μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Exω φύγει και εγώ για τα ίδια - τελικά τι παίζει με το νούμερο Μαθου ? Ίδιο καλούπι με άλλα του ιδιου μεγεθους ? Ευχαριστώ. ΥΓ : Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ Θεσ/νίκη μεριά ? Εγω τα πηρα στο ιδιο που φοραω συνηθως.Ειχε ενα μετρητη μεγεθους για γαντια(στην παλαμη) και συμφωνα με αυτο,μου εβγαζε παλι μεγεθος Large...οπότε τα χρυπησα αλυπητα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Εμένα large είναι τα χειμερινά μου alpinestars και large και τα fox bomber. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Εδώ τα έχει 30 δολλάρια με μεταφορικά από Χονγκ Κονγκ, αλλά φοβήθηκα μην είναι τη Κυριακή χαρά και τη Δευτέρα λύπη. Εγω εδω και 6-7 μηνες εχω τα Χονκονγκεζικα, δεν ειχα προβλημα, δεν ξερω αν ειναι γνησια ή μουφα.. πρεπει να βρω καποιο που εχει γνησια να δω τις διαφορες, παντως εχουν πολυ ωραια αισθηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Λόγω χτεσινής ονομαστικής εορτής η γυναίκα μου έκανε δώρο ένα ζευγάρι γάντια ! :vv: Την εταιρία δεν την ήξερα. Είναι η γαλλική Five η οποία ειδικεύεται μόνο σε γάντια. Από ψαχτική που έκανα, δεν βρήκα ποιος τα φέρνει εδώ. Η δικιά μου πάντως τα αγόρασε από Παπασταύρου. Τιμή δεν ξέρω. Τα γάντια είναι αυτά ΕΔΩ. Φαίνονται πολύ ποιοτικά κι από μια μικρή δοκιμή λίγων χιλιομέτρων που έκανα σήμερα, έχουν εξαιρετική αίσθηση. Αύριο ή μεθαύριο θα ανεβάσω μερικές φώτος και θα γράψω και 2 πραγματάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Εγω εδω και 6-7 μηνες εχω τα Χονκονγκεζικα, δεν ειχα προβλημα, δεν ξερω αν ειναι γνησια ή μουφα.. πρεπει να βρω καποιο που εχει γνησια να δω τις διαφορες, παντως εχουν πολυ ωραια αισθηση! Τα γνησια ειναι made in Hong Kong downtown και τα "Χαβανεζικα" ειναι made in Hong Kong peratown....τοσο μεγαααααααλες διαφορές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Εγω εδω και 6-7 μηνες εχω τα Χονκονγκεζικα, δεν ειχα προβλημα, δεν ξερω αν ειναι γνησια ή μουφα.. πρεπει να βρω καποιο που εχει γνησια να δω τις διαφορες, παντως εχουν πολυ ωραια αισθηση! Τα γνησια ειναι made in Hong Kong downtown και τα "Χαβανεζικα" ειναι made in Hong Kong peratown....τοσο μεγαααααααλες διαφορές... Δηάδη τα 20 ευρω παραπανω ειναι για το ενοικιο στο κεντρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) @Moustardas Σα να μοιάζουν με της Colori.. http://www.coloripos...ctID=1138&id=23 (γενικά τα καλοκαιρινά της Colori μοιάζουν με της Five-μην πω οτι ειναι ιδια) Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2012 από τον Drop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δηάδη τα 20 ευρω παραπανω ειναι για το ενοικιο στο κεντρο? Και την πωλητρια που μιλαει σπαστά Εγλεζικα "Τενκ ιου σελ.Τσιπ μπαϊ γκουντ γλοβς.Τσιν τσον" :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Τζάμπα το 50άρικο τότε ρε γμτ... Τέσπα καλά να μαστε κι έχει ο Θεός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 ... Τέσπα καλά να μαστε κι έχει ο Θεός Μη μου πεις!!!Φοραει κι ο Θεος γαντια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Αμέ τα God Bomber Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Από madhead, τα S9P στα 25ευρώπουλα , άνετα και δοσερά! Τα έχω 1-2 μήνες και είμαι ικανοποιημένος! Έχουνε και τις απαραίτητες προστασίες ^_^ Προσοχή σε ονλινε παραγγελία, ΙΣΩΣ να βγαίνουνε λίγο μεγαλα για το ονομαστικό μέγεθός τους.. Εγώ πχ δεν μπορώ να φορέσω Μ, μου είναι αρκετά στενά έως και απίθανο να φορεθούν σχεδών σε όλες τις μάρκες.. σε αυτά είναι τέλεια, το L ήταν σαν μαξιλαροθήκη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 εγω πηρα πριν δυο βδομαδες τα Octane-S της Alpinestars και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Εγώ πρόσφατα χτύπησα αυτό της Nordcap : ' 25 ευρουλάκια από μοτομάρκετ. είσαι ικανοποιημένος απο τα γαντάκια?μου τα έδωσε ενας συνάελφος εντελώς καινούργια τα έβαλε η κοπέλα μου σε 1 μόνο ταξίδι και μάυρισαν τα χέρια τις και το τζίν της εκεί που ακουμπούσε με τα γάντια αυτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 :/ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 είσαι ικανοποιημένος απο τα γαντάκια?μου τα έδωσε ενας συνάελφος εντελώς καινούργια τα έβαλε η κοπέλα μου σε 1 μόνο ταξίδι και μάυρισαν τα χέρια τις και το τζίν της εκεί που ακουμπούσε με τα γάντια αυτά! Σοβαρά μιλάς;;; Τα χρησιμοποιώ καμιά βδομάδα μέχρι στιγμή καθημερινά και δεν έχω δει τίποτα τέτοιο που περιγράφεις. Δεν έχουν βραχεί ακόμα όμως από βροχή για να δω αν βγάλουν χρώμα. Της κοπέλας σου είχαν βραχεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 μπά τίποτα ούτε βροχή ούτε τίποτα ένα ταξιδάκι μόνο την μέρα των εκλογών με καλό καιρό! τι να πώ ίσως να έτυχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) εκτος απο το gasmoto χανια και το moto-moto στο ηρακλειο κρητης,γνωριζει καποιος που πουλανε γαντια fox,γιατι στα συγκεκριμενα καταστηματα εχουν τελειωσει. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2012 από τον squad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 εκτος απο το gasmoto χανια και το moto-moto στο ηρακλειο κρητης,γνωριζει καποιος που πουλανε γαντια fox,γιατι στα συγκεκριμενα καταστηματα εχουν τελειωσει. http://www.krd.gr/category/NR4Iwg/GLOVES Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Λόγω χτεσινής ονομαστικής εορτής η γυναίκα μου έκανε δώρο ένα ζευγάρι γάντια ! Την εταιρία δεν την ήξερα. Είναι η γαλλική Five η οποία ειδικεύεται μόνο σε γάντια. Από ψαχτική που έκανα, δεν βρήκα ποιος τα φέρνει εδώ. Η δικιά μου πάντως τα αγόρασε από Παπασταύρου. Τιμή δεν ξέρω. Τα γάντια είναι αυτά ΕΔΩ. Φαίνονται πολύ ποιοτικά κι από μια μικρή δοκιμή λίγων χιλιομέτρων που έκανα σήμερα, έχουν εξαιρετική αίσθηση. Αύριο ή μεθαύριο θα ανεβάσω μερικές φώτος και θα γράψω και 2 πραγματάκια T Τα Five τα φέρνει το motomarket. Τα είχα δει κι εγώ όταν έψαχνα προ διμήνου, αλλά δεν μου "είπαν" κάτι. (βέβαια... περί ορέξεως) Σοβαρά μιλάς;;; Τα χρησιμοποιώ καμιά βδομάδα μέχρι στιγμή καθημερινά και δεν έχω δει τίποτα τέτοιο που περιγράφεις. Δεν έχουν βραχεί ακόμα όμως από βροχή για να δω αν βγάλουν χρώμα. Της κοπέλας σου είχαν βραχεί; Να δεις εμένα τι χρώμα έβγαλαν τα octane της Alpinestars όταν έφαγαν βροχή στο 36ωρο. Μωβ είχαν γίνει τα χέρια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 καταστηματα στην κρητη εννοω παιδια,για να τα δοκιμασω κατευθειαν..ευχαρισστω παντως για το ενδιαφερον σας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Να δεις εμένα τι χρώμα έβγαλαν τα octane της Alpinestars όταν έφαγαν βροχή στο 36ωρο. Μωβ είχαν γίνει τα χέρια μου Βασικά τώρα που το σκέφτομαι λογικό είναι όλα τα υφασμάτινα να βγάζουν όταν βραχούν τις πρώτες φορές. Όπως και όλα τα ρούχα μας όταν πρωτοπλυθούν βγάζουν χρώμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Βασικά τώρα που το σκέφτομαι λογικό είναι όλα τα υφασμάτινα να βγάζουν όταν βραχούν τις πρώτες φορές. Όπως και όλα τα ρούχα μας όταν πρωτοπλυθούν βγάζουν χρώμα. τα octane ειναι δερματινα και ειχαν ξεβαψει και σε εμενα για λιγο καιρο μεχρι που σταματησε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ηρθανεεε!!! Αψογα τα bomber!!!Πολυ ομορφα,προστασια καλη και πολυ καλη εφαρμογη και αισθηση.Για οσους ρωτουσατε ναι το large φοραω συνηθως,το ιδιο νουμερο κι εδω μου εκατσε "γαντι". :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Για τα racer τι γνώμη έχετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες