Jump to content
Sign in to follow this  
ZoZeFiNa

Πρωτη βόλτα!!!

Recommended Posts

Σημερα αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου βολτούλα! Οχι τίποτα το φοβερό, από Αγία Παρασκευή Καλλιθέα (όπου κάθισα πίσω και οδηγός ανέλαβε ενας φίλος) μέχρι Σούνιο και από 'κει πίσω από την άλλη πλευρά σαν οδηγός και πάλι... :D

Το λογικότερο είναι να μην σας λέει τίποτα, αλλά εγώ τρελάθηκα!! :rolleyes:

Ως συνοδηγός έχω να δηλώσω ότι εκει πίσω παλεύεις να κρατηθείς και ειδικά μετά απο κάποια ταχύτητα πραγματικά νόμιζα ότι θα με αδειάσει!!! :sweatdrop: :sweatdrop:

Πολλά, πολλά ευχαριστώ στον Γιώργο που ήταν ο πρώτος που τόλμησε να κάτσει πίσω μου και να μου λέει δώσε!!!! :mB_kalo_e: You are THE best!!! :kiss:

Εντυπωσιάστηκα από την άμεση ανταπόκριση του γκαζιού (άνοιγμα-κλείσιμο) και τα φοβερά της φρένα! Και φυσικά από την "φωνούλα" της... :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κ που να δεις οταν θα την μαθεις λιγο. :wub:

Θυμησου το, πως σε κανα εξαμηνο το γκαζι της θα σου φαινεται λιγο... κ θα θες κι αλλο.

Συνεχισε ...καλες βολτες!!!

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που΄σαι ακόμα... θα δεις πόσο ωραία θα νιώθεις στα στροφιλίκια με το που της πάρεις λίγο τον αέρα! στρίβει με την σκέψη και μόνο!!! Οπωσδήποτε μασκάκι για τον αέρα όμως!!!

Καλόβολτο λοιπόν!!!

(αλήθεια τι κατανάλωση έχεις;;; το μέτρησες καθόλου; )

Θυμησου το, πως σε κανα εξαμηνο το γκαζι της θα σου φαινεται λιγο... κ θα θες κι αλλο.

εμένα μου πήρε 2 χρόνια για να συνηθίσω το γκάζι της και να θέλω και άλλο... αλλά ακόμα και τώρα μετά από 3 χρόνια με ικανοποιεί!

εμένα μου πήρε 2 χρόνια για να συνηθίσω το γκάζι της και να θέλω και άλλο... αλλά ακόμα και τώρα μετά από 3 χρόνια με ικανοποιεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατανάλωση δεν μέτρησα, αλλά ξεκίνησα με σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο και γύρισα με μια γραμμούλα... :mellow: Τώρα που πήρα φόρα....δεν με σταματάει τίποτα!!!! :winking:

Ακόμα το βλέπω μακρια το να θέλω και άλλο γκάζι... :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου βολτούλα! Οχι τίποτα το φοβερό, από Αγία Παρασκευή Καλλιθέα (όπου κάθισα πίσω και οδηγός ανέλαβε ενας φίλος) μέχρι Σούνιο και από 'κει πίσω από την άλλη πλευρά σαν οδηγός και πάλι... :D

Το λογικότερο είναι να μην σας λέει τίποτα, αλλά εγώ τρελάθηκα!! :rolleyes:

Ως συνοδηγός έχω να δηλώσω ότι εκει πίσω παλεύεις να κρατηθείς και ειδικά μετά απο κάποια ταχύτητα πραγματικά νόμιζα ότι θα με αδειάσει!!! :sweatdrop: :sweatdrop:

Πολλά, πολλά ευχαριστώ στον Γιώργο που ήταν ο πρώτος που τόλμησε να κάτσει πίσω μου και να μου λέει δώσε!!!! :mB_kalo_e: You are THE best!!! :kiss:

Εντυπωσιάστηκα από την άμεση ανταπόκριση του γκαζιού (άνοιγμα-κλείσιμο) και τα φοβερά της φρένα! Και φυσικά από την "φωνούλα" της... :wub: :wub:

Δεν ξερω λεω εγω τωρα: Μηπως το να εισαι απο [πισω] ειναι καλυτερα.Ειναι και ακινδυνο!!!!!!!!! :excl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω λεω εγω τωρα: Μηπως το να εισαι απο [πισω] ειναι καλυτερα.Ειναι και ακινδυνο!!!!!!!!! :excl:

:think: :think: τι εννοει ο ποιητης???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι το να εισαι απο [πισω ]ειναι ποιοτικο σορυ ποιητικο ηθελα να πω: καλα χιλιομετρα λοιπον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι το να εισαι απο [πισω ]ειναι ποιοτικο σορυ ποιητικο ηθελα να πω: καλα χιλιομετρα λοιπον.

:uglystupid2: τι πισω ,μπρος .ποιητικα κ ποιοτικα λες?

Βολτα ναναι κ οπως ναναι, γιατι τωρα με την βενζινη μας το εχουν βαλει απο [πισω]... που λες κ εσυ

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατανάλωση δεν μέτρησα, αλλά ξεκίνησα με σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο και γύρισα με μια γραμμούλα... :mellow: Τώρα που πήρα φόρα....δεν με σταματάει τίποτα!!!! :winking:

Ακόμα το βλέπω μακρια το να θέλω και άλλο γκάζι... :lol: :lol:

Ρε πιασε το βενζινα που σου λεω.....whistling.gif2funny.gif

Μπραβο καλες βολτες να εχετε τα δυο σας απο εδω και περα...cheers.gif

Για ποιον λογο η ειρωνια προς την φιλη μας;

(εκτος αν καταλαβα λαθος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πιασε το βενζινα που σου λεω.....whistling.gif2funny.gif

Μπραβο καλες βολτες να εχετε τα δυο σας απο εδω και περα...cheers.gif

Για ποιον λογο η ειρωνια προς την φιλη μας;

(εκτος αν καταλαβα λαθος)

Οχι ειρωνεια πλακιτσα κανουμε ρε αδερφε!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ μια λαμακια να πεις :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ειρωνεια πλακιτσα κανουμε ρε αδερφε!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ μια λαμακια να πεις :shoot:

Λιγο αντρικη η πλακιτσα που διαλεξες σε ενα thread ανοιγμενο απο κοπελα.

Ρε παιδες λιγο τακτ για τα mybikοκοριτσα... λιγα τα εχουμε μην τα χασουμε κ αυτα.

Φιλικα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Παταπιος με καταλαβεwinking.gif

Οπως ειπα αν κανω λαθος το παιρνω πισω..smile.gif

Λιγο αντρικη η πλακιτσα που διαλεξες σε ενα thread ανοιγμενο απο κοπελα.

Ρε παιδες λιγο τακτ για τα mybikοκοριτσα... λιγα τα εχουμε μην τα χασουμε κ αυτα.

Φιλικα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα σου λέει γιατί κυκλοφορούν τόσες γυναίκες μόνες..................... thumbsdown.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα, καλες βολτες. Λεω να σπαμαρω λιγο μιας και εχω καιρο να γραψω... Πριν 10 μερες απεκτησα και εγω ενα gsr και ειμαι εντυποσιασμενος απο τις επιδοσεις του.

Καλες βολτες να εχουμε και αγρατζουνιστοι. Spam off. : D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατανάλωση δεν μέτρησα, αλλά ξεκίνησα με σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο και γύρισα με μια γραμμούλα...

Ε, δεν καιει και πολυ μια χαρα ειναι για μεχρι το Σουνιο και πισω.

Χαχαχαχαχα, εγω με ενα ρεζερβουαρ παω Αγρινιο ! :spam:

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια, καλη αρχη λοιπον, αυτα τα πρωτα συναισθηματα ειναι πολυ ωραια, αλλα οπως ειπε και ο φιλος μου

ο Παταπιος τα γκαζια και ειδικα τα φρενα θα τα συνηθισεις και παιζει να ερθει και η μερα που θα θες

παραπανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά χιλιόμετρα από'δω κι εμπρός!!! Με σύνεση το γκάζι και όλα καλά θα πάνε :) Σιγά-σιγά θα του πάρεις τον αέρα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία! Άντε καλή αρχή!

(και την επόμενη φορά με φωτογραφική μηχανή στη τσέπη! Δεν γίνεται να πηγαίνεις βόλτα, να μας το λες και να μην μας δίνεις ούτε μία φωτογραφία από τη βόλτα!...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το συνοδηγό τσέκαρε αν φτάνουν τα χέρια του να ακουμπάνε στο ρεζερβουάρ,αυτό είναι το καλήτερο για σπόρ οδήγηση....

ρε γαμώτο δεν το ξέρω το gsr ,για πείτε ρε οι κάτοχοι ,φτάνουν τα χέρια ντεπόζιτο ή μαλακίες λέω της κοπέλας???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να ξαναμπώ συνοδηγός σύντομα... είναι φρίκη εκει πίσω!!! :waycon1: :waycon1: Παντως τα δικά μου χέρια νομίζω πως δεν φτάνουν το ντεπόζιτο...

Ααα! Μπορείτε να κάνετε όσες πλακίτσες θέλετε.. είμαι τόσο χαρούμενη που σας αγαπάω όλους!!! :uglystupid2: :uglystupid2: Μεχρι να περάσει η επήρεια... :spiteful: :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγια και καλή άρχη! Μη μασάς με αυτά που σου λένε οι λιγούρηδες!!

Οφειλω να δωσω καποιες απαντησεις σε καποιους χαρακτηρισμους.[λυγουρια-τακτ -κλπ]

Εκανα καλοπροαιπετη πλακιτσα στην ΖΟΖΕΦΙΝΑ σχηματιζοντας την εντυπωση οτι [χωνεται στην πλακα-χαβα] και απ οτι καταλαβα [μπαινει]δεν ειναι δα και τοσο συνηθισμενο[ΓΥΝΑΙΚΑ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ]μεγαλης μοτο και μπαβο της γι αυτο καιδεν ειναι κανενα ξενερωτο κοριτσακι[απ οτι φαινεται ειναι [ΖΩΝΤΑΝΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ] αα !!!!!!!!!!η συμετοχη της σε ενα ανδροκρατουμενο φορουμ?τυχαιο?δεν νομιζω.

[Ασχετο: η μεγαλη μου κορη 12 ετων παει το παπι σφαιρα]

Γι αυτο μην ακους τους [κρυφολυγουροπροστατες]εγω παντως πολυ σε χαιρομαι!!!!!!!!!

ΥΓ κανε την πλακα σου χυμα ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα