TEOKOTZAK 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Επειδη λοιπον εγω δεν μπορω να το ξεχωρισω μπορεις να με βοηθησεις εσυ για να τα ξεκαθαρισω στο μυαλο μου;Γιατι εαν δεν εχω τακακια δεν εχω φρεαν.Αυτο ξερω εγω. Εδω και τοσα ποστς προσπαθεις να βγαλεις σωστο τον μηχανικο του ΚΤΕΟ.Κι εγω σου λεω οτι δεν ειναι γιατι εαν ηταν θα μου ελεγε πολυ απλα εαν τα τακακια μου ειναι καινουρια γιατι το μηχανημα δεν εγκρινει το φρεναρισμα του αυτοκινητου.Απλα δεν μπηκε στο κοπο να τα δει ουτε καν να με ρωτησει.Αρπα κολλα φιλε γρηγορα να τελειωνουμε γιατι εχουν κι αλλοι σειρα.Γι αυτο ο,τι λεει το μηχανημα.Ε δεν παει ομως ετσι γιατι ενα περιμενα να περασουν οι ημερες για να στρωθουν τα τακακια θα πληρωνα προστιμο γιατι δεν πηγα την συγκεκριμενη ημερομηνια το αυτοκινητο στο ΚΤΕΟ.Παμε παλι...ελααααα..... :wallbash: :wallbash: αν επιτρεπεις να κανω μια σφηνα στην ψιλοκοντρα σας .εχει δικιο που λες οτι επρεπε να δει ο τεχνικος αν αλλαχθηκαν η οχι .υπαρχουν ομως αρκετα αυτοκινητα λογω καποιων προστατευτικων διαταξεον δεν φαινονται τα τακακια οπτικα και αν ειναι ταμπουρα που ειναι εντελως κλειστα?και για κλεισω δυστηχως το πορισμα του ελενχου εξαρταται πολλες φορες απο το μηχανημα και οχι απο τον ανθρωπο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 επιτρεπεις να κανω μια σφηνα στην ψιλοκοντρα σας .εχει δικιο που λες οτι επρεπε να δει ο τεχνικος αν αλλαχθηκαν η οχι .υπαρχουν ομως αρκετα αυτοκινητα λογω καποιων προστατευτικων διαταξεον δεν φαινονται τα τακακια οπτικα και αν ειναι ταμπουρα που ειναι εντελως κλειστα?και για κλεισω δυστηχως το πορισμα του ελενχου εξαρταται πολλες φορες απο το μηχανημα και οχι απο τον ανθρωπο B) Δεν ειναι ψιλοκοντρα.Συζητηση κανουμε.Απλα θα σου πω φιλε μου στα δικα σου λεγομενα οτι εχουμε χασει τον σκοπο των μηχανηματων οταν λεμε οτι τα μηχανηματα εξυπηρετουν τον ανθρωπο.Το δικο μου ναι μεν πισω εχει ταμπουρα τα οποια καθε φορα που γινοταν σερβις ο μηχανικος μου τα καθαριζε,αλλα μπροστα με ενα βγαλσιμο των καπακιων απο την ροδα αλλα και χωρις αυτο διακρινεις εαν τα τακακια εχουν "ψωμι" η οχι.Δηλαδη εαν το καθε μηχανημα ελεγε οτι ειναι για πεταμα του καθε ενος το αυτοκινητο,θα το πετουσαμε;Εσυ πως το ακους αυτο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 ... υπαρχει τροπος να διαπιστωσεις αν μετραει σωστα η οχι.ελπιζω να σε καλυψα B) Συνήθως απαιτεί πρότυπα μίγματα αερίων για μέτρηση και καλιμπράρισμα. Πολλά από τα συνεργεία αμελούν να το κάνουν - στα ΚΤΕΟ λογικά θα είναι καλύτερη η κατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TEOKOTZAK 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Συνήθως απαιτεί πρότυπα μίγματα αερίων για μέτρηση και καλιμπράρισμα. Πολλά από τα συνεργεία αμελούν να το κάνουν - στα ΚΤΕΟ λογικά θα είναι καλύτερη η κατάσταση Σε βρισκω διαβασμενο φιλε μου και μπραβο σου εχεις δικιο για τα προτυπα μιγματα απο πρωσοπικη πειρα σου λεω οτι τα Ι.Κ.Τ.Ε.Ο ειναι υποχρεωμενα να τα κανουν καθε 3 η 6 μηνες οσο για τα συνεργεια ειναι ενα κοστολογιο μεγαλο γι αυτο το αποφευγουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TEOKOTZAK 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Δεν ειναι ψιλοκοντρα.Συζητηση κανουμε.Απλα θα σου πω φιλε μου στα δικα σου λεγομενα οτι εχουμε χασει τον σκοπο των μηχανηματων οταν λεμε οτι τα μηχανηματα εξυπηρετουν τον ανθρωπο.Το δικο μου ναι μεν πισω εχει ταμπουρα τα οποια καθε φορα που γινοταν σερβις ο μηχανικος μου τα καθαριζε,αλλα μπροστα με ενα βγαλσιμο των καπακιων απο την ροδα αλλα και χωρις αυτο διακρινεις εαν τα τακακια εχουν "ψωμι" η οχι.Δηλαδη εαν το καθε μηχανημα ελεγε οτι ειναι για πεταμα του καθε ενος το αυτοκινητο,θα το πετουσαμε;Εσυ πως το ακους αυτο; σαφως και τα μηχανηματα ειναι για να βοηθανε καθε τεχνικο να βγαλει ενα πορισμα,τεσπα εχεις καποια γνωμη για τον τεχνικο ελενχο και την συντηρηση και δεν μπορω και ουτε θελω να στην αλλαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marioboni 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Φίλε Κώστα, αν στο αμάξι σου έχεις βάλει καινούρια τακάκια και μέχρι να πατήσουν δεν έχεις καλά φρένα...πως θα δει ο ελεγκτής στο Κτέο αν έχεις τακάκια?Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν φαίνεται, ακόμη πιο πολύ στα ταμπούρα Θα πρέπει να σε περάσει επειδή έχεις καινούρια τακάκια(και του το λες εσύ) ή θα σου βγάλει τον τροχό για να τα δει? Ακόμη μπερδεύεις στο μυαλό σου το "έχω τακάκια" με το "έχω φρένα" Αν σου λείπουν μηχανικές γνώσεις δεν είναι κακό να το παραδεχτείς, αλλά όχι και να επιμένεις στα περί φρένων γιατί δεν έχεις δίκιο Το μηχάνημα κάνει την μέτρηση,Αν πει ότι δεν έχεις φρένα(όχι τακάκια ή ταμπούρα) τότε ΔΕΝ έχεις.Το "δεν" δεν σημαίνει πως δεν έχεις καθόλου αλλά δεν είναι απολύτως επαρκή για το αμάξι/την μηχανή σου και αυτό μπορεί να οφείλεται σε 1.000 λόγους και όχι μόνο στα τακάκια, αφού τα φρένα είναι ολόκληρο υποσύστημα στο αυτοκίνητο/την μηχανή Δεν μπορεί να επαναπαύεσαι στο ότι άλλαξες τακάκια και όλα είναι καλά, που στην ουσία δεν έβαλες εσύ το χέρι σου.Ελάχιστα συνεργεία έχουν φρενόμετρο για να ελέγξει ο κάθε μάστορας το αποτέλεσμα της δουλειάς του και στηρίζονται στην εμπειρία Περιπτώσεις από @ρχίδια μάστορες υπάρχουν πολλές, όπως και περιπτώσεις από μάστορες με @ρχίδια. Αλλά να ξέρεις πως δεν βγήκε τυχαία η παροιμία ότι "τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα" Αν ακόμη επιμένεις πως αφού έβαλες τακάκια, έχεις και φρένα λυπάμαι.Γιατί υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά και εσύ ή ο μηχανικός σου να μη το πάρετε χαμπάρι.Δεν είναι τόσο απλό το θέμα με τα φρένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Φίλε Κώστα, αν στο αμάξι σου έχεις βάλει καινούρια τακάκια και μέχρι να πατήσουν δεν έχεις καλά φρένα...πως θα δει ο ελεγκτής στο Κτέο αν έχεις τακάκια?Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν φαίνεται, ακόμη πιο πολύ στα ταμπούρα Θα πρέπει να σε περάσει επειδή έχεις καινούρια τακάκια(και του το λες εσύ) ή θα σου βγάλει τον τροχό για να τα δει? Ακόμη μπερδεύεις στο μυαλό σου το "έχω τακάκια" με το "έχω φρένα" Αν σου λείπουν μηχανικές γνώσεις δεν είναι κακό να το παραδεχτείς, αλλά όχι και να επιμένεις στα περί φρένων γιατί δεν έχεις δίκιο Το μηχάνημα κάνει την μέτρηση,Αν πει ότι δεν έχεις φρένα(όχι τακάκια ή ταμπούρα) τότε ΔΕΝ έχεις.Το "δεν" δεν σημαίνει πως δεν έχεις καθόλου αλλά δεν είναι απολύτως επαρκή για το αμάξι/την μηχανή σου και αυτό μπορεί να οφείλεται σε 1.000 λόγους και όχι μόνο στα τακάκια, αφού τα φρένα είναι ολόκληρο υποσύστημα στο αυτοκίνητο/την μηχανή Δεν μπορεί να επαναπαύεσαι στο ότι άλλαξες τακάκια και όλα είναι καλά, που στην ουσία δεν έβαλες εσύ το χέρι σου.Ελάχιστα συνεργεία έχουν φρενόμετρο για να ελέγξει ο κάθε μάστορας το αποτέλεσμα της δουλειάς του και στηρίζονται στην εμπειρία Περιπτώσεις από @ρχίδια μάστορες υπάρχουν πολλές, όπως και περιπτώσεις από μάστορες με @ρχίδια. Αλλά να ξέρεις πως δεν βγήκε τυχαία η παροιμία ότι "τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα" Αν ακόμη επιμένεις πως αφού έβαλες τακάκια, έχεις και φρένα λυπάμαι.Γιατί υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά και εσύ ή ο μηχανικός σου να μη το πάρετε χαμπάρι.Δεν είναι τόσο απλό το θέμα με τα φρένα Για αυτο και στο εξωτερικο σε καμια χωρα δεν υπαρχει υποχρεωτικος ελεγχος για 2κυκλα? Οτι και να λες δεν πειθεις φιλε, σιγουρα εχεις συμφερον και τα λες (ισως δουλευεις εκει ή οτιδηποτε αλλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marioboni 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τότε μη περνάς κτέο και το αμάξι σου Αν έχεις αντίλογο σε ότι είπα περί φρένων μπορείς να μου το κάνεις παράθεση να το συζητήσουμε με τεκμηριωμένες απόψεις και όχι γενικότητες *Δεν μίλησα πουθενά νομίζω αν πρέπει να περνάνε Κτέο τα δίκυκλα και δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει και φυσικά ούτε κι εσύ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 από τον marioboni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Παμε παλι.... ΚΤΕΟ γιατι περναει αληθεια ενα αυτοκινητο;Για να δουνε την καταλληλοτητα του αυτοκινητου στην κυκλοφορια εαν δεν κανω λαθος.Σωστα; Δεν χρειαζεται πιστευω να εχει καποιος γνωσεις μηχανολογικες για να πει το αυτονοητο.Δεν ειναι καταλληλο για κυκλοφορια το αυτοκινητο μου επειδη δεν εχουν πατησει καλα τα καινουρια τακακια που εκανα την μ@λ@κια και εβαλα την προηγουμενη ημερα και αρα δεν εχω καταλληλα φρενα για να κυκλοφορησει το αυτοκινητο αλλα μετα απο καποια χλμ και εφ οσον εχουν πατησει τα ΙΔΙΑ τακακια το αυτοκινητο ειναι καταλληλο.Αυτο μου λες;Συγνωμη αλλα εμενα αυτο μου ακουγετε παραλογο επιεικως μην πω οτι μου ακουγετε μακακια.Εαν δεν με πιστευε ας εβγαζε το τασι για να δει κατα ποσο τα τακακια ειναι για φουντο,Ο μηχανικος θα το εκανε.Οχι το μηχανημα.Το μηχανημα δεν ακουει,τι του λες.Αυτο που τυ βαζεις να δει αυτο βλεπει χωρις να ρωτησει πως και γιατι.Φαινονται αρκετα καλα τα τακακια εαν ειναι καινουρια η οχι.ΕΛΕΟΣ Καλουδη. Πιστευουμε ενα μηχανημα επειδη ειναι αξιοπιστο μηχανημα μονο;Δηλαδη εαν ενα μηχανημα παθαινε "παρακρουση" και εβγαζε αποτελεσμτα κουκουρουκου για καποιο λογο και μας ελεγε οτι το αυτοκινητο αυτο ειναι για τα μπαζα,θα το πετουσαμε κατευθειαν χωρις να δουμε ιδιοις ομασι τον λογο αλλα επειδη μας το ειπε το μηχανημα.Αυτο μου λες Υπακουτε τα κομπιουτερς ΤΥΦΛΑ και χωρις να το ψαχνετε. Μαλλον εσυ δεν θελεις να δεχθεις αυτο που λεω και λογικο ειναι αφου εισαι του χωρου.Τεσπα οπως λεει και ο Σαββας συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.Εσυ λες το δικο σου απο την πλευρα σου εγω το δικο μου απο την δικη μου σκοπια και ΤΕΛΟΣ.Δεν θα ασχοληθω περαιτερω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marioboni 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειλικρινά πιστεύω πως δεν καταλαβαίνεις απλά Ελληνικά Δεν έχεις ιδέα από μηχανολογικά είναι το μόνο σίγουρο Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.Δεν θα μιλήσω παράδειγμα για λογιστικά αφού δεν έχω ιδέα Άποψη μπορείς να έχεις αλλά να την τεκμηριώνεις κι όχι με γενικότητες Και ναι είμαι του χώρου αλλά από 10 χρονών όχι τελευταία και ότι έχει ακούσει το αυτί μου στο ίντερνετ και από φωτογραφίες. Άπειρες φορές έχει τύχει μετά από αλλαγή τακάκια το αμάξι να είναι χειρότερο από πριν.Άπειρες όμως.Τι να το κάνω να έχεις καινούρια τακάκια και να μην είναι στρωμένα.Τώρα αν σου φαίνεται εσένα παράλογο δεν μπορώ να σε πείσω γιατί έχεις άγνοια από μηχανολογικές γνώσεις όπως φαίνεται Αν ακόμη πιστεύεις πως αλλάζοντας τακάκια έχεις 100% απόδοση την ίδια στιγμή τότε οκ. Καλό δρόμο να έχεις Αν ακόμη νομίζεις πως το μηχάνημα δεν βοηθάει να δεις πράγματα που με το μάτι δεν βλέπονται επίσης καλό δρόμο να έχεις Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 από τον marioboni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειλικρινά πιστεύω πως δεν καταλαβαίνεις απλά Ελληνικά Δεν έχεις ιδέα από μηχανολογικά είναι το μόνο σίγουρο Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.Δεν θα μιλήσω παράδειγμα για λογιστικά αφού δεν έχω ιδέα Άποψη μπορείς να έχεις αλλά να την τεκμηριώνεις κι όχι με γενικότητες Και ναι είμαι του χώρου αλλά από 10 χρονών όχι τελευταία και ότι έχει ακούσει το αυτί μου στο ίντερνετ και από φωτογραφίες. Άπειρες φορές έχει τύχει μετά από αλλαγή τακάκια το αμάξι να είναι χειρότερο από πριν.Άπειρες όμως.Τι να το κάνω να έχεις καινούρια τακάκια και να μην είναι στρωμένα.Τώρα αν σου φαίνεται εσένα παράλογο δεν μπορώ να σε πείσω γιατί έχεις άγνοια από μηχανολογικές γνώσεις όπως φαίνεται Αν ακόμη πιστεύεις πως αλλάζοντας τακάκια έχεις 100% απόδοση την ίδια στιγμή τότε οκ. Καλό δρόμο να έχεις Αν ακόμη νομίζεις πως το μηχάνημα δεν βοηθάει να δεις πράγματα που με το μάτι δεν βλέπονται επίσης καλό δρόμο να έχεις Για ποιες γενικοτητες μιλας;Δεν σου τεκμηριωνω τα φυσιολογικα και τα λογικα με μηχανολογικες αποδειξεις.Εαν εχεις μυαλο, απλο μυαλο βασικα το καταλαβαινεις χωρις να εισαι εξειδικευμενος.Ειναι καινουρια τακακια δεν εχεις καλα φρενα (εστω ετσι οπως το λες εσυ να το πω) 100% αποδοση και ειναι φυσιολογικο.(ευχαριστημενος τωρα).Δεν μπορεις ομως να με κοψεις στο ΚΤΕΟ επειδη δεν εχω φρενα οπως λεει το μηχανημα επειδη ο λογος ειναι οτι λογω καινουριου τακακιου δεν εχω αποδοση.Πες μου να ερθω αλλη ημερα που να ειναι στρωμενα να δεις εαν εχω αποδοση η οχι.Καταλαβαινεις τωρα η δεν καταλαβαινεις; ΟΟΟΟΟΤΑΝ στρωσουν το ξανα λεω (γιατι μαλλον κι εσυ δεν καταλαβαινεις Ελληνικα απ ο,τι φαινεται μονο μηχανολογικα και εχει κλεισει το μυαλο σου σ'αυτο που λες εσυ) τοτε θα εγκριθει απο το μηχανημα.Ε φιλε για να στρωθουν πρεπει να κυκλοφορησει το αυτοκινητο,μηχανακι,ποδηλατο και ο,τι φοραει τακακι τεσπα. Ωχχχ...τι ειπα ...αφου δεν ξερω εγω μηχανολογικα εεε;;;;.Παλι μπουρδα ειπα.γι αυτο απο δω και περα εγω τουμπεκι Στη επομενη ζωη που θα αποκτησω τις γνωσεις σου Καλουδη θα ειμαι σε θεση να κανουμε συζητηση. Ρε δεν παμε καλαααα... :wallbash: . Υ.Γ1 Ποτε δεν ειπα οτι εχω γνωσεις μηχανικες-μηχανολογικες φιλε. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marioboni 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Υ.Γ1 Ποτε δεν ειπα οτι εχω γνωσεις μηχανικες-μηχανολογικες φιλε. Tότε δεν μπορείς να έχεις και δεν έχεις άποψη και κόψε τις ειρωνίες και τις ηλεκτρονικές μαγκιές αφού είσαι άσχετος με το αντικείμενο Θα στο ξαναπώ αλλά μιλάω σε τοίχο μάλλον.Βρες μου κάπου που να λέει πως αλλάζοντας τακάκια, έχεις και φρένα. Αλλά ακόμη δεν καταλαβαίνεις πως σου μετράνε τα φρένα και όχι τα τακάκια Η άποψή σου είναι η κλασσική πως τι με κόβεις μωρέ...θα τα κάνω.Λες και σε ξέρω και από χθες,Η μέτρηση γίνεται εκείνη την ώρα που ΕΣΥ διάλεξες να πας στο κτέο.Αν δεν ήθελες να ελεγχθείς ας μη πήγαινες.Δεν σε πήρε κανείς από το χέρι, ειδικά στα μηχανάκια που δεν υπάρχουν πρόστιμα ακόμη Η τιμή είτε περάσεις είτε κοπείς είναι η ίδια αφού πληρώνεις τον έλεγχο που εσύ διάλεξες να κάνεις την ώρα που θες.Μπορούσες να πας μετά από 2-3 μέρες στο Κτέο, είτε 2-3 μέρες πριν στο συνεργείο αφού το ήξερες(??) ότι θέλουν στρώσιμο Το μηχάνημα σου μετράει την αναλογία κιλών και δύναμης φρένων και είναι ένα μηχάνημα που αποκλείεται να το έχει ο μηχανικός σου αφού αξίζει αρκετά ευρώ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 από τον marioboni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Tότε δεν μπορείς να έχεις και δεν έχεις άποψη και κόψε τις ειρωνίες και τις ηλεκτρονικές μαγκιές αφού είσαι άσχετος με το αντικείμενο Θα στο ξαναπώ αλλά μιλάω σε τοίχο μάλλον.Βρες μου κάπου που να λέει πως αλλάζοντας τακάκια, έχεις και φρένα. Αλλά ακόμη δεν καταλαβαίνεις πως σου μετράνε τα φρένα και όχι τα τακάκια Η άποψή σου είναι η κλασσική πως τι με κόβεις μωρέ...θα τα κάνω.Λες και σε ξέρω και από χθες,Η μέτρηση γίνεται εκείνη την ώρα που ΕΣΥ διάλεξες να πας στο κτέο.Αν δεν ήθελες να ελεγχθείς ας μη πήγαινες.Δεν σε πήρε κανείς από το χέρι, ειδικά στα μηχανάκια που δεν υπάρχουν πρόστιμα ακόμη Προσεχε το υφος σου και μη το γυρνας σε προσωπικο επιπεδο.Μαγκιες =ειρωνιες και υφακι δασκαλιστικο εσυ πουλας.Πηγαινε να διαβασεις παλι τα ποστς μου καμια 150αρια φορες να δεις και να καταλαβεις οτι λεω πως αλλαχοντας τακακια ΔΕΝ εχεις φρενα.Αφου το καταλαβεις αυτο θα χαλαρωσεις και θα δεις οτι δεν μιλας σε τοιχο και τι εννοω οταν μιλαω για κοψιμο απο ΚΤΕΟ του αυτοκινητου με καινουρια τακακια.Οταν το καταλαβεις σφυρα Συγνωμη γιατι θα ξεχασω κι αυτα τα μηδαμινα που ξερω....Τα τακακια δεν εχουν σχεση με τα φρενα και την αποδοση τους;Τι παει να πει "Αλλά ακόμη δεν καταλαβαίνεις πως σου μετράνε τα φρένα και όχι τα τακάκια".... Εαν δεν παω την ημερα που μου ειπανε δεν πληρωνω προστιμο;Εσυ τι λες; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marioboni 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 λέω ότι δεν πληρώνεις στο μηχανάκι πρόστιμο ακόμη.ρώτα να μάθεις γιατί έχεις άγνοια στο θέμα τα τακάκια έχουν σχέση αλλά σου μετράνε απόδοση φρένων κ όχι απόδοση από τα τακάκια σου.δες το δελτίο που παίρνεις.τα φρένα είναι ολόκληρο σύστημα.φρένα δεν είναι τα τακάκια μόνο αφού έχεις ελλείψεις στις μηχανολογικές γνώσεις κ το παραδέχεσαι καλό είναι να διαβάσεις μερικά πράγματα για να έχεις άποψη, αλλιώς δεν μπορείς να έχεις άποψη να στο πω ακόμη μια φορά μήπως κ πιάσει τόπο.Άπειρες φορές με ολοκαίνουρια τακάκια υπάρχει κ χαμηλή απόδοση αλλά κ διαφορά σε απόδοση στον ίδιο άξονα ανά τροχό.Αυτό μπορεί να οφείλεται ςε πολλούς λογους που μπορεί αν ψάξεις κ εδώ στο φόρουμ να βρεις.Ένα παράδειγμα είναι η όχι καλή εξαέρωση κλπ κλπ μέχρι κ το ακραίο να μη κουπώσει σωστά το τακάκι.Παρόλα αυτά τα τακάκια είναι όντως καινούρια αλλά φρένα δεν θα έχεις Με τα 2 παραπάνω παραδείγματα συμφωνείς;Τα τακάκια παραμένουν καινούρια αλλά στο πρώτο παράδειγμα θέλει ξανά εξαέρωση κ στο δεύτερο οι περισσότερες πιθανότητες είναι να σπάσει το τακάκι οπότε φαντάσου τις συνέπειες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Μαλώστε λίγο ακόμα,τσάμπα είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Μαλώστε λίγο ακόμα,τσάμπα είναι. THE END...μπορεις να γυρισεις σε αλλο καναλι. Τωρα μαλιστα Καλουδη.Αναλυτικοτατα και ομορφα. Σ'ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 κάθεστε και μαλώνετε για το κτεο και το μηχάνημα και τον μάστορα εδώ παλικάρι απ το mybike πήγε για κτεο και του είπε ο μάστορας έχεις προβλημα με τα καυσαέρια και λέει αφού είναι δίχρονο και ο μάστορας λέει τότε είναι οκ άι τώρα εσύ κύριε Κώστα να τον βάλεις να δει τακάκια και ταμπούρα και να έχει και εργαλείο ταυτόχρονα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Να πω κι εγώ την εξυπναδα μου: αν πας να σε εξετάσει γιατρός αλλά στο δρόμο σε πήρε κυνήγι ένα μαντρόσκυλο, θα σου βρει ταχυπαλμία και αυξημένη πίεση χωρίς όμως να έχεις πρόβλημα. Αν δεν του το εξηγήσεις ωστε να σε ακροαστεί μετά από κανένα μισάωρο, πολύ πιθανόν να σε πλακώσει στα φάρμακα. Κάπως έτσι φαντάζομαι τη μέτρηση του φρένου με τα στάνταρτς υγειούς φρένου. Προφανώς θα σου έχει δώσει οδηγίες ο μάστορας όταν ειναι άστρωτα να πηγαίνεις πιο ήπια άρα κι αυτός σου λέει εμμέσως ότι δεν έχεις τα φρένα που που πρέπει να έχεις για λίγο καιρό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marioboni 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 stiffler παντού υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 stiffler παντού υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες Αυτο ξανα πες το.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Λοιπόν, χθες πέρασα ΚΤΕΟ την Άφρικα. Μου ζητήθηκαν:ΆδειαΤαυτότητα ή ΔίπλωμαΑπόδειξη Τελών Κυκλοφορίας Οι έλεγχοι που έγιναν ήταν:ΘορυβομέτρησηΑνάλυση καυσαερίωνΈλεγχος εμπρός και πίσω συστήματος για τζόγους.Έλεγχος φρένων (τρείς μετρήσεις, απαλό φρενάρισμα για να ζεσταθούν, σταθερό φρένο σε μεσαία ένταση, και μάξιμουμ)Έλεγχος φώτων/φλας/στοπ/κόρναςΈλεγχος αλυσίδας γραναζιώνΈλεγχος ελαστικώνΟπτικός έλεγχος για διαρροές από κινητήρα/μπουκάλεςΤαυτοποίηση αριθμών κινητήρα και πλαισίου με την άδεια. Η όλη διαδικασία κράτησε 10' και το κόστος ήταν 29€ Σήμερα ήταν η σειρά του Ντέρο. Στα παραπάνω προστέθηκε φωτογράφιση της μηχανής ανφάς, 3/4 μπρος&πίσω, πλάι και μπροστινό σύστημα (καλάμι - φρένο - τροχός). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Μπα? Θα κόβουν δηλαδή τα πατέντα μπροστινά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες