Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 Λοιπον παιδες επανερχομαι με ενα φλεγων θεμα για τους πιτσιρικαδες στην ηλικια μου... η εξατμηση... ψαχνοντας εχω κατι εξατμησεις στα υποψην... εσεις τι θα προτεινατε? 1)το μηχανακι ειναι 50 2)το μηχανακι ειναι δαυτονα dy απομιμηση του supra δηλαδη... 3)δεν θελω ελευθερας. 4)ισως να δωσει κατι σε επιδωσεις εσεις τι θα προτεινατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 Την πιο φθηνη , διαλεξε απλα μια ποιοτικη μαρκα , βαλ'τη και μη του κανεις τιποτα αλλο μεχρι να το δωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. Ποια θα προτεινες? εχω βρει μια sebring με μικρη μπουκα 36 ευρω.. υπαρχει περιπτωση αμα βαλω για μηχανακι που ειναι 115 να χασω επιδοσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DDjimakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 sebring και 36ευρω για γνησια καπως απιθανο.(πληροφοριακα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empty 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Έχει απο www.stelpet.gr εξατμίσεις serbing ή motorsport που αξίζουν.Έγω σκέφτομαι να βάλω μια serbing με μεγάλη μπούκα 42 ευρώ.Όμορφος ήχος και καλύτερες επιδόσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Με μια εξατμιση μονο ΔΕΝ κερδιζει δυναμη , αν δε γινει και ζιγκλερωμα τοτε θα πηγαινει χειροτερα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 χαχαχαχα ειμαι στο αθλημα και τα ξερω την χοανη την εχω ηδη το θεμα ειναι η εξατμηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Έχει απο www.stelpet.gr εξατμίσεις serbing ή motorsport που αξίζουν.Έγω σκέφτομαι να βάλω μια serbing με μεγάλη μπούκα 42 ευρώ.Όμορφος ήχος και καλύτερες επιδόσεις. σε τι μηχανακι αν επιτρεπετε? και εγω απο STELPET θα παρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχει απο www.stelpet.gr εξατμίσεις serbing ή motorsport που αξίζουν.Έγω σκέφτομαι να βάλω μια serbing με μεγάλη μπούκα 42 ευρώ.Όμορφος ήχος και καλύτερες επιδόσεις. με μεγαλη μπουκα κανει πολυ θορυβο? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2011 από τον Snake-eyes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empty 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2011 Lifan Evo Z,απομίμηση του yamaha z άλλα τετράχρονο 50αράκι 52mm.Δές την φώτο ;) Lifan Evo Z Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2011 ααα ναι το ξερω αυτο το μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 με μεγαλη μπουκα κανει πολυ θορυβο? Κεγω για sebring σκεφτομαι..Για sprinter 50cc.Μεγαλη η μικρη μπουκα?Θελω μπασο ηχο κ οχι πλ δυνατο..Βοηθηστε!:-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empty 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Κεγω για sebring σκεφτομαι..Για sprinter 50cc.Μεγαλη η μικρη μπουκα?Θελω μπασο ηχο κ οχι πλ δυνατο..Βοηθηστε!:-) Πάρε με μικρή μπούκα δεν κάνει τόσο δυνατό ήχο και για μετά υπάρχουν και οι σιγαστήρες ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Πάρε με μικρή μπούκα δεν κάνει τόσο δυνατό ήχο και για μετά υπάρχουν και οι σιγαστήρες ;) Επειδη ειμαι Κερκυρα και δν την εχω βρει εδω την μουφα Σεμπριγκ αν βαλω μια Μοτοσπορτ με μικρη μπουκα θ σπαει νευρα?Εχει καθολου μπασο ηχο?Ειμαι σε διλλημα δν ξερω τ να κανω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες