Jump to content
Rixardos

Rizla Gsxr 1000

Recommended Posts

το καλυτερο παντως ειναι οποιος θελει να παει και δει απο κοντα την μοτο.απο φωτο σε καθε ειδους site δεν βγαζεις ευκολα συμπερασματα , ειδικα αν καποια μοτο ειναι γυαλισμενη και καθαρη και με μια καλη φωτογραφικη μηχανη την κανεις να φαινεται καινουργια.αλλωστε και το ιδιο το car προειδοποιει σε καθε αγγελια που καταχωρειται με μια προειδοποιηση σε κιτρινο φοντο :_thumbsup: επισης ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια , διαλεγει και παιρνει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

AΠΟ EXTREME POWER STORE - TAKIS 1)Σαφεστατα και η κουβεντα για τις γαζες παρεπεμπε στην προηγουμενη ατακα περι μη γνωσης,και σε ουδεμια περιπτωση δεν ηταν απειλη του στυλ θα σε κανω ντα.2}Ειναι η πρωτη φορα για μενα που μπαινω να γραψω σε forum ,και μαλιστα αναγκαστικα με αποτελεσμα να μην γνωριζω πιθανον καποιους κανονες.Θα ηθελα λοιπον να ζητησω συγνωμη εαν προσεβαλα καποιους αναγνωστες, δεν ηταν αυτος ο σκοπος,οπως και αυτο το πραγμα δεν ηταν συζητηση αλλα ενας ανοιχτος τσακωμος,μεταξυ εμενα και του Ριχαρδου.Δυστυχως δεν ηταν δικη μου επιλογη αυτος ο τσακωμος να γινει δημοσια.3]Στον φιλο Bastard που καλα κανει και αγανακτει με τα λεγομενα θα ηθελα να του πω οτι εαν προσπαθεις να βγαλεις συμπερασματα για το χαρακτηρα δυο ανθρωπων στη μεση ενος τσακωμου το πιο πιθανο ειναι να κανεις λαθος και για τον ενα και για τον αλλο.Πιθανο σε νορμαλ συνθηκες να εκπλαγεις και να δεις τελειως διαφορετικα πραγματα.Επισης οντως οι χαρακτηρισμοι μου ειναι σκληροι,μηπως ομως το κλεφτης,ψευτης,απατεωνας,επικινδυνος,ανικανος να κανει τη δουλεια του,παραπλανητης, ειναι σκληροτεροι? Η απαντηση μου δειχνει καποιον ο οποιος οχι απλα ειναι εκνευρισμενος,αλλα εξοργισμενος.Συνηθως οι απατεωνες δεν το παθαινουν αυτο,διοτι ειναι εις γνωση τους απατεωνες,με αποτελεσμα οτι ακουν να τους μπαινει απο το ενα αυτι και να τους βγαινει απο το αλλο.Συνηθως οταν κατηγορησε για κατι αδικα,σε κανει δυο φορες πιο εξαλο με αποτελεσμα και συ ο ιδιος να ξεφευγεις παραπανω.4]Συνηθως οταν δυο ανθρωποι τσακωνονται δεν χρησιμοποιουν και τις πλεον ευγενικες ατακες.Οι εμποροι μαγαζατορες δεν ειναι ολοι απατεωνες,δεν ειναι ολοι τυχαιοι,ισως ενα μερος,καποιοι απο εμας εκαναν μαγαζια απο την τρελα τους και την αγαπη τους για τη μοτο,καποιοι απο εμας ειναι ακομη ενεργοι μοτοσυκλετιστες με βολτες με πιστες με ταξιδια εξω.Καποιοι απο εμας εχουμε υπαρξει ιδιωτες και εχουμε εξαπατηθει ειτε απο εμπορους ειτε απο συνεργεια.Και σημερα ακομη εχουμε καθε μερα να αντιμετωπισουμε απο την αναποδη την κατασταση.Πολλοι απο αυτους που καταστρεφουν τη μοτοσυκλετα τους,και την επισκευαζουν οπως οπως δεν κοιτουν πως θα την ξεφορτοθουν ανταλαγη σε καποιο μαγαζι?Ζητω συγνωμη που δεν ειμαι ρομποτ και ψυχρος επαγγελματιας να απαντω με τακτ,ειμαι πρωτα μηχανοβιος βαμμενος μεχρι το κοκκαλο και απο αυτους τους παλιους τους κολημενους.Δεν εχω τακτ,δεν εχω διπλωματια,ειμαι ευθυς,οταν σε γουσταρω σε γουσταρω κ στο δειχνω ,το ιδιο και οταν δεν.Αυτο σε καποιους αρεσει σε καποιους οχι,προσωπικα θα ηθελα να ειναι ολοι ετσι να ξερεις με ποιον εχεις να κανεις,και οχι να ειναι φιλος σου μπροστα,και μολις γυρνας την πλατη σου να σε βριζει.Δυσκολες εποχες για να φερομαι ετσι μιας και ολα θελουν διπλοπροσοπια και διπλωματια.Καλη συνεχεια...

• Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριε Τακι λοιπον , στη Πεμπτη φορα μου ειπες πως η μηχανη ειναι απο πτωση , 1 μερα πριν σοθ δωσω προκαταβολη και τη παμε σε μηχανικο . Δε κοροιδευω κανεναν και δεν εχω και πολυ καλη σχεση με το pc . Ολο αυτο το κανα επειδη ειναι κριμα καποιος να το παρει . :)

Πηγες 5 φορες για να δεις ενα μηχανακι..!!! :_zeppelin: :_zeppelin:

Τελικα εδωσες προκαταβολη?Αν ναι και εφοσων δεν αγορασες τελικα τη μηχανη, την πηρες πισω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως ο rixardos εχει κανει μια ανώνυμη καταγγελία και εχει δεχτει επωνυμη απαντηση

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AΠΟ EXTREME POWER STORE - TAKIS 1)Σαφεστατα και η κουβεντα για τις γαζες παρεπεμπε στην προηγουμενη ατακα περι μη γνωσης,και σε ουδεμια περιπτωση δεν ηταν απειλη του στυλ θα σε κανω ντα.2}Ειναι η πρωτη φορα για μενα που μπαινω να γραψω σε forum ,και μαλιστα αναγκαστικα με αποτελεσμα να μην γνωριζω πιθανον καποιους κανονες.Θα ηθελα λοιπον να ζητησω συγνωμη εαν προσεβαλα καποιους αναγνωστες, δεν ηταν αυτος ο σκοπος,οπως και αυτο το πραγμα δεν ηταν συζητηση αλλα ενας ανοιχτος τσακωμος,μεταξυ εμενα και του Ριχαρδου.Δυστυχως δεν ηταν δικη μου επιλογη αυτος ο τσακωμος να γινει δημοσια.3]Στον φιλο Bastard που καλα κανει και αγανακτει με τα λεγομενα θα ηθελα να του πω οτι εαν προσπαθεις να βγαλεις συμπερασματα για το χαρακτηρα δυο ανθρωπων στη μεση ενος τσακωμου το πιο πιθανο ειναι να κανεις λαθος και για τον ενα και για τον αλλο.Πιθανο σε νορμαλ συνθηκες να εκπλαγεις και να δεις τελειως διαφορετικα πραγματα.Επισης οντως οι χαρακτηρισμοι μου ειναι σκληροι,μηπως ομως το κλεφτης,ψευτης,απατεωνας,επικινδυνος,ανικανος να κανει τη δουλεια του,παραπλανητης, ειναι σκληροτεροι? Η απαντηση μου δειχνει καποιον ο οποιος οχι απλα ειναι εκνευρισμενος,αλλα εξοργισμενος.Συνηθως οι απατεωνες δεν το παθαινουν αυτο,διοτι ειναι εις γνωση τους απατεωνες,με αποτελεσμα οτι ακουν να τους μπαινει απο το ενα αυτι και να τους βγαινει απο το αλλο.Συνηθως οταν κατηγορησε για κατι αδικα,σε κανει δυο φορες πιο εξαλο με αποτελεσμα και συ ο ιδιος να ξεφευγεις παραπανω.4]Συνηθως οταν δυο ανθρωποι τσακωνονται δεν χρησιμοποιουν και τις πλεον ευγενικες ατακες.Οι εμποροι μαγαζατορες δεν ειναι ολοι απατεωνες,δεν ειναι ολοι τυχαιοι,ισως ενα μερος,καποιοι απο εμας εκαναν μαγαζια απο την τρελα τους και την αγαπη τους για τη μοτο,καποιοι απο εμας ειναι ακομη ενεργοι μοτοσυκλετιστες με βολτες με πιστες με ταξιδια εξω.Καποιοι απο εμας εχουμε υπαρξει ιδιωτες και εχουμε εξαπατηθει ειτε απο εμπορους ειτε απο συνεργεια.Και σημερα ακομη εχουμε καθε μερα να αντιμετωπισουμε απο την αναποδη την κατασταση.Πολλοι απο αυτους που καταστρεφουν τη μοτοσυκλετα τους,και την επισκευαζουν οπως οπως δεν κοιτουν πως θα την ξεφορτοθουν ανταλαγη σε καποιο μαγαζι?Ζητω συγνωμη που δεν ειμαι ρομποτ και ψυχρος επαγγελματιας να απαντω με τακτ,ειμαι πρωτα μηχανοβιος βαμμενος μεχρι το κοκκαλο και απο αυτους τους παλιους τους κολημενους.Δεν εχω τακτ,δεν εχω διπλωματια,ειμαι ευθυς,οταν σε γουσταρω σε γουσταρω κ στο δειχνω ,το ιδιο και οταν δεν.Αυτο σε καποιους αρεσει σε καποιους οχι,προσωπικα θα ηθελα να ειναι ολοι ετσι να ξερεις με ποιον εχεις να κανεις,και οχι να ειναι φιλος σου μπροστα,και μολις γυρνας την πλατη σου να σε βριζει.Δυσκολες εποχες για να φερομαι ετσι μιας και ολα θελουν διπλοπροσοπια και διπλωματια.Καλη συνεχεια...

Ο εξυπνος παραδεχεται , ο χαζος επιμενει. Θα μπορουσες, απλα ,να πεις '' κυριοι η κατηγορια δεν ισχυει , οποιος θελει μπορει να ερθει με μηχανικο να δει τη μηχανη '' . Επισης οπως ειπε και πριν καποιος η δυσφημια ειναι διαφημοση , οποτε το να επιμενεις ειναι ψυχαναγκασμος. Θα ηταν καλυτερα να ελεγες πως ναι το μχηανακι εχει κατεβασμενο μοτερ αλλα δε το ηξερα κτλ. παρα να μιλας ετσι ανωριμα.Μη σου θα επαιρνα και το μηχανακι γιατι θα αισ8ανομουν μαλακας ! Για να τελειωνει το θεμα εδω ,συγγνωμη για τους χαρακτηρισμους,αν το μηχανακι ειναι σωστο η οχι το ξερεις εσυ και τα αυτια μου που ακουσαν τα λογια του μηχανικου.Μακαρι πραγματικα Τακι να ηταν ενταξει το Ριζλα γιατι ηθελα παρα πολυ να το παρω και απογοητευ8ηκα.

Ρε λες αυτοι οι δυο λογοριασμοι να ειναι ενας τυπας (του μαγαζιου) και να προωθει τη μοτο του με τη φασαρια που γινετε?

Εξαλλου και η δυσφημηση διαφημιση ειναι :waycon1:

Hakuna matata ! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά ο Ριχάρδος (ο λεοντόκαρδος;;;) ισχυρίζεται πως ορμώμενος από ανιδιοτελή κριτήρια θέλει να προφυλάξει κάποιον αδαή πρωτάρη από πιθανό λάθος Και ρώτώ : ποιός αθώος, άβγαλτος, αδαής (σύμφωνα με τον Ριχάρδο) θα ενδιαφερθει γιά supersport 1000 ;;;;;;;;; Μην τρελαθούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά ο Ριχάρδος (ο λεοντόκαρδος;;;) ισχυρίζεται πως ορμώμενος από ανιδιοτελή κριτήρια θέλει να προφυλάξει κάποιον αδαή πρωτάρη από πιθανό λάθος Και ρώτώ : ποιός αθώος, άβγαλτος, αδαής (σύμφωνα με τον Ριχάρδο) θα ενδιαφερθει γιά supersport 1000 ;;;;;;;;; Μην τρελαθούμε.

Πολλοιrolleyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Τάκη, καταλαβαίνω ότι δεν είσαι ρομπότ! Όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπήκες με ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ σου και έγραψες τέτοια πράγματα. Ξεχώρισέ τα! Μπορεί να είσαι βαμμένος μηχανόβιος, αλλά έχεις μαγαζί! Σαν επαγγελματίας ΔΕΝ έχεις την πολυτέλεια να χάσεις την ψυχραιμία σου!!! Θα χάσεις πελάτες! Δηλαδή μου λες ότι εγώ ΑΝ επερνα μηχανή απο εσένα, και τύχαινε μέσα σε αυτή μας την συνεργασία να είχαμε αντίθετη γνώμη, θα με αντιμετωπίσεις έτσι γιατί δεν είσαι ρομπότ? Εγώ φίλε μου θα προτιμήσω το ρομπότ, γιατί τα 6.500 χιλιάρικα έχω ΔΟΥΛΕΨΕΙ για να τα βγάλω!

Αν και είμαι μικρότερό σου, θα ήθελα με όλο το θάρρος, να σου δώσω μια συμβουλή μια και είσαι νέος στον χώρο των Forum. Ο λόγος ξεχνιέται, τα γραπτά όμως ΜΕΝΟΥΝ! Θα πρέπει να είσαι 10 φορές πιο προσεκτικός στο τι γράφεις, γιατί εσένα τα νεύρα τώρα που μιλάμε μπορεί να σου έχουν περάσει... όμως όταν θα μπει κάποιος εδώ μετά από 6 μήνες ή 6 χρόνια, θα διαβάσει αυτά που έγραψες εκείνη την ώρα και θα βγάλει συμπεράσματα από αυτά.

Το ότι ζήτησες συγνώμη σε τιμά! Εύχομαι να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον. Δεν είναι καλές εποχές για να χάνει κανείς πελάτες.

Καλές δουλειές και πάντα με υγεία!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω τι λεει το gsxr αυτο και αν λεει στην τελικη, παντως οποτε περναω απο το extreme συχνα πυκνα δηλαδη χαζευω με τοσα τουμπανα απεξω!

χωρις να εχω ιδεα, στην αγγελια και μονο δηλαδη οπτικα, φαινεται τζετ το ριζλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nατο το μηλο της εριδος ,γιατι τοσα ποστ χωρις να μας πεις ρε Rixardo οτι το μηχανακι υπαρχει στο car.gr να το δουμε και να βγαλει οκαθενας τα συμπερασματα του.

Πωσ τον λεγαν τον μηχανικο που το πηγες και σου ειπε οτι το μηχανακι ειναι παρταλι , ετσι για την πληροφορηση μια και τα λεμε ολα για να μην την πατηση κανενας αλλος

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1252961/

Rixardo θα απαντησης εαν αυτο ειναι το μηχανακιο , και μιας και καταγκειλες επωνυμα αυτον που το πουλαει πες μας και επωνυμα τον μηχανηκο που σου ειπε οτι ειναι αχρηστο . :detective:

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν μπλεξετε και τον μηχανικο τωρα θα παμε σε καμια 20 αρια σελιδες!

πειστευω οτι το θεμα εχει καλυφθει αν οχι καλη σας συνεχεια....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Rixardo θα απαντησης εαν αυτο ειναι το μηχανακιο , και μιας και καταγκειλες επωνυμα αυτον που το πουλαει πες μας και επωνυμα τον μηχανηκο που σου ειπε οτι ειναι αχρηστο . :detective:

Ο μηχανικος δεν εχει καμια σχεση , ειναι ο μονος που μου ειπε την αληθεια , δεν εχει συμφερον οποτε δε θα τον αναφερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως να γινεται πιο "δυσκολη" η εγγραφη στο φορουμ με καποιο τροπο? Εχει μαζευτει πολυ φυρα... :closedeyes:

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!να δίνουμε εξετάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όταν έλεγα να το κλειδώσουμε, δε με ακούγατε...Γράφεται κάποιος στο φόρουμ, ούτε συστήνεται ούτε τίποτα, το πρώτο του μύνημα είναι μια ανώνυμη καταγγελία, το μαγαζί απαντάει επώνυμα, ο καθένας λέει τα δικά του, άκρη δε βγάζουμε και είναι πραγματικά σα να βλέπω Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Λιάνας Κανέλη στο δελτίο των 8.

Μας αφορά μια τέτοια αντιπαράθεση αμφιβόλου σοβαρότητας;

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν προκειται να παρω τη θεση καποιου ξεκαθαρα γτ πιστευω οτι και οι 2 ειναι σε μερικα σημεια λα8ος.Το παληκαρι που πηγε να την παρει κακως εριξε τετοιο κραξιμο στο μαγαζι (εκτος και αν οντως ειναι τοσο μεγαλο το δουλεμα) αλλα καπου απο τη γενικη εικονα κατι μου βρωμαει αλλα και ο μαγαζατορας κακως εχει γκαζωσει ετσι αλλα τον καταλαβαινω απο μια πλευρα γτ και εγω μαγαζι εχω (ασχετο με μοτο) και αν με συκοφαντουσαν ετσι μπορει να τα λεγα και χειροτερα.Για οποιον θελει το μηχανακι ειναι στη διαθεση του να το ελεγξει οπως θελει.Τωρα αν νοιωθεις οτι σε συμφερει σαν τιμη-αξια μηχανης αγορασε το.Ευτυχως πια υπαρχει και η ΜΟΤΕΚ και αλλοι δικηγοροι που μπορει να σε προστατευσουν απο σαπιες καταστασεις που καλο βεβαια ειναι να μην μπλεκεις εξαρχης.Για μενα τα λαμογια υπαρχουν και σαν ιδιωτες αλλα και σαν μαγαζια απλα με τοσες πληροφοριες που μπορεις να μαζεψεις στην σημερινη εποχη δεν ειναι τοσο ευκολο να σε δουλεψουν.Προσοχη στα μεταχειρα λοιπον απο οπου και αν προερχονται αλλα αυτο ειναι και ενα ρισκο που το παιρνεις οταν αποφασιζεις να κανεις τετοια αγορα.Μπορει το καρπουζι να ειναι γλυκα αλλα μπορει να μην τρωγεται κιολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έβγαλα συμπέρασμα... ότι είσαι ένας αγενής, προσβλητικός, ειρονικός άνθρωπος και ένας πολύ κακός επαγγελματίας.

Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ έτσι σε πελάτη. Και δίκιο να είχες, για μένα το έχασες μαζί με την αξιοπρέπειά σου. Ντροπή!! Σε δημόσιο Fotum να μιλάς έτσι για πελάτη!! Και νερό στην έρημο να πούλαγες, εγώ δεν θα αγόραζα απο εσένα! Δίνεις και εγγύηση 1 χρόνο τρομάρα σου... και πως θα συνεννοηθεί ο πελάτης μαζί σου? Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που τον περιμένει όταν κάτι θα πάει στραβά?? Συγχαρητήρια φίλε μου... για μένα μόλις έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου! Καλύτερα που μπήκες και απάντησες, και επώνυμα μάλιστα τρομάρα σου, για να ξέρουμε με τι ΆΝΘΡΩΠΟ έχουμε να κάνουμε. Γ@μα το μηχανάκι!!!!

Μισό λεπτό γιατί τα έχουμε μπλέξει λίγο... Όταν κάποιος αποκαλεί κάποιον επαγγελματία, απατεώνα τότε ο άλλος έχει το κάθε δικαίωμα να βγει και να μιλήσει όπως μίλησε ο μαγαζάτορας προκειμένου να προστατέψει την υπόλοιψή του... Στην θέση του θα έλεγα ακόμα περισσότερα αν όντως είχα δίκιο!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι ο ένας μιλάει επώνυμα και με το βάρος του λόγου του και ο άλλος ανώνυμα χωρίς να λέει καν τον μηχανικό στον οποίο πήγε την μηχανή για να γίνει και η όποια διασταύρωση στο κάτω κάτω...

Οπως ξερεις αν δε με πειραξουν δε πειραζω, σε αυτη τη περιπτωση με κορόιδεψαν και δεν ηθελα να κοροιδεψουν και αλλον ανθρωπο.Απλα, βλεπεις,ολα μαθαινοντε καποτε ! ! ! Αν ειχε δικιο θα ελεγε απλα το μηχανακι ειναι στο μαγαζι οποις θελει ερχεται και το παει σε μηχανικο,οχι να ΑΠΕΙΛΕΙ πως θα χρειαστω ΓΑΖΕΣ.

Φίλε δεν νομίζω να σε απείλησε... και ποιο πάνω είχε αναφέρει τις γάζες στο στυλ ότι είσαι άσχετος και ως αποτέλεσμα θα έχεις πτώση... Διάβαζε προσεκτικότερα!

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια παντως αν δεν την θελει κανεις εδω ειμαι εγω ε? :dribble:

απλα ελπιζω να μην ειναι αυτο που λενε : απεξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μισό λεπτό γιατί τα έχουμε μπλέξει λίγο... Όταν κάποιος αποκαλεί κάποιον επαγγελματία, απατεώνα τότε ο άλλος έχει το κάθε δικαίωμα να βγει και να μιλήσει όπως μίλησε ο μαγαζάτορας προκειμένου να προστατέψει την υπόλοιψή του... Στην θέση του θα έλεγα ακόμα περισσότερα αν όντως είχα δίκιο!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι ο ένας μιλάει επώνυμα και με το βάρος του λόγου του και ο άλλος ανώνυμα χωρίς να λέει καν τον μηχανικό στον οποίο πήγε την μηχανή για να γίνει και η όποια διασταύρωση στο κάτω κάτω...

Φίλε δεν νομίζω να σε απείλησε... και ποιο πάνω είχε αναφέρει τις γάζες στο στυλ ότι είσαι άσχετος και ως αποτέλεσμα θα έχεις πτώση... Διάβαζε προσεκτικότερα!

Φυσικα και μιλαω ανωνυμα γιατι ειμαι ενας ΑΠΛΟΣ πελατης ενω ο ΑΛΛΟΣ εχει ΜΑΓΑΖΙ και το οποιο θελει να υπερασπιστει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......................................................

Φυσικα και μιλαω ανωνυμα γιατι ειμαι ενας ΑΠΛΟΣ πελατης ενω ο ΑΛΛΟΣ εχει ΜΑΓΑΖΙ και το οποιο θελει να υπερασπιστει.

Το μεμπτό όμως φίλε (για να μην το πώ ύποπτο), είναι πως κανείς εδώ μέσα δεν σε ξέρει, μπήκες μόνο για να "καταγγείλεις" ό,τι σε ενόχλησε. Εκτός απο ανώνυμος, είσαι και τελείως άγνωστος, και αυτό, εμένα τουλάχιστον, με κάνει πολύ επιφυλακτικό ως προ τα λεγόμενά σου και με βάζει σε σκέψεις. think.gif

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ξαναγινει αυτο εδω μεσα. Δεν μπορω τωρα να σας βρω το λινκ γιατι πρεπει να ψαχνω ωρα αλλα ηταν θεμα στο οποιο συμμετειχα και εγω.

Οι καταγγελιες κατα οποιουδηποτε μαγαζατορα θα πρεπει να γινονται με τη συμφωνη γνωμη των διαχειριστων οι οποιοι ωφειλουν να ερθουν σε επικοινωνια με τον ιδιοκτητη του καταστηματος ωστε να αφενος να εχουμε και την αντιθετη αποψη και αφ'ετερου να ειμαστε σιγουροι οτι αυτος που απανταει τοση ωρα ειναι οντως ο καταστηματαρχης και οχι καποιος τριτος.

Για μενα δεν εχει νοημα και θεση εδω αυτη ηδιαμαχη γιατι δεν πληρουνται οι παραπανω οροι.

Επειδη εχουμε δει πολλα, σε αυτα τα λιγα χρονια εδω μεσα, δικαιουμαι να αμφιβαλλω για τα γραφομεα του οποιουδηποτε αν δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη αλλα ακομη δεν εχω καλαβει τη χρησιμοτητα του θεματος αυτου!Οταν αγοραζεις μηχανη ΠΑΝΤΑ την τσεκαρεις σε μηχανικο.Το συγκεκριμενο καταστημα δεν στο αρνηται αυτο.Οποτε? :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ξαναγινει αυτο εδω μεσα. Δεν μπορω τωρα να σας βρω το λινκ γιατι πρεπει να ψαχνω ωρα αλλα ηταν θεμα στο οποιο συμμετειχα και εγω.

Οι καταγγελιες κατα οποιουδηποτε μαγαζατορα θα πρεπει να γινονται με τη συμφωνη γνωμη των διαχειριστων οι οποιοι ωφειλουν να ερθουν σε επικοινωνια με τον ιδιοκτητη του καταστηματος ωστε να αφενος να εχουμε και την αντιθετη αποψη και αφ'ετερου να ειμαστε σιγουροι οτι αυτος που απανταει τοση ωρα ειναι οντως ο καταστηματαρχης και οχι καποιος τριτος.

Για μενα δεν εχει νοημα και θεση εδω αυτη ηδιαμαχη γιατι δεν πληρουνται οι παραπανω οροι.

Επειδη εχουμε δει πολλα, σε αυτα τα λιγα χρονια εδω μεσα, δικαιουμαι να αμφιβαλλω για τα γραφομεα του οποιουδηποτε αν δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα.

Δεν γίνεται ρε Πέτρο αυτό που λές (για σύμφωνη γνώμη). Εδώ ο Ριξάρδος μπήκε μέσα (αλήθεια, πού μας ήξερε) μόνο και μόνο για να γράψει ένα θέμα με καταγγελείες εις βάρος ενός μαγαζιού. Τί θα έπρεπε να γίνει; Το να υπάρχει σύμφωνη γνώμη, θα πρέπει πρώτα κάποιος να την ζητήσει (που σαφώς και δεν έγινε), ή θα πρέπει να περνάνε απο έγκριση ΟΛΕΣ οι δημοσιεύσεις (κατί που δεν μπορεί και δεν θέλουμε) να γίνει. Και φυσικά, απο τη στιγμή που σηκώθηκε το θέμα, δεν υπήρχε περίπτωση να κλειδωθεί, ώστε ο "κατηγορούμενος" να έχει την ευκαιρία να απαντήσει. Ο καθένα λοιπόν, ανάλογα με την κριτική του ικανότητα και την λογική του, μπορεί να εκτιμίσει την κατάσταση.

Όσο για το άλλο που λές, σαφώς και είναι έτσι, αν δεν ξέρεις κάποιον, τί βάση να δώσεις στα λεγόμενά του;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δικιο , δεν επρεπε να το γραψω εδω εξ¨αρχης αλλα με ετρωγε το αδικο .....................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να σας δωσω ενα παραδειγμα:

Αλλο ειναι να κανω μια καταγγελια εδω μεσα εγω που με ξερουν 100 μελη προσωπικα (και οχι μονο διαδικτυακα) και εχουν διαμορφωσει μια αποψη για μενα, και αλλο καποιος ο οποιος γραφτηκε μολις χτες.

Νομιζω ειναι αντιληπτο τι θελω να πω.

Επισης το να απανταει καποιος εξ'ονοματος του καταστηματος θα μπορουσα να το θεωρησω σοβαρο και αξιοπιστο αν ειχε ερθει σε επικοινωνια καποιος εκ της διαχειριστικης ομαδας τηλεφωνικα μαζι του. Θα ημουν βεβαιος τοτε οτι αυτος ο καποιος με το ψευδωνυμο ΧΒΓΔ εκανε εγγραφη αφου μιλησε τηλεφωνικα πρωτα με τον Χρηστο ή τον Αλεξανδρο ή με τον Παναγιωτη κτλ κτλ.

Τωρα ευθεως μπορω να αμφιβαλλω οτι ο Ριχαρδος ειναι αυτος που δηλωνει και ο ετερος συνομιλητης του μπορει να μην ειναι ο καταστηματαρχης αλλα καποιος οποιος δεν ειχε τι να κανει και ειπε να τρολλαρει. 'Η μπορει και τα δυο προσωπα να ειναι το ενα και το αυτο. Εγραψα πιο πανω οτι εχουμε διαβασει πολλα με διπλους λογαριασμους κτλ.

Σαφως και δεν μπορει να γινεται αυτο σε ολα τα θεματα αλλα σε τετοια ευαισθητα θεματα για τα οποια θα μπορουσαν οι διαχειριστες του mybike να μηνυθουν για δυσφημιση οχι μονο καλο θα ηταν να γινεται αλλα να επιβαλλεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Από την στιγμή που δεν σου αρνείται να την πας σε μηχανικό τι θέμα υπάρχει;

Σε τελική ανάλυση αυτή την μηχανή δεν θα την πάρει κάποιος που μόλις πείρε το δίπλωμα αλλά κάποιος που έχει πείρα και κατά πάσα περίπτωση έχει αλλάξει και 3-4 δίκυκλα.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν πρέπει να νιώθεις μαλ@#$ς επειδή σου είπε ψέματα ο μαγαζάτορας αλλά για τον τρόπο σκέψης σου που πας να πάρεις τέτοια μηχανή χωρίς να έχεις την ανάλογη πείρα.

Πάντως για να κλείσει το θέμα υπάρχει ελεύθερη αγορά ο καθένας πουλάει όσο θέλει, από εκεί και πέρα σε όποιον δεν του κάνει ας μην την πάρει.

Και ναι, ήμουν και εγώ σε αυτό το θέμα!!!

Τροποποιήθηκε από τον sarmelion
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...