alexvan 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 Καλημέρα στην παρέα. Θεωρώ πολύ οφέλιμη τη διαδικασία του να κάτσει καποιος να κάνει ένα μικρό προσωπικό review για τις διάφορες αγορές του μια και προσωπικά είναι κάτι που βρίσκω απείρως χρησιμότερο από τη μαρκετίστικη φιλοσοφία παρουσίασης προϊόντων από "επίσημες" πηγές και "οίκους αξιολόγησης". Και έρχομαι στο ψητό: Το QWEST είναι το νέο μου κράνος λοιπόν και έχω να σας παραθέσω τα εξής από τη μικρή συμβίωση μαζί του. ΑΡΝΗΤΙΚΑ - δεν αφαιρείται η εσωτερική επένδυση - μέτριος προς καλός ο εξαερισμός - μικρή γκάμα χρωματικών επιλογών - ακόμα πιο ελάχιστες επιλογές γραφικών με μαγάλη διαφορά τιμής ΘΕΤΙΚΑ - άριστο ζύγισμα στο κεφάλι παρά το θεωρητικά μεγάλο βάρος του - αθόρυβο - φοβερός μηχανισμός Ζελατίνας ο οποίος στο κλείσιμο της τη βεντουζάρει πάνω στο κράνος κλείνοντας τα όποια κενά - η γνωστή ποιοτική επένδυση της SHOEI -τιμή (μονόχρωμου) πρόκληση Στην αναζήτηση μου για κράνος στο επικείμενο ταξίδι μου στην Ευρώπη αυτό το οποίο θέλησα να βρω ήταν ένα όσο το δυνατόν πιο άνετο κράνος τόσο από πλευράς θορύβου, όο και από πλευράς άνεσης στην πολύωρη οδήγηση. Το Συγκεκριμένο ήταν επιλογή μου ανάμεσα σε Schouberth, Arai Quantum και Xlite. To xlite και το Arai απορρίφθηκαν αμλεσως λόγω του ότι η φόρμα τους απλά δεν κάθησ στο κεφαλι μου. Ξέρετε το πρόβλημα με το ένα νούμερο να είναι σα μέγκενη και το αμέσως επόμενο σαν κράνος εκστρατείας χαρισμένο από αιχμάλωτο. Επίσης θεωρώ το Αrai πολύ υπερτιμημένο, αλλά αυτή είναι η δικιά μου άποψη. Πραγματικά αυτο που εντυπωσιάζει στο QWEST είναι ότι μετά από κάποια στιγμή δεν νοιώθεις ότι φοράς κράνος στο κεφάλι σου. Τεράστιο οπτικό πεδίο, σου εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο, εν'ω ταυτόχρονα ο θόρυβος είναι ο ελάχιστος δυνατός.Πραγματικά αποκάλυψη στην οδήγηση. Απορώ που η SHOEI το έχει βαφτίσει τουριστικό και το έχει βάλει στη βάση της γκάμας της. Εντάξει σίγουρα δεν έχει τα φοβερά γραφικά του 1100 ή τα δυναμικά χαρακτηριστικά πίστας του Χ Spirit. Πιστεύω όμως ότι τα χαρτιά από την πράξη απέχουν και τα πράγματα στη γκάμα της εταιρείας θα μπορούσαν να είναι και αντίθετα από πλευράς τιμής. Αν νομίζετε ότι τα παραλέω δεν έχετε παρά να το δικιμάσετε όπου το πετύχετε διαθέσιμο. Πάντως εμένα μου έκατσε θαυμάσια και ως φυσική συνέχεια του Multitec το οποίο βέβαια θα με συντροφεύει για κάμπποσο καιρό ακόμα. Αφήστε που με την έλευση του νέου το παλιό έκανε ένα spa αναζωογόνησης και μετά από τέσσερα συναπτά έτη δείχνει πάλι καινούργιο. ο παλιός το νέο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2011 μαλλον την επόμενη εβδομαδα αυτό θα παρω γιατί το ψήνω ενα μηνα πλέον. το bloodflow συγκεκριμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 εκπληκτικό κράνος τελικά το αγόρασα χθες, έχει πολύ καλή εφαρμογή και όπως ειχε πει και καποιος συμφορουμήτης γι αυτό δεν το νιώθεις καθόλου πανω στο κεφάλι σου. ειναι σαν να μην φοράς κράνος παρότι δεν ειναι και ελαφρύ. εχει πολύ μεγάλη ορατότητα, νιώθεις λες και φοράς τα παλιά αστροναυτόκρανα που ήταν μια γυαλινη γυάλα γύρω απο το κεφάλι σου. είναι αρκετά αθόρυβο, περισσότερο απο το hjc hq-1 carbon που είχα παλαιότερα. αλλα απο τα 80χλμ και άνω προκείπτει ενα μικρό σφύριγμα σαν να χανει απο κάπου αέρα. θα το κοιτάξω μήπως δεν κλείνω καλά την ζελατίνα ή δεν κλείνει καλά καποιος αεραγωγός. παντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ τόπ κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 και γω αυτο εχω εδω και 6 μήνες και ειναι οντως φανταστικό! +750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 πόσο πήγε το μαλλί παίδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 εχει πολύ μεγάλη ορατότητα, νιώθεις λες και φοράς τα παλιά αστροναυτόκρανα που ήταν μια γυαλινη γυάλα γύρω απο το κεφάλι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 επαναφερω το θεμα οπου θα μου ηταν πολυ χρησιμες γνωμες/κριτικες απο αλλους κατοχους του συγκεκριμενου μια και ψηνομαι αρκετα.... Καποιοι παντως το κατεκριναν ως θορυβωδες .....βεβαια εξαρταται καπως και απο τι μηχανη εχεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 το δοκιμασα χθες οπως και το XR-1100 και μου φανηκαν φανταστικά και τα 2 !!! Φοβερη εφαρμογή, άψογο ζύγισμα (σου φαινοταν οτι ηταν ελαφρυτερο απο 1350gr...) Το αρνητικό της υπόθεσης ειναι οτι καλείσε να σκασεις 480€ και 410€ για xr & qwest αντιστοιχα (με γραφικά). Στο net εχεις ομως μια διαφορά 60€ τουλαχιστον... Το θέμα ειναι αν αξιζει η διαφορά τιμης για 3 αεραγωγούς παραπανω και για τα +1-2 σημεια ασφαλείας που σου προσφερει το xr.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Εχω το συγκεκριμενο κρανος εναμιση χρονο τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,μοναδικο μειονεκτημα για εμενα ειναι οτι η εσωτερικη επενδυση δεν ειναι πληρως αποσπωμενη (βγαινουν μονο τα μαγουλα). Απο ζυγισμα-θορυβο για τα δικα μου δεδομενα τα παει περιφημα . Βαζω και μια φωτο ετσι γιατι χαρηκα τωρα... :P Uploaded with ImageShack.us 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Νεο κρανάκι τελικά...XR-1100 με γραφικα 339€ (ιντερνετ) τζαμπα πραμα λεμε!!! Πολυ ανωτερη ποιότητα απο το hjc που εχω, αλλο κρανος τελείως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Απο που ;;μεγεθη υπαρχουν ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oikopedofagos 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 http://www.helmetcity.co.uk/categories/New-Year-Sale/Helmets-Sale/Shoei-Helmet-Clearance/Shoei-XR1100-Clearance/ Aπό μεγέθη τo el capitan που κοιταξα τα έχει όλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ευχαριστω-δυστυχως δεν εχει μεδιουμ,μονο στο καπιταν ,... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες