TomCBR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Σπυρακο περαστικά, να γίνεις γρήγορα καλά, και μην σκέφτεσαι καθόλου τη μηχανη! Να θυμάσαι αυτα που σου είπα απο κοντα... Τα σιδερα φτιάχνονται (και σου είπα και πως)! Τις καλυτερες ευχες μου, περαστικα και να'σαι παντα καλα Σπυρο!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Σας ευχαριαστω πολυ ειλικρινα όλους... Εχω προσθεσει σχετικες αναφορες απο την τροχαία μετα του τέλους του πρώτου μου μηνήματος ... (δηλαδη της πρώτης σελίδας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 όταν θα πίνουμε τον επόμενο καφέ απέναντι από τα μοτόρια μας θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε......παράμεινε με το χαμόγελό σου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Σπυρο αν και τα ειπαμε κι απο τηλ και παλι περαστικα σου φιλε και αφου εισαι καλα μην ανυσηχεις για τιποτα ολα τ αλλα γινονται!Θυμαμαι που μου λεγες για την πιστα στα Μεγαρα και να προσεχω την κ4 & κ5,τελικα επεσα σημερα το πρωι στην κ6 ευτυχως με μικρο σωματικο κοστος και μετριο υλικο!Και οι δυο αδικα την φαγαμε,εσυ απο λαδια και εγω απ την χαλια προσφυση των Μεγαρων!Βεβαια εσυ το πληρωνεις πολυ πιο ακριβα :( Κουραγιο φιλε μου,θα γυρισει ο τροχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Άντε, σε λίγο καιρό να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ όπως και το προηγούμενο. Περαστικά ρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niko50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 και απο μενα Σπυρο τις ευχες μου για γρηγορη αναρωση... Μετα το τελος της ταινιας φρικης τελιωνει και η φρικη της..... Κοιταμε μπροστα με η χωρις μηχανη... Το οτι ειχες το κουραγιο να γραψεις το παραπανω κειμενο σημενει οτι εισαι απο σκληρη παστα και δεν μασας.... Θα χαρω να διαβαζω νεα σου....και αν βρεθω στη περιοχη σου θα χερομουν ιδιαιτερα να σε γνωριζα και απο κοντα.. Παντα γερος και χαμαγελαστος...... Νικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Το κεφαλι ψηλα ρεεεεεεεεεεεε........!!!!!!! Μοιρασε μηνυσεις παντου............δημο-τροχαια-παρκαρισμενο φορτηγο.....κλπ..κλπ Γενικως κανε πολυ φασαρια σε ολους και δωσε και δημοσιοτητα τοπικα να το μαθουν ολοι στα γυρω χωρια.......................ειμαι σιγουρος πως θα βρεθει ακρη και θα αποζημιωθεις.............ενταξει το καταλαβαινω οτι ολα αυτα ειναι χρονοβορα αλλα δεν εχουμε αλλες λυσεις.........................ορμα τους....!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το πόστ σου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι σου συνέβη τέτοιο πράγμα... Πραγματικά, έχω στεναχωρηθεί. Όπως και να 'χει, οι πληγές θα κλείσουν και ο πόνος θα περάσει. Έχεις αποδείξει, άλλωστε, ότι τ' αντέχεις... Εσύ, φρόντισε να γίνεις καλά και γρήγορα. ΑΚΟΥΣ? Η μηχανή είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να σε ανησυχεί. Ο Αστυνόμος κάνοντας πόρισμα και με πολυετή εμπειρίες σε τέτοιες μαύρες καταστάσεις μου είπε ότι μία άλλη εκδοχή είναι να ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΣ ΣΟΥ..αφου μου είπε έφυγες σαν να πάτησες μπανανοφλουδα δεν μπορει κανεις να εξηγήσει το περιστατικό.. Τα χλμ μου ήταν 80 ... Αλίμονο κι αν δεν έριχνε το φταίξιμο, σε δικό σου λάθος χειρισμό... Το σίγουρο είναι ότι κάποιος φταίει κι αυτός δεν είσαι εσύ.. Κυνηγησέ το, για να βρείς το δίκιο σου. Υ.Σ Με την πρώτη ευκαιρία, θα έρθουμε να σε δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 ΣΠΥΡΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΛΑΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 (τροποποιήθηκε) Σπύρο ψηλά το κεφάλι και όλα σιγά σιγά γιατρεύονται.......Το σημαντικό μέρος είσαι εσύ και αν τώρα πονα κάποια στιγμή ξεχνάς......και τον πόνο και την απογοήτευση και τη στεναχώρια.... Απλά σου εύχομαι σύντομα κοντά μας είτε με τέσσερις είτε με δύο είτε με καμια ρόδα. Θα 'ρχομασται εμείς να σε πέρνουμε......και εσύ θα στο πίσω κάθισμα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και που 'σαι......Μυνήση και στο κράσπεδο ακόμα! Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2006 από τον capo998 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Και απο εμένα σιδερενιος και περαστικα. θα σου πω και εγώ οπως και παραπάνω άλλοι συμορουμιτες οτι 1 . οτι ΔΕΝ σε σκοτώνει σε κάνει πιο ΔΥΝΑΤΟ 2. μετα τα μαζεμενα κακα έρχονται τα μαζεμένα καλά. μονο αισιοδοξία, και μην ακουω δεν ξανακαβαλάω μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 κι εγω ετυχε να περναω απο κει και ειδα ολη τη σκηνη με λεπτομερειες!! Ειδα και τα λαδια και ειδα και τον City και τα ειπαμε ;) Μαζι ειμασταν ρε δε θυμαστε? Πωωωωωωω! Περαστικα ρε Σπυρο... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Σπύρο σιδερένιος,ήσουν πολύ τυχερός φίλε μου γιατί είσαι μαζί μας και δίχως σοβαρό τραυματισμό,και όχι άτυχος που έπαθες τέτοιο ατύχημα. Δες την θετική πλευρά της υπόθεσης. Την ημέρα του Πάσχα εδώ στην πόλη μας (Νεάπολη Βοιών)ένα παιδί 30 χρόνων έφυγε άδικα όταν το gsxr του καρώθηκε σε δέντρο με λίγα χμ.Δεν φορούσε κράνος. Είναι μακάβριο το ξέρω ,αλλά στο ξαναλέω ήσουν τυχερός. Περαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Σπυρακλα να ευχαριστεις το Θεο που ζεις. Μακαρι να μην ξαναπαθεις τπτ αλλο και αυτο να ηταν το τελευταιο. Διαβαζω το συμβαν και δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε. Γραφεις οτι πιθανον να εχασες το πισω μερος απο λαδια. Αλλα πως εγινε αυτο οταν λες οτι πηγαινες και σε ευθεια? δεν θα εχανες το μπροστινο σε αυτη την περιπτωση? Τεσπα, λιγη σημασια εχουν τωρα αυτα.. Το θεμα ειναι οτι ΖΕΙΣ. Σιδερενιος φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Περαστικά και σιδερένιος. Συνήθως μετά από τέτοιες περιπτώσεις γινόμαστε περισσότερο προσεκτικοί απʼ ότι ήμαστε. Καλή ανάρρωση να έχεις, ψυχική και σωματική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Φιλε ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. τιποτ' άλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 φίλε ανατριχιασα με το ατυχημα σου. Σου εύχομαι περαστικά, σιδερένιος και όσο για τη μηχανή... με σε απασχολει. Αυτά τα ρημάδια φτιαχνονται. Εσύ να είσαι καλά! Και πάλι γρηγορη αναρρωση φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Φιλε Σπυρο.... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( σημερα το ειδα... Ε ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!....Φτου γμτ το....@#$#@^%$#!#3 μου... :( κανε μια βολτα σε μια εκκλησια ρε φιλε αναψε ενα κερι σε αυτον εκει πανω... περαστικα σου ρε συ...Και μην απογοητευεσε...οσο για το ματοσακο(τη fazerακλα λεω...)μπορω απο Πατρα να τη φτιαξουμε τιμη κοστους...σε κολλητο...αν θες εδω ειμαι...Και για το συμβαν φροντισε να ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ να καταγραφει τιποτα ...περιεργο...και ΦΥΣΙΚΑ ζητα να καταγραφουν ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...Κι αν μπορω(και Υπηρεσιακως...)να βοηθησω εδω ειμαι... Σιδερενιος...ευχομαι και ολα τα αλλα μη σε στεναχωρουν... ...τελικα επεσα σημερα το πρωι στην κ6 ευτυχως με μικρο σωματικο κοστος και μετριο υλικο!Και οι δυο αδικα την φαγαμε,εσυ απο λαδια και εγω απ την χαλια προσφυση των Μεγαρων!Βεβαια εσυ το πληρωνεις πολυ πιο ακριβα :. <{POST_SNAPBACK}> Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.......Γκλουπ... Σε παιρνω τωρα... :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 ρε συ! εχω μεινει μλκας! περαστικα και γρηγορα ρε φίλε!!!! κοιτα να συνελθεις και ολα τα άλλα βαλ'τα σε δευτερη μοιρα.... περαστικα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Αντε με συγκίνησες που ήμουν ανάμεσα στους πρώτους που πειρες τηλεφωνο όταν επεσες. Όπως βλέπεις όλα τα παιδια είμαστε κοντά σου και σου ευχόμαστε περαστικά. Η Σαββατο η Κυριακη θα έρθουμε μια βόλτα με τον Sam. Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kapeos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Περαστικά σου. ποτέ ξανά τέτοια. Τελικά αν σου χρωστάει ο Θεός............ κοίτα τη ζωή με αισιοδοξία και χαμόγελο. Αυτή έτσι σε κοίταξε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Περαστικα σου Σπυρο. Σου ευχομαι ειλικρινα να ξεπερασεις γρηγορα το σοκ και τη δυσκολη αυτη κατασταση και μετα απο λιγο καιρο να οδηγας μια καινουργια μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟ MYBIKE.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..... ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 ΠωΠω!!!!!! Δοξα το Θεο που εισαι καλά!!! Περαστικά σου και κάλη δύναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HEO 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2006 Περαστικα σου Σπυρο....ευχομαι ταχεια αναρωση ... ....ολα μεσα στο προγραμμα ειναι, μη σε ανησυχει αυτο..... ελπιζω συντομα να σε ξαναδουμε σε μηχανη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες