Jump to content
Anubis

Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011;

Recommended Posts

Αμα πέσεις μεσοπέλαγα στα σαγόνια του καρχαρία τι μπορεί να σε γλυτώσει;

το οτι πρόκειται να βγεί "τα σαγόνια του καρχαρία ΙΙ"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι έγινε ρε παιδιά; Θα χρεοκοπήσουμε τελικά ναι ή όχι; :thumbsdown:

Να ξέρω να πάω να τραβήξω τα 100 ευρώ που έχω στην τράπεζα και να την κάνω στο εξωτερικό!

Να τα αλλάξεις σε χρυσό που δεν χάνει αξία, και μετά να νοικιάσεις μια τραπέζικη θυρίδα για να τον φυλάξεις. Κοστίζει μόνο 300 ευρω τον χρόνο. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα αλλάξεις σε χρυσό που δεν χάνει αξία, και μετά να νοικιάσεις μια τραπέζικη θυρίδα για να τον φυλάξεις. Κοστίζει μόνο 300 ευρω τον χρόνο. :crazy:

Οχι ρε freacκ δε παει τοσο η θυρίδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδού τι είπε ο Κινέζος...Αναδιάρθρωση???

Να πω ότι τουλάχιστον σε σχέση με κάτι άλλους τουλάχιστον μιλάει που και που...

photobloko_110310.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχως επτωχευσαμεν;;;

αρχιζουν παλι οι ιδιες βλακειες να λεγονται απο καποιους.

Τροποποιήθηκε από τον Anubis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας κανουν οτι θελουν..εγω εχω τα λευτα μου στην τραπεζα τα οποια τα μαζεψα εγω..ας τολμισουν να τα παρουν..αν γινει αυτο κανω ληστεια χαλαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας κανουν οτι θελουν..εγω εχω τα λευτα μου στην τραπεζα τα οποια τα μαζεψα εγω..ας τολμισουν να τα παρουν..αν γινει αυτο κανω ληστεια χαλαρα

ναι,θα σε περιμενουν!!! :cheers:

Και για την Αμερικη λενε τα ιδια ρε παιδια.Οτι τα λεφτα π υπαρχουν για να πληρωσει δημοσιο κτλπ ειναι μεχρι 2 Αυγουστου.....δεν γινετε τπτ!Αυτο π ειπαν καποιοι παραπανω θελουν να κανουν.Να παρουν οτι μπορουν με το ελαχιστο δυνατο κοστος απο την χωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά αν και "αριστερής ιδεολογίας", γιατί αυτά που γραφει ο Βanana hammock είναι οι μόνες λογικές απαντήσεις, ενώ οι ομοιδεάτες μου (δεν παίρνω και όρκο) μόνο αντιπαράθεση δεν κανουν? Μάγκες για κάποιο λόγο με απογοητεύετε.... Βanana hammock :respekt: μόνο και μόνο γιατί απαντάς με επιχειρήματα... Το εννοώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαρεθηκα κουραστηκα με αυτες τις μαλακιες....... Χρεωκοπια,σταση πληρωμων,ΔΝΤ,δανεια,cds.....

Να πανε να γαμηθ%@%@@ Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορω να βρω δουλεια..... Ισως απο Σεπτεμβριο να γινει κατι θα δουμε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαρεθηκα κουραστηκα με αυτες τις μαλακιες....... Χρεωκοπια,σταση πληρωμων,ΔΝΤ,δανεια,cds.....

Αυτή είναι η βασική ιδέα και ο στόχος τους. Σαν το παράδειγμα με το βάτραχο που τον ζηγοβράζεις μέχρι να κουραστεί γιατί αν το πετάξεις κατευθείαν στο καυτό θα πηδήξει έξω.

Δεν νομίζω πως είναι τυχαία η χρονική περίοδος που επιλέγουν για να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις

Τροποποιήθηκε από τον Revelator

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή είναι η βασική ιδέα και ο στόχος τους. Σαν το παράδειγμα με το βάτραχο που τον ζηγοβράζεις μέχρι να κουραστεί γιατί αν το πετάξεις κατευθείαν στο καυτό θα πηδήξει έξω.

Δεν νομίζω πως είναι τυχαία η χρονική περίοδος που επιλέγουν για να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις

καλοκαιρι και νυχτα θα τα περνανε πλεον τα νομοσχεδια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ελλαδα δε θα χρεωκοπησει γιατι εχει ηδη χρεωκοπησει κι απωλεσει ''μερος της εθνικης της κυριαρχιας''

απλως αντι να σταματησει να πληρωνει τους πιστωτες-τραπεζες funds- εχει σταματησει να πληρωνει παιδεια υγεια μισθους κλπ

το αυτο για τα υπολοιπα 20 χρονια πανω κατω

αλλο ειδος δηλαδη χρεωκοπιας

το γιατι εγινε αυτο ειναι αλλη συζητηση (οχι επιπεδου πυρηνικης τεχνολογιας αλλα μεγαλη)

στο θεμα τωρα, το παιχνιδι των διαδοσεων που δεν επιβεβαιωνονται ειναι αλλη μια αψογη προπαγανδα για τους αδαεις νεοελληνες να γουσταρουμε να τσακωνομαστε να ξεχνιομαστε να εθελοτυφλουμε

το μονο που μπορει να αλλαξει το τελμα της ελεγχομενης χρεοκοπιας (κι δεν ειμαι κι τεταρτοδεσμιτης) ειναι μια εσωτερικη κοσμογονικη θα ελεγα επανασταση

δυσκολο με τετοιες συνθηκες πολιτισμικες διεθνιστικες πολιτικες

με λιγα λογια οσοι εχετε καταθεσεις ή κανετε εισαγωγες μην ανησυχειτε μαλλον δε φευγουμε απο το ευρω

οσοι περιμενετε φθηνο νομισμα για εξαγωγες η τουρισμο μπαααα......

τους πεινασμενους να φοβομαστε κι να σεβομαστε που οπως παμε συντομα θα ειναι ενα μεγαλο κλασμα του πληθυσμου

ειναι πια ηλιου φαεινοτερο οτι μια χωρα μεσα στο ευρω δεν χρεωκοπει ΜΟΝΗ

η επιλεκτικη χρεοκοπια της μεσαιας ταξης κι οικονομικη καταστροφη (πεινα εννοω) για τα λαικα στρωματα ειναι αποτελεσμα της κακιστης πολιτικης της ισοπεδωσης ολων

ολοι οι δημοσιοι ειναι κακοι κι λαδωνονται κι δεν χρειαζονται

ολες οι ιδωτικες επιχειρησεις ειναι κρατικοδιαιτες κι δεν βαζουν ικα

ολοι οι επαγγελματιες ειναι φοροκλεφτες κλπ

αυτο ειναι ρατσισμος

πρεπει να σταματησουν τα οριζοντια μετρα κι να τιμωρηθουν οσοι πραγματι φταινε

χρονο μας αφησαν ας τον αξιοποιησουμε σωστα

το γελιο ειναι αυτοι που εβγαλαν χρηματα στο εξωτερικο πληρωνοντας μεχρι κι μιζες (ακομα κι μικροκαταθετες πονηροι )

το πιο σιγουρο τραπεζικο συστημα, για καταθεσεις, ειναι πια το ελληνικο

ελβετια γιναμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα ενδιαφέρον άρθρο...εδώ

Εξαιρετικα ενδιαφερον θα συμπληρωσω εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποσπασμα....

Φθάνοντας στο γραφείο του τηλεφώνησε στον κ. Αντ. Σαµαρά. «Η χώρα διαλύεται. Πρέπει να κάνουµε κυβέρνηση συνεργασίας» πρότεινε. «Με τρίτο πρόσωπο πρωθυπουργό» απάντησε ο αρχηγός της Νέας ∆ηµοκρατίας. «∆εν έχω πρόβληµα» απάντησε ο κ. Παπανδρέου µε έντονη φόρτιση στη φωνή του. «∆εν θα γίνω εµπόδιο στη διάσωση της χώρας µου». Στη Νέα ∆ηµοκρατία η ψυχρολουσία ήταν απόλυτη. ∆εν ήθελαν αυτή την εξέλιξη, ούτε ήταν έτοιµοι να κυβερνήσουν. Αφησαν να διαρρεύσει η είδηση για να προκαλέσουν τις προβλεπόµενες αντιδράσεις που θα την ακύρωναν.

...και εκεινη την στιγμη η πορτα χτυπησε δυνατα. Ηταν η Χοανα.

"ΓΑΠίτο ΓΑΠίτο αΓΑΠη μου..." αναφωνησε βλεποντας τον ΓΑΠ ταραγμενο...."..τι εγινε με τον Αντονιο? Αρνηθηκε την ευγενικη προσφορα σου?"

Ενας αναστεναγμος βγηκε απο το βαθος της ψυχης του ΓΑΠ και κοιτωντας την Χοανα με ματια βουρκωμενα απο το δακρυ,εγνεψε θετικα... Μετα απο λιγο, αποσυρθηκε στα ιδιαιτερα του για να σκεφτει την αιτια της αποριψης του Αντονιο...

Τοτε ηταν που αρχισε η κατηφόρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα ενδιαφέρον άρθρο...εδώ

Ακριβώς έτσι. Διαβάστε και κάτι έγκυρο εδώ μέσα για να δείτε ότι ούτε 30ετείς διεθνείς συνωμοσίες που αναμιγνύουν γενεές και γενεές πολιτικών υπάρχουν, ούτε χούντες, ούτε ξεπουλήματα αλλά πραγματικές κρίσιμες καταστάσεις και συνθήκες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς έτσι. Διαβάστε και κάτι έγκυρο εδώ μέσα για να δείτε ότι ούτε 30ετείς διεθνείς συνωμοσίες που αναμιγνύουν γενεές και γενεές πολιτικών υπάρχουν, ούτε χούντες, ούτε ξεπουλήματα αλλά πραγματικές κρίσιμες καταστάσεις και συνθήκες.

Και ανεύθυνοι πολιτικοί που το μόνο που ήξεραν είναι άρπα-κόλα ρουσφέτια και προνόμια και όταν τους ζητήθηκε να πάρουν σοβαρές αποφάσεις υπέγραψαν ό,τι να'ναι όπως να'ναι χωρίς να κάτσουν να το σκεφτούν λιγάκι.

Edit: Καλά τι διαβάζω ?

Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία...

Δεν είμαστε καλά, είναι σάτιρα το άρθρο?

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ανεύθυνοι πολιτικοί που το μόνο που ήξεραν είναι άρπα-κόλα ρουσφέτια και προνόμια και όταν τους ζητήθηκε να πάρουν σοβαρές αποφάσεις υπέγραψαν ό,τι να'ναι όπως να'ναι χωρίς να κάτσουν να το σκεφτούν λιγάκι.

Edit: Καλά τι διαβάζω ?

Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία...

Δεν είμαστε καλά, είναι σάτιρα το άρθρο?

Μήπως οι ανεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που τόοοοοσα χρόνια τους ψηφίζουμε μόνο και μόνο για να βολευτούμε κάπου :mB_faskelo: και τώρα πρέπει να πληρώσουμ και με τόκο αυτό το βόλεμα... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται σαν προσπάθεια ωραιοποίησης των προδοτικών ενεργειών βολευτών, υπουργών, πρωθυπουργού?

«Το µνηµόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εµάς και την τρόικα» Ναι μωρέ, το χάψαμε τώρα ότι και η Τρόϊκα δεν είχε προετοιμαστεί και γράφανε ό,τι τους κατέβαινε. Αφού ρε μάγκες απ' την αρχή του 2009 το ΔΝΤ είχε κανονίσει την ένταξή μας, λέτε να μην ήταν έτοιμοι? Τί τους περάσατε, Έλληνες της τελευταίας ώρας? Πολύ αφελές και προσπαθούν ΠΑΛΙ να μας παραμυθιάσουνε παραδέχεται υψηλόβαθµο κυβερνητικό στέλεχος που συµµετείχε στη (µόνον κατ’ όνοµα...) διαπραγµάτευση. «Πρόκειται για διαπραγµάτευση άρπα κόλλα» λέει. «∆εν είχαµε ιδέα τι γράφαµε και σε ανάλογη και µεγαλύτερη σύγχυση βρίσκονταν οι εµπειρογνώµονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταµείου». Σύµφωνα µε συγκλίνουσες µαρτυρίες, δεν είχε γίνει η παραµικρή προετοιµασία και απλώς την τελευταία στιγµή αποµονώνονταν τµήµατα από παλαιότερα µνηµόνια του ∆ΝΤ µε την Τουρκία, το Μεξικό ή την Ουγγαρία και προσαρµόζονταν βιαστικά για να συνθέσουν το ελληνικό µνηµόνιο. «Είναι µια κακή συρραφή, ένα “µνηµόνιο-Φρανκενστάιν”» λέει υπουργός, ο οποίος οµολογεί ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να διαβάσει, να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τµήµα της συµφωνίας που αφορούσε τις δεσµεύσεις του υπουργείου του για τα επόµενα τέσσερα χρόνια! Ω μωρέ τον καημενούλη, δεν του άφησαν χρόνο, αλλιώς θα καταλάβαινε τί υπέγραφε

Κορίτσια (γιατί ως κορίτσια λειτουργούμε), αυτά γράφονται από εντεταλμένους κονδυλοφόρους ώστε την ώρα της κρίσης (άλλο Γουδί) να βγουν λάδι οι απόλυτοι υπαίτιοι.

Σ' εμάς έγκειται αν θα τους θεωρήσουμε θύματα ή θύτες.

Αναμεμιγμένα ψέματα με μερικές αλήθειες (άραγε ποιά είναι ποιά) σε μια προσπάθεια να τους λυπηθούμε γιατί "δε φταίγανε μωρέ".

Αρωγοί οι πάντοτε προδότες - δεκανίκια της έκφυλης εξουσίας, οι μεγαλοεκδότες και τα υπαλληλάκια τους οι μεγαλοκονδυλοφόροι.

" Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις,

μόνος σου πάρ' την αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις" ...

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται σαν προσπάθεια ωραιοποίησης των προδοτικών ενεργειών βολευτών, υπουργών, πρωθυπουργού?

«Το µνηµόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εµάς και την τρόικα» Ναι μωρέ, το χάψαμε τώρα ότι και η Τρόϊκα δεν είχε προετοιμαστεί και γράφανε ό,τι τους κατέβαινε. Αφού ρε μάγκες απ' την αρχή του 2009 το ΔΝΤ είχε κανονίσει την ένταξή μας, λέτε να μην ήταν έτοιμοι? Τί τους περάσατε, Έλληνες της τελευταίας ώρας? Πολύ αφελές και προσπαθούν ΠΑΛΙ να μας παραμυθιάσουνε παραδέχεται υψηλόβαθµο κυβερνητικό στέλεχος που συµµετείχε στη (µόνον κατ’ όνοµα...) διαπραγµάτευση. «Πρόκειται για διαπραγµάτευση άρπα κόλλα» λέει. «∆εν είχαµε ιδέα τι γράφαµε και σε ανάλογη και µεγαλύτερη σύγχυση βρίσκονταν οι εµπειρογνώµονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταµείου». Σύµφωνα µε συγκλίνουσες µαρτυρίες, δεν είχε γίνει η παραµικρή προετοιµασία και απλώς την τελευταία στιγµή αποµονώνονταν τµήµατα από παλαιότερα µνηµόνια του ∆ΝΤ µε την Τουρκία, το Μεξικό ή την Ουγγαρία και προσαρµόζονταν βιαστικά για να συνθέσουν το ελληνικό µνηµόνιο. «Είναι µια κακή συρραφή, ένα “µνηµόνιο-Φρανκενστάιν”» λέει υπουργός, ο οποίος οµολογεί ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να διαβάσει, να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τµήµα της συµφωνίας που αφορούσε τις δεσµεύσεις του υπουργείου του για τα επόµενα τέσσερα χρόνια! Ω μωρέ τον καημενούλη, δεν του άφησαν χρόνο, αλλιώς θα καταλάβαινε τί υπέγραφε

Κορίτσια (γιατί ως κορίτσια λειτουργούμε), αυτά γράφονται από εντεταλμένους κονδυλοφόρους ώστε την ώρα της κρίσης (άλλο Γουδί) να βγουν λάδι οι απόλυτοι υπαίτιοι.

Σ' εμάς έγκειται αν θα τους θεωρήσουμε θύματα ή θύτες.

Αναμεμιγμένα ψέματα με μερικές αλήθειες (άραγε ποιά είναι ποιά) σε μια προσπάθεια να τους λυπηθούμε γιατί "δε φταίγανε μωρέ".

Αρωγοί οι πάντοτε προδότες - δεκανίκια της έκφυλης εξουσίας, οι μεγαλοεκδότες και τα υπαλληλάκια τους οι μεγαλοκονδυλοφόροι.

" Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις,

μόνος σου πάρ' την αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις" ...

Κώστα αγόρι μου παραδέξου ότι την λασπούλα σου προχθές σχετικά με την eurogendfor την έφαγες και αμάσητη. Είναι λυπηρό να μην μπορείτε να δείτε ακόμα και τα πιο προφανή. Αν μοναδική πηγή ενημέρωσης αποτελούν τα εντελώς ανέλεγκτα, αντιεπαγγελματικά και αυθαίρετα blogs, όπου ο καθένας μπορεί να γράψει την ανεύθυνη και ατεκμηρίωτη άποψη του τότε σαφώς σχηματίζεται μια στρεβλή άποψη και αντίληψη των τεκταινόμενων τόσο εντός όσο και εκτός. Πως αλλιώς δικαιολογείτε ότι χάψατε την είδηση για ερχομό μιας ομάδας που είχε αποσταλεί για αστυνόμευση στο Αφγανιστάν. Είναι προφανές ότι με την πλύση εγκεφάλου που σας έχουνε κάνει δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ούτε την Ελληνική και Ευρωπαϊκή πραγματικότητα από αυτή της ευρύτερης μέσης ανατολής.

Το κείμενο έχει μεγαλύτερη λογική συνοχή από κάθε άλλη εξήγηση της τελευταίας διετίας που τουλάχιστο εγώ έχω ακούσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα αγόρι μου παραδέξου ότι την λασπούλα σου προχθές σχετικά με την eurogendfor την έφαγες και αμάσητη. Αμάσητη όχι, αλλά επειδή το ΓΔΑΡΣΟΚ έχει δώσει δείγματα γραφής 2 χρόνια τώρα, τους έχω ικανούς για όλα. Είναι λυπηρό να μην μπορείτε να δείτε ακόμα και τα πιο προφανή. Εσύ γιατί δεν μπορείς σ' αυτό το άρθρο να δεις το προφανές που είναι η προσπάθεια αποστασιοποίησης των υπευθύνων πολιτικάντηδων απ' την υπογραφή-συνευθύνη του μνημονίου? Αν μοναδική πηγή ενημέρωσης αποτελούν τα εντελώς ανέλεγκτα, αντιεπαγγελματικά και αυθαίρετα blogs, όπου ο καθένας μπορεί να γράψει την ανεύθυνη και ατεκμηρίωτη άποψη του τότε σαφώς σχηματίζεται μια στρεβλή άποψη και αντίληψη των τεκταινόμενων τόσο εντός όσο και εκτός. Ενώ οι κωλοφυλλάδες των κομμάτων είναι έγκυρες πηγές, έτσι? Προτιμάω την αφέλεια των blog απ' τα κατευθυνόμενα με σχέδιο άρθρα των αλητών της χώρας Πως αλλιώς δικαιολογείτε ότι χάψατε την είδηση για ερχομό μιας ομάδας που είχε αποσταλεί για αστυνόμευση στο Αφγανιστάν. Είναι προφανές ότι με την πλύση εγκεφάλου που σας μας έχουνε κάνει δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ούτε την Ελληνική και Ευρωπαϊκή πραγματικότητα από αυτή της ευρύτερης μέσης ανατολής. Δυστυχώς ανήκουμε εκεί που μας έχουν κατατάξει αυτοί και όχι εκεί που θα έπρεπε να είμαστε γεωγραφικά ή πολιτικά (δεν το αξίζουμε κιόλας με τις λαλακίες που κάνουμε μια ζωή)

Το κείμενο έχει μεγαλύτερη λογική συνοχή από κάθε άλλη εξήγηση της τελευταίας διετίας που τουλάχιστο εγώ έχω ακούσει. Εδώ θα μπορούσα να γράψω εγώ: "Μάκη αγόρι μου παραδέξου ότι την λασπούλα σου σχετικά με το μνημόνιο και το πώς συντάχτηκε την έφαγες και αμάσητη". :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα