μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Σφηνακι Jack Daniels & μπυρα...σερβιρισμενο σε ενα ποτηρι για ουισκι κατα προτιμηση...οσοι εχετε δοκιμασει θα γνωριζετε οτι προκειται για περιπτωση που σε στελνει και γουσταρεις.... Οταν μαλιστα οι παραλληλισμοι αφορουν μια μοτοσυκλετα...οταν μαλιστα την μοτοσυκλετα αυτη την εκλεισε και συμφορουμιτης..... εεε,τοτε μιλαμε για δυνατη περιπτωση!!! Φυσικα,μου δοθηκε εντολη να "σερβιρω" εγω το θεμα...το γιατι δεν το καταλαβα,αλλά μου ειπε οτι ολοι οι αλλοι θα το καταλαβουν το "γιατι"... Εγω δεν θα πω τιποτα παραπανω παρα μονο θα αφησω να κυλισει το θεμα "ως πρεπει"...Και μιλαμε για ΟΠΛΟ πραγματικα!!! ........................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 πυροβολαει ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 πυροβολαει ???? Παντου και πάντα...αφου ειναι... καλα δε λεω τιπο'αλλο...αφου το υποσχεθηκα στον...πυροβολητη του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Τζακ σε σφυνάκι και μπύρα σε οισκοπότιρο είναι υποβρύχιο. Ποιος πήρε υποβρύχιο εδώ μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas sm13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το λεγομενο "υποβρυχιο"...αλλα με δυο ροδες εδω.....Της στεριας... Ωραιο τροπο βρηκες να το παραλληλισεις.... | Ποτε θα μαθουμε? Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον Andreas sm13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 ................................ Φυσικα,μου δοθηκε εντολη να "σερβιρω" εγω το θεμα...το γιατι δεν το καταλαβα,αλλά μου ειπε οτι ολοι οι αλλοι θα το καταλαβουν το "γιατι"... έκαστος στο είδος του κι ο Λου.....δης στους καφέδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Αμάν ρε... εφιάλτης έχεις γίνει στο να ποστάρεις νέα μοτόρια... (Ποιός μιλάω ε...??? Λες και γω το ανέθεσα σε άλλον... ) Φιλαράκι, όποιος και αν είσαι, καλοτάξιδο το όπλο και πρόσεχε τις βολές κατά ρυπάς, μέχρι να το μάθεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Φτουυυυυυυ ....αντε παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Πωωωωωωωωωωωωωω σαν τις ταινίες του Αγγελόπουλου έχει καταντήσει το θέμα..... Καλόβολτοι και αγρατσούνιστοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 πηρε ο bloody triumph??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Εγω το μονο υποβρυχιο μηχανακι που ξερω ειναι το ktm adv του ξαδερφου μου που πυροβολαει. Καποιος πηρε adv λοιπον......? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μου βρωμαει ''δηλητηριο'' μηχανημα,με τετοια παρομοιωση.Μην μας απαγοητευσεις Κωστα.... Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Ρε παιζει ρολο αυτη εδω η αγγελια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 εγω ξερω καποιον που πηρε μοτορι, αλλα δε λεω τιποτα ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas sm13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Εμενα προς ss παει το μυαλο μου...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Παμε πιστα; στο επομενο track day; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 ....άντε πάλι, θα μας σκάσει ! :excl: :peep: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Σφηνακι Jack Daniels & μπυρα... σιγουρα ειναι απο Λευκαδα το ατομο... και μονο ενας... ΒΕΝ!!! θηριο πηρες μοτορι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 H BMW H Aprilia Κωστα ε...????χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Ρε παιζει ρολο αυτη εδω η αγγελια? Βλακειες λεω.... σιγα μην πουλαγε ο φασαριας το στρωματεξ του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Αντε παλιιι!!!! Οποιος και να ναι καλοβολτος! Καποτε θα αποκαλυφθει! Μεχρι τοτε..... :popcorn: εχει ποπ κορν!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η τελευταια μου εμπειρια με τα υποβρυχια(jack+beer)κατεληξε μαζι με το εργαλειο μεσα στην θαλασσα(κατα πως αρμωζει). Ευχομαι στον φιλο καλοταξιδος , πολλα χιλιομετρα και παντα ορθιος και στεγνος. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες