Jump to content
Θάνος

36ωρος χαβαλές 2011

Recommended Posts

Χαλας ρε ψηλε αλλα οχι τοσα...αφου παμε μαμιοντας στο 36ωρο να πουμε...εκει πας με τουρισταδικους ρυθμους και σε καλα

κομματια πιο γρηγορα...δεν ειναι το ιδιο για την φθορα...πιστεψε με...τα ελαστικα σε εμενα τουλαχιστον οταν παμε βολτες τυπου

μετσοβο και 36ωρο μαμιουνται....αν ταξιδεψω χαλαρα ειναι ολα καλα...

Λοιπον, το μαμησαμε το τοπικ :crazy: ...τελος..

Πάμε μαζί ρε Θάνο 36ωρο. Θα σου δίνω εγώ ρυθμό :uglystupid2:

Δεν θα έχεις λόγο να φοβάσαι για τα λάστιχά σου :_zeppelin:

Πέρα από την πλάκα, αν μπορέσω φέτος θα δηλώσω συμμετοχή. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάμε μαζί ρε Θάνο 36ωρο. Θα σου δίνω εγώ ρυθμό :uglystupid2:

Δεν θα έχεις λόγο να φοβάσαι για τα λάστιχά σου :_zeppelin:

Πέρα από την πλάκα, αν μπορέσω φέτος θα δηλώσω συμμετοχή. :_thumbsup:

:D

Καλα και εγω θα δηλωσω εαν οικονομικα το εχω το θεμα...δε το συζηταμε....τωρα γιατι ολοι νομισανε οτι εχω κατι

με το 36ωρο δε καταλαβα... :D Λες και ειπα τπτ κακο που θελει πολλα λεφτα για να το κανεις... :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι μου λέει ότι θα φάμε πολύ καράβι φέτος...Είναι μακρυά η Κύπρος...Αλλά, η βενζίνα έχει 1,1...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι μου λέει ότι θα φάμε πολύ καράβι φέτος...Είναι μακρυά η Κύπρος...Αλλά, η βενζίνα έχει 1,1...

:yeahright:

Μιλάμε για τουλάχιστον 24 ώρες πλοίο? Δεν παίζει με την καμία. :uglystupid2:

Μιλάμε για Ελλάδα κι όποιος είχε κάνει το 36ωρο του '08 θα θυμάται την πρώτη του μέρα (ως δυσκολία)

Ε αυτό θα είναι η πρώτη μέρα εκείνου (ως δυσκολία) Χ2 μέρες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:dribble:

Και σημερα εβαλα κεντρικο σταντ...οτι πρεπει για τα καραβια... :tooth:

Ειμαστε of topic αλλα ΠΟΤΕ διπλο στα καραβια, τα εχουμε πει παρα πολλες φορες, και ξερεις οτι τα εχω φαι με το κουταλι τα καραβια

Παντα μονο σταντ και ταχυτητα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι κυπρους κ πλοια τσαμπουνατε???

...μην με ξενερωνετε :vampire:

Άστους να λένε... εσύ θα ακούς τον παλιό. :D Απολύομαι ψαρούκλες, και τα boxer κάνω μπούκλες :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαστε of topic αλλα ΠΟΤΕ διπλο στα καραβια, τα εχουμε πει παρα πολλες φορες, και ξερεις οτι τα εχω φαι με το κουταλι τα καραβια

Παντα μονο σταντ και ταχυτητα. :_thumbsup:

Ωχ, ας ειμαστε :D , γιατι για πες;;; δηλ ειναι καλυτερα να ειναι φορτωμενο με βαλιτσες και να ταλαιπορουνται οι αναρτησεις εαν εχει καιρο;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ, ας ειμαστε :D , γιατι για πες;;; δηλ ειναι καλυτερα να ειναι φορτωμενο με βαλιτσες και να ταλαιπορουνται οι αναρτησεις εαν εχει καιρο;;;

Τι να κάνουν οι αναρτήσεις? Να ταλαιπωρούνται χωρίς αναβάτες? :tooth:

To μονό απορροφά όλα τα κοπανήματα του καραβιού (όχι το σταντ... οι αναρτήσεις το κάνουν) Ενώ με το διπλό τα κοπανήματα περνάνε αυτούσια στη μοτοσυκλέτα σε σημείο να γίνει ζημιά στο σταντ.

Επίσης στο διπλό είναι πιο εύκολο να πέσει. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαΐσταααααα...καλα, δεν εννοω οτι θα χαλασουν κι'ολας οταν λεω ταλαιπορουνται, ναι μεν χωρις αναβατες αλλα φουλ φορτωμα απο βαλιτσες κτλ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει οφ τοπικ ειναι αλλα μην το συζητατε ,εννοειται μονο στο καραβι ,ακουτε και μενα κατι ξερω :winking:

Ειναι απλο με το μονο δημιουργειται καλυτερη εδρα στηριξης ( τρια σημεια) ,στο διπλο εχεις ενα στενο διπλο σημειο που ευκολα εκτρεπεται :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα παίξει χρόνος και για κάνα μεζεκλίκι καλά θα ήταν ε? :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑΧΑΧΑ Για σκεψου να παμε Οντως Κυπρο ( :thumbsdown: για την αποσταση με το καραβι ,δεν μπορω τα καραβια οχι αλλο καρβουνο)

και να πλακωθουμε στα μεζεκλικια ,στα μπυρονια και τα σχετικα ,μια μερα ολοκληρη που ειναι το ταξιδι.

Θα ψαχνουμε να βρουμε την επομενη μερα γιατι δεν πανε τα μηχανακια :sweatdrop: και οσων πανε γιατι πανε με οχταρια :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!! Ασε που δεν τους γουσταρω κιολας τους κιαραταδες ,εχω κακες εμπειριες , οδηγανε και αναποδα ...τι να λεμε!

Anyway , Για πες για πες τι ξερουμε μεχρι στιγμης , μιλα ..... :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oντως!!!

Πρωτον το εισητηριο μηχανη-επιβατη με καραβι για κυπρο θα εκτοξευσει το κοστος συμμετοχης στα υψη.

Δευτερον δεν νομιζω να γουσταρει κανεις να οδηγαει 2 μερες αναποδα (εμενα μου πηρε 2 μηνες να το κανω με ασφαλεια)

Τριτον δεν θα γινει κυπρο αφου το λεει ο ALX ... (ειναι χωμενος στα διαπλεκωμενα :winking: )

Τεταρτον δεν θα γινει κυπρο γιατι εχω παει 30 φορες κ δεν θα ερθω :yeahright:

Οποτε .... αναμενουμε :think:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιο ειναι το καταλληλότερο μηχανάκι για τον αγώνα ??

....αυτο που το καβαλαει ο πιο σιδερενιος κωλος :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα αυτά κάνουν. Το μικρό βέβαια θα σε κουράσει λίγο παραπάνω. Φέτος δεν θα υπάρχει καθόλου εθνική.

Ρε λεγε τι ξερεις???

:puke: ...ξερασε τα ολα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που είναι σίγουρο σε αυτό το 36ωρο είναι ότι δεν θα έχω ανάγκη στάσης λόγω τσιγάρου όπως είχα στα παλαιότερα. :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα εχεις βαλει κιλα λογω διακοπης καπνισματος (κ εγω εχω παρει :closedeyes: ) οποτε η αναλογια κιλο/ιππο παει περιπατο ... ασε που αλλαζει κ η κατανομη βαρων :uglystupid2: της μοτο οποτε θα εισαι πιο αργος χανοντας πολυτιμα δευτερα....

χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

¨Ημουν στα +10. Τώρα είμαι στα +7 κι όλο πέφτω. Μέχρι το Μάιο θα είμαι στα default κιλά μου! :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθολου εθνικη :punk:

Alx?

Πόσες πιθανότητες έχει φέτος να μην ξεκινήσει και καταλήξει Αθήνα?

Στο περίπου λέμε τώρα

:_hi: hello boy!! ο τιγρης εγινε ΚΤΜ? μεγια :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_hi: hello boy!! ο τιγρης εγινε ΚΤΜ? μεγια :_rock-on:

:cheers: γεια σου Άγγελε

Ναι φιλαράκι,

Εδώ και 2 μήνες είμαι ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος ενός adv.

Όλα πλέον έχουν μπει στη θέση τους. Καλά πέρασα με τον Τίγρη δε λέω. Έγραψε αρκετά χλμ και έκανε πάρα πολλές απροβλημάτιστες βόλτες αλλά από πέρσι που είχα οδηγήσει ένα 990 ενός φίλου είχα ξετρελαθεί με τη συμπεριφορά του στο δρόμο. (Δες εδώ τι είχα γράψει μετά από την εμπειρία μου εκείνης της βόλτας: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=92091&highlight=%D3%F7%E5%F4%E9%EA%DC+%EB%E1%F3%F4%E9%F7%E1 )

Το μικρόβιο είχε μπει μέσα μου από τότε. Ένα χρόνο το βασάνιζα και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι καλά με τον Τίγρη.

Αυτά τα περτικαλιά είναι να μην τα πιάσεις καθόλου στα χέρια σου. Με το που τα δοκιμάσεις τελείωσε. Πήρες το μικρόβιο αμέσως.

Βλέπω και εσύ για κατά κει πας χεχεχε

… με το καλό σου εύχομαι :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πίστεψε με το ζόρι σ' αυτές τις περιοχές δεν είναι σε τι τιμή θα βρεις βενζίνη, αλλά αν και που θα βρεις ανοιχτό βενζινάδικο....

Ευτυχώς τότε δεν υπήρχε η οικονομική κρίση του σήμερα. Πλέον τα μισά βενζινάδικα της επαρχίας έχουν κλείσει... Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως εκτός των πόλεων και αν λάβουμε υπόψιν που κινούνται τα 36ωρα, όντως θα δεις πως θα αποτελέσει κριτήριο για τη χάραξη της διαδρομής.

πολύ σωστά Βασίλη και θα συμφωνήσω.

πλέον παίζουν και διαδρομές 50-70 χλμ.χωρίς βενζινάδικο ανοιχτό.τουλάχιστον εδώ στην ηπειρο.

πχ. ενώ απο γιάννενα μέχρι κόνιτσα υπάρχουν 10,απο κονιτσα μεχρι νεστόριο δεν υπάρχει.μέχρι πεντάλοφο δεν υπάρχει (πλην ενός εκτός εθνικής σε ένα χωριό που εξυπηρετεί ντόπιους)και πάει λέγοντας.

σίγουρα θα είναι κριτήριο για την χάραξη της πορείας και όταν μάλιστα αυτή δεν θα περνάει απο εθνικό δίκτυο

πάρτε παγουράκια :tooth:

και για να έχουμε καλό ρώτημα όλοι εσείς κανονίζεται απο τώρα για τον Μάη??

μέχρι τότε θα την βγάλετε στο πληκτρολόγιο ξεροσφύρι?

είναι σαν να τηγανίζουν στην κουζίνα κεφτεδάκια και να μην βουτήξεις ένα στο φτερό μέχρι να στρωθεί το τραπέζι! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα