Jump to content
Rixardos

Rizla Gsxr 1000

Recommended Posts

Πλακα θα ειχε να εμπαινε κι ο μηχανικος και να τα εχωνε και στον Τακη και τον Ριχαρδο οτι λενε ψεματα :tooth:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω με τον μαγαζατορα τα βρηκα. Τωρα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου .

Εγω με τον μαγαζατορα τα βρηκα. Τωρα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου .

Μισό λεπτό ρε φίλε... εσύ δεν μπήκες στην αρχή και έκανες μια ανακοίνωση για να προστατέψεις μηχανόβιους από έναν απατεώνα επιχειρηματία;

το ότι άλλαξε ο επιχειρηματίας αλλάζει τον σκοπό σου;

Πλακα θα ειχε να εμπαινε κι ο μηχανικος και να τα εχωνε και στον Τακη και τον Ριχαρδο οτι λενε ψεματα :tooth:

Νίκο εσύ είσαι;;; (Φώσκολος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μισό λεπτό ρε φίλε... εσύ δεν μπήκες στην αρχή και έκανες μια ανακοίνωση για να προστατέψεις μηχανόβιους από έναν απατεώνα επιχειρηματία;

το ότι άλλαξε ο επιχειρηματίας αλλάζει τον σκοπό σου;

Νίκο εσύ είσαι;;; (Φώσκολος)

Ουτε επιχειρηματιας αλλαξε ουτε ο σκοπος μου απλα πλεον μπορει να μιλησει και ο Τακης . Εβγαλα μια ανακοινωση με καλη προθεση η οποιο εν τελει ηταν λαθος επειδη παραπληροορηθηκα απο τον μηχανικο. Εκανα μια φορα το λαθος και ειπα δημοσια ενα ονομα , δε θελω να το ξανακανω εκτος και αν ο μηχανικος συνεχισει να δουλευει και εμενα και τον Τακη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup:

Αυτα τα 6.500 χιλιαρικα εχουν βγει με ΠΟΛΥ πονο και δε γουσταρα να τα χαρισω σε καποιον ! Γι¨αυτο τρελαθηκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά σε όλους τους φίλους, τι να πω ρε παιδιά έχω μείνει έκπληκτος , χρειάστηκαν 10 περίπου σελίδες για ξεφωνίζει ο ένας τον άλλο, τελικά «βρήκατε» ότι ο μηχανικός άγνωστος Χ είναι ο ένοχος και όλα τελειώνουν εκεί?

Μου θυμίζει μια ιστορία που λένε οι παλιοί, αν πάμε σε ένα δάσος την ώρα που φυσά πολύ δυνατός άνεμος και ανοίξουμε ένα τσουβάλι με πούπουλα , φαντάζεστε τι θα συμβεί , θα σκορπίσουν και δεν θα τα βρούμε ποτέ, ποιος θα τα μαζέψει τώρα αυτά φιλέ μου ΡΙΧΑΡΔΕ, ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο «ΑΓΝΩΣΤΟΣ» ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά σε όλους τους φίλους, τι να πω ρε παιδιά έχω μείνει έκπληκτος , χρειάστηκαν 10 περίπου σελίδες για ξεφωνίζει ο ένας τον άλλο, τελικά «βρήκατε» ότι ο μηχανικός άγνωστος Χ είναι ο ένοχος και όλα τελειώνουν εκεί?

Μου θυμίζει μια ιστορία που λένε οι παλιοί, αν πάμε σε ένα δάσος την ώρα που φυσά πολύ δυνατός άνεμος και ανοίξουμε ένα τσουβάλι με πούπουλα , φαντάζεστε τι θα συμβεί , θα σκορπίσουν και δεν θα τα βρούμε ποτέ, ποιος θα τα μαζέψει τώρα αυτά φιλέ μου ΡΙΧΑΡΔΕ, ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο «ΑΓΝΩΣΤΟΣ» ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ.

Αγνωστος ειναι για εσας. Για μενα και τον Τακη οχι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙΛΕ ΡΙΧΑΡΔΕ, επανέρχομαι γιατί προφανώς δεν κατάλαβες την ιστορία , που προσπάθησα να σου πω, την ιστορία λοιπόν αυτή την λένε οι γέροντες στο ΑΓIΟΝ ΟΡΟΣ , για να προσδιορίσουν με πιο γλαφυρό τρόπο την πράξη της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ (στην ηθική της διάσταση εννοώ)

Τροποποιήθηκε από τον PANAGOS45

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://img219.imageshack.us/g/img006nn.jpg/

Στο συγκεκριμενο link θα βρειτε τις βεβαιωσεις απο τρια συνεργεια και καλυμπρα που επιβεβαιωνουν τις αποψεις μου.

Τροποποιήθηκε από τον ppapafra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν το πάει για βροχή,τότε θα χιονίσει...............

Ότι να'ναι!

Θα κάνω 2 ερωτήσεις και δεν θέλω αναγκαστικά απάντηση.

1.Ο μαγαζάτορας από που έμαθε ότι κάποιος μέσα στο my bike τον κατηγορεί

και έκανε εγγραφή για να απαντήσει;

2.Γιατί δεν λέτε το όνομα του μηχανικού;Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας;

Για να δωσω πρωτα μια απαντηση στις ερωτησεις σου

1)το εμαθα απο πολλους φιλους που κατευθειαν με πηραν τηλεφωνο διοτι δεν πιστευαν τι εβλεπαν γραμμενο καθοτι με ξερουν καλα.

2)Ο λογος που δεν αναφερω το ονομα του συγκεκριμενου μηχανικου,ειναι οτι ο ιδιος σε προσωπικη τηλ. επαφη το αρνειται,οποτε εγω δεν εχω καμμια αποδειξη οτι αυτα που λεει ο Ριχαρδος εχουν ειπωθει απο τον ιδιο,και καταλαβαινεις οτι εφοσον μιλαω επωνυμα και οχι ανωνυμα,εχει αλλη βαρυτητα το να καταγγειλω καποιον χωρις αποδειξεις

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλατε να βγεί άκρη,οταν θα είσασταν και οι 2 στο μαγαζί,θα έπαιρνε ο Ριχάρδος τηλέφωνο τον μηχανικό και θα έβαζε ανοιχτή ακρόαση για να ακούει και ο Τάκης τι υποστηρίζει ο μηχανικός.Μετα θα το γινόταν αντίστροφα!

Απλα τα πράγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ολο αυτο ειχε και ενα καλο,μαθαινω σιγα σιγα να γραφω και σε forum με παραγραφους, στο τελευταιο εκανα και Emoticon :_zeppelin:

Δυο τρια πραγματακια για εναω εναν για να κλεισει τελικα το συγκεκριμενο θεμα.

1)Στο Ριχαρδο θα ηθελα να πω να ειναι πιο προσεκτικος στο μελλον και να δινει ευκαιρια για εξηγησεις καμια φορα το επιπολαιο γυρναει μπουμερανγκ. Αποδειξη οτι αλλιως και παρεξηγηση τοσο μεγαλη δεν θα ειχε γινει και την μοτο θα ειχαμε εξακριβωσει,κ ολα αυτα ,και θα την ειχες παρει,γιατι δυστυχως τωρα που ειδες οτι ολα οκ και την θελεις,δεν μπορω εγω πια να στη δωσω.Παρολαυτα η συγνωμη σου δεκτη και το μαγαζι ανοιχτο κερναει καφε....

2)Στον μηχανικο προσωπικα δεν ειχα ποτε κατι μαζι σου.Δεν ξερω αν ισχυε και το αναποδο.Θα σου ελεγα οτι οταν κανεις εκτιμησεις,καλο ειναι να λες τα πραγματα,μπροστα και στους δυο,οσο καλα και οσο κακα μπορει να ειναι.Δεν ειναι ολοι απατεωνες,πραγματικα μπορει να δεις κατι,που εμας μας ξεφευγει.Δεν θα πρεπει να το ξερουμε,και να το εξακριβωσουμε?Ακομη και εαν ειναι κακο,καλυτερα να το πεις στον αλλο μπροστα του παρα πισω απο την πλατη του.Αυτα σε περιπτωση που ισχυουν αυτα που λεει ο Ριχαρδος.

3)Σε περιπτωση που δεν ισχυουν θα μου μεινει η απορια πως ειδε αυτος ο ανθρωπος (Ριχαρδος)αυτο το ονειρο... :whistling:

4)Σε εμενα να μαθω να γραφω σε φορουμ με τον τροπο που πρεπει,να σκαω αντι να μιλαω,ειδικα εαν δεν φοραω μασκα...

5)Στα μελη του forum ελπιζω οι απαντησεις μου να σας καλυψαν,προσπαθησα να κανω το καλυτερο

6)Και τέλος έτσι για να γουστάρουμε:

:closed-topic:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως το θέμα κάπου εδώ πρέπει να κλείσει, πριν πάμε σε άλλο γύρο, "αναζητώντας τον μάστορα".

Υπάρχει αρκετό υλικό και ερεθίσματα για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

closed-topic.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...