Jump to content

Recommended Posts

Μακάρι να ανοίξουν γιατί είναι κρίμα.

Να σου πω την αλήθεια, ανοίξανε λίγο αλλά όχι όσο θα ήθελα, οπότε στο τέλος αναγκαστικά τα συνήθισα να τραβάνε λίγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χτες παρέλαβα τελικά τα Alpinestars Octane S-moto που είχα παραγγείλει (5 μέρες από Αμερική :shades: ) και είναι μαμάτα!!! Μόνο ένα θεματάκι έχω. Θα ανοίξουν καθόλου γιατί μου είναι λίγο σφιχτά σε κάποια κίνηση. Όταν βάζω το δάχτυλο στο φρένο (και φρενάρω) νιώθω να με τραβάνε λίγο ανάμεσα στο μικρό και στον παράμεσο και ανάμεσα στον παράμεσο και το μέσο δάχτυλο. (στην καμάρα μεταξύ των δαχτύλων δηλαδή) Όταν δεν έχω το δάχτυλο στο φρένο, είναι ΟΚ. Φαντάζομαι σε πολύωρη οδήγηση ίσως αυτό το τράβηγμα οδηγήσει σε πόνο ή μούδιασμα.

Διαβάζοντας το βιβλιαράκι που ήταν επάνω τους, έλεγε πως τα καλοκαιρινά δερμάτινα γάντια πρέπει να τα παίρνουμε λίιιιιγο σφιχτά γιατί το δέρμα θα ανοίξει και θα φορμάρει στο χέρι μας. Ισχύει αυτό ή την πάτησα πάλι?

Είναι εξολοκλήρου από δέρμα πάντως.

Άλεξ, εδώ τα κορντούρα ανοίγουν σε μεγάλο βαθμό (σε πλάτος, όχι σε μήκος). Να περιμένεις να ανοίξουν αρκετά τα δερμάτινα σου. Αν όμως το δάκτυλο κουτουλάει μπροστά μην περιμένεις να μακρύνει το γάντι. Πιστεύω ότι θα χαλαρώσουν κυρίως στην περιοχή της παλάμης..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε μην ανυσηχείς. Όταν πας σπίτι φόρα τα κάνα μισάωρο στον καναπέ και σφίγγει τις γροθιές σου. Θα ανοίξει μια ώρα αρχύτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

FOX-Bomber-W.jpg

Γμτ κολάστηκα πρωί πρωί....

Eγώ μόλις αγόρασα τα μαύρα, διαπίστωσα ότι η Alpinstars κυκλοφόρησε την νέα κολεξιόν του '12 κι είχε και το παρακάτω!

alpinestars_Octane_S-Moto_2012_Gloves_Black-White_detail_1_600.jpg

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ τα σπάνε άσχημα! Έχεις ιδέα πόσο πάει το μαλλί;

Όλος ο εξοπλισμός μου alpinestars είναι :whistling:

edit: Στα 75 γιούρια στο ebay

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αρκετό ψάξιμο για καλοκαιρινά γάντια με προστασία κατέληξα σε αυτά: http://www.hondabikes.gr/product.php?products_id=267&sess=9859cb9bbf592827555b677931d17fbb

Τα βρήκα με 25€ σε ένα κατάστημα στην Μιχαλακοπούλου και οι πρώτες εντυπώσεις φαίνονται πολύ καλές:

- Επαρκώς αεριζόμενα

- Με καλές προστασίες

- Ελαφρά και ευκολοφόρετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες παρέλαβα τελικά τα Alpinestars Octane S-moto που είχα παραγγείλει (5 μέρες από Αμερική :shades: ) και είναι μαμάτα!!! Μόνο ένα θεματάκι έχω. Θα ανοίξουν καθόλου γιατί μου είναι λίγο σφιχτά σε κάποια κίνηση. Όταν βάζω το δάχτυλο στο φρένο (και φρενάρω) νιώθω να με τραβάνε λίγο ανάμεσα στο μικρό και στον παράμεσο και ανάμεσα στον παράμεσο και το μέσο δάχτυλο. (στην καμάρα μεταξύ των δαχτύλων δηλαδή) Όταν δεν έχω το δάχτυλο στο φρένο, είναι ΟΚ. Φαντάζομαι σε πολύωρη οδήγηση ίσως αυτό το τράβηγμα οδηγήσει σε πόνο ή μούδιασμα.

Διαβάζοντας το βιβλιαράκι που ήταν επάνω τους, έλεγε πως τα καλοκαιρινά δερμάτινα γάντια πρέπει να τα παίρνουμε λίιιιιγο σφιχτά γιατί το δέρμα θα ανοίξει και θα φορμάρει στο χέρι μας. Ισχύει αυτό ή την πάτησα πάλι?

Τα γάντια τα φοράω κάθε μέρα όπου κι αν πάω. Τα φόρεσα και στο ταξίδι που πήγα πριν λίγες μέρες στο χωριό. Τα φοράω συνεχώς για να φορμάρουν κι απ' ότι δείχνει το πράγμα άρχισαν να ανοίγουν. Οι πρώτες ενοχλήσεις που είχα ανάμεσα στα δάχτυλα έφυγαν. Δεν με ενοχλούν πια. Το μόνο θέμα που έμεινε είναι πως τα νιώθω ακόμα λίγο σφιχτά στις κινήσεις που κάνω να πατήσω το φρένο, αλλά δεν είναι και πολύ άσχημα. Πιστεύω μέχρι το 36ωρο να έχουν ανοίξει λίγο ακόμα για να μην με κουράσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX αυτα πηρες alpinestars_Octane_S-Moto_2012_Gloves_Black-White_detail_1_600.jpg

η αυτα? OCTANE%20S-MOTO%20BLACK.jpg

δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το μοντελο του '12 που ειπες

Τροποποιήθηκε από τον Hondaios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλέξη με βαση την εμπειρια που αναφερεις πιστευω επρεπε να παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερο...

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mάγκες,επειδή καλοκαίριασε, επειδή πολλοί ψάχνουν γαντάκια τώρα και επειδή εγώ την πάτησα στο νούμερο, έχω κατι τσίλικα Dainese Ricochet σε Medium (φορεμένα 2-3 φορές όλες κι όλες), αν ενδιαφέρεται κανείς...

Θέλω να προβώ σε αγορά δερμάτινων και εγώ όπως καταλαβαίνετε αλλά αν δεν φύγουν πρώτα αυτά...

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω και εγω τα alpinestars octane s-moto που τα αγορασα ως καλοκαιρινα περισυ το καλοκαιρι!

gloves_alpinestars_octane_s_moto_black_2.jpg

τα οποια εχουν παρα πολυ καλη αισθηση (ακομα και χειμωνα τα προτειμουσα λογο καλυτερης αισθησης και χειρισμου) και ειναι αρκετα δροσερα γιατι ειναι πραγματικα τρυπια, αναμεσα στα δαχτυλα, απο πανω φαινεται και στην φωτο, και επισεις οι προστασιες στους συνδεσμους περνουν τον αερα και τον ριχνουν πανω στο χερι σου ξανα δροσιζοντας αρκετα!

τα ειχα παρει 70-75 απο την ηλιουπολη εσυ ΑΛΧ?

ΥΓ: ναι θα σου ανοιξουν λιγακι! και εμενα με ποναγαν στην αρχη αλλα μετα απο μερικες χρησεις εγιναν τελεια εφαρμοστα χωρις να πονανε και να πιεζουν!

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mάγκες,επειδή καλοκαίριασε, επειδή πολλοί ψάχνουν γαντάκια τώρα και επειδή εγώ την πάτησα στο νούμερο, έχω κατι τσίλικα Dainese Ricochet σε Medium (φορεμένα 2-3 φορές όλες κι όλες), αν ενδιαφέρεται κανείς...

Θέλω να προβώ σε αγορά δερμάτινων και εγώ όπως καταλαβαίνετε αλλά αν δεν φύγουν πρώτα αυτά...

ποσο τα δινεις? εισαι ο τσαχπινογαργαλιαρης που πιναμε μπυρες την Πεμπτη στο beert art ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX αυτα πηρες

δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το μοντελο του '12 που ειπες

Τα μαύρα πήρα εγώ. Τα ασπρόμαυρα είναι μοντέλο '12.

Αλέξη με βαση την εμπειρια που αναφερεις πιστευω επρεπε να παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερο...

Δεν θέλω μεγαλύτερο νούμερο. Ακόμα κι αυτά μου περισσεύουν λίγο στις άκρες των δαχτύλων. Τα μεγαλύτερα θα περίσσευαν πολύ.

εχω και εγω τα alpinestars octane s-moto που τα αγορασα ως καλοκαιρινα περισυ το καλοκαιρι!

τα ειχα παρει 70-75 απο την ηλιουπολη εσυ ΑΛΧ?

52 + 13 μεταφορικά από Αμερική και σε 5 μέρες στην πόρτα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

FOX-Bomber-W.jpg

Δεν άντεξα και τα τσίμπησα 50 γιούρια από Καλιρρόης! Επιτέλους λίγο αεράκι στα χέρια και φυσικά πολύ καλή αίσθηση

Εδώ τα έχει 30 δολλάρια με μεταφορικά από Χονγκ Κονγκ, αλλά φοβήθηκα μην είναι τη Κυριακή χαρά και τη Δευτέρα λύπη.

Και εδώ από Αμερική 65 δολλάρια με μεταφορικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Alpinestars Octane S moto η' τα knox vortex bomber. ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2.. αλλα θελω να μου πειτε και την δικια σας γνωμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oσοι εχετε τα fox bomber ειναι στο νουμερο που συνηθως φορατε και άλλα γαντια ή διαφορετικο νουμερο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω με βλεπω για τα bomber...χαλαρα ομως...μονο καλα ακουω κ ειναι τα μονα που μου κανουν...

αλλα αυτα εδω με προβληματισαν...

http://www.motopissaris.gr/full_product.php?cat_id=323&page=1&prod_id=BI.GLVMX12&reqManuf=all&group=all&fsize=all

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oσοι εχετε τα fox bomber ειναι στο νουμερο που συνηθως φορατε και άλλα γαντια ή διαφορετικο νουμερο;

Mπα...ακυρο το παραπανω... :blush2: Πλεον...το χτυπησα το δωρακι μου..Mε γειες μου... :mB_kalo_e:

8411.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπα...ακυρο το παραπανω... :blush2: Πλεον...το χτυπησα το δωρακι μου..Mε γειες μου... :mB_kalo_e:

8411.jpg

Exω φύγει και εγώ για τα ίδια - τελικά τι παίζει με το νούμερο Μαθου ? Ίδιο καλούπι με άλλα του ιδιου μεγεθους ?

Ευχαριστώ.

ΥΓ : Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ Θεσ/νίκη μεριά ?

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πρόσφατα χτύπησα αυτό της Nordcap :

06_smart.jpg'

25 ευρουλάκια από μοτομάρκετ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα