Jump to content
nm92043

Ποιο Scooter θα περνατε για δευτερη Μοτό??

Recommended Posts

Το εχω ηδη Kymco Agility.

Φτηνο και άξιο. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν θα έπερνα (κάτι που δεν είναι και πολύ μακρυνό...)

μάλλον για honda SH150 θα πήγαινα

ή σε κάτι άλλο με συνδυαζόμενα φρένα και αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πλέον έχω μόνο σκούτερ αλλά και οι φίλοι μου με μεγάλου κυβισμού μηχανές προτιμήσαμε το HONDA SH 300 CBS/ABS και είμαι-είναι κατευχαριστημένοι ! :mB_kalo_e::thumbsup::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πλέον έχω μόνο σκούτερ αλλά και οι φίλοι μου με μεγάλου κυβισμού μηχανές προτιμήσαμε το HONDA SH 300 CBS/ABS και είμαι-είναι κατευχαριστημένοι ! :mB_kalo_e::thumbsup::worshippy:

Με 5000 που κοστιζει............δεν το βλεπω ανασκελα? :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα.Εχω παπι,και παλι παπι θα επαιρνα.Απειρως φθηνοτερο και σε καταναλωση,και σε ευκολια συντηρησης.Χωρια που φερνει εφηβικες ομορφιες και ανοησιες... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καμία περίπτωση δεν θα έπερνα σκούτερ. Για δεύτερη μοτό για πόλη μέσα θα έπερνα παπί. Το σκούτερ σε σχέση με το παπί είναι πιο ακριβό να το αγοράσεις, πιο ακριβό να το συντηρήσεις, καίει πιο πολύ, είναι πιο επικίνδυνο γενικότερα είναι μείον!!!

Το μόνο του καλό είναι οι αποθηκευτικοί χώροι που αυτό λύνεται στο παπί με μια βαλιτσούλα... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος αγοράζει παπί... πέραν του αισθητικού δηλαδή που σε πολλούς αρέσει οπτικά. εκεί πάω πάσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα.Εχω παπι,και παλι παπι θα επαιρνα.Απειρως φθηνοτερο και σε καταναλωση,και σε ευκολια συντηρησης.Χωρια που φερνει εφηβικες ομορφιες και ανοησιες... :_thumbsup:

+600!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:ok:

Στις μεγαλουπολεις χρειαζεται,ειναι κριμα να καις 5 λιτρα αντι 2,5 σε δουλειες ρουτινας.

Επισης καταπονειται η μεγαλη μοτο καλυτερα να τα τραβαει το μικρο.

Εχω ενα ψεκαστο ινοβα και ειναι ο συνδιασμος :smoke:

Τροποποιήθηκε από τον kostasV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις μεγαλουπολεις χρειαζεται,ειναι κριμα να καις 5 λιτρα αντι 2,5 σε δουλειες ρουτινας.

Επισης καταπονειται η μεγαλη μοτο καλυτερα να τα τραβαει το μικρο.

Εχω ενα ψεκαστο ινοβα και ειναι ο συνδιασμος :smoke:

Σε scooters αναφερθηκα, οχι σε παπια και μικρα "εντουρακια" (Η καλυτερη επιλογη, κατ'εμε.. ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SH300 δαγκωτό!!! Ευχόμουν χρόνια να έβγαζε η Honda το SH πάνω απο 150cc.

Μόλις βρω την ευκαιρία είναι σίγουρο οτι θα το αντικαταστήσω το 150άρι μου και θα πάρω το 300.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πήρα το Kymco Xciting 250i μεταχειρισμένο, για κίνηση μες στην πόλη. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεχομαι ολα τα υπολοιπα για το μεγαλυτερο κοστος αποκτησης του σκουτερ σε σχεση με παπια, για την ακριβοτερη συντηρηση και καταναλωση, αλλα το στο θεμα της ασφαλειας γιατι υστερουν τα σκουτερ; Ισα ισα που προσφερουν μια ασφαλεια παραπανω σε σχεση με τις μηχανες που εχεις τα ποδια σου πανω στο μηχανακι και οχι εκτεθειμενα σε περιπτωση που σε χτυπησει κανενα κουτι απο τα πλαγια.

Οι ρόδες των σκούτερ είναι μικρές σε σχέση με των παπιών γι'αυτό και χάνουν πρόσφυση ευκολότερα και φρενάρουν δυσκολότερα. Επίσης το ότι στο σκούτερ έχεις τα πόδια μπροστά και όχι στο πλάι έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχεις τόσο καλό κέντρο βάρους και να μην μπορείς να σώσεις καταστάσεις που με το παπί θα έσωζες. Πολύ πιο εύκολα κάνεις μανούβρες με ένα παπί παρά με ένα σκούτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha TMax 250 ή Honda PCX 125

Παπί με τίποτα. Δεν παλεύεται η ασχήμια του. Μα δεν παλεύεται.

Πάντως, πραγματικά για δεύτερο θα προτιμούσα ένα μοτοσυκλετάκι 125cc που τα κάνει όλα αξιοπρεπώς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha TMax 250 ή Honda PCX 125

Παπί με τίποτα. Δεν παλεύεται η ασχήμια του. Μα δεν παλεύεται.

Πάντως, πραγματικά για δεύτερο θα προτιμούσα ένα μοτοσυκλετάκι 125cc που τα κάνει όλα αξιοπρεπώς!

Εννοείς X-max 250. To T-max είναι το 500άρι. Σκούτερ με συμπεριφορά μοτ-τας και τιμή όμως ~11000 € :scared: Το θέμα με τις μεγάλες ή μικρές ρόδες με προβλημάτισε και εμένα. Αυτό που έχω έχει 15άρα και 14άρα. Το θέμα φρεναρίσματος με τα συνδυασμένα δισκόφρενα έχει βελτιωθεί πολύ. Για την πρόσφυση των μικρών τροχών σε σχέση με των παπιών, έχω μια μικρή ένσταση. Στο σκούτερ λόγω μεγαλύτερου πέλματος έχει μεγαλύτερο πάτημα στο οδόστρωμα. Αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παπιά είναι πιο ευέλικτα, πιο οικονομικά, πιο ευκολοσυντήρητα, αλλά νομίζω ότι τα τα σκούτερ είναι πιο ασφαλή από τα παπιά, κυρίως λόγω φρένων-αναρτήσεις και φυσικά πιο πρακτικά στο θέμα χώρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kymco Xciting Ri300

Πανέμορφο ,αξιόπιστο με πολύ καλά φρένα,χώρους,άνεση,δύναμη.

Καίει βέβαια όπως όλα.Το είχα και το έδωσα για το Τ-max.

xciting Ri300_1

xciting Ri300_2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείς X-max 250. To T-max είναι το 500άρι. Σκούτερ με συμπεριφορά μοτ-τας και τιμή όμως ~11000 € :scared: Το θέμα με τις μεγάλες ή μικρές ρόδες με προβλημάτισε και εμένα. Αυτό που έχω έχει 15άρα και 14άρα. Το θέμα φρεναρίσματος με τα συνδυασμένα δισκόφρενα έχει βελτιωθεί πολύ. Για την πρόσφυση των μικρών τροχών σε σχέση με των παπιών, έχω μια μικρή ένσταση. Στο σκούτερ λόγω μεγαλύτερου πέλματος έχει μεγαλύτερο πάτημα στο οδόστρωμα. Αυτά.

Ναι X-max 250. Το 500άρι είναι πράγματι πολύ ακριβό και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.

σσ Συγνώμην για το λάθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε scooters αναφερθηκα, οχι σε παπια και μικρα "εντουρακια" (Η καλυτερη επιλογη, κατ'εμε.. ;) )

ετσι συμφωνω διπλα! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον kostasV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα