black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Απλα, ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ!! :D :D 15. The Overseas Highway – Florida Keys 14. Red Rock Scenic Road – USA 13. Iroha-zaka – Japan 12. Atlantic Road – Norway 11. Oberalp Pass – Switzerland 10. North Yungas “Road of Death” – Bolivia 9. Trollstigen – Norway 8. Guoliang Tunnel Road – China 7. San Bernardino Pass – Switzerland 6. Los Caracoles Pass – Andes 5. Col de Turini – France 4. The Jebel Hafeet Mountain Road – UAE 3. Lysebotn Road – Norway 2. Stelvio Pass – Italy 1. Transfagarasan – Romania Για περισσοτερες λεπτομερειες, ΕΔΩ! Προσωπικα και περαν του οτι ειναι και αρκετα υποκειμενικη η παραπανω επιλογη, θα προσεθετα, απο την προσωπικη μου εμπειρια και τη δυτικη ακτη της Κορσικης Any way, αισθανομαι ΗΔΗ "τυχερος", που εχω κανει τις πεντε απ'αυτες (μεταξυ αυτων και τις δυο πρωτες) και ελπιζω και σε περισσοτερες!! :D 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Ο δικός μας ο 111 της Τρίπολης που είναι ρε!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Αυτά είναι ! ρε Black-hawk και μακάρι να οδηγήσω κι εγώ μια μέρα σε όσους πιο πολλούς μπρορώ B) Εκτός από Βολιβία και κίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 ΠΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desert Eagle 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Βολιβία και Κίνα είναι Stelvio Pass – Italy και Col de Turini – France είναι πραγματικά πολύ ωραίες διαδρομές.Από εκεί περνάνε οι ποδηλάτες των giro και tour de France..πραγματικά είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 πως καταφέρνουν να κάνουν τους δρόμους που περνάνε γύρω ή μέσα από τις άλπεις να μοιάζουν με πίστα??? :respekt: μελλοντικός στόχος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2011 Ξέχασα να αναφέρω κάτι.Στις 2 πρώτες φωτογραφίες ο δρόμος έχει κάποια κενά ή είναι ιδέα μου? Πάντως εκεί είναι να έχεις μια μπούσα τούρμπο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Αυτές οι διαδρομές είναι όνειρο + 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Το Stelvio και το Turini τα πέρασα, το 2009 και το 1986 αντίστοιχα. San Bernardino και Overalp είναι στον προγραμματισμό του 2012 (ή αν είμαστε τυχεροί, ίσως και φέτος). Atlantic road και Trollstigen είναι στα λίγο πιο μελλοντικά. ...................................... Πάντως εκεί είναι να έχεις μια μπούσα τούρμπο... Ναι, αλλά οι αστυνομία εκεί έχει και ελικόπτερα............... εξοπλισμένα με αέρος-εδάφους......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Αυτά είναι ! ρε Black-hawk και μακάρι να οδηγήσω κι εγώ μια μέρα σε όσους πιο πολλούς μπρορώ B) Εκτός από Βολιβία και κίνα Έτσι ακριβώς! Ξέχασα να αναφέρω κάτι. Στις 2 πρώτες φωτογραφίες ο δρόμος έχει κάποια κενά ή είναι ιδέα μου? Πάντως εκεί είναι να έχεις μια μπούσα τούρμπο... Άντε ντε. Κι εγώ το είδα, τί παίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ξέχασα να αναφέρω κάτι.Στις 2 πρώτες φωτογραφίες ο δρόμος έχει κάποια κενά ή είναι ιδέα μου? Πάντως εκεί είναι να έχεις μια μπούσα τούρμπο... Ιδέα σου είναι. Έχει κάποια σκούρα κομμάτια που μάλλον λόγω φωτισμού φαίνονται παρόμοια με τη θάλασσα και άρα δίνει την εντύπωση ότι έχει κενό ο δρόμος. Πάντως ειδικά με τους Σκανδιναβικούς δρόμους έχω πάθει πλάκα!.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... Πρέπει να βάλω λεφτά στην άκρη... :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ενταξει σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες διαδρομες,αλλα και ολες αυτες ειναι σουπερ...δεν το συζηταμε... ΠΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...υπομονη.. ...που θα μου παει...θα μπει και αυτη στο αλμουμ... λιγα μηνακια εμειναν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Πολύ καλό +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ιδέα σου είναι. Έχει κάποια σκούρα κομμάτια που μάλλον λόγω φωτισμού φαίνονται παρόμοια με τη θάλασσα και άρα δίνει την εντύπωση ότι έχει κενό ο δρόμος. Πάντως ειδικά με τους Σκανδιναβικούς δρόμους έχω πάθει πλάκα!.... Εχμμμμ. Δεν ειναι η ιδεα του. Εχει οντως κενο. Πιθανολογω οτι ειναι καποιος τροπος να κατεβαινεις στο νησακι, γιατι εχω δει και αλλη φωτο που ειναι κανονικος ο δρομος αλλα διακρινεται ενα ορθογωνιο κομματι που μαλλον ειναι κινουμενο. Ποιος ξερει... Μπορει βεβαια να εχει οντως πεσει (ειναι και καποιας ηλικιας η γεφυρα (1938) και να μη την εχουν φτιαξει Καλο ε? :2funny: :2funny: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 .. θα προσεθετα, απο την προσωπικη μου εμπειρια και τη δυτικη ακτη της Κορσικης Για να παρετε μια ιδεα απο τις διαδρομες στη δυτικη ακτη, φανταστειτε αυτο το τοπιο επι 1-15 χλμ περιπου (Κατεβαινοντας απο βορεια προς Porto) (H porche προαιρετικη! :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν μιλάω για το πρώτο κενό..εκεί στο νησάκι.Εκεί φαίνεται ότι είναι κάτι σαν φορητή γέφυρα. Μιλάω για τα υπόλοιπα κομμάτια.. θα φανεί καλύτερα στην 2η Αν προσέξετε λείπουν ορισμένα τμήματα από τον δρόμο.Όπως είδα αυτές τις 2 φωτογραφίες,το μυαλό μου πήγε στο mission impossible 3..όπου είχε μια σκηνή σε αυτή την γέφυρα..και πάλι έλλειπαν ορισμένα κομμάτια από τον δρόμο. Πωω τι θυμήθηκα ο φούστης... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2011 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Η 4, 14, 15 όλα τα λεφτά η 4 ιδίως λες και είσαι μεσα σε ένα φίδι. ώρε εικόνες που μας έβαλες στο κεφάλι τωρα.... παρατήρησα ορισμένα εντελώς άκυρα ζιγκ ζαγκ οπου θα μπορούσε να ειχαν αποφευχθεί χωρίς διαφορά στις κλήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 1. Transfagarasan – Romania Το ετοιμάζω για τη φθινοπωρινή εξόρμηση............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ο δικός μας ο 111 της Τρίπολης που είναι ρε!?!? Πές τα ρε πατρίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Θα αρχισουμε τα ψυχοφαρμακα ρε. Μην μας βαζετε σε πειρασμο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 1. Transfagarasan – Romania Το ετοιμάζω για τη φθινοπωρινή εξόρμηση............ σε ποιο νομό της ρουμανίας είναι? η που γεωγραφικά για να κατατοπιστώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 να λοιωνεις ατελειωτα λαστιχα ξανα κ ξανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2011 Ωραίο θεματάκι μαυρογέρακα! Και μια ερώτηση για τους γνώστες και έχοντες εμπειρία: 5. Col de Turini – France Μιας και θα βρεθώ το καλοκαίρι κεντρική Ευρώπη και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέρασμα από Monte Carlo. Το Col de Turini αξίζει τόσο πολύ ως διαδρομή? Από την μία είναι η μεγάλη αίγλη της ειδικής (νυχτερινής για τους παλιούς) διαδρομής του Rally Monte Carlo. Από την άλλη όμως, βλέποντας αρκετές φωτογραφίες, δεν μου έκανε τρομερή αίσθηση. Για πείτε ρε παίδες: Αξίζει τόσο πολύ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες