. Δεν παλεύεται η ασχήμια του. Μα δεν παλεύεται. Πάντως, πραγματικά για δεύτερο θα προτιμούσα ένα μοτοσυκλετάκι 125cc που τα κάνει όλα αξιοπρεπώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 τα πάντα όλα εκτός από σκούτερ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Yamaha TMax 250 ή Honda PCX 125 Παπί με τίποτα. Δεν παλεύεται η ασχήμια του. Μα δεν παλεύεται. Πάντως, πραγματικά για δεύτερο θα προτιμούσα ένα μοτοσυκλετάκι 125cc που τα κάνει όλα αξιοπρεπώς! Εννοείς X-max 250. To T-max είναι το 500άρι. Σκούτερ με συμπεριφορά μοτ-τας και τιμή όμως ~11000 € Το θέμα με τις μεγάλες ή μικρές ρόδες με προβλημάτισε και εμένα. Αυτό που έχω έχει 15άρα και 14άρα. Το θέμα φρεναρίσματος με τα συνδυασμένα δισκόφρενα έχει βελτιωθεί πολύ. Για την πρόσφυση των μικρών τροχών σε σχέση με των παπιών, έχω μια μικρή ένσταση. Στο σκούτερ λόγω μεγαλύτερου πέλματος έχει μεγαλύτερο πάτημα στο οδόστρωμα. Αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nm92043 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Τα παπιά είναι πιο ευέλικτα, πιο οικονομικά, πιο ευκολοσυντήρητα, αλλά νομίζω ότι τα τα σκούτερ είναι πιο ασφαλή από τα παπιά, κυρίως λόγω φρένων-αναρτήσεις και φυσικά πιο πρακτικά στο θέμα χώρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Kymco Xciting Ri300 Πανέμορφο ,αξιόπιστο με πολύ καλά φρένα,χώρους,άνεση,δύναμη. Καίει βέβαια όπως όλα.Το είχα και το έδωσα για το Τ-max. xciting Ri300_1 xciting Ri300_2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Εννοείς X-max 250. To T-max είναι το 500άρι. Σκούτερ με συμπεριφορά μοτ-τας και τιμή όμως ~11000 € Το θέμα με τις μεγάλες ή μικρές ρόδες με προβλημάτισε και εμένα. Αυτό που έχω έχει 15άρα και 14άρα. Το θέμα φρεναρίσματος με τα συνδυασμένα δισκόφρενα έχει βελτιωθεί πολύ. Για την πρόσφυση των μικρών τροχών σε σχέση με των παπιών, έχω μια μικρή ένσταση. Στο σκούτερ λόγω μεγαλύτερου πέλματος έχει μεγαλύτερο πάτημα στο οδόστρωμα. Αυτά. Ναι X-max 250. Το 500άρι είναι πράγματι πολύ ακριβό και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. σσ Συγνώμην για το λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε scooters αναφερθηκα, οχι σε παπια και μικρα "εντουρακια" (Η καλυτερη επιλογη, κατ'εμε.. ;) ) ετσι συμφωνω διπλα! Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2011 από τον kostasV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
satikin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 standar PCX 125 με καταναλωση 2,5L στα 100χλμ και υδροψυκτο και 2.600 ευρωκορυφαιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες