ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Οσοι απαντησουν στην πρωτη επιλογη θα ηθελα να μου σχολιασουν και την τελευταια. Επισης στο μηνυμα σας γραψτε τι εξατμιση χρησιμοποιητε τωρα στην τωρινη σας μοτοσυκλετα. Απ οτι γνωριζω σε αφτερ μαρκετ παιζουν οι μετριου θορυβου (που λενε οτι ειναι ομολογκαρισμενες για τον θορυβο) και οι racing που ξυπνανε και πεθαμενους! Εγω παντως στο BMW εχω "μαμα" και δεν σκοπευω να την αλλαξω. Στο πηγασο που ειχα πριν ειχα Leovinci ομολογκαρισμενες μετριου θορυβου (ωραιου) και τις εβαλα επειδη η μαμα ειχα σαπισει. Στα παλιοτερα μηχανακια μου δεν ειχα αλλαξει ποτε εξατμισεις. Με ενοχλει ιδιαιτερα ο θορυβος που κανουν οι μοτοσυκλετες και ειδικοτερα τα παπια.Τουλαχιστον η μοτοσυκλετα θα δωσει μια γερη γκαζια,θα κανει τον θορυβο της,αλλα θα την ακουσεις για καποια δευτερολεπτα.Εκεινα ομως τα παπια,τα ακους απο ενα χιλιομετρο μακρυα και μεχρι να περασουν εχουν περασει 5 λεπτα!!! Οποτε ψηφιζω ΟΧΙ θορυβος!!! Ακομα και να μου αρεσε θα σκεφτομουν αυτον που προσπαθει να ξεκουραστει και να κοιμηθει.Δεν μας φτανει η τρεχαλα και το αγχος ολη μερα,να εχουμε και τον θορυβο απο μερικους ανεγκεφαλους και ειδικα τους παποβιους....παει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Στο CB έχω ακόμη την μανίσια γιατί μόλις τοστρωσα (1100 χλμ). Το θέμα είναι ότι είναι πολύ αθόρυβη. Τα πολλά της κυβικά, ο τετρακύλινδρος κινητήρας σε συνδιασμό με τον τεράστιο σιγαστήρα (μόλις τον είδε ο πατέρας μου έφριξε...) το κάνουν να ακούγεται πάνω κάτω σαν...αυτοκίνητο. Μετά τα 100 χλμ, επειδή είναι και γυμνό και αρχίζουν οι θόρυβοι απτο κράνος, δεν την ακούω καθόλου. Θάθελα να βάλω κάτι πιο ανοιχτό απλά για να την "νιώθω" και όχι για να τραβάω βλέματα. Και μια ερώτηση. Ο καταλύτης βρίσκεται μέσα στον σιγαστήρα ή (όπως μου είπε φίλος χτες) ακριβώς στην ένωση των 4 σε 1 απολήξεων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσει ο θόρυβος. Μια μέρα όμως που είχα κατέβει Μαραθώνα με τον φίλο Nordic και έτυχε να ακούσω την μηχανή μου ψηλά γιατί την είχε πάρει να κοιτάξει κάτι τρελλάθηκα. Επίσης καναδυό φορές που δεν έχω βάλει κράνος (ελάχιστες περιπτώσεις) ακούω τον θόρυβο που κάνει και παλαβώνω. Μου αρέσει υπερβολικά πολύ. Βέβαια θα τον προτιμούσα να είναι λίγο ποιό βαρύς αλλά σε γενικές γραμμές μου αρέσει αλλά μου την σπάει που λογικά θα εκνευρίζει λίγο αυτούς που τον ακούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 H moto πρέπει για μένα να κάνει αρκετό θόρυβο ώστε να ακούγεται από πεζούς και οδηγούς κουτιών, για μια στοιχειώδη ασφάλεια. Αυτό δεν το προσφέρουν μηχανές όπως η TDM και η Transalp, μεταξύ άλλων. Από κει και πέρα, όσο λιγώτερο ενοχλεί, τόσο καλύτερα. Αντιπαθώ ιδιαίτερα άτομα που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να κάνουν όσο θόρυβο μπορούν, και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος έχει άσχημη εικόνα για τους δικυκλιστές. Ειδικά τα παπάκια, που όσο θόρυβο κι αν κάνουν, πάλι μπροστά σου βρίσκονται και ταλαιπωρούν τα τύμπανά σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Ειμαι στην δευτερη επιλογη, οπως οι περισσοτεροι οπως βλεπω, γενικα δεν αλλαζω πολλα στο μηχανακι μου εκτος απο μικρο-αισθητικες αλλαγες. Λογω συχνων ταξιδιων παρα τις ωτοασπιδες που συνηθως φοραω, αποφευγω τις θορυβωδεις εξατμισεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Στο CB έχω ακόμη την μανίσια γιατί μόλις τοστρωσα (1100 χλμ). Το θέμα είναι ότι είναι πολύ αθόρυβη. Τα πολλά της κυβικά, ο τετρακύλινδρος κινητήρας σε συνδιασμό με τον τεράστιο σιγαστήρα (μόλις τον είδε ο πατέρας μου έφριξε...) το κάνουν να ακούγεται πάνω κάτω σαν...αυτοκίνητο. Μετά τα 100 χλμ, επειδή είναι και γυμνό και αρχίζουν οι θόρυβοι απτο κράνος, δεν την ακούω καθόλου. Θάθελα να βάλω κάτι πιο ανοιχτό απλά για να την "νιώθω" και όχι για να τραβάω βλέματα. Και μια ερώτηση. Ο καταλύτης βρίσκεται μέσα στον σιγαστήρα ή (όπως μου είπε φίλος χτες) ακριβώς στην ένωση των 4 σε 1 απολήξεων? <{POST_SNAPBACK}> Αυτο καλυτερα να το ρωτησεις στην αντιπροσωπεια ή σε εξειδικευμενο συνεργειο Honda. Αν δεν τον εχει πριν το τελικο και ανεξαρτητο (οπως τα BMW) πιθανοτερο ειναι να τον εχει μεσα στο τελικο και δεν ειναι ακριβως σαν τον καταλυτη των αυτοκινητων ή των μοτοσυκλετων BMW.Ειναι κατι διαφορετικο αλλα κανει την δουλεια του καταλυτη.(Ειναι αυτο που χρησιμοποιουν πλεον ολες οι καινουριες μοτο μεσα στο τελικο τους) Αν ειναι ετσι,αφαιρωντας το τελικο σου,αφαιρεις και τον καταλυτη σου με αποτελεσμα να εισαι ο πρωτος που θα αναπνεει το καρκινογονότατο βενζολιο στα φαναρια που θα στεκεσαι,οπως θα το αναπνεουν κι ολος ο αλλος κοσμος.Think about it :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Ο μανίσιος ο θόρυβος είναι ο πιο ωραίος στα moto. Κάτι εκρήξεις από εξατμίσεις που ακούω (ειδικά το βράδυ) είναι για γέλια και για κλάματα.... Άλλα το παρηγοριτικό είναι ότι αυτοί που τις καβαλάνε είναι ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ μοτοσικλετιστές και απλά αδιαφορώ να ασχοληθώ μαζί τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Δεν μου αρεσει να ειμαι ο τυπος που χαλαω την ηρεμια του κοσμου,αλλα δυστηχως το μηχανακι μου περναει και σηκωνει διαφορα χερια προς το μερος μου. Απο την αλλη ποτε δεν μπορεσα τις μαμα εξατμισεις.Θελω να ακουω και λιγο την εξατμιση και οχι μονο το μοτερ.Ελπιζω με την Acrapovic να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα,μιας και δεν σκαει τοσο οσο η SuperMoto που εχω τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Προτιμω την εξατμιση που εχει πανω η μηχανη μου απο τη μαμα της, η οποια κανει ενα στοιχειωδη και γεματο θορυβο. Τωρα να πω οτι 8α με χαλαγε η διπλη Akrapovic, θα ειμαι ψευτης , αλλα ειναι πολλα τα λεφτα (1200 εξατμιση και 900 οι λαιμοι)για μια τετοια δουλεια που στο κατω κατω δινει εκτος απο ομορφια, θορυβο και μονο 3 ΗΡ παραπανω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoukas77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Η μοτοσυκλετα πρεπει να σου μιλα και στις πεντε αισθησεις. Μια απο αυτες,ειναι η ακοη.Αρα,επιδιωκω την μελωδια του κινητηρα κυριως.Η εξατμιση παραγει ενοχλητικο θορυβο,μερικες φορες. Παντως,προσπαθω παντα να προσαρμοζω τον θορυβο που κανω,στις εκαστοτε συνθηκες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Kalo einai na exeis ligo thorivo alla na mi sou spaei ta nevra(kai ta aftia)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Παλιά, ήμουν οπαδός της σχολής τέσσερις σε μία σε καμμία .... Τώρα, αλλάζω τα τελικά για να κερδίσω λίγη εμφάνιση, λίγο θόρυβο, λίγη ιπποδύναμη και να χάσω λίγο βάρος .... Αν και στη μεγαλούπολη, υπάρχουν κι άλλες πηγές θορύβου που ενοχλούν περισσότερο (ο γείτονας από δίπλα, ο ερωτευμένος ρωσοπόντιος, το αεροδρόμιο, ο σταθμός του τραίνου και πάει λέγοντας) Οπότε μια ελεύθερη ή λίγο θορυβώδης εξάτμιση δικύκλου δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 To thema omws einai na min xreiazesai otoaspides gia na odhghseis!!! Twra opws les an exei ligo thorivo den leei tpt isa isa pou se kanei na goustareis kiolas!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 όλα με μέτρο (ακόμα και ο θόρυβος)!!! Πάντως αυτά τα παπιά με τις ελεύθερες παρα-είναι σπαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DoctorS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 παλιό 400άρι σε συνδιασμό με χειροποίητη Devil.........κάνει σαν τανκς.....δεν επιδιώκω το θόρυβο γιατί δεν μ'αρέσει να ενοχλώ..........προσωπικά μου αρέσει και τον απολαμβάνω.......καθώς επίσης αυτός ο θόρυβος μου έχει σώσει αρκετές φορές τη ζωή από κάτι ασυνείδητους που έχουν τους καθρέφτες για διακοσμητικούς................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 καθώς επίσης αυτός ο θόρυβος μου έχει σώσει αρκετές φορές τη ζωή από κάτι ασυνείδητους που έχουν τους καθρέφτες για διακοσμητικούς................ Aυτο ξαναπεστο γιατρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Εγω ερχομαι να σας χαλασω την ηρεμια και επαυξανω με τους gdevelek και NordicRavn. Οταν πρωτο πηρα το ΧΤ ειχε μια Remus Innovation. Ποιο αθορυβη και απο την μαμισια... Την αλλαξα τον επομενο μηνα (με το που συνηλθα οικονομικα απο την προκαταβολη του ΧΤ) με μια MIVV τιτανιου, που ειχα ηδη "ακουσει" σε εναν συναδελφο. Η ταπα βγηκε απο την εγκατασταση της... ο θορυβος ειναι μεγαλος αλλα χαιρομαι που σκορπαει τον φοβο στους death-wished πεζους που δοκιμαζουν τα φρενα μου καθε φορα... Γενικα ειμαι απο τα ατομα με μεγαλες ανασφαλειες στο δρομο και το οτι δεν ακουγομουνα απο κανεναν, υψωνε τις ανησυχιες μου... ειδικα στις σφηνες αναμεσα στα κουτια... Βεβαια και μετα απο την MotoSport που ειχα στο παπι, περιττο να πω οτι μου φαινοτανε σαν υδριβικος ο κινητηρας... ξερεις... σαν του τρολεϋ... :lol: (ναι, ναι απο τους παποβιους που κραζετε ημουνα αλλά, bare with me, ηταν 50αρι και κυνηγαγα και τα 0,2 παραπανω αλογα που ισως να μου χαριζε η εξατμιση σε συνδιασμο με την φιλτροχοανη...) Για τους θορυβους των αλλωνων δεν μπορω να πω οτι με ενοχλουν, ισα ισα που ψαχνω να δω τι "φοραει", με μοναδικη εξαιρεση τα διχρονα, που θα ηθελα να σκοτωσω κανεναν... ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 (ναι, ναι απο τους παποβιους που κραζετε ημουνα αλλά, bare with me, ηταν 50αρι και κυνηγαγα και τα 0,2 παραπανω αλογα που ισως να μου χαριζε η εξατμιση σε συνδιασμο με την φιλτροχοανη...) <{POST_SNAPBACK}> Νικόλα, επειδή εγώ αναφέρθηκα στα παπιά με τις ελεύθερες πιο πριν, ΔΕΝ εκραξα κανέναν, όμως τι να κάνω που με τσαντίζει να ακούω στις 3 το βραδυ, παπί να σηκώνει τον κόσμο από τον θόρυβο και να πηγαίνει με 40!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 egw fisika psifisa thn proth epilogh. exw ena dixrono-dikilindro 250 exw allaxei ta gnisia telika me dyo entelos eleythera. exw afairesei akomh kai to ialobambaka pou eixan mesa! milame kanei kai gamo ton thoribo! yparxei ena problhma omws! mono se emena aresei! kalh fash omws. ftaneis prwth deytera ston kofti kai adeiazei olos dromos se apostash enos xiliometrou! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2005 egw fisika psifisa thn proth epilogh. exw ena dixrono-dikilindro 250 exw allaxei ta gnisia telika me dyo entelos eleythera. exw afairesei akomh kai to ialobambaka pou eixan mesa! milame kanei kai gamo ton thoribo! yparxei ena problhma omws! mono se emena aresei! kalh fash omws. ftaneis prwth deytera ston kofti kai adeiazei olos dromos se apostash enos xiliometrou! <{POST_SNAPBACK}> Φιλαράκο ειλικρινά εύχομαι να φας κλήση μήπως και πήξει το μυαλουδάκι σου. Πόσων χρονών είσαι αλήθεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2005 Μαμά.Ο μόνος λόγος να σκάσω λεφτά για εξάτμιση είναι μόνο τα κιλά(σπουδαίο πράγμα). Τώρα σε άλλους γουστάρω να ακούω μπάσους ήχους από ελεύθερες εξατμίσεις,βρίζω αυτούς που πάνε να μου σπάσουν τα τύμπανα!Παιδιά είναι πολύ άσχημο πράγμα,ειδικά στην πόλη α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2005 Φιλαράκο ειλικρινά εύχομαι να φας κλήση μήπως και πήξει το μυαλουδάκι σου. Πόσων χρονών είσαι αλήθεια; <{POST_SNAPBACK}> exw faei arketes! dektes oi eyxes kai se eyxaristw poly gia gia aytes! tha protimousa omws na mhn mporesoun na bgoun alithines! ;) sygnomh bre!!! poso xronwn eimai!? den eimai katholou mikros. sou arkei ayto? B) to mhxanaki den to exw oute gia taxidia oute kai gia th douleia! mono gia thn diaskedash! o kathenas to apolambanei opws, mono aytos xerei! to oti omws to mhxanaki mou kanei thoribo den paei na pei pws epidiokw! den prokeite enoxlisw ton ypno kanenos! μήπως και πήξει το μυαλουδάκι σου. exei phxei arketa... ...me to mhxanaki, prospathw na hremisw! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2005 Δηλαδή ρε μαγκάκι, όταν λες ότι έχεις βάλει δύο εντελώς ελεύθερα τελικά και έχεις αφαιρέσει και τον υαλοβάμβακα που είχαν μέσα, και καυχιέσαι για το σαματά που κάνεις, και μας πετάς και ξεκαρδισμένες φατσούλες μες την τρελλή χαρά, ΔΕΝ το επιδιώκεις??? Ποιόν νομίζεις πως κοροϊδεύεις; Και πώς ακριβώς εξασφαλίζεις ότι δεν ενοχλείς τον ύπνο κανενός; Στέλνεις ανιχνευτές μπροστά να μάθουν αν κοιμάται κανείς στη γειτονιά που πρόκειται να σηκώσεις στο πόδι;;; Δεν ξέρω αν είσαι καθόλου μικρός, αλλά σίγουρα δεν είσαι καθόλου μεγάλος. Κάποτε θα με καταλάβεις, τώρα δεν μπορείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2005 ladau 3 ίπποι είναι 3 ίπποι...Αλλά 2(ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ 2 ΑCRAPOVIC )πάνω στο 950 ξέρεις τι φτιάχνουν έτσι και ανοίξεις το δεξί μοχλό? Σε ρυθμούς πόλης και γενικότερα σε στενά η κλειστά κομμάτια ναι ακούγονται με ένα πολύ χαμηλό να διαπερνά τους σένσορες των συναγερμών επίσης οι άτιμες σκάνε!!!!!αχχχχ.....οι άτιμες..(καλύτερα το μηχανάκι σκάει απλά το αποδίδουν όπως πρέπει) Αλλά θα μου πείς...οι πίσω την πληρώνουν εσύ απλά απολαμβάνεις.. ΟΙ Ακράπες πάνε γάντι.Αφήστε μας στην ησυχία μας λοιπόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2005 Den τίθεται σύγκριση μεταξύ εξατμίσεων Αkrapovic και άλλων των οποίων εχει αφαιρεθεί και ο υαλοβαμβακας για να σκάνε και να βγαζουν φλόγες!!! Και στο κατω-κατω ο ΚαΤουΜας ειναι και 950cc με 100+ άλογα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες