DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 εγω είχα παραγγήλει μια ζελατίνα για το r1200r απο την motoraid την πηγα στην επισημη αντιπροσωπεία της BMW στα Χανια την τοποθετήσαν εκανα μια βόλτα στην εθνική και μετα τα 120 ακουγονταν φοβερός θόρυβος και επεφτε απίθανος αέρας πάνω στο κράνος, τους πήρα τηλ και μου είπαν να τους την στειλω πίσω αφου λοιπόν τους την εστειλα μου είπαν οτι η ζελατίνα ήταν χαραγμένη και δεν την δεχοτανε πίσω υπόψιν οτι η ζελατινα μπήκε -βγήκε στην μηχανή, με ενημερωσανε επίσης οτι μπορούσα να πάρω την ζελατίνα της z technick σε τιμή κόστους παίρνω λοιπόν την δευτερη ζελατίνα και βγήκε η ίδια πατάτα πάλι φασαρία πάλι αέρας τσατίστικα και εγω και πούλησα την μηχανή αλλα μου έμεινε η απάτη οτι πουλούσαν ζελατίνες που δηθεν ηταν κατάλληλες για το r1200r και τελικά μόνο κατάλληλες δεν ήταν την δευτερη ζελατινα την είχα τοποθετημένη 1 μήνα και ουτε γρατζουνια δεν έπαθε και μάλιστα για του λόγου το αληθες την εχω ακομη στο γκαράζ μου και καταλήγω 1ον δεν είναι καθόλου επαγγελματίες πουλάνε προιόντα για τα οποία δεν έχουν ιδια άποψη 2ον η πρώτη ζελατίνα ήταν ηδη γρατζουνισμένη οταν εφτασε σε εμενα (το καταλαβαινει κανεις απο αυτα που έγραψα) 3ον υποτίθεται οτι καπου θα την δινανε σαν μεταχειρησμενη και θα με ειδοποιουσαν -περασαν σχεδον 6-7 μήνες και ουτε τηλεφωνο ο δικηγορος μου μου ειπε να τους κανω μηνυση για παραπλάνηση καταναλωτη και το σκεφτομαι σοβαρα διότι νοιώθω οτι με κοροιδεψανε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 η πρώτη ζελατίνα ήταν ηδη γρατζουνισμένη οταν εφτασε σε εμενα (το καταλαβαινει κανεις απο αυτα που έγραψα) ...Doc, να πώ ? Τι πιο απλό απο την στιγμή που παραλαμβάνεις μιά ΗΔΗ χαραγμένη ζελατίνα, απο το να την....στείλεις κατευθείαν πίσω ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Δεν παμε καλα, τι σχεση εχει η ζελατινα η aftermarket εαν δεν σου αρεσε πανω στο μηχανακι με το μαγαζι;;;; ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγακι...δηλ οταν αγοραζεις κατι που δεν σου αρεσει τελικα και δεν ειναι αυτο που περιμενες φταιει το μαγαζι;;; Κανε τα παραπονα σου στην εταιρεια που κατασκευαζει αυτο το αξεσουαρ και πες τους δεν κανει αυτα που λετε... Οσο για την γρατζουνια, οπως την παραλαμβανεις την στελνεις επιτοπου πισω και ολα προχωρανε οπως πρεπει...δεν την κρατας, την ανοιγεις, την τοποθετεις επανω και μετα απαιτεις αντικατασταση...αυτα δεν συμβαινουν ΠΟΥΘΕΝΑ! Επισης, ειναι λογος το οτι δεν σου εκανε η aftermarket ζελατινα να πουλησεις το μηχανακι σου;;;;; Σορρυ αλλα εχω βγει απο τα ρουχα μου με αυτα που διαβαζω παιδες... -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) δημιουργηθηκαν 2 θεματα μεσα σε 1 30 ωρα με σκοπο το "θαψιμο" του ιδιου μαγαζιου.και ειδικα στο συγκεκριμενο υπαρχουν ασταθη επιχειρηματα που δεν πειθουν ουτε τον ιδιο τον παραπονουμενο.συγνωμη αλλα υπαρχουν κ νεα μελη που τα βλεπουν αυτα και μονο καλο δεν κανουν στο φορουμ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον karascy 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 δεν μας τα λες καλα φιλε ενα μαγαζι οταν θελουνε να ειναι επαγγελματιες αποζημιωνουν τον πελατη για ενα ελατωματικο προιον δεν κανουν την παπια δηλαδη αν παρω ενα ζευγαρι παπουτσια και τρυπησουν την ιδια μερα η ειναι στραβοφτιαγμενα (μαρκας nike) ποιος θα με αποζημιωσει η nike ή ο μαγαζατορας θα πρεπει να μου πει οκ παρεκατι αλλο με τα ιδια λεφτα ή παρε τα λεφτα σου πισω? οταν πουλας κατι εγγυασαι σαν μαγαζατορας και την ποιοτητα αλλα και την χρηστικοτητα αφτου που πουλας αυτο σημαινει εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος -πωλητης αλοιως ασχολησαι με την βοσκικη και στο φιναλε εγω την πακεταρα και την εστειλα αμεσως πισω και οσο αφορα για τον αν βγηκες απο τα ρουχα σου χεστηκα το τι αποτελει για μενα κριτηριο για να αλλαξω μια μηχανη ειναι δικο μου προβλημα κανεις δεν σε ρωτησε 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 και ξεκαθαριζω οτι ειχα μιλησει μαζι τους και τους ειχα εξηγησει οτι ειμαι 1,80 και θελω να ταξιδευω με 140-150 χιλ/ωρα χωρις πρόβλημα και ειδικα στην δευτερη ζελατινα επεμεινε ο πωλητης οτι 100% δεν θα ειχα πρόβλημααν αυτο δεν ειναι παραπλανηση ε συγνωμει τοτε, και οσο αφορα την πρωτη ζελατινα την εβαλα στο συνεργειο της bmw εκανα μια βολτα στην εθνικη τους πηρα τηλ τους ειπα οτι ειναι απαραδεκτη και μου ειπαν βγαλτε την και στειλτε την ε πως χαρακτηκε αμεσως και η z-technick δεν επαθε τιποτα τοσο καιρο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Δεν παμε καλα, τι σχεση εχει η ζελατινα η aftermarket εαν δεν σου αρεσε πανω στο μηχανακι με το μαγαζι;;;; ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγακι...δηλ οταν αγοραζεις κατι που δεν σου αρεσει τελικα και δεν ειναι αυτο που περιμενες φταιει το μαγαζι;;; Κανε τα παραπονα σου στην εταιρεια που κατασκευαζει αυτο το αξεσουαρ και πες τους δεν κανει αυτα που λετε... Οσο για την γρατζουνια, οπως την παραλαμβανεις την στελνεις επιτοπου πισω και ολα προχωρανε οπως πρεπει...δεν την κρατας, την ανοιγεις, την τοποθετεις επανω και μετα απαιτεις αντικατασταση...αυτα δεν συμβαινουν ΠΟΥΘΕΝΑ! Επισης, ειναι λογος το οτι δεν σου εκανε η aftermarket ζελατινα να πουλησεις το μηχανακι σου;;;;; Σορρυ αλλα εχω βγει απο τα ρουχα μου με αυτα που διαβαζω παιδες... -_- Κατω απο αλλες συνθηκες,ισως να ειχες και δικιο. Αλλα.......... Οταν καποιος μαγαζατορας βγαινει στα φορουμ και διαφημιζει την πραματια του,τοτε θα δεχετε και την κριτικη. Παρουσιαση της ζελατινας Ζ εχει γινει σε φορουμ για GS..!!! Αρα το δεν γνωριζει το τι πουλαει δεν στεκει............... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 παραθετω τον τροπο που διαφημιζεται η 1η ζελατινα Τουριστική ζελατίνα μεσαία "ERGO" κατάλληλη για το BMW R 1200 R από την Wunderlich με πολύ καλή αεροδυναμική που δίνει πολύ ωραία όψη στην μοτοσυκλέτα. και εδω η 2η Αυτή η ζελατίνα μπορεί να μετατρέψει τις μηχανές που νοούνται σαν "όχι-τουρισμού" σε πλήρως τουριστικές.Θα διώξει τον αέρα απο το στήθος και τους ώμους σας και φυσικά θα δώσει αίσθηση άνεσης στο ταξίδι,δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ταξιδέψετε πιο ξεκούραστα.Κατασκευασμένη από FMR polycarbonete πάχους 4,5 χιλ. Διαστάσεις : Ύψος * Πλάτος 47x47.6 εκ. αν αυτο δεν ειναι παραπλανηση τοτε τι να πω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Αν η givi π.χ δεν φτιάχνει καλές ζελατίνες φταίει το motoraid που τις μεταπουλάει!!!!! Έλεος! Στο κάτω κάτω ειδικά σε προιόντα όπως οι ζελατίνες, κάτι που εσένα μπορεί να μην σε βολέψει εμένα να μου κάτσει κουτί λόγο σωματικής διάπλασης φυσικά. Να μου πεις οτι στην έστειλε γρατζουνισμένη ΟΚ αλλά και πάλι ας την έστελνες πίσω να στην αντικαταστήσουν κι αν δεν το έκαναν τότε το ξανασυζητούσαμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 βασικα το θεμα το ειχα ψιλοξεχασει αλλα τωρα που διαβασα την περιπετεια του φιλου το ξαναθυμηθηκα και αναψα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) παραθετω τον τροπο που διαφημιζεται η 1η ζελατινα Τουριστική ζελατίνα μεσαία "ERGO" κατάλληλη για το BMW R 1200 R από την Wunderlich με πολύ καλή αεροδυναμική που δίνει πολύ ωραία όψη στην μοτοσυκλέτα. και εδω η 2η Αυτή η ζελατίνα μπορεί να μετατρέψει τις μηχανές που νοούνται σαν "όχι-τουρισμού" σε πλήρως τουριστικές.Θα διώξει τον αέρα απο το στήθος και τους ώμους σας και φυσικά θα δώσει αίσθηση άνεσης στο ταξίδι,δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ταξιδέψετε πιο ξεκούραστα.Κατασκευασμένη από FMR polycarbonete πάχους 4,5 χιλ. Διαστάσεις : Ύψος * Πλάτος 47x47.6 εκ. αν αυτο δεν ειναι παραπλανηση τοτε τι να πω παραπλανηση;που;στη διαφημιση;;που ειναι το αλφα κ το ωμεγα της διαφημισης η παραπλανηση!αυτος ειναι ο σκοπος της γι αυτο και πολλες φορες αυτες οι δυο εννοιες ταυτιζονται.δεν τα λεω αυτα για να το παιξω εξυπνος κ ουτε εχω κατι μαζι σου απλα επειδη εγραψες κατι για μηνυσεις κτλ...αν ηταν ετσι θα επρεπε να μηνυθουν ολες οι εταιρειες (μεγαλες-μικρες) του κοσμου! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον karascy Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 οχι δεν κανω παραπονα για τις γρατζουνιες τις οποιες αυτοι τις ειδανε και αυτη ηταν και η δικαιολογια τους αλλωστε για να μην μου αλλαξουνε την ζελατινα κανω παραπονα διοτι μιλησα πιο μπροστα μαζι τους τους ειπα ειμαι 1.80 θελω να ταξιδευω με 140+ και κου ειπανε οκ ε κατσε ρε φιλε που κολαει λοιπον ο δικος σου σωματοτυπος απο την στιγμη που ξεκαθαριζω τι θελω και ποσο υψος εχω? και επισης εβαλα και τον τροπο που διαφημιζονται οι εν λογω ζελατινες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) 1ον δεν είναι καθόλου επαγγελματίες πουλάνε προιόντα για τα οποία δεν έχουν ιδια άποψη Δηλαδή για όποιο μοντέλο πουλάνε ζελατίνα θα έπρεπε να τον έχουν τεστάρει προσωπικά ε?Και για όλα τα ύψη αναβατών ε? Ωραίος! Δεν θα χαρακτηρίσω εσένα γενικά σαν άνθρωπο , αλλά τα συγκεκριμένα επιχειρήματά σου είναι γελοία και αβάσιμα σε σημείο να γίνονται ύποπτα!!! Εγώ έχω αγοράσει αρκετές φορές και από το σάιτ αλλά και από το μαγαζί στην Πάτρα όταν βρέθηκα εκεί και τα παιδιά είναι επαγγελματίες από τους λίγους στον χώρο ! Κατά τα άλλα εγώ προτείνω να κάνεις μήνυση να γελάσει το πανελλήνιο στο δικαστήριο ! Τέλος άν ήμουν εγώ ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταστήματος θα σου έκανα και εγώ μήνυση ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον GoodBye Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 δεν ειναι ετσι δες τι γραφει Αυτή η ζελατίνα μπορεί να μετατρέψει τις μηχανές που νοούνται σαν "όχι-τουρισμού" σε πλήρως τουριστικές.Θα διώξει τον αέρα απο το στήθος και τους ώμους σας και φυσικά θα δώσει αίσθηση άνεσης στο ταξίδι,δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ταξιδέψετε πιο ξεκούραστα.Κατασκευασμένη από FMR polycarbonete πάχους 4,5 χιλ. Διαστάσεις : Ύψος * Πλάτος 47x47.6 εκ. αυτο λεγετε παραπλανηση υποσχεται κατι το οποιο δεν ισχυει δεν λεει ας πουμε θα σας κανει να νοιωσεται ανετοι κ.λ.π πραγμα το οποιο ειναι υποκειμενικο αλλα οτι μετατρεπει μια μοτο οχι τουρισμου σε ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗοταν χαρακτηριζεις τα επιχειρηματα καποιου σαν γελοια ειναι σαν να χαρακτηριζεις και τον ιδιο για αυτο αι σιχτιρι φιλαρακο υπαρχουν αλλοι τροποι να εκφραστεις με περισσοτερη ευγενεια ετσι να μιλας στα φιλαρακια σου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 .συγνωμη αλλα υπαρχουν κ νεα μελη που τα βλεπουν αυτα και μονο καλο δεν κανουν στο φορουμ. ρε τσου ρε λακη ορσε απο εδω.ακου εκει δεν κανουνε καλο.οποιος δεν γουσταρει να μην μπαινει και να βλεπει.δεν κραταμε κανεναν με το ζορι. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Φιλε μου το λαθος ειναι καθαρα ολο δικο σου. Σου ερχεται μια ζελατινα με χαρακια και πας και την βαζεις πανω στο μηχανακι σου;; Τηλεφωνακι και την στελνεις πισω.Δεν την βαζεις πανω στο μηχανακι σου και οταν δεις δεν σου κανει την στελνεις πισω. Καλα εκαναν και δεν την πηραν πισω αφου ειχε γρατζουνια απο την στιγμη που προυπηρχε και δεν την εστειλες πισω. Οσο για το εαν εκανε δουλεια.Ειναι σαν τα λαστιχα.Δλδ εαν δεν αρμοζει στο στυλ οδηγησης σου ενας τυπος ελαστικων φταιει ο λαστιχας που στα εβαλε;;Δλδ εαν σε εκεινον ταιριαζουν ειναι κλεφτης;; Σορρυ αλλα δεν πειθει το στορυ και οταν αρκετοι απο εμας εχουμε ψωνισει και εχουμε θετικη γνωμη για το εν λογω καταστημα μου φαινεται καπως το "περσινα ξινα σταφυλια" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) αν δν κανω λαθος η εργοστασιακη ζελατινα του gs που ειναι η πλεον τουριστικη μοτοσυκλετα ειναι περιπου 40cm.αυτη που αναφερεις ειναι 47cm.οποτε θεωρητικα κανει αυτο που λεει κ ο χαρακτηρισμος της ειναι πληρης αποδεκτος... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον karascy 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) και τελοιωνω εδω την κουβεντα απο την στιγμη που αρχιζουν τετοιες επιθεσεις με χαρακτηρισμους εγω δεν συμμετεχω και παρακαλω τον διαχειριστη να διαγραψει το θεμα την διαφορα μου με την εταιρεια θα την λυσω εγω με την ιδια την εταιρεια Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον DOCORTHO 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) οταν χαρακτηριζεις τα επιχειρηματα καποιου σαν γελοια ειναι σαν να χαρακτηριζεις και τον ιδιο για αυτο αι σιχτιρι φιλαρακο υπαρχουν αλλοι τροποι να εκφραστεις με περισσοτερη ευγενεια ετσι να μιλας στα φιλαρακια σου Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός στο αν είσαι τώρα είμαι σίγουρος! Κάνε μας την χάρη! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον GoodBye 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 αν δν κανω λαθος η εργοστασιακη ζελατινα του gs που ειναι η πλεον τουριστικη μοτοσυκλετα ειναι περιπου 40cm.αυτη που αναφερεις ειναι 47cm.οποτε θεωρητικα κανει αυτο που λεει κ ο χαρακτηρισμος της ειναι πληρης αποδεκτος... εσυ εισαι αυτος στο μηχανακι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 εσυ εισαι αυτος στο μηχανακι; στον πληθυντικο παρακαλω.δν με βλεπεις γερο ανθρωπο; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ, προσωπικά, δεν έχω την απαίτηση από ένα μαγαζί να δοκιμάζει όλα τα προϊόντα που πουλάει... Καλά θα ήταν να μου έλεγαν τι γίνεται αν βάλω μία π.χ. MRA Vario στο Deauville αλλά πού να βρουν Deauville για να κάνουν το τεστ οι άνθρωποι; Σοβαρά όμως τώρα, άλλο δεν μπαίνει στη μηχανή γιατί δεν κάνει γι' αυτήν κι άλλο έχει φασαρία... Η φασαρία είναι υποκειμενικό πράγμα και εξαρτάται κι από χιλιάδες παράγοντες (ύψος αναβάτη, κράνος, στάση σώματος, ταχύτητα, ωτοασπίδες, ανεκτικότητα του αναβάτη στον θόρυβο κλπ κλπ). Αν η κάθε Givi & κάθε Z-Technic διαφημίζει ότι έκανε την σούπερ σωστή και ήσυχη ζελατίνα, αυτό θα πει και το μαγαζί, τι να κάνει τεστ σε αεροσήραγγα;... Γι' αυτό υπάρχουν τα φόρουμς και οι άλλοι αναβάτες για να μας λένε τη γνώμη και την εμπειρία τους (που πάλι δεν σημαίνει και τίποτε, είπαμε χιλιάδες οι παράγοντες...). Ακόμη κι αν δεν μπαίνει κάτι σε μια μηχανή ενώ διαφημίζεται ότι είναι γι' αυτήν, το μαγαζί δεν φταίει γιατί πουλάει ότι δίνουν οι προμηθευτές. Φταίνε οι προμηθευτές που λένε ότι ταιριάζει και το μαγαζί απλώς οφείλει να πάρει πίσω το προϊόν για να το επιστρέψει στον προμηθευτή και να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία, τίποτε άλλο! Στην δική σου περίπτωση φίλε, νομίζω ότι κακώς δέχθηκες μια εξ' αρχής γρατζουνισμένη ζελατίνα. Έπρεπε να την επιστρέψεις γιατί αλλιώς δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν έγινε στην τοποθέτηση η ζημιά... Φαντάσου πόσοι εκεί έξω παίρνουν κάτι, το χαλάνε και μετά θέλουν να το επιστρέψουν να το φεσωθεί το μαγαζί (δεν λέω ότι αυτό έκανες, γενικά μιλάω, υπάρχουν πολλά λαμόγια εκεί έξω...). Το μόνο που προσάπτω στο μαγαζί στην περίπτωσή σου είναι ότι σου είπε από το τηλέφωνο ότι δεν θα έχεις φασαρία με μία ζελατίνα, έπρεπε απλά να σου πει ότι δεν μπορεί να ξέρει αν εσύ προσωπικά θα τη βρεις ήσυχη, αν θα σου ταιριάξει ή όχι... εν ολίγοις, κακώς σου απάντησαν προσωπικά, έπρεπε απλά να πουν ότι είναι μία τουριστική ζελατίνα που ενδεχομένως να βρεις ήσυχη, το ρίσκο της αγοράς δικό σου... ;) (και πάλι όμως δεν το θεωρώ παραπλάνηση, στο κάτω κάτω αυτοί μπορεί να τη δοκίμασαν και να τους έκανε διαφορά... Κακώς ρώτησες και κατ' επέκταση κακώς απάντησαν σε τέτοια ερώτηση...) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2011 από τον zoo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 εγω είχα παραγγήλει μια ζελατίνα για το r1200r απο την motoraid την πηγα στην επισημη αντιπροσωπεία της BMW στα Χανια την τοποθετήσαν εκανα μια βόλτα στην εθνική και μετα τα 120 ακουγονταν φοβερός θόρυβος και επεφτε απίθανος αέρας πάνω στο κράνος, τους πήρα τηλ και μου είπαν να τους την στειλω πίσω αφου λοιπόν τους την εστειλα μου είπαν οτι η ζελατίνα ήταν χαραγμένη και δεν την δεχοτανε πίσω υπόψιν οτι η ζελατινα μπήκε -βγήκε στην μηχανή, με ενημερωσανε επίσης οτι μπορούσα να πάρω την ζελατίνα της z technick σε τιμή κόστους παίρνω λοιπόν την δευτερη ζελατίνα και βγήκε η ίδια πατάτα πάλι φασαρία πάλι αέρας τσατίστικα και εγω και πούλησα την μηχανή αλλα μου έμεινε η απάτη οτι πουλούσαν ζελατίνες που δηθεν ηταν κατάλληλες για το r1200r και τελικά μόνο κατάλληλες δεν ήταν την δευτερη ζελατινα την είχα τοποθετημένη 1 μήνα και ουτε γρατζουνια δεν έπαθε και μάλιστα για του λόγου το αληθες την εχω ακομη στο γκαράζ μου και καταλήγω 1ον δεν είναι καθόλου επαγγελματίες πουλάνε προιόντα για τα οποία δεν έχουν ιδια άποψη 2ον η πρώτη ζελατίνα ήταν ηδη γρατζουνισμένη οταν εφτασε σε εμενα (το καταλαβαινει κανεις απο αυτα που έγραψα) 3ον υποτίθεται οτι καπου θα την δινανε σαν μεταχειρησμενη και θα με ειδοποιουσαν -περασαν σχεδον 6-7 μήνες και ουτε τηλεφωνο ο δικηγορος μου μου ειπε να τους κανω μηνυση για παραπλάνηση καταναλωτη και το σκεφτομαι σοβαρα διότι νοιώθω οτι με κοροιδεψανε Εξαιρετικά....και έρχομαι και απαντάω και εδώ... Αγαπητέ DOCORTHO , όπως έχουμε μιλήσει και μαζί , συμφωνήσαμε οτι αφου δεν σε καλύπτει η ζελατίνα , φυσικά και να την στείλεις πίσω, για να αλλαχτεί από εμάς με την ZTechnik. Οι άνθρωποι που συσκευασαν τη ζελατίνα , την έβαλαν στο κουτι και τα παρελκόμενα αυτής (σιδερένια μπράτσα) σε μια σακούλα του Βερόπουλου (μπορεί να ήταν και ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν θυμάμαι) η οποία όμως ηταν σκισμένη και ως εκ τουτου είχαν γδάρει ελαφρως τη ζελατίνα ορατες εύκολα με γυμνό ματι !!!! Με αυτή την προυποθεση, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΩΛΗΘΕΙ - ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΣΩ ΚΛΠ η ζελατίνα όωπς το καταλαβαίνετε !!!! ΕΑΝ η ζελατίνα ήταν ήδη γρατζουνισμένη (η οποία αποστέλεται όπως παραλαμβάνεται από την Wundelich συγκεκριμένα) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ και να μην γινει καμια προσπάθεια εγκατάστασης και φυσικά δοκιμής.. Περιττό βέβαια να πω οτι αυτό ποτε δεν αναφέρθηκε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία.. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως και στις 2 περιπτώσεις (παρόν θέμα και το προηγουμενο) οι πελάτες κλείνουν το τηλέφωνο δείχνοντας οτι έχουν κατανοήσει πλήρως αυτα που λέμε (για τα οποια υπάρχουν αποδείξεις με φωτογραφίες) και είναι οκ ! Περαν τουτου, αν θέλαμε να είμαστε απόλυτα επαγγελματίες , θα μπορουσαμε να στειλουμε πισω την ίδια ζελατίνα και να μην κάνουμε καμία έκπτωση στην 2η !!!! Δεν ξέρω κατα πόσο εκτιμήθηκε το γεγονός του οτι αποστείλαμε τη 2η ζελατίνα με τιμή κόστους. Απο και και πέρα, για το αν κάνει δουλεια ή όχι η ζελατίνα κλπ, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Συγκεκριμένα η ZTechik έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτκές παγκοσμίως για την κατασκευή της και αεροδυναμική, αλλά το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το θέμα της κάλυψης από τον αέρα είναι άλλο θέμα.. Περαν τουτου,όποιος έχει παράπονα με προϊόντα τα οποία εισάγωουμε και μας κάνει παράπονα για τη λειτουργία τους, να είστε σίγουροι οτι μεταφέρονται στον κατασκευαστή. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε εμεις οι κατασκευαστές και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω...Σχετικά με το θέμα της παραπλάνησης...δεν το σχολιάζω...η παγκόσμια αγορά και forum δείχνει το αν παραπλανούμε ή όχι στο θέμα των ZTechnik. Από κει και πέρα, θα μπορσεουμε όλοι να κατηγορήσουμε τις εταιρίες κρανών πχ , που δεν κάνουν οτι λένε οτι προσφέρουνν (αλλα μην ξεχνάμε..έχουμε και διαφορετικά κεφάλια...) Τέλος, επειδη το θέμα των ζελατινών είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ , στην κάθε απόδειξη υπάρχει ειδική παραγραφος που λεει ξεκάθαρα τι πρέπει να γίνει σε περίπωση που λάβετε μια γρατζουνισμένη ζελατίνα..εαν θέλετε, την παραθέτω και εδώ. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 αν δν κανω λαθος η εργοστασιακη ζελατινα του gs που ειναι η πλεον τουριστικη μοτοσυκλετα ειναι περιπου 40cm.αυτη που αναφερεις ειναι 47cm.οποτε θεωρητικα κανει αυτο που λεει κ ο χαρακτηρισμος της ειναι πληρης αποδεκτος... μιλάει για το R. όχι GS... Πάντως κατάλαβα ότι η 1η ζελατίνα ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ (αφου 7-8 μηνες αναμένεις ) και αντικαταστάθηκε στην ίδια τιμή με την...Ζ. έτσι είχες την ευκαιρία να δοκιμάσεις 2 ζελατίνες στην τιμή της μίας,κάτι που είναι σπάνιο στην εποχή μας... Αν αντιλαμβάνομαι κάτι λάθος, διόρθωσε με! Αν είχες επιστρέψει ΑΜΕΣΑ όμως την 1η, εφόσον ηταν ηδη ελαττωματική=χαραγμένη, ΔΕΝ θα είχες την ευκαιρία να την κοτσάρεις πάνω, και βέβαια θα είχες την απορία αν θα ΔΟΥΛΕΥΕ σωστά και αν θα σε κάλυπτε. Το ρίσκαρες και την έβαλες. Παρόλα αυτά, στην αλλάξανε με μια άλλη. Και παρόλα αυτά, πάλι δεν σε βόλεψε..... Πάσο. όταν ποστάρουμε τέτοια ''πόστ'', αν μη τι άλλο οφείλουμε να ξεκαθαρίζουμε΄ΟΛΗ την εικόνα, ωστε κι εμεις αυριο-μεθαυριο που θα παμε για ψωνια, να ξερουμε που θα πέσουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 οχι δεν κανω παραπονα για τις γρατζουνιες τις οποιες αυτοι τις ειδανε και αυτη ηταν και η δικαιολογια τους αλλωστε για να μην μου αλλαξουνε την ζελατινα κανω παραπονα διοτι μιλησα πιο μπροστα μαζι τους τους ειπα ειμαι 1.80 θελω να ταξιδευω με 140+ και κου ειπανε οκ ε κατσε ρε φιλε που κολαει λοιπον ο δικος σου σωματοτυπος απο την στιγμη που ξεκαθαριζω τι θελω και ποσο υψος εχω? και επισης εβαλα και τον τροπο που διαφημιζονται οι εν λογω ζελατινες Ψάξε λίγο στα παγκόσμια forum και θα δεις για τι ποιότητα μιλάμε !! Απο κει και πε΄ρα, δες τις διαστάσεις και δες ποσο μεγάλη είναι ζελατίνα. Τέλος, στην Πάτρα έχουμε βάλει live 3 ζελατίνες ZTEchink (2 κοντες, και μια ψηλή) με αποκορύφωμα έναν πελάτη 1,87 , και μας είπε χαρακτηριστικά "η ζελατίνα δεν παιζεται, με 150 άνετα" . Άρα - το ύψος - τα παγκόσμια fora - το ζωντανό feedback απο πελατες μας δίνουν μια σχετική εμπειρια που φυσικά μπορουμε να μεταφέρουμε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες