BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Μετα απο 1 μηνα υπερ αρκετης χρησης των γαντιων μου ηρθε ο καιρος να τα πλυνω. Αλλα δεν εχω ιδεα πως και με τι να τα πλυνω. Ταμπελακι φροντιδας δυστιχως δεν εχουνε... Σκεφτομαι να τα πεταξω μεσα στο πλυντηριο στους 30βαθμους συνθετικα αλλα θα παει τσαμπα τοσο νερο για 2 γαντακια μονο. (μαζι με αλλα ρουχα δεν τα βαζω γιατι δεν ξερω αν θα καθαρισουν τα ρουχα μετα) Nερακι και απορρυπαντικό για ρουχα στο χερι κανει δουλεια; Τα γαντακια ειναι τυπου ΜΧ http://www.binbin.net/photos/generic/no-/no-fear-elite-black-gloves.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λογικα χλιαρο νερακι, ηπιο απορρυπαντικο και ελαφρυ τριψιμο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2011 από τον Messer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 θα βαλεις σε μια λεκανη με ζεστο νερο λιγο αφροντους και θα τα αφησεις μεσα 10 ωρες ετσι.μετα θα τα ξεβγαλεις με νερο κρυο και θα τα απλωσεις χωρις να τα στιψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Λογικα χλιαρο νερακι, ηπιο απορρυπαντικο και ελαφρυ τριψιμο. Συμφωνώ απόλυτα... τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώ χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Λογικα χλιαρο νερακι, ηπιο απορρυπαντικο και ελαφρυ τριψιμο. χωρις στιψιμο και φυσικο στεγνωμα... λογικα κανα 3ημερο θα παρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) τα καλοκαιρινα τα δικα μου τα καθαριζα με πανακι να φυγουν τα μυγακια και μετα πλυντηριο με το καλοκαιρινο μπουφαν μαζι. τα χοντρα χειμονιατικα, που εχω,μου ειπε ο πωλητης απο την αποθηκη Ηλιουπολης οχι πλυντηριο αλλα πλυσιμο στο χερι,και για να φυγουν τα νερα απλα τα ζουλαμε,δεν τα στριβουμε, αυτα απο μενα. p.s στεγνωμα μακρια απο καλοριφερ. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2011 από τον logosak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω εφαρμόζω την πρώτη σου σκέψη. Πλυντήριο στους 30. Μια χαρά γίνονται! (μαζί με ρούχα βέβαια) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2011 από τον Manos2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Η αδιαβροχοποιηση δεν χαλαει με το απορυπαντικο ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Η αδιαβροχοποιηση δεν χαλαει με το απορυπαντικο ρε παιδια? αν εχει απλα αυτο το λαδι αδιαβροχοποιησης ναι χαλαει...αν και παλι εχει μεμβρανη οχι...μονο με το στιψιμο και το ζουμπιγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Γρηγορη απλα φορα τα στα χερια σου και πλυνε τα με σαπουνι οπως θα επλενες κανονικα τα χερια σου. Εγω ετσι εκανα με τα δικα μου και γινανε σαν καινουργια ,απλα με σαπουνι ,δεν θελει τιποτα περιεργο.Περισσοτερο θα τα ταλαιπωρησεις αν βαλεις σκονες και τετοια παρα θα τα καθαρισεις ,το σαπουνακι ειναι κομπλε. Εχω ενα ζευγαρι Sinisalo SCD. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Εγώ τα βάζω στο πλυντήριο στη γρήγορη πλύση (για να μην πλένει άδικα 2 ώρες 2 γάντια) και στους 30βαθμούς και είναι κομπλέ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Αν βαλεις στο πληντυριο Goretex γαντι και περαστει και απο στιψημο το χαλασες. Αν προκειται για γαντια αξιας 30-40 ευρω που ειναι καλοκαιρινο, πετα το στο πληντυριο , δεν τρεχει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Ρε παιδιά το βάζω πλυντηριάκι ( με άλλα ρούχα και χαμηλή θερμοκρασία), γιατί το πλύσιμο απ΄'έξω δε λέει κάτι. Το εσωτερικό μέρος του γαντιού που μυρίζει απο το χέρι που ιδρώνει είναι το πρόβλημα. Εγω έχω το Bering Zack και δεν έχει πάθει τίποτα η αδιαβροχοποιησή του (έντάξει το πλένω στη λήξη των βροχών για να είναι έτοιμο για την επόμενη σαιζόν η αλήθεια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Τα επλυνα εχτες το βραδυ σε μια λεκανιτσα με σκονη για τα χερια... Οπως ειπα παραπανω δεν τα εβαλα στο πλυντηριο με αλλα ρουχα μονο και μονο γιατι ειχαν λαδια επανω απο την αλυσιδα και τις αναρτησεις με αποτελεσμα να μου καναν κ@λ@ τα υπολοιπα ρουχα. Με τις πρωτες μαλαξεις και λιγο τρηψηματακι τα γαντια επανηλθαν στο χρωματακι τους... Περισσοτερο η μυροδια του υδρωτα ηθελα να φυγει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Νταξ δεν ειναι τραγικο αλλα μη χρησιμοποιεις σκονη, αλλα αφρολουτρο. Αν χρειαζεται να φυγουν δυσκολες βρωμιες και δε φευγουν με αφρολουτρο (οπως λαδια που ανεφερες) καλυτερα υγρο απορριπαντικο τοπικα με ελαφρυ τριψιμο (με χλιαρο νερο φυσικα) και μετα γενικο πλυσιμο με αφρολουτρο. Ασφαλως οπως και ολος ο εξοπλισμος της μηχανης, αναλογα με το τι εχει πανω (μεμβρανες, goretex, dstone κλπ) θελει και αναλογο τροπο πλυσιματος. Το λεω απλα μη νομισει κανενας οτι ολα πλενονται με τον ιδιο τροπο και βαραει αλυπητα απορρυπαντικα σε μπουφαν πχ με μεμβρανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Διευκρινειστε πρωτα, για τι γαντια λετε.. Αλλα τα δερματινα, αλλα τα αδιαβροχα, αλλα τα ""enduro" κλπ..κλπ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γάντια μπουφάν παντελόνια εκτός τα δέρματα όλα στο πλυντήριο(Miele) σε πρόγραμμα που είναι λέει για ρούχα "outdoor" με θερμοκολλημένες ραφές και αδιαβροχοποιήσεις. Το πρόγραμμα δουλεύει στους 30 βαθμούς σε πολύ λίγες στροφές(νομίζω 800 ή 600) με πολύ απαλό στήψιμο ή καθόλου και του τοποθετώ υγρό απορυπαντικό για ευαίσθητα στην κλασσική μπαλίτσα μέσα στον κάδο χωρίς μαλλακτικό. Διαρκεί γύρω στο 40λεπτο νομίζω. Στη συνέχεια στέγνωμα στον ήλιο το χειμώνα ή κοντά σε καλοριφέρ σε κάποια καρέκλα, αλλά ποτέ στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο και ποτέ πάνω στο καλοριφέρ το χειμώνα σε άμεση επαφή. Έχω πλύνει έτσι πολλά και πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον J.K Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν... για να πλύνεις τα γάντια κάνεις το εξής: Τα φοράς και τα πλένεις σαν να πλένεις τα χέρια σου με απλό σαπουνάκι ή απορρυπαντικό πιάτων!!! Σε καμία περίπτωση πλυντήριο!!!! Αν είναι πλήρως αδιάβροχα και δεν έχει μπει η σαπουνάδα για αυτό το λόγο στο εσωτερικό τότε με το που τελειώσεις το εξωτερικό πλύσιμο, βγάζεις τα γάντια και τα τοποθετείς σε μια λεκανίτσα με απορρυπαντικό πιάτων και χλιαρό νεράκι... Τα αφήνεις κανά τεταρτάκι και μετά ξεβγάζεις με άφθονο νεράκι. Τα αφήνεις να στεγνώσουν σε εσωτερικό χώρο όχι κρεμασμένα από μανταλάκι και σε καμία περίπτωση πάνω σε καλοριφέρ ή κοντά σε άλλη πηγή θερμότητας... άστα να στεγνώσουν φυσικά! Μπορεί να πάρει και πάνω από 2 μέρες ανάλογα με το γάντι. Μετά τα γαντάκια σου θα είναι πεντακάθαρα και θα μυρίζουν μανούλα! :P Y.Γ. Και το σαμπουάν κάνει καλή δουλειά! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε καμία περίπτωση πλυντήριο!!!! Σας βλέπω όλους έχετε μια φοβία με το πλυντήριο και ακολουθέιτε διάφορες αλχημίες για το πλύσιμο των ρούχων μηχανής! Χρόνια τώρα πλένω τα πάντα στο πλυντήριο 2-3 φορές το χρόνο μπορεί και παραπάνω, με το τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω και ποτέ δεν χάλασε τίποτα. Οι κορντούρες παρέμειναν αδιάβροχες για πάντα και ξαναγινόντουσαν σαν καινούριες μετά από κάθε πλύση. Τι gore-tex τι D-Dry τι thermaltake κι όπως αλλιώς λέγονται όλες αυτές οι περίεργες μεμβράνες από μοτοσυκλετιστικά ρούχα, ρούχα του σκι κτλ. Anyway o καθ ένας ακολουθεί τον τρόπο του ...προσωπικά διαλέγω τον έυκολο που λέγεται πλυντήριο! Το ποιό κουλό έιναι που οτι dainese έχει τύχει να αγοράσω μέχρι τώρα στην ετικέτα γράφει ΟΧΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και για αν καθαρίσει η λασπωμένη κορντούρα με βετεξ και στεγνό καθάρισμα είναι κινέζικο βασανηστήριο από Ινδό φακίρη! Άσε που δεν ζωντανεύει το χρώμα της ποτέ από την μπίχλα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον J.K Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Αν ειναι καλοκαιρινα, πλυνηριο με την μια. Δεν χαλαει τιποτα. Αντε και να χαλασουν στις 10 πλησεις τι εγινε ? Ποσα χρονια θα κρατισετε ενα ζευγαρι ? 4 ? 5 χρονια ? Εχω ενα καλοκαιρινο ζευγαρι που το φοραο καθε καλοκαιρι καθε μερα, και εχει φαει αρκετες φορες πλυντηριο. Δεν εχει παθει το παραμικρο και ας πλησιαζει τα 4 του χρονια σιγα σιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες