Jump to content

Recommended Posts

Exω φύγει και εγώ για τα ίδια - τελικά τι παίζει με το νούμερο Μαθου ? Ίδιο καλούπι με άλλα του ιδιου μεγεθους ?

Ευχαριστώ.

ΥΓ : Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ Θεσ/νίκη μεριά ?

Εγω τα πηρα στο ιδιο που φοραω συνηθως.Ειχε ενα μετρητη μεγεθους για γαντια(στην παλαμη) και συμφωνα με αυτο,μου εβγαζε παλι μεγεθος Large...οπότε τα χρυπησα αλυπητα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εδώ τα έχει 30 δολλάρια με μεταφορικά από Χονγκ Κονγκ, αλλά φοβήθηκα μην είναι τη Κυριακή χαρά και τη Δευτέρα λύπη.

Εγω εδω και 6-7 μηνες εχω τα Χονκονγκεζικα, δεν ειχα προβλημα, δεν ξερω αν ειναι γνησια ή μουφα.. πρεπει να βρω καποιο που εχει γνησια να δω τις διαφορες, παντως εχουν πολυ ωραια αισθηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λόγω χτεσινής ονομαστικής εορτής η γυναίκα μου έκανε δώρο ένα ζευγάρι γάντια ! :vv:

Την εταιρία δεν την ήξερα. Είναι η γαλλική Five η οποία ειδικεύεται μόνο σε γάντια. Από ψαχτική που έκανα, δεν βρήκα ποιος τα φέρνει εδώ. Η δικιά μου πάντως τα αγόρασε από Παπασταύρου. Τιμή δεν ξέρω.

Τα γάντια είναι αυτά ΕΔΩ. Φαίνονται πολύ ποιοτικά κι από μια μικρή δοκιμή λίγων χιλιομέτρων που έκανα σήμερα, έχουν εξαιρετική αίσθηση.

Αύριο ή μεθαύριο θα ανεβάσω μερικές φώτος και θα γράψω και 2 πραγματάκια :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εδω και 6-7 μηνες εχω τα Χονκονγκεζικα, δεν ειχα προβλημα, δεν ξερω αν ειναι γνησια ή μουφα.. πρεπει να βρω καποιο που εχει γνησια να δω τις διαφορες, παντως εχουν πολυ ωραια αισθηση!

Τα γνησια ειναι made in Hong Kong downtown και τα "Χαβανεζικα" ειναι made in Hong Kong peratown....τοσο μεγαααααααλες διαφορές... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα γνησια ειναι made in Hong Kong downtown και τα "Χαβανεζικα" ειναι made in Hong Kong peratown....τοσο μεγαααααααλες διαφορές... :mB_kalo_e:

Δηάδη τα 20 ευρω παραπανω ειναι για το ενοικιο στο κεντρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Moustardas

Σα να μοιάζουν με της Colori..

http://www.coloripos...ctID=1138&id=23

(γενικά τα καλοκαιρινά της Colori μοιάζουν με της Five-μην πω οτι ειναι ιδια)

Τροποποιήθηκε από τον Drop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηάδη τα 20 ευρω παραπανω ειναι για το ενοικιο στο κεντρο?

Και την πωλητρια που μιλαει σπαστά Εγλεζικα "Τενκ ιου σελ.Τσιπ μπαϊ γκουντ γλοβς.Τσιν τσον" :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από madhead, τα S9P στα 25ευρώπουλα , άνετα και δοσερά! Τα έχω 1-2 μήνες και είμαι ικανοποιημένος! Έχουνε και τις απαραίτητες προστασίες ^_^

Προσοχή σε ονλινε παραγγελία, ΙΣΩΣ να βγαίνουνε λίγο μεγαλα για το ονομαστικό μέγεθός τους.. Εγώ πχ δεν μπορώ να φορέσω Μ, μου είναι αρκετά στενά έως και απίθανο να φορεθούν σχεδών σε όλες τις μάρκες.. σε αυτά είναι τέλεια, το L ήταν σαν μαξιλαροθήκη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πρόσφατα χτύπησα αυτό της Nordcap :

06_smart.jpg'

25 ευρουλάκια από μοτομάρκετ.

είσαι ικανοποιημένος απο τα γαντάκια?μου τα έδωσε ενας συνάελφος εντελώς καινούργια τα έβαλε η κοπέλα μου σε 1 μόνο ταξίδι και μάυρισαν τα χέρια τις και το τζίν της εκεί που ακουμπούσε με τα γάντια αυτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είσαι ικανοποιημένος απο τα γαντάκια?μου τα έδωσε ενας συνάελφος εντελώς καινούργια τα έβαλε η κοπέλα μου σε 1 μόνο ταξίδι και μάυρισαν τα χέρια τις και το τζίν της εκεί που ακουμπούσε με τα γάντια αυτά!

Σοβαρά μιλάς;;; Τα χρησιμοποιώ καμιά βδομάδα μέχρι στιγμή καθημερινά και δεν έχω δει τίποτα τέτοιο που περιγράφεις.

Δεν έχουν βραχεί ακόμα όμως από βροχή για να δω αν βγάλουν χρώμα. Της κοπέλας σου είχαν βραχεί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπά τίποτα ούτε βροχή ούτε τίποτα ένα ταξιδάκι μόνο την μέρα των εκλογών με καλό καιρό! τι να πώ ίσως να έτυχε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκτος απο το gasmoto χανια και το moto-moto στο ηρακλειο κρητης,γνωριζει καποιος που πουλανε γαντια fox,γιατι στα συγκεκριμενα καταστηματα εχουν τελειωσει.

Τροποποιήθηκε από τον squad

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκτος απο το gasmoto χανια και το moto-moto στο ηρακλειο κρητης,γνωριζει καποιος που πουλανε γαντια fox,γιατι στα συγκεκριμενα καταστηματα εχουν τελειωσει.

http://www.krd.gr/category/NR4Iwg/GLOVES

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λόγω χτεσινής ονομαστικής εορτής η γυναίκα μου έκανε δώρο ένα ζευγάρι γάντια ! v.gif

Την εταιρία δεν την ήξερα. Είναι η γαλλική Five η οποία ειδικεύεται μόνο σε γάντια. Από ψαχτική που έκανα, δεν βρήκα ποιος τα φέρνει εδώ. Η δικιά μου πάντως τα αγόρασε από Παπασταύρου. Τιμή δεν ξέρω.

Τα γάντια είναι αυτά ΕΔΩ. Φαίνονται πολύ ποιοτικά κι από μια μικρή δοκιμή λίγων χιλιομέτρων που έκανα σήμερα, έχουν εξαιρετική αίσθηση.

Αύριο ή μεθαύριο θα ανεβάσω μερικές φώτος και θα γράψω και 2 πραγματάκια winking.gif

T

Τα Five τα φέρνει το motomarket. Τα είχα δει κι εγώ όταν έψαχνα προ διμήνου, αλλά δεν μου "είπαν" κάτι. (βέβαια... περί ορέξεως)

Σοβαρά μιλάς;;; Τα χρησιμοποιώ καμιά βδομάδα μέχρι στιγμή καθημερινά και δεν έχω δει τίποτα τέτοιο που περιγράφεις.

Δεν έχουν βραχεί ακόμα όμως από βροχή για να δω αν βγάλουν χρώμα. Της κοπέλας σου είχαν βραχεί;

Να δεις εμένα τι χρώμα έβγαλαν τα octane της Alpinestars όταν έφαγαν βροχή στο 36ωρο. Μωβ είχαν γίνει τα χέρια μου :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταστηματα στην κρητη εννοω παιδια,για να τα δοκιμασω κατευθειαν..ευχαρισστω παντως για το ενδιαφερον σας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να δεις εμένα τι χρώμα έβγαλαν τα octane της Alpinestars όταν έφαγαν βροχή στο 36ωρο. Μωβ είχαν γίνει τα χέρια μου :lipssealed:

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι λογικό είναι όλα τα υφασμάτινα να βγάζουν όταν βραχούν τις πρώτες φορές. Όπως και όλα τα ρούχα μας όταν πρωτοπλυθούν βγάζουν χρώμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι λογικό είναι όλα τα υφασμάτινα να βγάζουν όταν βραχούν τις πρώτες φορές. Όπως και όλα τα ρούχα μας όταν πρωτοπλυθούν βγάζουν χρώμα.

τα octane ειναι δερματινα και ειχαν ξεβαψει και σε εμενα για λιγο καιρο μεχρι που σταματησε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρθανεεε!!! :mB_kalo_e:

foxbombergloves.jpg

Αψογα τα bomber!!!Πολυ ομορφα,προστασια καλη και πολυ καλη εφαρμογη και αισθηση.Για οσους ρωτουσατε ναι το large φοραω συνηθως,το ιδιο νουμερο κι εδω μου εκατσε "γαντι". :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα