Jump to content
NERRY

Συνέντευξη του Νίκου Σπανού

Recommended Posts

Ελέος ρε γαμώτο.... Εμείς οι έλληνες τα ξέρουμε όλα... Και γω έχω ακούσει ότι τα KTM βγάζουν ζημιές αλλά δεν βγαίνω να το αναπαράγω δεξιά και αριστέρα σαν δική μου διαπίστωση... Και μην μου πει κανείς για τα κινέζικα, γιατί όλοι την έχουμε πατησεί με ένα κινέζικο προιόν ακόμα και αν δεν ήταν μηχανή...

Μπόρει τα ΚΤΜ να βγάζουν πιο εύκολα πρόβλημα, αλλά σύμφωνα με τους κατόχους τους, αν τα προσέχεις δεν κάνουν κιχ... Απλά στην ελλάδα αν δούν κάτι ωραίο, το πέρνουν, το γράφουν στα παπ@ρια τους ( αυτοί που το πέρνουν μόνο για μόστρα ) και μέτα παραπονιούνται οτι χάλασε το γαμ_νο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:spam:

Δε λες ολη την αληθεια αλλα δεν πειραζει, καποια στιγμη θα σε μαθουν και οι υπολοιποι. Για ό,τι αλλο χρειαστεις υπαρχουν και τα πμ :lock:

:spam:

Bγαίνω κι εγώ off topic αλλά τέτοιες δηλώσεις με υπονοούμενα δεν πρέπει να μένουν αφήνοντας εντυπώσεις.

Πάμε λοιπόν...

Ναι ναι... ο αλητάμπουρας ο alx, ο δικτάτορας, o κολλημένος bmwδάκιας με το καλύτερο μηχανάκι από καταβολής κόσμου του μοτοσυκλετισμού, κτλ κτλ κτλ... :D

Ξέρω ξέρω... στον Καιάδα ο alx μόλις με μάθουν κι υπόλοιποι απ' όταν φύγατε εσείς (από τις αρχές του 2008 δηλαδή... εδώ και 4 χρόνια :whistling: ) τότε θα με αφορήσουν :D

Πάντως, ή όλοι αυτοί είναι καθυστερημένοι (για να κάνουν να καταλάβουν έναν άνθρωπο 4 χρόνια), ή κάτι λάθος λες :whistling:

Α... κάτι που ξέχασα. Το mybike δεν είναι ο ALX ούτε είμαι το επίκεντρο του κόσμου για να ασχολούνται όλοι μαζί μου ξέρεις :winking:

Τέλος off topic

Τροποποιήθηκε από τον ALX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν κόβετε τα off topic που δεν ενδιαφέρουν και κανέναν? Αν ο Σπανός είναι να φτάσει τις 100 σελίδες για να συζητάμε ο,τι να'ναι, τζάμπα διαφήμιση του κάνουμε

:thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελέος ρε γαμώτο.... Εμείς οι έλληνες τα ξέρουμε όλα... Και γω έχω ακούσει ότι τα KTM βγάζουν ζημιές αλλά δεν βγαίνω να το αναπαράγω δεξιά και αριστέρα σαν δική μου διαπίστωση... Και μην μου πει κανείς για τα κινέζικα, γιατί όλοι την έχουμε πατησεί με ένα κινέζικο προιόν ακόμα και αν δεν ήταν μηχανή...

Μπόρει τα ΚΤΜ να βγάζουν πιο εύκολα πρόβλημα, αλλά σύμφωνα με τους κατόχους τους, αν τα προσέχεις δεν κάνουν κιχ... Απλά στην ελλάδα αν δούν κάτι ωραίο, το πέρνουν, το γράφουν στα παπ@ρια τους ( αυτοί που το πέρνουν μόνο για μόστρα ) και μέτα παραπονιούνται οτι χάλασε το γαμ_νο...

Φίλε μου μην ακούς κατόχους ΚΤΜ...δεν τα λέμε για να μη λέτε τα μηχανάκια μας ζημιάρικα! χαχα :D

Εγώ πάντως ένα έχω να πω:

2002 - 2006, ΚΤΜ 640 SixDays - 65.000χλμ

Στα 64.000 έσπασε καπάκι επειδή το άφησα χωρίς νερό στο ψυγείο.

Το έφτιαξα, χωρίς να βγάλω τον κύλινδρο (από την θερμοκρασία είχε σπάσει και το ελατήριο λαδιού)

Λίγα χιλιόμετρα μετά ρουλεμάν στροφάλου, επειδή έμεινε από λάδι (βλέπε παραπάνω για το λόγο)

2006 - 2009 ΚΤΜ Superduke 990 47.000χλμ

ποτέ σε μάστορα για σέρβις, συντήρηση από εμένα.

Κομπλέρ μίζας ανάκληση,

Ράγισμα λαιμού (εξαγωγή πίσω κυλίνδρου)

2009 - σήμερα ΚΤΜ RC8 1190 19.800χλμ

2 σέρβις μέχρι τώρα, στα 1000 & στα 10.000 (αλλαγή λαδιών και τίποτα άλλο) και ανά 5.000 αλλαγή λαδιών από εμένα

στα 5.000 αλλαγή φίλτρων τρόμπας βενζίνης γιατί το άφησα χειμώνα με στεγνό τεπόζιτο γύρω στις 2 βδομάδες

αλλαγή εντός εγγύησης των μπροστινών καπακιών στα καλάμια γιατί με γρήγορη οδήγηση το preload του ελατηρίου χαλάρωνε, αλλαγή με αυτά του 2009 RC8R (το έχουν όλα τα 08)

Είμαι απόλυτα ειλικρινής και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση...

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως ένα έχω να πω:

2002 - 2006, ΚΤΜ 640 SixDays - 65.000χλμ

Στα 64.000 έσπασε καπάκι επειδή το άφησα χωρίς νερό στο ψυγείο.

Το έφτιαξα, χωρίς να βγάλω τον κύλινδρο (από την θερμοκρασία είχε σπάσει και το ελατήριο λαδιού)

Λίγα χιλιόμετρα μετά ρουλεμάν στροφάλου, επειδή έμεινε από λάδι (βλέπε παραπάνω για το λόγο)

2006 - 2009 ΚΤΜ Superduke 990 47.000χλμ

ποτέ σε μάστορα για σέρβις, συντήρηση από εμένα.

Κομπλέρ μίζας ανάκληση,

Ράγισμα λαιμού (εξαγωγή πίσω κυλίνδρου)

2009 - σήμερα ΚΤΜ RC8 1190 19.800χλμ

2 σέρβις μέχρι τώρα, στα 1000 & στα 10.000 (αλλαγή λαδιών και τίποτα άλλο) και ανά 5.000 αλλαγή λαδιών από εμένα

στα 5.000 αλλαγή φίλτρων τρόμπας βενζίνης γιατί το άφησα χειμώνα με στεγνό τεπόζιτο γύρω στις 2 βδομάδες

αλλαγή εντός εγγύησης των μπροστινών καπακιών στα καλάμια γιατί με γρήγορη οδήγηση το preload του ελατηρίου χαλάρωνε, αλλαγή με αυτά του 2009 RC8R (το έχουν όλα τα 08)

3 πέρασαν από τα χέρια σου κι ακόμα να μάθεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 πέρασαν από τα χέρια σου κι ακόμα να μάθεις?

Το έχω πει...είμαι μαζόχας...εεεεεεεμα!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου μην ακούς κατόχους ΚΤΜ...δεν τα λέμε για να μη λέτε τα μηχανάκια μας ζημιάρικα! χαχα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι έγινε ρε παιδιά...;;; Αλλη καραμούζα για τον σπανό δεν θα πέσει ;;;

Και είχα αρχίσει να γουστάρω. Η κατακραυγή αυτού του επιτηδευματία, ήταν μια όαση μέσα στην καθημερινότητα μου ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα γνώρισα ένα παιδί με Adv και τον είχε κάνει θεό.

Που είναι χεράς και μας κάνει μαθήματα στο χώμα, και τι ωραία που τα λέει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλο ένα promotion victim δηλαδή, που νομίζει οτι βρήκε επιτέλους τον μοτοσυκλετιστικό φωστήρα του.

Ελπίζω να μην είναι πολλοί τέτοιοι με αdventure, θα αναθεωρήσω ως προς την επιλογή της επόμενης μοτο μου με συνοπτικές διαδικασίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Κοιτα..

Σαν οδηγος, προφανως και "λεει πολλα".. :_thumbsup:

..Σαν "δασκαλος", επεισης "λεει πολλα".. :_thumbsup:

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΥΟ Τ-SHIRTS που χρυσο-ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΣΑ!!!! :ranting: :ranting:

(Αντε, μια απαντηση, εστω... :P :P )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ομολογώ πως δε τον ξέρω σαν οδηγό αλλά σαν άνθρωπο κι αυτό λίγο.

έχω μια γνώμη, όμως κι εγώ, όπως όλοι (σα τη κωλοτρυπίδα) και δεν είναι θετική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Κοιτα..

Σαν οδηγος, προφανως και "λεει πολλα".. :_thumbsup:

..Σαν "δασκαλος", επεισης "λεει πολλα".. :_thumbsup:

Τσώπα βρε :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθολου αναξιοπιστες δεν τις θεωρω προσωπικα..Απλα ειναι μια πιπιλα που κλασσικοι ελληνες την αναπαραγουμε με το μοτο ΚαθεΤεταρτηΜαστορα. Και εγω θυμαμαι πιο πιτσιρικας ειχα δει εναν Δουκα και λεω ¨πωπω τι καυλα μηχανη αυτη ρε συ" και μ κανει ενας καγκουρας "μαλακα ΚΤΜ μπουρδελα ολο χαλανε" . Ε βεβαια,αμα το γραφεις στα αρχιδια σου το μηχανακι θα σε γραψει κ αυτο και θα σε στειλει στον μαστορα. Μην καλομαθαινουμε απ'τα γιαπωνεζικα σκυλια επειδη ειναι πιο ανθεκτικα..δεν ειναι λογικη αυτη.

Προσωπικα , αν και δεν εχω-ειχα σχεση ποτε με ΚΤΜ καθοτι τωρα πηρα το 1ο μου μηχανακι, θεωρω πως αν ακολουθεις πιστα το μανουαλ και αμα το φροντιζεις σωστα θα σε φροντισει και αυτο..Και οταν λεμε να το φροντισεις σωστα ,να εχεις το νου σου και τα οποιο ελλατωματα μπορει να βγαζει αναλογα με το μοντελο..ολα τα μηχανακια εχουν αδυνατο σημειο , δεν ειναι ολα τελεια (εκτος απ'το wr250r βεβαιως :tomato: ) .

Το θεμα ειναι αν βλεπεις και την μηχανη σου ως μεσο μεταφορας η ως κατι παραπανω :cheers:

φιλε ειναι ακριβως οπως τα λες,απλα οι περισσοτεροι θελουν επιδοσεις,περιφεριακα αλλα με συντηρηση ιαπωνικου.δεν γινεται να τα εχεις ολα...

η τελευταια σου φραση τα λεει ολα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ειναι ακριβως οπως τα λες,απλα οι περισσοτεροι θελουν επιδοσεις,περιφεριακα αλλα με συντηρηση ιαπωνικου.δεν γινεται να τα εχεις ολα...

η τελευταια σου φραση τα λεει ολα :whistling:

Ε ναι , γιατί να μην τα θέλουμε όλα ; Τι σκ@τ@ κάνει η παγκοσμιοποίηση τελος πάντων ; Μόνο για να μας μαντρώνει θα υπάρχει ; Ας φτιάξουν και κάνα υπερεργαλείο που να συνδιάζει όλα τα συν των κατασκευαστών !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω ΚΤΜ, το λατρεύω θα ξανάπαιρνα ΚΤΜ ΕΥΚΟΛΑ και με φτιάχνει τόσο πολύ που ΔΕΝ θέλω να το δώσω

αλλά το ότι έχει βγάλει ένα κάρο ζημιές σε 40000χλμ σε 1μίση χρόνο, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μηχανάκι με ΕΥΛΑΒΙΚΗ (και ακριβή) συντήρηση από γνώστη μάστορα είναι επίσης γεγονός.

ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ..

μερικά απ' αυτά που μου έβγαλε είναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ και συνέβησαν ΜΟΝΟ σ εμένα. επίσης έχω και ένα κιβώτιο από CBR600 που έβγαλα νοκάουτ στο ιστορικό μου (το ΤΕΡΑΣ και καλά ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, το ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ της μαμάς χόντα :mB_faskelo: ), οπότε πιθανότατα έχει να κάνει και με το πως οδηγώ.

ξέρω αρκετούς (>10) με 990 και έχουν από 0 ως minor προβλήματα. Ως εκ τούτου επειδή εγώ τουβγάζω τα μάτια δεν νομίζω ότι μπορώ να πω ότι όλα είναι έτσι.

στο διατάυτα θα ξαναέπαιρνα ΚΤΜ, αλλά όχι σαν ΤΟΥΡΙΝΓΚ μηχανάκι.. για παιχνίδι ή στην άσφαλτο ή στο χώμα είναι ταμάμ, αλλά για τουρισμό (500+χλμ /μέρα >10 μέρες, αφιλόξενα εδάφη) δεν πιστεύω ότι είναι ΟΤΙ καταλληλότερο.

αν με ρώταγες με τι θα ξεκίναγα αύριο για να πάω άλπεις ή πυρηναία πχ. θα σου λέγα ΞΑΝΑ με το ΚΤΜ. αν όμως με ρώταγες με τι να πάω μαρόκο ή ιράν... θα το πούλαγα για να πάρω άφρικα ή DRBIG.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια αλλά δεν έχει καμία σχέση με την θέση του Εμπορικού Διευθυντή KTM ΝΑ Ευρώπης [αυτός και αν είναι μακρύς τίτλος :vava:] που είναι και η αρμοδιότητα του που αφορά τον κάθε κάτοχο ΚΤΜ ή επίδοξο πελάτη.

Οι απαντήσεις στην συνέντευξη προμυνήουν μία γενναία καινούργια εποχή και μακάρι να μην είναι απλώς βαρύγδουπες δηλώσεις. Τέτοιες κινήσεις δεν είναι ιδέα και κτήμα κανενός, το θέμα είναι με ποιο τρόπο θα εφαρμοστούν στην πράξη και ο Σπανός έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό.

Το γεγονός οτί διαβάζω μόνο αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που είχαν δοσοληψίες μαζί του είναι κάτι το οποίο θα με ανησυχούσε αρκετά αν ήμουν υποψήφιος ΚΤΜάκιας αλλά μάλλον δεν θα με απέτρεπε από το να αγοράσω ένα. Μην ξεχνάμε δηλαδή πως η ΚΤΜ δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος και οτί μέσα στο δίκτυο υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια αλλά δεν έχει καμία σχέση με την θέση του Εμπορικού Διευθυντή KTM ΝΑ Ευρώπης [αυτός και αν είναι μακρύς τίτλος :vava:] που είναι και η αρμοδιότητα του που αφορά τον κάθε κάτοχο ΚΤΜ ή επίδοξο πελάτη.

Οι απαντήσεις στην συνέντευξη προμυνήουν μία γενναία καινούργια εποχή και μακάρι να μην είναι απλώς βαρύγδουπες δηλώσεις. Τέτοιες κινήσεις δεν είναι ιδέα και κτήμα κανενός, το θέμα είναι με ποιο τρόπο θα εφαρμοστούν στην πράξη και ο Σπανός έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό.

Το γεγονός οτί διαβάζω μόνο αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που είχαν δοσοληψίες μαζί του είναι κάτι το οποίο θα με ανησυχούσε αρκετά αν ήμουν υποψήφιος ΚΤΜάκιας αλλά μάλλον δεν θα με απέτρεπε από το να αγοράσω ένα. Μην ξεχνάμε δηλαδή πως η ΚΤΜ δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος και οτί μέσα στο δίκτυο υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες...

Ευγένιε διάβασες παραπάνω για τις περσινές χορηγίες της ΚΤΜ στους ερασιτέχνες αγωνιζόμενους με ΚΤΜ;

Δυστυχώς τέτοιες υποσχέσεις μόνο κακό κάνουν στην εταιρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευγένιε διάβασες παραπάνω για τις περσινές χορηγίες της ΚΤΜ στους ερασιτέχνες αγωνιζόμενους με ΚΤΜ;

Δυστυχώς τέτοιες υποσχέσεις μόνο κακό κάνουν στην εταιρία.

Το ξέρω όπως ξέρω και οτί ακούγονται παρόμοιες ιστορίες ακόμα και για την υποστήριξη επαγγελματικών ομάδων. Η BMW/Husqvarna ας πούμε τσίμπησε τον περσινό πρωταθλητή MX για να προωθήσει το καινούργιο της μηχανάκι μοτοκρός. Τα ακούμπησε και θα το βλέπουμε συχνά πυκνά στο βάθρο. Η ΚΤΜ γιατί δεν έχει πρωταγωνιστική ομάδα όταν θέλει να πρωταγωνιστεί στον χώρο; :uglystupid2:

Προφανώς και όλα αυτά κάνουν μεγάλο κακό στην εταιρία, μακάρι το κακό αυτό να μετριάζεται από όσους σωστούς επαγγελματίες υπάρχουν στο κύκλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..............................

Τελικά τα T-shirts είναι το πρώτο που πολλοί "επαγγελματίες" κάνουν γαργάρα......... Εγώ ακόμα "εχω λαμβάνειν" απο περσινή διοργάνωση..... κρίμα να ξευτιλίζονται για μιά τόσο ευτελή αξία........ Και οι μ@λ@κες, δεν νοιώθουν πως δεν είναι το μπλουζάκι που μου στερούν, είναι που μου στερούν μέρος της ανάμνησής μου (αλλά και της διαφήμισής τους)..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

. Μην ξεχνάμε δηλαδή πως η ΚΤΜ δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος και οτί μέσα στο δίκτυο υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες...

το μονο πραγμα που σωνει την κτμ στην ελλαδα , ειναι οτι ξεκινησε απο πολυ χαμηλα και πολυ προσφατα και αρκετςος κοσμος -καταναλωτες- προλαβε να γνωρισει απο πρωτο χερι ποιοι ειναι οι μαμακες και ποιοι οχι ... και δυστηχως μεσα στην εταιρια δεν εχουν μεινει πολυ αξιολογοι επαγγελματιες ... οι καλοι η εχουν τζασει τελειως η εχουν αποστασιοποιηθεί...αλλα ξαναλεω ο κοσμος προλαβε και τους γνωρισε ...

Η ΚΤΜ γιατί δεν έχει πρωταγωνιστική ομάδα όταν θέλει να πρωταγωνιστεί στον χώρο; :uglystupid2:

αν δεν ηταν κτμ ευρωπης και ηταν κτμ ελλας με αποκλειστικα ελληνικα κονδυλια και πρωτοβουλιες ισως να μην επαιζε μπαλα ουτε καν στα παρασκηνια :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξέρω όπως ξέρω και οτί ακούγονται παρόμοιες ιστορίες ακόμα και για την υποστήριξη επαγγελματικών ομάδων. Η BMW/Husqvarna ας πούμε τσίμπησε τον περσινό πρωταθλητή MX για να προωθήσει το καινούργιο της μηχανάκι μοτοκρός. Τα ακούμπησε και θα το βλέπουμε συχνά πυκνά στο βάθρο. Η ΚΤΜ γιατί δεν έχει πρωταγωνιστική ομάδα όταν θέλει να πρωταγωνιστεί στον χώρο; :uglystupid2:

Προφανώς και όλα αυτά κάνουν μεγάλο κακό στην εταιρία, μακάρι το κακό αυτό να μετριάζεται από όσους σωστούς επαγγελματίες υπάρχουν στο κύκλωμα.

Κατά 'πως φαίνεται, δεν ήταν τυχαίο και το γεγονός που έκλασαν τον McGregor και τον Boorman τότε που ήθελαν να κάνουν το Long Way Round!!! Aυτοί το είχαν σίγουρο ότι θα τους έδινε μηχανάκια η KTM και έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους τα αρνήθηκαν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα