sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Καλημερα mybikers!!!! Μιας που ανοιγει ο καιρος και θα μπορουμε να βολταρουμε πιο πολυ με τα εργαλεια μας νομιζω πως ηρθε η ωρα να ριξουμε και μια ματια για καλοκαιρινα γαντακια. Πιστευω πως στα καλοκαιρινα μπορουμε να βρουμε καποιο γαντι που να εχει πολυ καλη αισθηση αλλα και λογικη τιμη (κατω απο 40€ ). 1) Απο τα λιγα που εχω μαθει εδω μεσα, την καλυτερη αισθηση την εχεις με γαντια MX, αλλα απο οτι ειδα, δεν παιζει τιποτα απο προστασιες . Μηπως μου ξεφευγει τιποτα;;; Εκανα μια αναζητηση στο forum, αλλα εκτος απο αναφορες για τα Alpinestars Octane (δεν ξεκαθαριζε κανενας αν μιλαμε για τα Alpinestars Octane Cross ή τα Alpinestars Octane S-Moto), κατι FOX που δεν μου φανηκαν και πολυ σοι αλλα και καποια Colori που διστυχως δεν μπορω να αποκτησω γιατι η αντιπροσωπεια στην θεσσαλονικη εχει κλεισει , δεν βρηκα κατι αλλο. 2) Γνωριζετε κανενα αλλο γαντακι που να ανταποκρινεται στις αναγκες μου; 3) Που μπορω να βρω Alpinestars στην Θεσσαλονικη; Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας (και σε αυτο ) το θεμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) 3) Που μπορω να βρω Alpinestars στην Θεσσαλονικη; Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας (και σε αυτο ) το θεμα! Στις αντιπροσωπειες Yamaha (Μερεμετσακης, Ματακος) Εγω φοραω First Racing με υποτυπωδεις προστασιες...Εχω στο πλανο να παραγγειλω αυτα τα FOX Ωραια και τα Octane Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 FOX + ξερό ψωμί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 :_thumbsup: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=33496 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 αν το νουμερο σου ειναι XL τοτε τσιμπας αυτα κ καθαρισες ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΑΦΟΡΕΤΑ κ η τιμη τους απλα δεν υπαρχει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 http://www.sixsixone.com/Catalog_661Moto.aspx?id=f38caa40-003f-4775-8c10-28b71a8a479b&product=35064729-7a58-4329-8bdd-6bca3419d94e sixsixone με 3doυλικό. Οοπς! out of stock, γιατί άραγε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris_n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Έχω αλλάξει αρκετές μάρκες σε καλοκαιρινά γάντια, απο bering, colori, richa και τελευταία έχω τα dainese desert poon τα οποία είναι αυτά. Νομίζω οτι έχουν την καλύτερη αίσθηση απο όλα όσα έχω δοκιμάσει και σε λογική τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eγω προσωπικα με τα fox bomber ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Ειδικα απο αποψη αισθησης ειναι λες και δεν φοραω γαντι και δεν με εμποδιζουν καθολου στον χειρισμο μανετων-γκαζιου κλπ και ας ειμαι πρωταρης ακομα Τωρα απο αποψη προστασιας μου φαινονται επισης πολυ καλα αν και (ευτυχως) δεν εχουν "δοκιμασθει" σε πτωση Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2011 από τον mixos_1919 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 http://www.sixsixone.com/Catalog_661Moto.aspx?id=f38caa40-003f-4775-8c10-28b71a8a479b&product=35064729-7a58-4329-8bdd-6bca3419d94e sixsixone με 3doυλικό. Οοπς! out of stock, γιατί άραγε; Ειναι ποδηλατικα αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 εγώ έχω πάρει αυτά. άνετα, δροσερά και με ικανοποιητική προστασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω γάντια για μένα? εχω παέι σε μερικά μαγαζιά αλλά τίποτα στο νούμερο μου... μου λένε να διαλέξω για να τα παραγγείλουν αλλά αν δεν τα δοκιμάσω δεν θέλω να το ρισκάρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 fox bomber.....συνουσιάζουν και ραπίζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Eγω προσωπικα με τα fox bomber ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Ειδικα απο αποψη αισθησης ειναι λες και δεν φοραω γαντι και δεν με εμποδιζουν καθολου στον χειρισμο μανετων-γκαζιου κλπ και ας ειμαι πρωταρης ακομα Τωρα απο αποψη προστασιας μου φαινονται επισης πολυ καλα αν και (ευτυχως) δεν εχουν "δοκιμασθει" σε πτωση Φιλε τα bomber απο ποιοτητα τι λενε?Ποσο καιρο τα 'χεις?Αντεχουν στο χρονο?Ναι ξερω ρωταω πολλα αλλα να γιατι και δεν θελω να την ξαναπατησω. Ειναι τα Spidi XRtex, τα πληρωσα 60κατι ευρω και με τα παρουσιαζαν ως απ'τα καλυτερα γαντια τις αγορας και μπλα-μπλα.Το θεμα ειναι οτι σαπισαν (και ειναι σε χειροτερη κατασταση τωρα και οσο πανε και χειροτερευουν).Ετσι εγιναν απο τους πρωτους 2 μηνες (Sorry για τις τεραστιες φωτο αλλα δεν ξερω πως να τις κανω resize απο το imageshack) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Αδερφέ το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ με τα Spidi Wake 2. Τα πλήρωσα 50 ευρά και μου κράτησαν 1.5 βδομάδα πριν τρυπήσουν. Η απάντηση της εταιρίας (αντιπροσώπου της) ήταν ότι ο ιδρώτας μου περιείχε μια τοξική-καυστική ουσία (χαχαχαχαχα μα καλά ποιος είμαι??? Ο μαυρός νίντζα Χουλκ?) και αυτή η ουσία ήταν υπεύθυνη για την φθορά του γαντιού! Βεβαίως μου τα αντικατέστησαν και πήρα κάτι άλλο με τα λευτά των γαντιών. Τα bomber τα φόραγα 1,5 χρόνο σερί, κάθε μέρα και δεν έχουν μασήσει μία! Σαν καινούργια δεν τα λες βέβαια, αλλά το σίγουρο είναι ότι 1-2+ χρόνια θα με βγάλουν σταντάρακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Γ@μησετα.Οτι μλκια τους ερθει λενε για να διορθωθουν αλλα...Τεσπα ψαχνω εδω Σαλονικη για τα Bomber αλλα πουθενα!!Αμα ξερει καποιος κανενα αντιπροσωπο ή τελοσπάντων καποιον που να τα πουλαει θα με 'κανε ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ χαρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Γ@μησετα.Οτι μλκια τους ερθει λενε για να διορθωθουν αλλα...Τεσπα ψαχνω εδω Σαλονικη για τα Bomber αλλα πουθενα!!Αμα ξερει καποιος κανενα αντιπροσωπο ή τελοσπάντων καποιον που να τα πουλαει θα με 'κανε ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ χαρη. KRD εδώ E-bay...... ίδια τιμή βγαίνει πάνω κάτω, μικροδιαφορές έχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Στις αντιπροσωπειες Yamaha (Μερεμετσακης, Ματακος) Εχω στο πλανο να παραγγειλω αυτα τα FOX Ευχαριστω για την πληροφορια! ;) Τα Fox Bomber τα εχεις βρει πουθενα στην πολη μας για δοκιμη; http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=33496 ενδιαφερον γαντακι, ξερει κανενας που μπορω να το βρω Θεσσαλονικη; αν το νουμερο σου ειναι XL τοτε τσιμπας αυτα κ καθαρισες ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΑΦΟΡΕΤΑ κ η τιμη τους απλα δεν υπαρχει διστυχως το XL δεν ειναι το νουμερο μου. Έχω αλλάξει αρκετές μάρκες σε καλοκαιρινά γάντια, απο bering, colori, richa και τελευταία έχω τα dainese desert poon τα οποία είναι αυτά. Νομίζω οτι έχουν την καλύτερη αίσθηση απο όλα όσα έχω δοκιμάσει και σε λογική τιμή. Απο τιμη καλα τα παει, αλλα δεν βλεπω προστασιες... συνεχιστεεεεεεεεε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Να'σαι καλα ρε lava αλλα θελω να τα δοκιμασω και απο κοντα, αν ομως δεν βρω, τελευταια λυση θα ειναι απο κανα ιντερνετομαγαζο.Thnx για το info Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Γ@μησετα.Οτι μλκια τους ερθει λενε για να διορθωθουν αλλα...Τεσπα ψαχνω εδω Σαλονικη για τα Bomber αλλα πουθενα!!Αμα ξερει καποιος κανενα αντιπροσωπο ή τελοσπάντων καποιον που να τα πουλαει θα με 'κανε ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ χαρη. Τσακω τα απο δω... https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec2opTly089cA/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/FOX-Bomber-Glove/SubProducts/FOX-Bomber-Glove-0001 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 ενδιαφερον γαντακι, ξερει κανενας που μπορω να το βρω Θεσσαλονικη; Εγω αυτα εχω... Εχουν ιδια φορμα με τα Fox bomber αν θες να τα δοκιμασεις... Δεν τα εχω δοκιμασει σε καμια γερη τουμπα ακομα (φτου φτου μακρια απο εμας) αλλα γενικα μεχρι τωρα διχνει αρκετα ανθεκτικο γαντακι. (μιλαμε για πολυ τριψημο με γκριπ και μανετες!) + εργασιες για να μην γλυστρανε τα εργαλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 εγω λεω τουτα. Τσιμπα τα οσο εχει νουμερα Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NICKDRIFTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Τα fox bomber τα έχω 2 χρόνια και είναι σαν καινούργια, άριστη ποιότητα. Η αίσθηση που έχουν είναι το κάτι άλλο, τα παίρνεις χθες, βέβαια κάνουν λίγο παραπάνω απο τα 40€ που λες αλλά υπεραξίζουν. Πρόσεχε μόνο με τα νούμερα γιατί θα πρέπει μάλον να είναι ένα νούμερο μικρότερο απ'ότι στα υπόλοιπα (αν δεν βρεις να τα δοκιμάσεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2011 Τελικα κατεληξα στα Dainese Air Tex, τα προμηθευτηκα απο το Stock Bazaar στα 49€. Απο οτι ειδα, παιζουν κυριως στα 60-70€. Τα εχω εδω και 3 μερες, αν και στην πρωτη ματια δεν μου γεμισαν το ματι (για προστασια δεν εχει κατι "σκληρο" πχ Kevlar), με το που τα φορεσα μου εκατσαν τελεια! Φυσικα αισθηση τελεια, ειναι το χερι σου, δερμα, γκριπ. Στην εσωτερικη μερια υπαρχει δερμα, με το σημειο που ακουμπαει στο γκριπ να εχει και μια δευτερη στρωση. Απο την εξωτερικη ειναι ολο υφασματινο, διατρητο και εχει πολυ καλο αερισμο. Σε συνθηκες ζεστης (οσο ζεστη μπορει να ειχε μαρτιο μηνα) δεν καταλαβαινα πως φοραω γαντια, ενω τα βραδια που η θερμοκρασια πεφτει, καταλαβαινεις πως εχει κρυο. Ο χρονος θα δειξει αν αξιζαν τα χρηματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 ξεθαβω το θεμα για να ρωτισω... Εαν υπαρχει μαγαζι που να φερνει τα https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Octane-S-Moto-Glove/SubProducts/34311-3039518-1&ChangeAction=SelectSubProduct στην Ελλαδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Νομίζω αυτά έχω πάρει απο Μοτοδυναμική, είχε Bazzar και απο 100 κάτι, τα πήρα 60, αλλα δεν μου κάνουν, τί νούμερο φοράς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες