Jump to content
μάθο...

Πτώχευση και μοτοσυκλετα

"Δυστυχως επτωχευσαμεν"...  

179 ψήφοι

1. 1. Εαν γινει αυτο τι θα κανεις με τη μοτο σου;

• Αναγκαστικα θα παρει κι αυτη η μπαλα...καπουτ-φινιτο-τελος!
      4
    • Θελω να ελπιζω οτι θα ειναι το τελευταιο που θα σταματησω/περικοψω
      37
    • Θα την εχω να την κοιταω μεχρι να περασει η μπορα!
      46
    • Δεν εχω προβλημα.Θα εχω και τοτε τη δυνατοτητα για βολτες και μοτο
      15
    • Δεν ξερω,με φοβιζει η σκεψη...
      34
    • Θα της βαλω φωτια και θα τη ριξω στον πρωτο Πολιτικο που θα βρω μπροστα μου
      7
    • Θα την βγαλω στο εξωτερικο...κι οταν ξαναρθουν καλες μερες εδω ειμαστε!
      3
    • Δεν θα πτωχευσουμε.ΣΙΓΟΥΡΟ!
      8

Recommended Posts

Αμα πτωχευσουμε οι πλουσιοι θα γινουν πλουσιοτεροι και οι υπολοιποι οσοι θα εχουν δουλεια θα φτυσουν αιμα να περνουν ενα μεροκαματο. :ranting:

Δυστυχως τα βλεπουμε στους χωρους δουλειας καθε μερα ποσο χειροτερα γινονται τα πραγματα και οι εξελιξεις θα ειναι σιγουρα τυπου Αργεντινης. Οσοι εχουνε παει πριν δεκα-δεκαπεντε χρονια σ' αυτα τα μερη που πτωχευσανε θα ξερουν τι εστι φτωχεια και εξαθλιωση.

Μακαρι να μην καταντησουμε σαν αυτους τους λαους. :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οσο για το σεναριο να την πουλησει καποιος, ΠΟΥ θα μπορουσε να την πουλησει;; Γενικως, θα επικρατει μια κατασταση που δεν νομιζω πως μπορουμε να φανταστουμε, οποτε πανε οι μοτοσικλετες πανε ολα!

Σωστό. Θα τη «σκοτώνεις» και δεν θα τη θέλει κανείς...

Αυτό δεν το σκεφτήκαμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα πτωχευσουμε οι πλουσιοι θα γινουν πλουσιοτεροι και οι υπολοιποι οσοι θα εχουν δουλεια θα φτυσουν αιμα να περνουν ενα μεροκαματο. :ranting:

Δυστυχως τα βλεπουμε στους χωρους δουλειας καθε μερα ποσο χειροτερα γινονται τα πραγματα και οι εξελιξεις θα ειναι σιγουρα τυπου Αργεντινης. Οσοι εχουνε παει πριν δεκα-δεκαπεντε χρονια σ' αυτα τα μερη που πτωχευσανε θα ξερουν τι εστι φτωχεια και εξαθλιωση.

Μακαρι να μην καταντησουμε σαν αυτους τους λαους. :katana:

Στο χέρι μας είναι η πτώχευση να μας βγει σε καλό....... :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι εγκυρο το κειμενο περαστικα μας...αν δεν ειναι, ειναι πολυ μαγκας αυτος που το επινοησε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι εγκυρο το κειμενο περαστικα μας...αν δεν ειναι, ειναι πολυ μαγκας αυτος που το επινοησε

αυτο ειχε ξανακουστει αλλα.....οπως πανε τα πραγματα ποτε δεν ξερεις φιλος,δεν μπορω να πω οτι το πιστευω αλλα ουτε το αγνοω...απλα περιμενω να δω

Τροποποιήθηκε από τον dim_gal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.athina.tv/2011/03/25.html

μετα την παρελαση της 25ης μαρτιου, η χωρα βρισκεται σε πτωχευση

Αν ειναι εγκυρο το κειμενο, περαστικα μας...αν οχι, ειναι πολυ μαγκας αυτος που το επινοησε. Sorry για το :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως αν συμβει αυτο,απλα θα την χρησιμοποιω λιγοτερο,πτωχευση σημαινει 40-50% κατω τα εισοδηματα αρα περικοπη σε ολα σε αυτα τα ποσοστα ο καθενας απο την μερια του..Ας ελπισουμε να μην συμβει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεβεντες καλησπερα και καλη πτωχευση να εχουμε,λοιπόν ότι θα πτωχεύσουμε είναι σίγουρο αλλά όχι τώρα δεν μας ξεζούμισαν τελείως ο ΠΑΠ και η παρέα του τώρα για τις μοτό άμα πτωχεύσουμε ποιος θα αγοράσει μοτό οπότε βάλτε τες σε περίοπτη θέση να της βλέπετε και να θυμάστε τις καλές εποχές.

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι θα την χρησιμοποιώ ως εξής: με 'ενα τζαμάκι πάνω θα την κάνω τραπέζι!!! :uglystupid2: ΚΑΙ θα την βλέπω ΚΑΙ θα την χρησιμοποιώ ΚΑΙ θα έχω κάπου να φάω... :whistling:

Το μόνο δηλαδή που θα μένει, είναι να βρείς κάτι να φάς............. _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να ελπιζω οτι θα ειναι το τελευταιο που θα σταματησω/περικοψω

Θα κανω οτι περνα απο το χερι μου, για να καβαλαω παντα την μηχανη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλακα τη πλακα...εχω μερικα φιλαρακια...1 στην ιταλια,2 στη γαλλια,1 στην αγγλια

καπου εξω θα παει για διακοπουλες...μην σας πω οτι θα κανει και eurotrip

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα που θα ΠΡΟΥΠΑΡΞΟΥΝ, προφανως θα μ'εχουν κανει να εχω ξεχασει τη μηχανη.. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε παιδιά...τι σημαίνει να πτωχεύσουμε...αφου ήδη δεν την παλεύουμε...δεν την παλεύαμε τόσα χρόνια....όταν καταναλώνεις περισσότερα από όσα μπορείς είσαι ήδη πτωχευμένος...χαχαχα....όσο θα βγάζουμε λεφτά εδώ και θα τα πετάμε στο εξωτερικό τόσο και θα πτωχεύουμε.

Αν και θα την παλέψουμε τελικά...με αυτά που βλέπω....απλώς δεν θα πάρουμε το μοντέλο με τα φούλ όχλινς και τα φούλ ηλεκτρονικά....χαχααχ..το απλό παραεισαγωγή...χαχααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαλονι κερωμα και το καλοκαιρι που θα χει ηλιο και ανοιχτα παραθυρα θα τη βαζω και μπροστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα που θα ΠΡΟΥΠΑΡΞΟΥΝ, προφανως θα μ'εχουν κανει να εχω ξεχασει τη μηχανη.. :/

+1, η φαση θα ειναι εδω ο κοσμος καιγεται,και το μ@@@νι χτενιζεται........εχουμε να σκεφτουμε πιο πριν οικογενειες,παιδια,υγεια,δουλειες κλπ.

Γαμημενες προτεραιοτητες,δυστυχως..... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω,με φοβιζει η σκεψη...παντως αν γινει κατι τετοιο που ειναι πολυ πιθανο δεν θα την πουλησω!θα την καβαλησω και βουρ για το χωριο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πτωχευση ξεπτωχευση,θα ειναι το τελευταιο(κ μοναδικο) δικο μου πραγμα που θα πουλησω...και λεφτα να μην εχω,μια μικρη βολτιτσα μια στα τοσα θα μπορω να την βολεψω...αλλα και στην χειροτερη μεσα στο σαλονι για διακοσμηση! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω και πτωχευση να βαρεσουμε,τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων.το πρωτο που θα κοιταξουμε ειναι να ταισουμε τα παιδια μας και εμας τους ιδιους.τωρα μηχανες και αυτοκινητα δεν θα μπορουμε να τα πουλησουμε εστω και σε εντελως ξεφτιλα τιμη,πολυ απλα γιατι κανεις δεν θα αγοραζει...

αρα τον ηπιαμε γενικοτερα καιμε μηχανη και χωρις :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλακα τη πλακα...εχω μερικα φιλαρακια...1 στην ιταλια,2 στη γαλλια,1 στην αγγλια

καπου εξω θα παει για διακοπουλες...μην σας πω οτι θα κανει και eurotrip

:tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1, η φαση θα ειναι εδω ο κοσμος καιγεται,και το μ@@@νι χτενιζεται........εχουμε να σκεφτουμε πιο πριν οικογενειες,παιδια,υγεια,δουλειες κλπ.

Γαμημενες προτεραιοτητες,δυστυχως..... :lipssealed:

Καταλαβαινω ολα τα φιλαρακια που αναφερουν οτι θα ειχανε αλλα πολυ πιο σοβαρα προβληματα στο κεφαλι μας σε ενδεχομενη πτωχευση, αλλα εγω μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου.

Και εχω να πω ρε παιδια οτι δεν θα υπηρχε ουτε μια στο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να δωσω την Αυρα. Και ατομικη βομβα να επεφτε που λεει ο λογος ΔΕΝ την εδινα!

Ειμαι ανυπαντρος, ελευθερος και εχω ελαχιστα προσωπικα εξοδα: δεν εχω κουτι, δεν πινω, δεν καπνιζω, δεν βγαινω σε μαγαζια, δεν αγοραζω ρουχα & αξεσουαρ, δεν εχω πιστωτικες -ακομα και το κινητο ειναι με καρτα. Ουτε συμβολαια ουτε τιποτα! Μια μηχανη εχω και αυτη την αγορασα 3 χιλιαρικα. Οποτε;

Να φοβαται ο ανθρωπος που εχει μαθει να περναει μεσα στη χλιδη με μισθους 1000+ ευρω, πιστωτικες, αμαξια και τα ρεστα.

Εγω εχω περασει μεγαλα διαστηματα στη ζωη μου που καταφερνα να ζησω και με 100 ευρω το μηνα για προσωπικα εξοδα! 100 ευρω! Παλιοτερα οταν ειχα μεινει ανεργος ειχα βαλει τη μηχανη πανω σε τακους, ειχα βγαλει τη μπαταρια και την ειχα αφησει 8 μηνες ακινητη.

Τι να μου πει λοιπον εμενα ρε παιδια η πτωχευση;

Εσπαγα το κατοσταρικο σε 5 20αρικα, τα εκανα βενζινη και βουρ! Και αν εκει που πηγαινα δεν ειχα λεφτα για να κατσω στην ωραια καφετερια η στη ταβερνα δεν εγινε και κατι. Σαντουιτσακι και σπαστο στην παραλια!

Ακομα και με 50 ευρω στην τσεπη μας θα συνεχισουμε να βολταρουμε. Μαθαμε και στα πολλα και στα λιγα. Και αν δεν θα μπορουμε να γραψουμε 500 χιλιομετρα σε μια μερα δεν πειραζει. Θα κανουμε μια βολτιτσα μεχρι τα γυρω βουνα και θα γουσταρουμε!

Καταλαβαινω οτι υπαρχουν αλλοι που ειναι σε πολυ πιο δυσκολη θεση με παιδια, σκυλια, γατια, σπιτια, μηχανες των 10,000+ ευρω που αγορασαν με δανεια και ξεπληρωνουν και θα πονεσουν πολυ σε μια ενδεχομενη πτωχευση αλλα εγω απο τη μερια μου ειλικρινα ΔΕΝ φοβαμαι και ΔΕΝ πουλαω τη καλη μου ουτε για αστειο! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα