Jump to content
Snake-eyes

50cc exhaust system!

Recommended Posts

Λοιπον παιδες επανερχομαι με ενα φλεγων θεμα για τους πιτσιρικαδες στην ηλικια μου... η εξατμηση... ψαχνοντας εχω κατι εξατμησεις στα υποψην... εσεις τι θα προτεινατε?

1)το μηχανακι ειναι 50

2)το μηχανακι ειναι δαυτονα dy απομιμηση του supra δηλαδη...

3)δεν θελω ελευθερας. :aggressive:

4)ισως να δωσει κατι σε επιδωσεις :whistling:

εσεις τι θα προτεινατε? :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Την πιο φθηνη , διαλεξε απλα μια ποιοτικη μαρκα , βαλ'τη και μη του κανεις τιποτα αλλο μεχρι να το δωσεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. Ποια θα προτεινες? εχω βρει μια sebring με μικρη μπουκα 36 ευρω.. υπαρχει περιπτωση αμα βαλω για μηχανακι που ειναι 115 να χασω επιδοσεις? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει απο www.stelpet.gr εξατμίσεις serbing ή motorsport που αξίζουν.Έγω σκέφτομαι να βάλω μια serbing με μεγάλη μπούκα 42 ευρώ.Όμορφος ήχος και καλύτερες επιδόσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με μια εξατμιση μονο ΔΕΝ κερδιζει δυναμη , αν δε γινει και ζιγκλερωμα τοτε θα πηγαινει χειροτερα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα ειμαι στο αθλημα και τα ξερω την χοανη την εχω ηδη το θεμα ειναι η εξατμηση... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει απο www.stelpet.gr εξατμίσεις serbing ή motorsport που αξίζουν.Έγω σκέφτομαι να βάλω μια serbing με μεγάλη μπούκα 42 ευρώ.Όμορφος ήχος και καλύτερες επιδόσεις.

σε τι μηχανακι αν επιτρεπετε? και εγω απο STELPET θα παρω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με μεγαλη μπουκα κανει πολυ θορυβο?

Τροποποιήθηκε από τον Snake-eyes

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με μεγαλη μπουκα κανει πολυ θορυβο?

Κεγω για sebring σκεφτομαι..Για sprinter 50cc.Μεγαλη η μικρη μπουκα?Θελω μπασο ηχο κ οχι πλ δυνατο..Βοηθηστε!:-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κεγω για sebring σκεφτομαι..Για sprinter 50cc.Μεγαλη η μικρη μπουκα?Θελω μπασο ηχο κ οχι πλ δυνατο..Βοηθηστε!:-)

Πάρε με μικρή μπούκα δεν κάνει τόσο δυνατό ήχο και για μετά υπάρχουν και οι σιγαστήρες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε με μικρή μπούκα δεν κάνει τόσο δυνατό ήχο και για μετά υπάρχουν και οι σιγαστήρες ;)

Επειδη ειμαι Κερκυρα και δν την εχω βρει εδω την μουφα Σεμπριγκ αν βαλω μια Μοτοσπορτ με μικρη μπουκα θ σπαει νευρα?Εχει καθολου μπασο ηχο?Ειμαι σε διλλημα δν ξερω τ να κανω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα