Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) ...αυτο αναφερα και λιγο παραπανω φιλε μου!...αυτο εξω δεν θα γινοτανε!....οχι γιατι τα Ελληνοπουλα γεννηθηκαν κακγουροι και λαμογια ...αλλα γιατι ο μηχανισμος δεν θα αφηνε επι 10ετιες την μετατροπη ενος κεντρικου δρομου σε χωρο για κοντρες ακομα και αν ητανε 4 τα μεσανυχτα !...θα ειχαν βαλει ενα τανκς στο τελος του δρομου πριν 20 χρονια κιολας! ...η αστυνομευση ειναι καθημερινη , και αμερολυπτη σχετικα σε ολα!...οχι να περναει καθημερινα ο αστυνομος μεσα απ τη πολη να βλεπει χιλιαδες ακρανοτους και να μην βλεπει παραβαση ...ενω 2 φορες τον μηνα βγαινει εξω και κοβει κλήσεις εκατομμυρίων!.....οπως ειπε και ο φιλος παραπανω η παιδεία δεν μαθαίνεται μονο στο σχολειο .....με τη σταση αυτη ειναι σαν να νομιμοποιεις το να οδηγας χωρις κρανος και 2 φορες το μηνα επιλεγεις για το καλο της κασας σου να τιμωρησεις παραδειγματικα! ..και για να γυρισω στο θεμα !...δεν διαφωνω με οτι τα παιδια ηταν τρικαγκουροι και πιστευω οτι αναμεσα μας δεν υπαρχει οδηγος που θα του κανει σημα η αστυνομια να σταματησει και αυτος να αρχισει να περναει φαναρια με χιλια για να ξεφυγει!...σιγουρα οι συγκεκριμενοι ειναι μεγαλα "λουλουδια"...αλλα ειναι θυματα και αυτοι γιατι το συστημα απο μονο του με τον τροπο που λειτουργει μας μαθαινει στραβα!. Δεν λειτουργει σωστα . Παραλύοντας την συνηδηση μας και την κριση μας!. Θα μπορουσε να συμβει κατι αναλογο και στον πιο υσηχο της παρεα μας!....αναλογιστητε μονο ποσες παραβασεις κανετε καθημερινα γιατι το συστημα δεν λειτουργει και μας μαθαινει στραβα!...σκεψου οτι ακομα και που χωνεσε δεξια και αριστερα αναμεσα απ τα αυτοκινητα ειναι λαθος και κοστιζει στη Γερμανια!...Σκεψου οταν ειμαστε παρεα ποσες καγκουριες κανουμε μεταξυ μας και ποσες ψιλοκοντρουλες ακομα και με καποιον αγνωστο που παρκαρισε απλα διπλα μας στο φαναρι!....ξερω οτι λειπω 15 χρονια απ την Ελλαδα ...αλλα ειμαι σιγουρος οτι τιποτε δεν αλλαξε! ...οποιος δεχεται τη λογικη αντι για σωστη και παραδειγματικη λειτουργια του μηχανισμου ....τη λογικη πιανουμε 2 ...τους γδερνουμε ...και τους κρεμαμε στη πλατεια για να ψαρωσουν ντεμεκ η υπόλοιποι ... παραδεχεται οτι ειμαστε Ζιμπαμπουε! στη Γερμανια το 100% φορανε κρανος ...ενω το προστιμο για κρανος ειναι 30 ευρω ...λετε να φοβουνται το προστιμο! Πες τα Χρυσόστομε. Αυτά εννούσα, αλλά η οργή με βάζει και τα γράφω "επαναστατικά". :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 άμα θέλει κανείς 1150GS σαν του άλεξ.. φέτος στο 36ώρο λέω να ρίξω σύρμα στη ασφάλεια... το πολύ μέχρι σαββάτο μεσημέρι θα του τοχουν κατασχέσει (αυτό και άλλα 200 μηχανάκια :D ) οπότε περνάτε δευτέρα από ΟΔΔΥ για τα ψώνια σας "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω" 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Αναφέρομαι και σε σένα Κώστα, αλλά η αδικία προέρχεται από την ποιότητα του ανθρώπου και δυστυχώς ο Έλληνας φημίζεται για πολλά, αλλά όχι για την ποιότητα του. Καθημερινά βλέπουμε άπειρα παραδείγματα αδικίας. Αδικία είναι όταν έρχεται κάποιος και λέει "να ρωτήσω μόνο" και τελικά κάνει τη δουλειά του σε 5 λεπτά και εσύ περιμένεις στην ουρά. Αδικία είναι να περιμένεις στην ουρά 2 λεπτά και να αρχίσεις να φωνάζεις "Τι πράματα είναι αυτά, τόση ώρα περιμένουμε", αδικία είναι να περνάς με κόκκινο για να μην περιμένεις δύο λεπτά να ξαναπάει πράσινο το φανάρι. Αδικία είναι να μην αφήνεις τον άλλον βγεί από το μετρό για να προλάβεις εσύ να κάτσεις. Και οι άδικοι σε όλα τα παραδείγματα είναι απλοί καθημερινοί Έλληνες, πολλές φορές κάτι ηλικιωμένοι, αυτοί ντε που φωνάζουν στα κανάλια ότι δεν τους υπολογίζει κανείς, αυτοί που λένε ότι τα λεφτά τα φάγανε οι πολιτικοί, αυτοί οι ίδιοι που ψηφίζουν το ίδιο κόμμα όλη τους τη ζωή, γιατί έτσι έχουν μάθει. Και ξαναλέω, το κράτος δεν είναι κάποιο τέρας ή κάποιος ζωντανός οργανισμός, αποτελείται από Έλληνες πολίτες, από αυτούς που λαδώνουν γιατί "έτσι γίνεται η δουλειά σου", από αυτούς που δέχονται το λάδωμα, από αυτούς που βλέπουν την αδικία και την κλεψιά και δεν την καταγγέλουν (εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι) και πολλά άλλα. Αυτό το κράτος αποτελείται από εμάς, τους φίλους μας, τα ξαδέρφια μας, τους γνωστούς μας. Δεν είναι κάποιοι άλλοι που ήρθαν από το διάστημα, Έλληνες είναι, προϊόντα της Ελληνικής κοινωνίας και νοοτροπίας. Οπότε για να αλλάξει το κράτος και τα θεσμικά του όργανα, πρέπει να αλλάξουμε εμείς και μέσα από την δική μας αλλαγή, θα αλλάξει και το κράτος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 ...και κατι αλλο να ρωτησω συνΕλληνες μου!....γιατι το εχω ακουσει πολλες φορες να γραφεται.... ....τι θα πει κανω εις γνωση μου τη μαλακια και ειμαι τουμπεκής οταν με τσακωσουν.... δεχομαι το προστιμο χωρις να γκρινιαζω! ... και αρχιζω τα παρακαλια οταν με πιασουν ..."ελα ρε θειο ...δεν το ηθελα...σε παρακαλω!...δεν θα το ξανακανω!..σνιφ" ...και εγω στη πρωτη κατηγορια ειμαι ...αλλα αυτο δεν δειχνει τιποτα παραπανω παρα μονο τον χαρακτηρα μου!...η μαλακια παραμενει μαλακια! ...βλεπω μια σταση που νομιμοποιει την παραβαση! ...αν δεχεσαι την τιμωρια υπερηφανα !...και καλα εισαι φερεγκιος καγκουρας!...δηλαδη αν περασεις κοκκινο φαναρι και σκοτωσεις καποιον ανυποψιαστο ...και δεχτεις το προστιμο σου σεμνα και ταπεινα ....σε αθωωνει? ...ε δεν ειναι ετσι! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 ...οποιος δεχεται τη λογικη αντι για σωστη και παραδειγματικη λειτουργια του μηχανισμου ....τη λογικη πιανουμε 2 ...τους γδερνουμε ...και τους κρεμαμαι στη πλατια για να ψαρωσουν ντεμεκ η υπόλοιποι ... παραδεχεται οτι ειμαστε Ζιμπαμπουε! στη Γερμανια το 100% φορανε κρανος ...ενω το προστιμο για κρανος ειναι 30 ευρω ...λετε να φοβουνται το προστιμο! Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο που λες. Η κατασταση πιάνω 2 και τους σκιζω γιατι είμαι ο παρμένος μπάτσος, δεν θα αλλαξει τιποτα. Οπως ακριβως τα λες πρέπει τα πρόστιμα να είναι "ενοχλητικα" και πολυ συχνά και οχι εξαντλητικά και μεονομενα. Με εξαίρεση ορισμένα που θα πρεπει να είναι χαστούκια! Οπως η παραβιαση του κοκκινου. Πρέπει να καθημερινα να κάνεις συλλογή μικρων προστίμων που να επαναλαμβάνονται καθε φορά, ωστε ουσιαστικα να σου λενε με το τρόπο τους : "Εισαι βλάκας, εισαι βλάκας, εισαι βλακας" Παραλληλα όμως να σου δινουν να καταλαβαινεις γιατι εισαι βλακας. Τι πιο σημαντικο ισως. Νομιζετε οτι Γερμανοι είναι σοφοι και δικαιοι? Λιγο να τους αφησουν και θα γινουν Ελληνάρες. Απλα δεν τους παιρνει να το κανουν. Καποια στιγμη τους γινεται συνηθεια. Αλήθεια τους εχετε δει Ελλάδα αν τηρουν κατι? Κανουν οτι κάνουμε. Αφου τους παίρνει.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω ενα εχω να πω .. μαλακιστηκαν και τους γυρισε μπουμερανγκ οποτε κανεις την παπια και δεν μιλας καθολου .. αφου δεν ειναι μεσα αυτην την στιγμη στην φυλακη καλα ειναι.. ΥΓ . 33 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα 18 μέλη, 14 επισκέπτες, 1 ανώνυμοι χρήστες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2011 από τον DeadShadoW Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 ...και κατι αλλο να ρωτησω συνΕλληνες μου!....γιατι το εχω ακουσει πολλες φορες να γραφεται.... ....τι θα πει κανω εις γνωση μου τη μαλακια και ειμαι τουμπεκής οταν με τσακωσουν.... δεχομαι το προστιμο χωρις να γκρινιαζω! ... και αρχιζω τα παρακαλια οταν με πιασουν ..."ελα ρε θειο ...δεν το ηθελα...σε παρακαλω!...δεν θα το ξανακανω!..σνιφ" ...και εγω στη πρωτη κατηγορια ειμαι ...αλλα αυτο δεν δειχνει τιποτα παραπανω παρα μονο τον χαρακτηρα μου!...η μαλακια παραμενει μαλακια! ...βλεπω μια σταση που νομιμοποιει την παραβαση! ...αν δεχεσαι την τιμωρια υπερηφανα !...και καλα εισαι φερεγκιος καγκουρας!...δηλαδη αν περασεις κοκκινο φαναρι και σκοτωσεις καποιον ανυποψιαστο ...και δεχτεις το προστιμο σου σεμνα και ταπεινα ....σε αθωωνει? ...ε δεν ειναι ετσι! +1 Πες τα Γιαννη, πες τα, γιατι πολυ μαλακία εχω διαβασει εδω και δυστυχως απο νεους ανθρωπους... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Αναφέρομαι και σε σένα Κώστα, αλλά η αδικία προέρχεται από την ποιότητα του ανθρώπου και δυστυχώς ο Έλληνας φημίζεται για πολλά, αλλά όχι για την ποιότητα του. Καθημερινά βλέπουμε άπειρα παραδείγματα αδικίας. Αδικία είναι όταν έρχεται κάποιος και λέει "να ρωτήσω μόνο" και τελικά κάνει τη δουλειά του σε 5 λεπτά και εσύ περιμένεις στην ουρά. Αδικία είναι να περιμένεις στην ουρά 2 λεπτά και να αρχίσεις να φωνάζεις "Τι πράματα είναι αυτά, τόση ώρα περιμένουμε", αδικία είναι να περνάς με κόκκινο για να μην περιμένεις δύο λεπτά να ξαναπάει πράσινο το φανάρι. Αδικία είναι να μην αφήνεις τον άλλον βγεί από το μετρό για να προλάβεις εσύ να κάτσεις. Και οι άδικοι σε όλα τα παραδείγματα είναι απλοί καθημερινοί Έλληνες, πολλές φορές κάτι ηλικιωμένοι, αυτοί ντε που φωνάζουν στα κανάλια ότι δεν τους υπολογίζει κανείς, αυτοί που λένε ότι τα λεφτά τα φάγανε οι πολιτικοί, αυτοί οι ίδιοι που ψηφίζουν το ίδιο κόμμα όλη τους τη ζωή, γιατί έτσι έχουν μάθει. Και ξαναλέω, το κράτος δεν είναι κάποιο τέρας ή κάποιος ζωντανός οργανισμός, αποτελείται από Έλληνες πολίτες, από αυτούς που λαδώνουν γιατί "έτσι γίνεται η δουλειά σου", από αυτούς που δέχονται το λάδωμα, από αυτούς που βλέπουν την αδικία και την κλεψιά και δεν την καταγγέλουν (εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι) και πολλά άλλα. Αυτό το κράτος αποτελείται από εμάς, τους φίλους μας, τα ξαδέρφια μας, τους γνωστούς μας. Δεν είναι κάποιοι άλλοι που ήρθαν από το διάστημα, Έλληνες είναι, προϊόντα της Ελληνικής κοινωνίας και νοοτροπίας. Οπότε για να αλλάξει το κράτος και τα θεσμικά του όργανα, πρέπει να αλλάξουμε εμείς και μέσα από την δική μας αλλαγή, θα αλλάξει και το κράτος. Δεν έχεις άδικο Χρηστάρα. Μια χαρά τα λες, αλλά η αιτία για μένα είναι Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Σίγουρα δε θα εκλείψει ποτέ, αλλά με τις διαστάσεις που έχει πάρει, γεννάει ΜΙΣΟΣ και διάθεση για ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Και νά 'σαι σίγουρος ότι αυτά τ' αποτελέσματα θα έρθουν. Για μένα αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι (εξουσία), οφείλουν να διορθώσουν άμεσα την κατάσταση. Αλλιώς θα τρέχουν να κρυφτούν απ' την οργή του κόσμου που θα τους πάρει στο διάολο σαν τσουνάμι Γιαπωνέζικο. Υ.Γ. Εγώ που σου δίνω την εντύπωση ότι είμαι "ανάρχας", σε πληροφορώ ότι είμαι πολύ νομοταγής (όσο μπορείς να είσαι σ' αυτό το μπουρδέλο γιατί πρέπει και να επιζήσεις), γι' αυτό και με ενοχλεί απίστευτα αυτή η κατάσταση. Ο Γιάννης με κάλυψε απόλυτα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 ...........................στη Γερμανια το 100% φορανε κρανος ...ενω το προστιμο για κρανος ειναι 30 ευρω ...λετε να φοβουνται το προστιμο! Βέβαια στην Γερμανία (πιστεύω) και στην Αγγλία (που ξέρω), αν (υποθετικά πάντα) τολμήσεις να πάς απο το σπίτι μέχρι το μαγαζί σου χωρίς κράνος, θα μαζέψεις καμιά δεκαριά κλήσεις........ 30 x 10 = 300Ε το σύνολο. Και το αναφέρω όχι για να καταδείξω το ποσόν, αλλα για να καταλάβουμε πως εκεί ο Νόμος εφαρμόζεται, πάντα, συνεχώς και αδιαλείπτως. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Νομιζετε οτι Γερμανοι είναι σοφοι και δικαιοι? Λιγο να τους αφησουν και θα γινουν Ελληνάρες. Απλα δεν τους παιρνει να το κανουν. Καποια στιγμη τους γινεται συνηθεια. Αλήθεια τους εχετε δει Ελλάδα αν τηρουν κατι? Κανουν οτι κάνουμε. Αφου τους παίρνει.... ετσι!.. ... φιλε απο μενα δεν θα ακουσεις ποτε ...οι Γερμανοι ειναι νομοταγεις και οι ελληνες γεννηθηκαν καγκουροι ...το εχω γραψει κανα 2 φορες στα προηγούμενα ποστ!...απλα κινουνται μεσα σε να συστημα που λειτουργει και εχει ματια παντου!...και αναλογος προσαρμοζονται! ...αν περιμενουν να δωσουν στην ελλαδα προτεραιότητα στο δεξια τους και οι απο πισω κατεβουν με τις χατζαρες να τον λινταρουν ... φυσικα και θα προσαρμοστει αναλογος!...μην φανταστεις οτι παντα ηθελε να περασει ενα κοκκινο φαναρι ...και ναι επιτελους του δινεται η ευκαιρια επιτελους στην Ελλαδα να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Βέβαια στην Γερμανία (πιστεύω) και στην Αγγλία (που ξέρω), αν (υποθετικά πάντα) τολμήσεις να πάς απο το σπίτι μέχρι το μαγαζί σου χωρίς κράνος, θα μαζέψεις καμιά δεκαριά κλήσεις........ 30 x 10 = 300Ε το σύνολο. Και το αναφέρω όχι για να καταδείξω το ποσόν, αλλα για να καταλάβουμε πως εκεί ο Νόμος εφαρμόζεται, πάντα, συνεχώς και αδιαλείπτως. ..................... και σε όλους Παναγιώτη. Δεν πά νά 'σαι, Paris Hilton, Naomi Campel, Michael Daglas, κόρη του Προέδρου Bush..... έφταιξες, θα πλερώσεις. Αυτή είναι η ουσία του Νόμου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Για όσους γνωρίζουν....τους δρόμους της Θεσ/νίκης. Α.Μουσείου με Κων/πόλεως στο καφέ στη γωνία...σκάει φίλος με R6 με καινούριο λαστιχάκι και αναρτήσεις...το παίρνω γύρα στο τετράγωνο από περιέργια. Κων/πόλεως με Παπαναστασίου αναστροφή για να ξαναγυρίσω στο καφέ...όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν για τι τετράγωνο μιλάω. Στην Κων/πόλεως-Στρατού με Παπαναστασίου η αναστροφή στην Παπαναστασίου απαγορεύεται αν και όταν έχεις πράσινο η αναστροφή δεν διακόπτει την κυκλοφορία κάποιου δρόμου. Κάνω αναστροφή μιας και η Στρατού είναι άδεια στη φάση της εναλλαγής του φαναριού δηλαδή όταν πορτοκαλίζει της Παπαναστασίου και πάει να πρασινίσει της Στρατού. 1.Αναστροφή 2.Κόκκινο 3.Κράνος 4.Πινακίδα απο κάτω μη εμφανή 5.Δεν έχω χαρτιά επάνω μου 6.Μπατιλίκομα 7.Καθρέφτες γιοκ Για κάντε τη σούμα!!!! Για κακή μου τύχη ξεφυτρώνει ένα Ζ από το πουθενά και με σταμτάει. Αυστυρό ύφος και ατάκα. "Για τι να σε προτογράψω" μου λέει..."Αν τα κόψεις όλα του λέω πάντως είμαι για φυλακή, φταίω για όλα εκτός από την πινακίδα γιατί δεν είναι δικό μου όποτε δεν είναι κι επιλογή μου"...Χαμογελάει και πιάνουμε κουβεντούλα του εξηγώ πως έχει η φάση, δίνει σήμα για να τσεκάρει οτι όντως δεν είναι το μηχανάκι κλεμένο και μου λέει, "με τόσα που έκανες δεν μπορώ να μην σε γράψω για τίποτα όμως, θα σου κόψω μία κλήση για κράνος γιατί είναι το πιο αδικιολόγητο." Είχε άδικο??? Θα έφταιγε αυτός αν τα έκοβε όλα που θα πιάναμε κανένα δυομισάρι χιλιάρικα??? Κι όλα αυτά για ένα κύκλο στο τετράγωνο όπου πάνω από 60 δεν έπιασα!...όχι να είμαι σε κάρτα μέρος και να ανοίγω με κανένα άλλο πιάνωντας τριψήφια νούμερα. Ε αν στα παραπάνω προσθέσουμε κι εμένα με καμιά μυστήρια συμπεριφορά είμαι σίγουρος οτι ίσως να έβρισκε κι άλλα!!! Αυτή δεν είναι η δουλεία του, να τιμωρεί τις παραβάσεις??? Επίσης όσες φορές έχω σκοντάψει ασφαλίτη, πάντα μα πάντα είχε στο λαιμό του κρεμασμένο το σήμα οπότε αν η αρχική μου απορία ήταν τι θέλει αυτός τώρα μόλις έβγαινε από το αυτοκίνητο αμέσως καταλάβαινα περι τίνος πρόκειται. Οχι δεν είμαστε παναγίες τις μαλακίες όλοι τις κάνουμε αλλά όταν κάτσει να μας τσιμπήσουν δεν θα ζητάμε και τα ρέστα. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δεν έχεις άδικο Χρηστάρα. Μια χαρά τα λες, αλλά η αιτία για μένα είναι Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Σίγουρα δε θα εκλείψει ποτέ, αλλά με τις διαστάσεις που έχει πάρει, γεννάει ΜΙΣΟΣ και διάθεση για ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Και νά 'σαι σίγουρος ότι αυτά τ' αποτελέσματα θα έρθουν. Για μένα αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι (εξουσία), οφείλουν να διορθώσουν άμεσα την κατάσταση. Αλλιώς θα τρέχουν να κρυφτούν απ' την οργή του κόσμου που θα τους πάρει στο διάολο σαν τσουνάμι Γιαπωνέζικο. Υ.Γ. Εγώ που σου δίνω την εντύπωση ότι είμαι "ανάρχας", σε πληροφορώ ότι είμαι πολύ νομοταγής (όσο μπορείς να είσαι σ' αυτό το μπουρδέλο γιατί πρέπει και να επιζήσεις), γι' αυτό και με ενοχλεί απίστευτα αυτή η κατάσταση. Ο Γιάννης με κάλυψε απόλυτα. Νομίζω πως έχεις λάθος ιδέα για τον εαυτό σου. Τα γραφόμενα σου δεν δείχνουν "αναρχικό" ή "αντιδραστικό" άτομο, το αντίθετο μάλιστα. Δείχνουν ένα πολιτικοποιημένο άτομο που του φταίει η κυβέρνηση και το κράτος, έτσι γενικά και αόριστα. Προσπαθώντας δε να εξηγήσεις/ξεκαθαρίσεις τη θέση, απλά βυθίζεσαι περισσότερο στην πλάνη σου. Το κράτος επιχειρεί με τους νόμους και τις ρυθμίσεις του να αλλάξει τον Έλληνα. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις. Ο ΚΟΚ καταπατείται βάναυσα σε καθημερινό επίπεδο από όλους, καπνίζουν σχεδόν σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατεβαίνουν στους δρόμους για κάθε λόγο και αιτία. Το θέμα είναι ότι επειδή σαν λαός και κοινωνία δεν έχουμε ούτε την ποιότητα, ούτε την κοινωνική συνείδηση, καταλήγουμε σε νόμους και ρυθμίσεις παρωδίες, γιατί τέτοιους νόμους βγάζει το ξερό του κουτοπόνηρου και επιπόλαιου Έλληνα. Η αλλαγή πρέπει να έρθει από το άτομο και την κοινωνία και όχι από τα παράγωγα τους. Οι Σουηδοί, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι γιατί έχουν οργανωμένα κράτη? Γιατί είναι αυτοί οργανωμένοι σαν λαοί, τα κράτη τους αντικατοπτρίζουν την ιδιοσυγκρασία τους. Έτσι και το ελληνικό κράτος και τα θεσμικά του όργανα αντικατοπτρίζουν τον Έλληνα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Συμφωνώ με Παναγιώτη και Φούρναρη + 1000 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Για όσους γνωρίζουν....τους δρόμους της Θεσ/νίκης. Α.Μουσείου με Κων/πόλεως στο καφέ στη γωνία...σκάει φίλος με R6 με καινούριο λαστιχάκι και αναρτήσεις...το παίρνω γύρα στο τετράγωνο από περιέργια. Κων/πόλεως με Παπαναστασίου αναστροφή για να ξαναγυρίσω στο καφέ...όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν για τι τετράγωνο μιλάω. Στην Κων/πόλεως-Στρατού με Παπαναστασίου η αναστροφή στην Παπαναστασίου απαγορεύεται αν και όταν έχεις πράσινο η αναστροφή δεν διακόπτει την κυκλοφορία κάποιου δρόμου. Κάνω αναστροφή μιας και η Στρατού είναι άδεια στη φάση της εναλλαγής του φαναριού δηλαδή όταν πορτοκαλίζει της Παπαναστασίου και πάει να πρασινίσει της Στρατού. 1.Αναστροφή 2.Κόκκινο 3.Κράνος 4.Πινακίδα απο κάτω μη εμφανή 5.Δεν έχω χαρτιά επάνω μου 6.Μπατιλίκομα 7.Καθρέφτες γιοκ Για κάντε τη σούμα!!!! Για κακή μου τύχη ξεφυτρώνει ένα Ζ από το πουθενά και με σταμτάει. Αυστυρό ύφος και ατάκα. "Για τι να σε προτογράψω" μου λέει..."Αν τα κόψεις όλα του λέω πάντως είμαι για φυλακή, φταίω για όλα εκτός από την πινακίδα γιατί δεν είναι δικό μου όποτε δεν είναι κι επιλογή μου"...Χαμογελάει και πιάνουμε κουβεντούλα του εξηγώ πως έχει η φάση, δίνει σήμα για να τσεκάρει οτι όντως δεν είναι το μηχανάκι κλεμένο και μου λέει, "με τόσα που έκανες δεν μπορώ να μην σε γράψω για τίποτα όμως, θα σου κόψω μία κλήση για κράνος γιατί είναι το πιο αδικιολόγητο." Είχε άδικο??? Θα έφταιγε αυτός αν τα έκοβε όλα που θα πιάναμε κανένα δυομισάρι χιλιάρικα??? Κι όλα αυτά για ένα κύκλο στο τετράγωνο όπου πάνω από 60 δεν έπιασα!...όχι να είμαι σε κάρτα μέρος και να ανοίγω με κανένα άλλο πιάνωντας τριψήφια νούμερα. Ε αν στα παραπάνω προσθέσουμε κι εμένα με καμιά μυστήρια συμπεριφορά είμαι σίγουρος οτι ίσως να έβρισκε κι άλλα!!! Αυτή δεν είναι η δουλεία του, να τιμωρεί τις παραβάσεις??? Επίσης όσες φορές έχω σκοντάψει ασφαλίτη, πάντα μα πάντα είχε στο λαιμό του κρεμασμένο το σήμα οπότε αν η αρχική μου απορία ήταν τι θέλει αυτός τώρα μόλις έβγαινε από το αυτοκίνητο αμέσως καταλάβαινα περι τίνος πρόκειται. Οχι δεν είμαστε παναγίες τις μαλακίες όλοι τις κάνουμε αλλά όταν κάτσει να μας τσιμπήσουν δεν θα ζητάμε και τα ρέστα. Είσαι σωστός!!! Πάντως δεν μιλάμε απλά για ένα άνοιγμα παιδιά... από ότι είδα λέει: αυτοσχέδιους αγώνες,επικίνδυνους ελιγμους ,παρακόλυση κυκλοφορίας, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και σε όλα αναφέρει πρόκληση τρόμου και ανησυχίας... Ε για όλα αυτά έπρεπε να μην τους επιτραπεί να ξαναπάρουν ποτέ δίπλωμα ή όχημα στο όνομά τους!!! Είναι άτομα εγκληματικά ανεύθυνα, με δολοφονικές τάσεις... Δεν μιλάμε ότι ξεκινώντας από το φανάρι έκαναν μια σουζίτσα ή μια κόντρα να δουν ποιος ξεκινάει γρηγορότερα. αυτοσχέδιους αγώνες,επικίνδυνους ελιγμους ,παρακόλυση κυκλοφορίας, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και σε όλα αναφέρει πρόκληση τρόμου και ανησυχίας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 άμα θέλει κανείς 1150GS σαν του άλεξ.. φέτος στο 36ώρο λέω να ρίξω σύρμα στη ασφάλεια... το πολύ μέχρι σαββάτο μεσημέρι θα του τοχουν κατασχέσει (αυτό και άλλα 200 μηχανάκια :D ) οπότε περνάτε δευτέρα από ΟΔΔΥ για τα ψώνια σας "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω" Και ΚΤΜ όποιος θέλει σαν του kavadias θα υπάρχει! Πάντως μάγκες... εδώ μιλάμε για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Δεν υπάρχει λίγο παραβίαση και πολύ παραβίαση. Σημασία έχει ότι αυτή η παραβίαση μπορεί να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή. Το καταλαβαίνετε αυτό??? Τι θα της πείτε μωρέ εκείνης της μάνας και του πατέρα που θα χάσουν το παιδί τους επειδή κάποιοι ήθελαν να καγκουρέψουν στο δρόμο? Αυτό μόνο απαντήστε στον εαυτό σας καταρχήν και μετά προχωρήστε στην υπεράσπιση αυτών. Γιατί από την στιγμή που δεν υπάρχουν θύματα, κάποιοι βρήκατε να λέτε. Αν η ίδια ιστορία είχε κι έναν νεκρό που δεν έφταιγε, ΤΙ θα λέγατε? Θα λέγατε τα ίδια? Δε νομίζω... γι'΄αυτό μερικοί, κάντε και λίγο την πάπια και μην προσπαθείτε να το παίξετε υπεράνω. Μια ανθρώπινη ζωή δεν ξεπληρώνεται όσα € κι αν τους επιβάλλουν πρόστιμο! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Το κράτος επιχειρεί με τους νόμους και τις ρυθμίσεις του να αλλάξει τον Έλληνα. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις. Ο ΚΟΚ καταπατείται βάναυσα σε καθημερινό επίπεδο από όλους, καπνίζουν σχεδόν σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατεβαίνουν στους δρόμους για κάθε λόγο και αιτία. Το θέμα είναι ότι επειδή σαν λαός και κοινωνία δεν έχουμε ούτε την ποιότητα, ούτε την κοινωνική συνείδηση, καταλήγουμε σε νόμους και ρυθμίσεις παρωδίες, γιατί τέτοιους νόμους βγάζει το ξερό του κουτοπόνηρου και επιπόλαιου Έλληνα. Η αλλαγή πρέπει να έρθει από το άτομο και την κοινωνία και όχι από τα παράγωγα τους. Οι Σουηδοί, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι γιατί έχουν οργανωμένα κράτη? Γιατί είναι αυτοί οργανωμένοι σαν λαοί, τα κράτη τους αντικατοπτρίζουν την ιδιοσυγκρασία τους. Έτσι και το ελληνικό κράτος και τα θεσμικά του όργανα αντικατοπτρίζουν τον Έλληνα. Με μεγαλη μου λυπη ειμαι αναγκασμενος να συμφωνησω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Λύπη γιατί συμφωνείς μαζί μου ή με το περιεχόμενο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Λύπη γιατί συμφωνείς μαζί μου ή με το περιεχόμενο? Φαντάζομαι με το περιεχόμενο.. με το οποίο συμφωνώ και εγώ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Πάντως μάγκες... εδώ μιλάμε για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Δεν υπάρχει λίγο παραβίαση και πολύ παραβίαση. Σημασία έχει ότι αυτή η παραβίαση μπορεί να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή. Έτσιιιιιι! Τι πάει να πει ήταν άδειος ο δρόμος έλεγξα κτλ...οκ ναι μπορεί να περάσεις με κόκκινο και να είσαι μόνος στη μέση του πουθενά αλλά αυτό δεν ανερεί πως είσαι παραβάτης. Αν είναι να καταργήσουμε τα φανάρια σε δρόμους χωρίς αυξημένη κυκλοφορία και να περνάμε κατα βούληση τις διασταυρώσεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Λύπη γιατί συμφωνείς μαζί μου ή με το περιεχόμενο? Με το περιεχομενο φυσικα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δείτε αυτά τα βίντεο (έχουν φυσικά ξαναπαίξει εδω μέσα) και πείτε μου, πόσο μ@λ@κες έιναι οι δύο κουτάκηδες................. Επικίνδυνη οδήγηση - αυτοσχέδιοι αγώνες: Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: Αν έκαναν τα ίδια οδηγώντας μηχανές, θα ήταν λιγότερο μ@λ@κες; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Καλά... πλάκα μας κάνεις? ALX τι δεν κατάλαβες καλά ;; Δεν είπα οτι καλά έκανα και δεν έπρεπε να με σταματήσουν. Το θέμα είναι η μέθοδος. Οταν και οι ίδιοι περνάνε κόκκινα χωρίς να έχουν αναμμένες τις σειρήνες δεν βάζουν σε κίνδυνο ανυποψίαστους πολίτες ;; Δεν πρέπει επίσης να δείξουν οτι κάνουν καταδίωξη ;;; Ζητάδες ήταν , οχι ασφαλίτες !!! Δεν αρνήθηκα το πρόστιμο όταν μου έραψαν το κουστουμάκι. Το πλήρωνα ένα χρόνο με διακανονισμό στην εφορία και δεν διαμαρτυρήθηκα, αλλά με χάλασε πολύ ο τρόπος τους , και η απαίσια συμπεριφορά τους. !!! Οσο έχουμε ανάγκη εμείς απο οδηγική παιδεία, αλλο τόσο έχουν και αυτοί αναγκη απο παιδεία γενική !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Και μια όμορφη παραβίαση προτεραιότητας: Το ίδιο σχόλιο με παραπάνω: Αν αντί με αμάξι ο μ@λ@κ@ς ήταν με μηχανάκι, θα άλλαζε κάτι για σας; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Θέλω να απαντήσω σ΄αυτούς που έγραψαν << ξέρεις με τι κόπο αγόρασαν το μηχανάκι ? >> Εσείς παιδιά ξέρετε με τι κόπο μεγαλώνεις ένα παιδί και μιά ωραία μέρα έρχεται ένας μαλάκας και του κόβει το νήμα της ζωής ? Και γι΄αυτούς που απορούν για τις κατασχέσεις. Δεν είναι καινούργιο φρούτο.Απο φίλο μου κατάσχεσαν το 1983 (!!!) Kawasaki Z 750,λόγω θορύβου.Πήγε και κανα μήνα στο Γεντί Κουλέ και το Ζ το πήρε μετά απο ενάμιση χρόνο σε κακό χάλι φούλ στην σκουριά, έτοιμο για πέταμα. Πάντως χαίρομαι γιατί βλέπω οτι η νοοτροπία έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με παλιά. Στον καιρό μας ήσουν << τυρί >> αν οδηγούσες με κράνος,αν δεν έκανες σούζα ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αν οδηγούσες με τον σιγαστήρα,αν φορούσες εξοπλισμό κλπ.Αν μεταφέραμε αυτήν την ιστορία 25 χρόνια πίσω,όλοι θα ήταν με το μέρος των παιδιών και ελάχιστοι με την αστυνομία.Αλλά όπως έγραψε και κάποιος προηγουμένως η λέξη μηχανόβιος ήταν ρετσινιά πάνω σου και όχι ιδιότητα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες